01.34//JAG ÄR INGEN JÄVLA ÄNGEL

Tja. Skolan börjar imorgon och jag vill inte. Skrev dock klart mitt svenskatal idag, hoppas på att jag rockar det imorgon. Jag KOMMER rocka det. Annars så har jag shitloads av musikgrejer framför mig, måste hitta studentskor och väntar på min balklänning. Har kollat på Bridesmaids och jag har inte skrattat så mycket på länge, SE DEN GUYS. 
Under lovet har jag hängt, hängt och ja hängt. Hängt på Holmen, i Stockholm, på Norbergs marknad och hos Cassandra. Det har fan varit ett najs lov, även fast jag har mens och PMS from hell och snart kommer be om experthjälp för att avliva min livmoder i några dagar.
Är lite depp, mycket stressad och rädd för framtiden men jag har iallafall mig själv. Och de bästa kompisarna någonsin.  Nu ska jag ut och ta en nattiscigg (som om jag kommer kunna sova) och sedan försöka sova (alltså sitta vid Tumblr) innan skoldagen imorgon. Hare gött. 
 
 

01.35//KOMMER ALDRIG HÄRIFRÅN, STANNA HOS MIG

Hej. Idag har jag varit på marknad med Mickis (köpte en tändare med Nirvana på <3333) och sedan hängt med henne, Norea och Cassandra som är i Avesta för tillfället. En mycket mysig dag. dDet har också varit helt crazy varmt ute, så najs. 
Annars då? Jo. Nej. Har skolångest men dessutom så dåligt samvete. Jag klagar över att jag inte tagit tag i mitt svenskatal (vilket jag MÅR dåligt över, jag brukar vara jätteambitiös så läraren verkar inte se att jag inte fixar det nu) men jag har vänner som har mer att göra än mig och de mår dåligt över det också. Jag vill bara fixa hela världen. Har även kroppsångest och mens. Känner hur magen växer för varje uns av mensvärk, och jag vill bara att mensen ska ta slut. Har inte ork eller tid att ha kroppsångest. Får inte ha kroppsångest. Jag går upp, men jag är beskymrad över att jag äter så kass mat och kassa tider.
Men jag kämpar. Och det är jag iallafall glad över. 
 
Är också ledsen över att snart tar tiden slut här och då finns det ingen tid för oss kvar. 
 

19.42//KOMIGENDETBLIRKUL-LISTA (FÖR ATT JAG VET ATT NI ÄR SÅ INTRESSERADE.)

jag heter Mimmi. Punkt. 
jag är en människa som just nu är tankspridd, skolstressad och rastlös.
jag är bra på att stöka ner.
jag tycker inte om patriarkatet.
jag är dålig på att sluta övertänka.
jag läser "Under det rosa täcket"och 43255 andra böcker. Är liksom inte bra på att läsa ut böcker. 
 
jag gillar att trudelutta, köpa kläder och att mysa.
jag sjunger ALLTID. 
jag älskar att jag bara är 18 år och har heeeela livet framför mig.
jag är inte speciellt bra på att ta det lugnt haha.
jag föredrar jordnötssmör framför.. eh.. Allt?????
jag tycker om (KLYSCH-ALERT) hans kramar. 
jag är beroende av lypsyl. Är en riktigt lypsyl-missbrukare.
jag har på mig svarta jeans och Joy Division-linne. 
 
 
jag dricker blodet från unga män. 
jag lyssnar på Maps med Yeah Yeah Yeahs.
jag blir arg på jävla skolverket som gav oss studenter det SÄMSTA ämnet på nationella provet. Hur fan skriver man ett tal relatertat till "Hur skriver man"?????? Det vill jag gärna veta Herr Björklund. 
jag är rädd för att falla tillbaka.
jag önskar att jag vann på lotto, att F! kommer in i riksdagen och att mina föräldrar kommer leva förevigt (iaf tills jag dör). 
jag är pinsamt dålig på ingenting. Jag är bäst. (Att tro på mig själv).
jag är uppväxt Stockholm däroch Stockholm där, men också Fagersta. Trist va?
 

20.31//A REASON TO BLOG lol

Hej. JAG BLEV KLAR MED GYMNASIEARBETET IDAG WOHOPPDEDOOO HAD TO BLOG SÅ GLAAAAAD
 

22.08//SOUND OF BALLOONS

HEEEEEJ!
Mickis tjatar på mig om att jag ska blogga.. Well okejdå. 
 
Under den senaste tiden har jag mest suttit i studion (proddar podcast som gymnasiearbete, fett roligt lärande givande osv), hängt hos Gustav, gaddat mig i Noreas kök x2 och städat lägenheten i brist på annat. Kämpar mig igenom skolan och planerar stordåd i pluggsvängen. Har rosa hår med tycker det börjar bli trist så funderar på nya färger. Har återförenats med kombinationen fullkornsbröd+Philadelphia och har storhandlat på ÖB/Willys idag. Har även haft så jäkla ont i magen och mått illa enda sen igår kväll, så jag stannade hemma från skolan idag, alltså degat i Gustavs soffa. Fuck ont i magen alltså. 
 
 
Serri, om ni som fortfarande läser min blogg (I see you guys, kollar fortfarande statistisken) vill ha bättre koll på mig så kika in på min insta, twitter och tumblr istället för att jag är knappt aktiv här. Sorry babes, men vafan. Hatar datorer. 
 
Ah juste. Twitter: bbbergstrom   Insta: dansabarfota     Tumblr: sowhatareyouscaredfor.tumblr.com
 
 
PUSS. 
 
 
 
 

RSS 2.0