23.34//VAR GLAD

Eftersom jag är på bra humör denna dag/kväll (klarade fas B-frågorna, AWYEAH HEJDÅ HELVETESFRÅGOR!) och för att detta är den gladaste bilden jag har i mitt arkiv och för attjag vill sprida lite glädje och pepp till er. Vilken kärring jag är, right? GLAD GLAD GLAD
 
PEPPLISTA (meningen med detta inlägg för er som inte förstod det)

19.52//"det gör ingenting" sa Peter, som om han var den ende närvarande som visste allt om det, fastän han egentligen var den som visste minst.

Idag har det varit en bra dag. Haft naturkunskap som börjar bli det roligaste ämnet i skolan, pratat UF och övningskört som en gud. Jag brukar vara väldigt negativ till min egen körning på grund av stress och prestationsångest, men det börjar gå åt rätt håll! Är till och med taggad på att plugga teorin (vilket jag ska göra efter detta inlägg är klart) och nedräkningen peppar mig nu istället för att göra mig rädd.
 
Idag har jag också varit musa till den fantastiska fotografen Måns Le Thuréson då han hade en fotouppgift att porträttera Peter Pan. Det var grymt kul att portättera Peter, Wendy och Tingeling då det är min favoritsaga of all times. Känner igen så många dagliga och samhällskopplade obekvämligheter som vi går igenom som unga. Kommer med stor säkerhet få bilderna närde är klara så då ska jag visa er.
Nu ska jag plugga teori och äta M&Ms. Bra dag. 
 
 

17.21//DET HÄR JÄVLA LIVET GÅR ÅT HELVETE FÖR FORT

 
Hej. Hemma från Stockholm. Priscilla var en underbar musikal, ojojoj. Ni borde se filmen hörni. Den äger. 
Nä men vi käkade indiskt, jag köpte nya jeans, sålde den sista kvarlevan av min fjortistid och blev då 1500kr rikare. Sen när jag kom hem så hjälpte jag, Amanda och Norea Lois att flytta lite grejer. Nu ligger jag här och ska snart hoppa i duschen, och vad händer ikväll? Jag vet då inte. 
 
 

15.22//BLEACH

Hej hej hej hej hej. Efter en lång dag så ligger jag hemma och rippar in skivor jag lånat. Nirvana, XX, Bon iver, Thåstrom, Håkan och Alice B är nu på gång in i min dator. Fantiserar om mitt långa hår, vill ha långt nuuuu. JAg vill också skippa hela den tiden då mitt hår kommer se förjävligt ut haha. 
Jag började i den där kören också som jag var och kollade på igår. Sjukt kul, och mycket lärorikt. 
Nu ska jag snart röra mig mot Norea där jag får träffa saknade Lois!!!!! Ska krama ihjäl henne. Gillar intenär folk r borta så länge. Note to EmmaFrey; Kom hem snart!!! (inte för att du läser min blogg men aja)
 

16.26//MOLLY'S CHAMBER

Borde plugga/fixa sångläxan/laga mat/städa/diska/höra av mig till mina föräldrar MEN JAG ORKAR INTE. Fryser mer eller mindre ihjäl varje morgon nu för tiden, och är kall igenom hela kroppen hela dagen. Det är snart oktober och jag blir snart 18 år. Har knappt någon längtan efter det just nu. Längtar knappt efter någonting längre (förutom mina vänner på andra orter såklart) och det är faktiskt rätt befriande. 
Nu ska jag snart iväg och kolla på en kör. Wish me luck.
 

21.56//DÖDA DAGAR

 
Hittade lite gamla bilder på min hårddisk. Vilket cute piece of ass jag var november 2011! Saknar mitt hår. Dock saknar jag inte situationen jag var i då denna bild togs. Men men, det var då.
Idag har jag gått i skolan fast jag egentligen bara velat lägga mig i sängen och inte gå upp. Har varit upprörd, ledsen, arg och glad på en och samma gång under hela dagen. En liten ångest som bara legat och kurrat i bröstet, utan större anledning. Ibland har man såna dagar. Man känner liksom för att gråta för varje ilande kommentar. Det blev dock bättre när jag slutat och jag fick gosa hemma hos Mickis med kaksmet och Harry P, och vid nio fick jag tvinga mig ur hennes säng för att inte somna. Nu ligger jag hemma och ska väl plugga inför samhällsprovet imorgon, eller ja läsa igenom allt. Orkar egentligen inte, men man måste. Jag älskar egentligen samhäll, men som sagt så är det en dålig dag idag. 
 
 
 
 

00.48//OWL_LOVER95

 
KAN VI BARA PRATA OM HUR SÖT DEN HÄR UGGLAN ÄR!?!?!?^ VILL LIKSOM BARA KLAPPA DEN OCH HA DEN HOS MIG OCH VI SKULLE VARA BEZTFRIENDZ FIVE-EVER 'CAUSE FOREVER IS NOT ENOUGH ÅHÅHÅHÅH!!!  Ja jag älskar ugglor hej. (Okej, bara EN sak till: Jag skulle döpa den till typ Hubert eller Charles eller typ Sir Claes Owlsson!!! Så. Nu är jag klar.)
-
Okej. Jag skulle mycket väl kunna tillägna ett helt inlägg om min halv neurotiska kärlek till ugglor, men jag är schysst mot er och berättar om min INTRESSANTA dag istället. 
Jag och Mickz vaknande till vid elva, och hon drog vid halv ett. Sen har jag inte rört mig från min lägenhet (eller min säng) under hela dagen förutom då jag gick till Ica och köpte en månads kaloriintag som förtärdes under dagen. Såg Fight Club och drack äcklig Fanta från USA. Petat navelludd, städat, diskat, klagat och snapchatat alla jag känner. En väldigt stillsam lördag med andra ord. Trist, men behövligt då jag varit igång varje helg så länge jag kan minnas. Har inte varit ensam såhär länge på flera månader. Jag tror att jag är sällskapssjuk. Och det värsta med det hela är att när jag var som mest uttråkad och bitter så ringer mina fina pappa och jag är såklart jätteotrevlig som bara en sjuttonåring kan vara. Liksom lilla pappa som bara ville vara snäll. Usch jag är en hemsk dotter. Han ska få en så stor kram när jag åker hem imorgon. 
Ska köra bil och plugga körkort/samhäll imorgon. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Så. Eh. Hejdå. 
 

12.54//SHADOWPLAY

Tja. Girlsnight igår hos Paulina. Mös med supersaknade Kikki som nu är hemme över helgen, usch varför ska Göteborg ligga så långt bort för? Det var så underbart att träffa henne, och träffa alla de andra tjejerna såklart. Underbara. Vandrade hem med Mickis i den mörka och kalla natten och lyssnade på Broder Daniel. Fint.
 
Juste, har färgat håret brunt också. Gillar det trots att jag är ovan och saknar det röda. Men men, ska man vara snäll mot håret så ska man. Känner lite Bieber-känsla också. Äsch.
Idag ska jag ligga inne och kolla på film (Control ligger väldigt högt just nu) sen får vi se vad som händer senare. Nu: Mot Ica för något gott. 
 
 
 

21.33//PAPPA VILL ATT JAG SKA FÅ SYNFEL

Hej hej hej hej. 
Går runt med studentfjärilar i magen redan nu när vi bokat kryssningen och resan är på g. Tog mig igenom ett svenskaprov i onsdags och på tisdag är det samhällsprov, vilket jag inte ororar mig speciellt mycket för då samhäll är ett favoritämne. VI har startat ett UF-företag fö ratt ha vårat gymnasiearbete ihop med det, ska bli så kul att komma igång på riktigt! Träffade också fina Cass igår för första gången på ÅR. Och allt annat är i allmänhet är FÖRJÄVLA bra just nu tralalalalala.
 
(Glömde säga att jag hade världens sämsta körlektion idag, att jag nästan bröt ihop idag på sången och att jag är grymt jävla stressad. Älskar Agnes som är så fin och bra förresten. She's my queen.)
 

17.30//nU JÄVLAR


Tja, idag börjar jag for real sätta igång med Uppdrag: Långt hår. Jag gillar att ha kort (och är SÅ GLAD för de fina komplimangerna jag fått för det, både om att det är snyggt och för att det var modigt) och jag passar i det, men jag känner att jag faktiskt vill ha mitt axellånga hår tillbaka. Nu har har jag haft kort hår och jag vet att det är något jag kan återvända till, men nu vill jag låta det växa ut igen. Luggen lär dock bli kvar, vill ha axellångt och lugg. Ska också troligtvis säga hejdå till det röda ett tag också, bara för att slippa färga håret så ofta (för hårets tillväxt) och kanske prova något nytt. Bli brunett och tråkig typ haha NÄ men skämt åsido. Kommer förevigt älska mitt röda hår <333333 5-EVER. Sitter nu med ricinolja i hela håret, lets give this a try.
Så. Nog om hår. NU om ett annat panikämne: Studenten.Ja det är ett tag kvar, men det är inte ens ett år kvar tills vi ska springa ut. Och INATT släpps studentkryssningsbiljetterna, jag har kollat på stundentresor och har till och med kanske hittat ett bra ställe. Om två veckor ska vi prova studentmössorna och det känns som om man redan ska boka ålderdomshem och börja pensionspara. SNART DÖR VI. xoxo Dramadrottningen. 

22.10//AHHH

Ja. Idag har man vetat att man lever. Gårdagen var kul, trångt med kul. Somnade vid fyra och vaknade med fem andra personer i min lägenhet. Efter att alla hade klagat på hur dåligt de mådde (+ Herkules) så drog vi och åt bakismat på Vega. Alltså gud vad jag har underskattat Vega. 
Sen när herrskapet åkte hem så gick jag och Mickis till stan och fikade med hennes vänner, mycket trevligt. 
Mötte upp Norea och åkte till Fagersta för att äta god mat och sen körde jag hem. Alltså, mat är SÅ mycket godare när någon annan gör det, uppenbarelse man får när man bor ensam och lever på böngryta. 
Världens tristaste inlägg men jag lever iallafall.
 
 
 

16.29//VI LEVDE OCH ÄLSKA' I VÅR LILLA STAD

Japp svart&svår idag igen. Snart kommer Sofie, Agnes och Ida från Fagersta och vi ska äta thai. Jag siter här och bara väntar för jag har varit så uttråkad hela dagen idag. Har städat och köpt alkohol och städat igen och valt kläder som jag troligtvis inte kommer ha på mig ändå om jag känner mig själv rätt. Är svinhungrig också för den delen, men inte värt att äta fören sätter tänderna i thai nummer 32. 
Ikväll ska jag dricka öl (i mängder tydligen) och hänga med kära, gamla Fagersta-folk. Imorgon ska jag och Norea (aka min flickvän enligt mina föräldrar verkar det som) på middag hemma i Fagersta och förhoppningsvis kan jag ta mig ur sängen imorgon för det. Nu: Gammal spellista och attackera garderoben.
Ha en trevlig fylla allihopa.
 

02.20//SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

 
Hej. Förlåt för att jag inte hört av mig, men det blir så ibland.
Veckan har egentligen inte varit så händeslerikt men saker har hänt; Spexfoto med klassen, seminaruim om grafitti, körlektion, Tove-häng, Mickis-häng och ikväll har jag varit med Ellinor och druckit vin. En väldigt bra fredag, lugn och fin. Kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu ska jag uppdatera mig inom det jag missat på internätet och sen sova. Länge. Lyssnar på John Mayer och facsineras av hans röst. Ryser.
 
Bilden är tagen från Sandra Beijers blogg, ur ett inlägg som ni kan läsa mer om här. Tycker att detta utdrag var så fint och enkelt skrivet av en person någonstans i världen. 
Ps. Kanske inte blir så mycket uppdatering på ett tag, känner mig lite instabil. Skolstressen gör sig påmind. Puss puss.

23.50//YOU JUST DO

 
Tja. Den mysiga kräftskvan hos Sofie slutade i vodka/redbull och fest i Kolarbyn och Rönningen. NU minns jag varför jag inte dricker sprit, fyfan. vad det kändes imorse haha. Kom hem 5 på morgonen också, min mamma undrade hur vi tonåringar orkar haha.. Men men, fick croissanter till frukost och har kollat på Pelle Svanslös. 
Åkte hem och hängde med Norea, bästa Norea. 
Sitter och glor på youtube-klipp om vad folk tycker om svenskar och Sverige (KUL VA?) och nu ska jag fan sova. 
DOCK har jag inte bakisångest idag, woho point to me!
Skola imorgon, suck. 

10.15//YOU MAKE ME FEEL SO ALIVE, nä.

Hej. Ligger i sängen (hostar satan och äter godis till frukost, ville bara förstärka slitenheten) och är så icke-fotogenisk så vitar en halvgammal bild idag. en bild som påminner mig om att mitt hår växt för mycket och att jag snart kommer se ut som Bieber. Men jag vet ju inte om jag vill klippa mig hehe... NOG OM HÅR. 
Ska snart gå upp och göra mig i ordning för att åka till Fagersta. Dels för att umgås med mina föräldrar,plugga körkort och sen kräftskiva med saknade Sofie. Kommer bli trevligt. 
Förresten så suger min spelllista igen. Jag har lyssnat sönder den. Kan ni ge mig tips? TACK. 
 
 

18.11//SHEEPDOG

Och igår så lekte vi lite med min rock och Lennon-brillorna. Jag, Mickis och Norea alltså. Och Agnes som kikade förbi en sväng. I look french. Or like a blottare. 
Igårkväll kvällsfikade vi hos Emma som nu befinner sig i Oslo, långt jävla bort alltså. Vi hade ändå en mysig kväll, riktigt gott med mackor och söta tjejer. 
Idag är det fredag och jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Ville på fest, men finns det någon fest? NÄ. Finns det någon som jag känner som vill festa? NÄ. Vill jag styra fest? NÄ OCH ÅTER NÄ. Jag borde vara hemma och ta det lugnt, men det är så tråkigt på en fredagkväll. Soyamjölk och dåliga tv-program, that's me. 
Vi får väl se vad som händer helt enkelt!
 
Åh juste, övningskörde idag. Gick helt okej egentligen, men blir så bitter på mig själv när jag gör fel haha. 
Äh det är väl bara å... Köra. Hehe. Sorry for that.

22.56//shE GOT A BOYFRIEND ANYWAY

Mickis kom hit och höll mig sällskap fast jag nyser och snorar <33333 finaste kompisen. Vi drog en pizza (GOTT, inte ätit det på länge. Nu behöver jag inte äta det på ett bra tag igen haha) och sen hängde vi lite med Mickis gamla kompis Oliver. Och under all denna tid har jag snytit mig och pepprat med nässpray. Min mamma skulle bli så ledsen på mig om hon visste det haha, för hon har alltid sagt att man blir JÄTTEBEROENDE JÄTTEFORT av nässpray hehe... Förlåt mamma. Nu har jag tappat lukt och smaksinnet men jag kan andas och det är ju rätt viktigt. Imorgon ska vi säga hejdå till Emma-Frey, åh weep weep..
Juste, detta hår skulle jag vilja ha^ fast mörkbrunt eller något. Ja jag har tröttnat på kort hår. Trots det så klippte jag mig själv i nacken(!!!) med en kökssax(!!!) nyss. Coolt va? 
 
 
 

13.08//BLÖHÖHÖH

Japp, är lite krasslig och mina bihålor vill ej samarbeta. Klarade två timmar i skolan sen var det kört. Känns sådär att bli sjuk nu, inför helgen och grejer. Men men, får sitta hemma och hinka vatten och käka glass (eller SORBET som jag fick rättat idag). Jag som egentligen inte gillar glass så mycket, men det är ett måste när jag är sjuk. Nu ska jag kolla på Torka aldrig tårar utan handskar. Någon puss får ni icke. 
 
 
 
 
 

16.10//having an argument with myself

Igår sov finaste Emma här. Snart sticker hon till Oslo och jag kommer sakna henne så himla mycket. Det var så skönt att vi hann ses innan hon drog. Åh nu blev jag sentimental. 
Idag har jag varit i skolaaaaaan, och haft långt hååååål, och skolämneeeeen. Ja you know the deal. 
Nu: Har tryckt en påse gräddkola och kan inte slita mig från tumblr. Spånar hårideer, blev sugen på axellångt med tjock lugg. Kanske mörkbrunt. Än så länge så har jag iallafall bestämt mig för att ta bort det röda ett tag. Bara så mitt hår får friskna till lite. Drömmer om min naturliga färg, men det är JU SÅ JOBBIGT att ta sig dit. Är samtidigt lite tveksam, då jag känner att hela min personlighet sitter i det röda håret haha... Knäppt. 
Vad tycker ni? Har ni något fint litet tips? (leker storbloggare) Kom igeeeeen medmänniskor. 
 
Nu ska jag snart möta Cila som ska sova här, saknat henne som tusan. 
 
 

16.22//du är det finaste jag vet.

Nu är jag tillbaka i Avesta. Popaganda var lika bra som för tre år sedan, nä fan det var nog bättre i år. Att uppleva detta med ens bästa vän var underbart, och alla människor vi såg och pratade med gav mig så mycket inspo. The xx, Makthaverskan, Jens Lekman, Noah and the Whale och Hot Chip var grymt bra och trots trängsel så var allt så jäkla najs. Men såklart så var ju Håkan det BÄSTA på hela festivalen, på hela året faktiskt. Konserten var som en stor fest och när Håkan bjöd publiken på Det är så jag säger det/Kärlekens tunga så grät jag av all melankolisk lycka. Jag förstår inte hur man kan älska en musiker så mycket som jag älskar Håkan. Fangirl over and out.

P.S köpte en Håkan-vinyl också. Nu börjar samlandet.
Har dessutom förstått att jag kommer mycket troligt hamna här i Stockholm tillslut, var jag än flyttar först. Min stad. D.S

https://cdn3.cdnme.se/2031063/7-3/pic_5223329be087c30803303146.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2031063/7-3/pic_5223329be087c30803303146.jpg" class="image">


RSS 2.0