2012

Ja och så var vi här, 2012 sista dag. Är det nu man ska sammanfatta alltihopa? Okej varför inte. 
Började året med samma känslor som jag antagligen kommer börja 2013 med, lite kul. Mycket har ändrats i mitt liv sen 2012 början. Saker som att jag flyttat hemifrån, avsagt mig från kött, blekt håret blondt och sett Kent för första gången. Jag har varit glad, skrattat, gråtit, varit kär, hatat att jag varit kär, varit dum och varit snäll. 

Jag har väl basicly gjort allt man borde gjort i år. Förutom att dö i jordens undergång. Men man kan ju inte lyckas med allt right? 
2012 har även ändrat mitt sett att se på människor, och att i slutändan så har du bara dig själv. Det gäller att vara fokuserad på vad man själv vill och inte låta någon annan styra. Djupt va? Tro inte att jag blivit någon människohatare (okej lite då) men liksom man har ju sig själv att tänka på också. 

Under den senare tiden av 2012 har jag inte varit på topp, men är glad för att man inser det som är bäst för en själv. 
Och jag är glad över mina vänner som finns kvar efter hela denna karusell av flytt och onda sidor som jag upptäckt hos mig själv. Mina vänner är bäst och lika så min familj. Skulle aldrig byta ut dem för något i denna värld. 

Men ja, som sagt. 2012 var ett speciellt år och jag hoppas bara på att 2013 kommer var till det bättre. Vilket det kommer bli om man fokuserar på det! Så det så. 

12.59//MONEY FOR NOTHING & CHICKS FOR FREE

Godmorgon. Här sitter jag och vickar på tårna.
Är för tillfället hos mamma och pappa, kul grej. Imorgon vankas som ni redan märkt nyår, och ja vad ska jag säga? Ska bli kul som fan att hänga med mina sköna vänner och jag kommer må dåligt på tisdag.
Men hey, tills dess då? Ska bjuda på mat och göra det sista inför morgondagen.
SÅATTEEEE, Hare bra och så hörs vi kanske imorgon eller nästa år.

01.16//MAN BLIR ALLTID LIKA FILOSOFISK PÅ NATTEN.

Att sova bort hela dagen resulterar i en sömnlös natt och dåliga filmer på tv. Detta med att sova ensam börjar bli tråkigt. Och typ de som kan gå med på att hålla mig sällskap är sjuka (Hej Mickis och Cass) eller upptagna med släkten. 
 
Och medans jag ligger här och sömnlöst filosoferar så börjar jag tänka på att det snart är nytt år och man ska ju också ha såna där nyårslöften. Hittills så har jag inte så många på den fronten, eller kanske bara ett. 
Funderar på att ta bort den här bloggen till 2013. Liksom börja om på "en ny kula" och inte ha en blogg med världens lameaste url och för mycket i arkivet som man vill sudda bort. Även fast knappt jag själv bryr mig om detta fenomen kallat 'min blogg' men ändå. Och nu handlar ju såklart inte detta bara om en blogg utan är lite mer symboliskt. Jag känner (Varning! Ytterligare en kliché på ingång) att jag vill göra en nystart inför 2013. Bara rensa ut allt av 2012 och bara fuck it nu kör vi. 
Därför ska jag försöka ta mig mod till att rensa ut alla energitjuvar och bara vara. Man har fan inte orken att fokusera på all skit runt omkring oss i vårt teenage wasteland. Man måste börja ta lite ansvar. 
Så mitt nyårslöfte, och livsstilslöfte också egentligen, blir att fokusera på mitt egna välbefinnande. Sen såna där bli mer vältränad/lära sig något nytt/sluta förstöra kroppen-löften får väl slinka in där någonstans. 
Så ja, med detta jävligt intetsägande inlägg (självhat at it's best; en sak som förövrigt också ska ändras) så säger jag att nu jävlar ska vi skaka om lite i denna Mimmi Bergströms liv. SÅ DET SÅ!
 
 

GRRRRÄJT

Klassfest igår. Hade det förjävligt kul, fan vilken go klass jag går i. 

JUL JUL STRÅLANDE JUL

Ja så var julen här och förbi. Jaaaa, det var mysigt och jaaaa jag har ätit massa god mat (linsbiffar är nu på topplistan) och jaaaaa jag märkte att de klippte bort dockan i Kalle Anka. Jag fick fina julklappar som 4 LP-skivor (Ebba, Clash, Dead Kennedys och Sex Pistols. DOG. AV. LYCKA.) och en skivspelare. Nya docs och kläder jag tyvärr kommer använda för sällan. Men jag är förbannat nöjd med denna jul, och nu vet jag att detta kommer låta SJUKT SMÖRIGT och LAME men jag tycker att det är fint att hela släkten är samlad, man får vara fin och man umgås. Yes. Det bor en liten kliché i mig också.
Imorgon är det dags för klassfest och jag ska klå alla i Twister. Så det så.

13.44//WHY AM I NOT GOOD ENOUGH FOR YOU

I fredags suitade jag upp mig och gick på undergångsfest. Hade en trevlig kväll/natt och det märktes när jag vaknade dagen efter. Just nu är jag bosatt i mitt föräldrahem fram till tisdag, hur kommer jag överleva? Äh skämt å sido, klarar inte av att vara ensam. Vet inte vad jag är värd. Inatt sov Sofie här för hon är den vackraste vännen i världen och har även bytt julklappar med henne, Gustav och Agnes.  Åh älskar mina vänner.
Nu är det bara att invänta morgondagen. Puh.

FINASTE SCENEN

Det skulle uppskattas om detta hände mig. Tack på förhand.

22.47//JINGLE BELL, JINGLE BELL, JINGLE BELL ROCK.

Aa men jullov nu då. Skönt med ändå inte skönt, jag är alltid så melankolisk till lov. Liksom den här VÄNTAN mellan julavslutningen och julafton, och sen mellan julen och nyår. 
Men idag blev jag två par mysstrumpor rikare+ ett läppbalsam när det var julklappsbyte med fina tjejerna. Väldigt trevlig kväll. Och nu ligger jag och är lite halvbitter över Love actually som går på trean (bästa julfilmen egentligen) och ska kika lite i manuset till musikalen vi fick idag. Senär det bara att vänta, vänta och vänta. 
Eller så dör vi imorgon. 

20.43//they've got me on the outside, looking in.

Hej. Sjöng lite för pensionärer idag, blev missnöjd som alltid men muntrade upp mig själv med att hitta ett par skor, en kavaj och en tröja på secondhand. Det gjorde verkligen min dag! Sen köpt jag mentos och nu ligger jag här, är så opepp på spanskaprovet imorgon och hoppas att jag överlever. Två dagar till lov, tre dagar till undergången (HA) och för lång tid tills sommaren kommer. Vill tinas upp nu. Så återigen, ingen som vill åka utomlands? Anybody?
 

18.56//CAN YOU SE THE GLITTER IN THEIR EYES?

Idag äter jag mozzarella tills det sprutar ur öronen, älskar min pappa som är tamigfan bäst och vill samtidigt bränna allt jag har i min närhet. Alla* jag har i min närhet hehe. BRINN


22.36//möter jag din blick en sekund, går rösten genast förlorad.

 
Några bilder från min lördag/söndag. Igår så träffade jag Sofie som jag saknat mycketmycketmycket. Vi gick på stan (där jag köpte en tröja från barnavdelningen. BARNAVDELNINGEN. Lite i chock) och lagade mat. Sen när hon åkt så krigade jag och Mickis runt i det snöbelagda Avesta av någon anledning och sen mös vi med finaste vännerna. Var vaken till fyra och studsade runt som en duracellkanin på tjack. Det var fint. 
Idag har jag lussebakat med Måns och Norea, bästa på länge. De bakade lusse-kön (citat från Norea: "Ja men om Måns får göra en lusse-kuk så får jag fan göra en lusse-vajeyjey!" Feministen har talat.) och var allmänt omogna men vi är alla fina. Sen kom Cass och färgade mitt hår <3<3<3<3<3 och läste gamla bloggar och kollade bilder.
 
Såatteeeem vad mer? Jag har skrivit en diktanalys på en fin dikt och ätit chips. Lyssnar häftig musik att jag är häftig. Eller något. Imorgon börjar sista skolveckan och jag kunde inte vara mer fåordig. 
 
 
 

11.48//simpelt lugn

Hej. Igår var en mycket bra dag och jag kommer leva på det länge. Världens bästa brorsa kom hit, åt thai med mig och sov på min soffa. En defekt men fin syskonrelation, 
Idag så snöar det återigen, vill egentligen inte gå ut. Jag må låta konstig nu men jag tycker om snö- men inte när det snöar. Det får gärna snöa men inte när jag ska eller är ute. 
Idag ska jag träffa Soff, hon är värd att ta sig ut i snön för. 
Så länge kan ni ju kolla på min snöglob. Visst är den fin?

 

22.06//WELL YOU KNOW SHE GOT BIG AND SHE'S GONNA GET BIGGER

Sjöng halsen av mig idag, visade troligen halva röven på köpet och ätit den äckligaste risgrynsgröter någonsin = min dag i stora drag. Imorgon får jag finbesök och jag kunde inte vara lyckligare för det, en av personerna som jag saknat mest kommer hit. Storebror. 

23.10//NÄR MAN INTE VET VAD MAN SKA DELA MED SIG AV SÅ FÅR MAN HITTA FRÅGORNA FÖRST.

När vaknade du imorse?- 7.10. Man måste ju kolla på julkalendern!

Vad var det första du tänkte när du vaknade? - öeh. 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni? - Ja faktiskt. Dock var det min pappa, frågade hur jag mådde. Han kände väl att det var nödvändigt vid 08.03. Och 17.55. och 21.04. Papi<3

Vilket humör är du på? - Typ.. Berg-och-dal-ban:igt. 

Vad har du på dig just nu? - Stickad tröja och trosor. 

Har du ont någonstans? - Ingenstans känner jag en riktig smärta just nu. Roligt. 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på? - Iskall yougurt (hur fan stavar man till yougurt?). 

Hur mycket var din senaste lön på? - Weeeell, har inte jobbat sen i somras och då landade det väl på mer än 8000.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? - Fika haha.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet? - Vadå i hela mitt liv eller bara idag?

Vad ska du göra idag och ikväll? Ja dagen har ju gått så ska väl sova. 

Vilken är den första låten du sätter på idag? - Jag har för mig att den första låten jag lyssnade på imorse var Eddie's gun med The Kooks. 

Varför ska man läsa din blogg? - För att mitt liv är sjukt intressant och jag äger?

 

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten? - Jadu, låg väl här i sängen som jag gör nu.

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad? - Jadu, det vet jag inte. Typ, bra att du inte ramlade och förstörde luciatåget haha. 

När fotade något senast, och vad? - Mig själv i lucialinne, HAHA. 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad? - Något onödigt kanske? Eller juste, måste handla mat. 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då? - Orkar inte lol.

Vad tror du att klockan är? - Känns som att tiden flyger förbi OCH står still, men klockan är egentligen 23.06.

Vad borde du gjort idag? - Pluggat. 

Vad har du haft på dig idag? - Jeans, cheapmonday-tshirt och mössa. 

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad? - Inte något jag bör dela med mig av. 

-

UPDATE: haha märkte att dessa frågor verkligen inte gav någonting. Aaaa 


18.05//BUBBLES

Mysigt svettig efter att ha tränat och rätt så glad (bilden är icke relevant) så vet jag inte vad jag ska berätta för er. Lucia imorgon, ska sjungelisjunga med resten av estererna+ströfolk och lär väl förhoppningsvis få julkänsla. 
Jag suger verkligen på att berätta intressanta saker, kanske har att göra med att inget intressant händer under denna tiden på året. FAKK LAJF (= Emotionell och cool. Med vissa engelska dysfunktionaliteter.) 
Nu ska jag lyssna på Biffy och hoppa in i duschen. HEJHEJEHEJEHEJ
 

23.50//TA DET INTE IFRÅN MIG, SNÄLLA

Dryg och tankspridd @ 23.51. 
 

17.34//I TRY TO FACE MY FEARS

Har gått i skolan, kämpat mig till andra sidan stan (typ. känns så mycket värre när det snöar) och sen fikat. 
Aa livet är just nu inte så givande men jag räknar ner dagar och prov/inlämningar tills det är dags att få lov. Vill ha lov och flyga till ett varmt land och göra beskymmersfria saker. Tänk vad det vore underbart, right?
Någon som är på?
(Skratta ihjäl mig till överstånde gif, man ska skratta)

17.55//låt mig skrika färdigt

Hejhopp! Idag har jag varit en effektiv julklappsshoppare. Jag har handlat nästan alla klappar så nu är det bara något litet till mor och far kvar. Köpte en liten julklapp till mig sälv i form av det där^ skalet till mobilen, åååh så kär. Annars då? Jo jag sov hos mina föräldrar inatt, umgicks med Agnes och åt middag med släkten. 
Idag har jagockså ätit bönburgare på Donken (YEP they got it tydligen) och lärt mor min att lyssna på kent.
Nu väntar matteboken. Buhuhuhu. 

15.03//STÄDKÄRRING

Har litteraly skurat hela lägenheten sen tolv och hela jag luktar nu Ajax Powerglans. Snart drar jag till Fagersta på släktmiddag (woho) och kanske träffar lite kåmpizar. Imorgon ska jag juldöden dö alltså handla julklappar. 
Anyhow, det är det som är just nu. 
EY WHAT MIN GRANNE SKOTTAR AV SIN SNÖ PÅ MIN BALKONG SER JAG NU. Som om det inte dög med de decimetrarna jag har, HE. 
 

22.57//I NEED YOU HERE TONIGHT

Mänskligheten och jag är en värdelös kombo, börjar tro att jag är från en annan planet. 

 

20.32//HOPPFADDERALLANLEJ

Hej på er. Lyssnar på Kräm om och om igen för att lära mig varenda melodislinga på piano, äter risgrynsgröt och  har ett bra humör just nu. Gillar de här studerna, när man står längst upp på berg-och-dal-banan. 
Idag hade vi även Lucia-rep med alla som ska vara med i framträdandet nästa vecka, och måste säga att jag fick gåshud av hur bra det lät. Känner julkänslan komma närmare, iallafall när vi sjunger "O helga natt" för fulla halsar. 
Sen måste jag säga att jag har världens bästa kompis som verkligen kan skaka om mig och säga att om jag vill ha saker bättre så måste jag lösa problemen själv. Usch, älskar min Malin (Hoppas du läser denna lilla kärleksförklaring u fag) även fast jag inte kan ta in hälften av det hon säger. 
Andas. 
 
 

17.28//BLEKNAR

 
Har spenderat helgen i mer nordligare delarav Dalarna - närmare bestämt Malung med Denice, Amanda och Matilda. Mysigt och trevligt, en aning kallt men fint. Matilda lär lägga upp mer bilder och någon film så checka in henne här
 
Annars då? Igår när jag kommit hem så kom Michaela hit och sov, bästa utprataren och tröstaren. Idag har jag gått i skolan (Detta börjar låta lite som om jag skriver i en dagbok för 10-åringar.) och nu ska jag slänga mig framför matteboken och spanskaglosorna. Har dock noll motivation till det, eller till något alls. Är bara sur och otrevlig och bitterfittig. Ska lägga migunder värmefilten och hoppas på att mitt isiga inre värms upp. 

RSS 2.0