19.04//IT'S FRIDAY FRIDAY...

Happ. Medans alla går utpå krogen/myser med pojkvänner respektive flickvänner/är sjuka eller allmänt upptagna så spenderar jag min fredagskväll med att städa vilket behövs om man ser den på den första bilden. Nej det är inte Bagdad; det är mitt rum. Så ska samla krafter för att ta mig upp och städa och rensa garderoben på saker jag inte använder. Eller så kommer jag bara lgga här i min 140-säng och mysa med den gladaste katten någonsin, svårt val. Aja, imorgon firar vi Norman och säger hejdå till Josefin samt äter. Tror detta blir en väldigt lugn helg,kan behövas. Imorgon åker jag nog och forever alone:ar i Västerås och köper jeans då det är en akutbristvara och träffar antaglien Crisseboi där. Så, nu vet ni vad jag ska göra den här helgen. KUL VA?!?

21.36//where were you when we were getting high?

Tycker att allt är allmänt berg&dalbana-igt, skoluppgifter hit och dit, äter choklad fast jag inte ska och just nu vill jag inget annat än att att någon ska ligga här bredvid och pussa mig på huvudet och säga att åkturen snart är över. Får nöja mig med Zickan som bara slickar på mina fötter. Första steget mot ensam och galen katttant med en äcklig katt, SCORE.

COOLASTE BRUDEN PÅ LÄNGE.

 
 

16.42//SLIPPING INTO COMA


Söt bild från i lördags. Bara för att jag har lite bildbrist, och vi är söta. 
Idag har det varit en rätt så bra men förvirrande dag, känns som att allt gammalt som varit helt twistat börjar räta ut sig och samtidigt är allt bara.. Förvirrande. Haha. Jag orkar inte.
Det jag orkarär att sticka till älskade Arena och premiäsköra funktionell stryka med Emmelie och sedan kommer hela träningen gå till spillo (haha) när Agnes kommer med kladdkaka till lilla förvirrade mig. Så det är bäst att man sätter igång så man inte virrar bort sig, hörs när vi hörs.
-
Weeey mamma smsade nyss - FärnaSpa-helg bokad! Bara jag och mamsan. Kände att livet blev ännu ett steg bättre. 

17.04//WE ARE ALL WE HAVE

Inflyttningsfest i crisses etta i Västerås igår, litet och mysigt. Jag pratade som vanligt mest med alla och var allmänt trevlig. Dock var ju inte vissa det tillbaka, men vad ska man göra. 
Sensov man ihoptryckt med tre andra på en madrass på golvet, vaknade av min panik när det blev för varmt haha. En frukost på Subway (köpte även 6 kakor där som färdkost/kvällsmys/för att det är jävligt gott. Bästa investeringen på länge) och lite bakisshopping så var man väl i balans. 
Fick även låna en fin t-shirt av Crisseboi^ Fucking dalahorses, bokstavligen. Tycker den är fin.
Snart ska jag snart möta Agnes som har kommit hem!!!!!!!!!!!!!!! Jag har saknat ihjäl mig efter na. 
NU: Casualties och juice. Och dalahästarna såklart. 

11.40//IN SWEDEN, WE HAVE A SO CALLED "KRÄFTSKIVA"...

Snacka om att tjäna in vuxenpoäng; Jag har haft min första kräftskiva!!
När jag kom hem från skolan så var jag på råsämst humör och trodde att kvällen skulle bli misslyckad (tpl-mode level: hardcore) men när folket väl var på plats så blev det en jävligt bra kväll. Tycker detta ska bli en tradition. Och jag måste säga att jag beundrar kreativitetn i vår grupp, då våran nyinstiftade lek "vem är rädd för spanske negern/fyllot/mannen/kommer inte ihåg" var riktigt top notch haha. Jag och gustav dansade Gangnam Style också, tror att det klippet slår alla andra dansklipp på mig. 
Och trots att jag dog av alla äckliga kräftor och att min hund fick typ hjärtattack av alla människor så var det en bra kväll. 
-
Vaknade sen på morgonen, gick ner i köket och såg fina högar med disk. Som sagt, jag ska aldrig bo i hus efter det här...
Vid tre drar jag till Västerås och är återigen kärringaktig i klänning och vindunken. 
Hoppas ni har och kommer ha en bra kväll, jag ska iallafall göra mitt bästa. 
 

14.10//TITTAR TILLBAKA

 
Är allmänt 2010 och lyssnar på B&S. Tänker på hur man förändras mellan åren.
2010 gällde det att endast vara så popindie som möjligt, fast jag inte riktigt trivdes där. Tycker nästan det var tråkigt. Nu två år senare så vet jag inte var jag ska placera mig, jag vill inte placera mig heller i "vad" jag är. Låter som att man är en vara haha, och jag tycker att det bara är löjligt att sträva efter något som tillslut gör att man inte är sig själv (Om det nu inte är så att man verkligen ÄR sig själv när man är extremt inriktad på "vad" man är, men ni fattar vad jag menar.). Jag var inte sån men VILLE vara sån och försökte vara sån och det är sånt jag inte förstår nu två år senare.
Men B&S är fortfarande rätt bra och tänker tillbaka på Popaganda och min raklugg som jag klippte med största försiktighet. Hatade den egentligen.
-
Skulle egentligen bara länka den här låten och skriva att den fick mig att bli nostalgisk, men blev visst mer än så haha. Jag är inte bra på det där med korta inlägg.
 
 

21.39//VARNING: HÅRINLÄGG (HELP ME PLEASE)

Alltså. Hårfärg. JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA. Just nu ser min hårfärg ganska bisarrt ut i min mening, blir liksom bra en dag sen ser det gult ut igen och jaaaaaaaaaa. Jag kommer snart inte ha något hår kvar haha, och när man är missnöjd med sitt hår så börjar man kolla på andra alternativ. 
Antingen så är jag dryg och färgar tillbaka till mörkt rött, blir brunett (som verkar ganska trist faktiskt, förlåt alla brunetter.) och chillar med det eller fortsätter kämpa med det blonda och bli antingen riktigt kall blond eller något. Sånt jävla fjorreproblem känns det som när man väljer mellan de tre mest vanliga färgerna now a days. Kanske inte det röda då, eller jo det röda också. Liksom, när man ser minst 7 stycken i skolan som har rosa/blått/grönt hår så känns det LITE tråkigt att sitta här och gräva ner sig i dessa färger men ja. 
Jag vet som sagt inte vad jag ska göra.
Och nu vill jag faktiskt ha hjälp av er som faktiskt läser min blogg, ni måste ju göra nytta någon gång.
så skriv en liten kommentar och hjälp mig, hur lata ni än är. 
(Annars så får jag vara en självständig kvinna och fråga Agnes när hon kommer hem haha). 
-
Slänger upp en fin paint-ihopklippt bild på migi alla de hårfärgerna. Respektera åren, please. 

21.08//DET FINNS INGA ORD

Idag har jag tagit mig igenom andra skoldagen som inte innehöll mycket mer än igår. Spanska, engelska och matte (samt ett snedsteg vid spanskan, hamnade i fel grupp hehehehehe) och det känns bra. Annars så funderar jag mycket över resten av skolan, hur det blir för min del. Detta gör mig sur ochnär jag är sur så hoppar jag på cykeln och cyklar till Arena. All ångest och jobbiga känslor kommer ut och försvinner och det finns ingen bättre känsla. Så vad säger ni, ska jag inte bli värsta anabola/proteinshakes/träning 10 ggr i veckan-biffig? Haha eller. Nej men kort sagt: Är man nere = gå och träna. Punkt och slut. 
-
Saknar Agnes. Vill att hon ska komma hem och kolla på Skins i min säng med mig och bara prata. Nää istället ska hon ligga och steka i Turkland (som verkligen ALLA verkar åka till just nu!?). Jäkla fag. Kom hem. 

18.49//LEVER PÅ IGÅR

Såg kent igår. Grät lite. Var ändå blöt efter skyfallet som kom timmen innan de började spela, men det gjorde inget. Kent är det bästa jag sett, det bara är så. Och så efter en lååång bilresa hem så slocknade jag 04.00 för att sedan hoppa upp vid 08.00. Dags för första dagen i skolan, och ja jag kan ju säga att jag längtar tills dessa två år är över. Jag blev ganska ledsen i ögat när jag såg att jag går från 8.40 til 16.10 nästan varje dag, att jag har 5 timmar hål varje onsdag på mitten av dagen och att allt bara är allmänt ångestfyllt.
Och vad gör man inte när man är nere? Jo jag småshoppade. En klänning och lite småsaker senare och det kändes bättre, hej shopaholic! Tycker min klänning är fin och jag blir fin i den.
Nu ska jag träna, få ut lite dåligt humör. Ha det!

13.46//DINA BLÅA ÖGON

(Har märkt att på de senaste webcam-bilderna har jag blött hår. Tänkte att jag ska meddela det så inte någontror att jag slutat duscha eller något.)
IDAG ska jag se kent och vara lyckligast på hela jorden, så det så. 
Lagade även mat själv, så kung i köket som jag är, och det gick faktiskt att äta. Underskatta aldrig en vegiterian!
IDAG SKA JAG SE KENT, SÅ DET SÅ!
Sista dagen på sommarlovet, på mitt näst sista sommarlov. (Och jag ska se kent då. Kan inte bli bättre).
Sa jag att jag skulle se kent idag?
-
kent - 747
kent - Berg&Dalvana
kent - Beskyddaren
kent - Kärleken väntar
kent - Klåparen

16.22//AA ALLTSÅ JA.

Haha aa okej, fyra dagar tog det. Jag är inte bra på det här med "bloggdrama" ehehe. Nej men uppdateringen kommer fortfarande vara lite halvdan men ja. Slinker in med ett inlägg då och då. SÅ NI VET.
-
Idag vaknade jag hos Tove, mysemys. Spenderade gårdagen med henne, vilket var bäst då jag knappt träffat henne. Iallafall, så när jag skulle gå till bussen så börjar det såklart spöregna, så där stog jag och did not give a fuck om regnet fast jag innersinne trodde att jag skulle drunkna och glida ner i brunnen med allt vatten. 
Sen blev det också jävligt varmt efteråt, svensk PMS-sommar.
Så. Klart på väderfronten. (VARFÖR pratar jag om vädret!?)
-
Sen kommer det folk hit. Vi ska grilla, och vilka "vi" är vet jag inte. Fett med koll. Nu ska jag iaf möta Denice, så vi höres när vi höres. 

21.05//springer härifrån

Ni vet när man har såna där dagar när man inte orkar. Man orkar inget alls, man vill bara begrava sig under täcket och endast komma fram när syret tar slut. Såna dagar när allt undansorterat kommer ut och man sitter där som ett depprimerat fanskap som inte vill göra något - Och definitivt inte prata. En sån dag har jag idag. 
Nu när sommaren börjar ta slut och man inser att man snart ska tillbaka till skolan så blir det väldigt överväldigande för mig. Man undrar hur det ska bli, om förändringar kommer att ske, om man ska orka och om man lyckas se till att ens betyg inte sjunker mer. Dagar som dessa så får jag en jättenegativ syn på framtiden. Jag får i och för sig en negativ syn på nästan allt en sån här dag. Det jag ska försöka komma till nu i detta inlägg är att dessa dagar börjar komma tätare och tätare, händelser blir mer och mer påverkande. Så jag säger såhär: Jag behöver lite mer tid för att klarna ut kriget mot mig själv. SÅ vi får helt enkelt se när jag kommer tillbaka hit (oj stackars ni 30 läsare... Haha.) och skriver igen. Kan vara om några dagar, om en vecka, när skolan börjat eller redan imorgon.
Vi får se helt enkelt. Hörs när vi hörs. 

16.15//DISORDER

Två fina från min tumblr. Hänger ganska mycket där nu , så mycket simplare haha.
Idag är en sån där dag när man har hundra saker att göra men orkar typ.. Noll av dem. Jag har inte rest mig ur sängen än och om en timme ska jag iväg och träna men jag har ingen lust att göra det. 
Har ingen lust till något. Blaaarrgh.
 

18.39//FRIENDS

Hittade en helt reko bild på mig själv på AGs blogg, la till några filter as I always do och voila. Tycker att jag blev fin. 
-
Iallafall. Mitt senaste dygn har varit helt kört, upp och ner och ut och in. Det endasom är viktigt är att veta vemman kan litapåoch vilka som finns där. Är så glad att jag har mina vänner, usch va jag blev smörig nu men fan jag älskar dem alla.
Drog till gymmet och körde ett tag så nu ligger jag och ska klä på mig. Och äta. Och sen äta ännu mer med Agnes,så nu får jag sätta fart, höres. 
 

11.50//KILLING IT

Jag är trött och stel efetr gårdagens jobb på Eskiln. Jag har nog chippat 3424 biljetter och knäppt oändligt många band, så jag ser lite dubbelt nu. Fick iallafall se banden jag ville se. Raised fist var extremt grymma och fick en trumpinne på köpet 'cause I'm that fast (eller är min omgivning så seg och berusad. Eh whatevaa.). Hives knäckte också, trodde inte jag skulle tycka det men fan de var riktigt bra. Blev GANSKA lerig också, mina Docs är inte röda längre och mina jeans är nu bruna. Men det är ju mysigt, det där med lera. OCH jag blev sparkad i ansiktet hahaha, mycket som händer.
Idag ska jag vidare till Avesta och träffa pojken min. Tack och bock för mig nu.

13.44//DANSA MED MIG

Igår kom Denajs hit och jag tvingade ut henne i regnet. Käkade glass på Eskiln och var blöta resten av dagen. Sen kollade vi (jag) på Hungerspelen (PEETA FOREVER<3<3<3<3<3) och så somande vi tillslut vid fyra. Tycker mieckt om henni denna där.
Nu ska vi och fika, visa Fagersta city ehehehehe. Höres!

17.34//TISDAG

Hejhej hallå plågken. Här sitter jag och filosoferar lite smått. Skakar lite efter min premiärkörning i trafiken som gick förvånansvärt bra. Innan det var jag i Avesta; Såg första LOTR-filmen, sov i husvagn och var förjävligt dålig på bowling. Jag är en sån grymt dålig förlorare haha.. aja, skyller på att jag knappt kan använda min kropp då jag är stelare än stelast sen x-fit igår. JAG HAR TRÄNINGSVÄRK I ARMVECKEN! VAFAN LIKSOM?! Men men, vi taggar box imorgon. Arena, mitt andra hem haha.

23.12//PARTEJ

Tydligen hade jag bara bilder från gårdagen som innehöll mig själv. Plus att jag ser sådär lite väl dräggig ut på nästan varenda en, very photogenic görl. Mycket trevlig kväll med diverse små skitsaker men som inte räknas i det stora hela för min del. Idag har jag och Cila inte rört oss ifrån hennes soffa förren vi skulle ut och äta pizza, allt för mat alltså! Och så efter lite Holmen-häng så satt jag på bussen hem och somnade så fort jag steg innanför dörren. Jag tror att min kropp är mer bakis än vad mitt huvud är. Aja, fin kväll. 
Imorgon ska jag övningsköra och avlida på X-fit, det var kul att lära känna er alla (Jag kommer inte överleva har jag konstaterat). Puss och snusk på er. 

14.20//DON'T DRAG ME DOWN.

Idag ska jag fira artonåringar, dricka vin för jag är ett pank&kärringaktig och ha Docs för att kunna gå imorgon. Och för att det är det snyggaste som finns. Fést fést fést.

22.16//FILTERHOMO

Kände för att vara lite (mer???) hipster och fota mig själv ute på balkongen och lägga på massa filter. OMGEE PROFFSFOTOGRAF WITH AN IPHONE!!!!!! Fan va jag är sämst haha. 
Avslutade min sista kafédag med att fira Agnes med fika och fetmaprogram med henne, Sofie och Gustav. Mina tre allraste bästabästisar. Hihi. Gullig jag är. 
Taggar jobb på Engelrocken imorgon, ska stå i baren med chockrosa tröja. Tro inte att ni kommer se mig då, alla som kommer jobba kommer ha såna tröjor YEY. 
Rosa alltså. funderar på att kombinera det med röda jeans och orange läppstift, eller vad tycker ni? Går all-in på modeblogg-spåret nu.... Fint va?
 

22.11//JAG HAR INGA VÄNNER TYDLIGEN.

Godkväll. Wäzzääää?
Jo jag sitter här, äter veggocarne för tredje dagen i rad och stör mig på att min hus är så stort. Jag ska aldrig bo ihus, iallafall inte ensam. Fan va det är stort och tråkigt. Och man måste städa allt också. Usch.
Spenderar all vaken tid på jobbet/gymmet/hos kompisar och glömmer nästan bort att andas. men nu sitter jag här, uttråkad och känner mig ensam (Återigen, sällskapsjuk.) och snart ska jag gå upp och slå in AGs present. Hon fyller ju år imorgon, min lilla plutt. Undrar hur mycket ångest hon kommer ha under natten, hehehe. Puss.
Idag var vi vid Eskiln och lyssnade på Ejjsan som var duktigt som alltid, drack lite cola och jag blev rådissad av mina "vänner". För jag har tydligen inga vänner, enligt mina "vänner". Forever alone och så som aldrig hade barnkalas. Yep that's me.
-
Nu ska jag gå upp och fixa det som ska fixas, sen sova. Skulle egentligen vilja sova bort hela dagen, men nej upp och jobba. EN DAG KVAR, EN DAG KVAR.
Börjar även tro att min telefon inte vill ta emot sms från folk. Eller så är det bara jag som är opopulär buhu.
Skyller på telefonen.

RSS 2.0