23.28//DESPERAT HEMMAFRU

Eh ja. Idag bjöd jag Agnes på middag och Gustav på mackor för att jag är en sån bra vän hehe (Och ensam..). Det blev chili con corn vars rester som jag kommer äta tills jag storknar den här veckan. Att jag skrek lite då och då hade noll aning om vad jag gjorde större delen av tiden  behöver vi inte räkna med. Gott var det iallafall. 
Jobbade idag, jag vill inte jobba mer. Men jag kämpar på, fyra dagar kvar! Fyra dagar av kaffekåta pensionärer, ungar och tågresor mot världens ände. Eller ja, sista dagen kommer innehålla musik, fulla 40+rockare och fimpplockning. Mhm, jobbet<33333333.
Nej nu börjar jag käånna mig ensam igen (Buhu sällskapssjuk) så lika bra att försöka sova. 
 

BARA FÖR ATT JAG KÄNNER ETT BEGÄR AV ATT UPPDATERA HÄR, ELLER NÅGOT.

'
Kollat på HP till klockan fyra imorse, fint. Resten av dagen har jag knappt varit levande, som i trans. Bakade muffins med Sofie och tränade. Imorgon är det min sista lediga dag den här veckan, vill inte jobba. Vill h apengar, men inte jobba. Good luck. 
Nu ska jag läsa,  wööö. Godnatt.

DET KOMMER SOM EN BLIXT

Ledsen tjej som nyss skrev sitt första gråtinlägg i hennes bloggs historia OCH så fuckade blogg.se upp och raderade allt. 
Kan kort sagt förklara inlägget:
Jag hatar mina knän som gör ont och förstör mitt liv (brutalt men sant) och jag tycker det är helt okej att gråta ut om detta för det är min jävla blogg och det är annars aldrig synd om mig. Det tycka jag faktiskt, finns de som har det värre. Men just nu är jag så jävla trött på det här. Vill kunna träna och göra det jag älskar och är menad för utan att vara rädd för smärta och att bli fånge i min egna kropp. Vill inte sitta fast på verandan med farsgubben och inte kunna göra någonting för jag vet hur hemskt jobbigt det livet är. 
Jag hatar att ha ont, men det jag hatar mest av allt är ingen vet vad det är för fel. Ännu värre är att det finns de som inte tror att jag har ont för att jag nästan aldrig klagar. För jag hatar att vara till besvär. Jag hatar smärta.
-
SÅ. Är nu efter två års tid en blogg-whinare. GRATTIS! Pris till mig.
Avslutar detta "jag hatar mina knän"-inlägg med att säga att jag ser fram emot en heldag i Stockholm imorgon, underbart (på riktigt). Godnatt.

bara så länge våra hjärtan klarar av av att slå.

Jag har liksom många en väldigt blandad musiksmak. Jag kan nog lyssna på allt, det mesta iallafall, och jag kan väl bäst placera mig i rock/indie/metal/punk-mappen. Och som många är så har man perioder när man lyssnar på en viss sort av musik, man kan hitta något nytt eller återvända. Jag är mycket för att hitta ny musik, men jag har de band/artister jag alltid har närmast och den som är viktigast är Håkan. Det är bara så. 
Så just nu har jag återvänt till honom (har aldrig LÄMNAT honom, men ni fattar) och kan inte lyssna på annat, gud jag orkar inte. Längtar tills hans nya platta, till spelningarna och euforin. 
Nej, nu blir jag sentimental. 

16.44//ASTRO ZOMBIES

Tänkte bara säga att idag har jag varit köttfri i en vecka (woopwoop eller något haha), att jag är så ledig som man kan bli denna vecka, att jag har världens bästa pojkvän och vänner samt att jag lever på endast turkisk youghurt och spotify. Vädret suger dock men det gör inte så mycket idag då jag har århundradets värsta mensvärk så jag chillar med godis i sängen jag. Hörs när vi hörs.
(Oh right, kent-biljett beställd till den nittonde. JAG ÄR LYCKLIG)

22.01//BRIANSTORM

Hittade en mapp i min egobilders-mapp (mapp-ception hehe, nej fan den var dålig..) som bara innehöll bilder från att jag var brunett. Måste säga att mitt öga är ganska coolt, och att jag sörjer att jag inte använder min BD-tröja lika mycket längre. 
Tidig April 2011.
-
Annars då? Jodå, jobbdagen flög förbi med AG vid min sida som var så dutti så. Väl hemma så gick vi runt hela Fagersta, köpte hårfärg, käkade veggopizza (Oh right, jag är inne på den banan nu också.) på Lastella och nu håller vi på att färga mitt hår. Lite oroväckande var det när färgen till en början var rosa...
Vi får väl se hur det blir, och om det skiter sig så kan jag ju alltid gå tillbaka till brunett haha.

23.30//TRÖTTA ORD

Idag har det varit en helevtesdag på jobbet, jag har skurit mig i fingret och inte suttit stilla fören 20.00. Huvudet värker lite men jag är glad ändå för imorgon får jag Agnes som arbetskamrat. Gläds åt att det är två jobbdagar kvar av denna vecka, att på söndag får jag träffa den bästa killen någonsin och att imorgon beställer jag och världens bästa Gustav biljetter till världens bästa band. Kunde ha haft det värre.

21.31//HELT FÄRDIG

Vakna->jobb 8 timmar->gymmet->slockna i sängen.
Så ser typ mina jobb veckor ut. Iallafall idag. 
Aldrig varit såhär död, och såhär hungrig så ska ner och rensa kylkåpet.
Saknar mina Avestatjejer Dennis, Malung och 64:an mycketmycketmycket.
-
Snark.

19.34//BLAAAHRG

Okej, mår ganska dåligt efter första jobbdagen för veckan. Så med noll kraft och humör så lägger jag mig och äter jordgubbar och dricker fanta (mamma fattade att jag ahde haft en dålig dag, gulle).
Såhär när man jobbat på ett café ett tag så börjar jag kännanågra små irritationsmoment inom det:
  • När barn petar på fikat. 
  • När folk ändrar sig mitt i en beställning så man måste ändra summan (vilket jag inte kan än).
  • Folk som först ska betala kontant men bestämmer sig för att ta kortet istället när man redan slagit på kontant.
  • Flugor. 
  • Barn som springer runt.
  • Barn som stirrar.
  • Barn överlag.
Ja jag är LITE bitter idag. Har egentligen ingen anledning att vara det, jag har ändå ett jobb och ja jag tjänar bra men FAN ibland blir jag bara trött. Ett stort plus dock att jag fick en radio idag! Oh my om P3 kommer rädda mig resten av tiden.
-
Gjorde även en ny spellista idag. Stort steg (haha).  

12.52//I LOVE IT

Och så var jag tillbaka. 
En yberbra vecka på Tjörn med 26 underbara tjejer plus ledare, mycket man kommer ha med sig i från denna vecka. Tågresan som tog år, läskiga med passagerare, en söt Alex som hämtade mig och en gullig Julia att dela rum med. Och tydligen har jag även lärt mig spela lite trummor, woopwoop! Fan va vi är grymma. 
Har fotat extremt dåligt med här har ni lite från veckan taget ut mobilperspektiv;
En till Mimi B på stege.
Serengeti-spelning/workshop.
KOSSA<3<3<3<3
Jag och min nya kompis. Han är lite stel men ytterst trevlig.
Blåsig bild på Alex och Alva när vi var i Skärhamn.
Maskerad! Tema K och jag ansåg det som att jag skulle vara Knasig. 
Som sagt, Tema K. (Nadia och Mimi)
En av veckans bästa bild, Tyrannosaurus Alex.
Bästa tjejerna.
Och så hela ligan. Go' mossa. 
-
Nu ska jag packa upp, hejs. 
 

00.06//MÅSTE SOVA, MEN BLOGGAR ISTÄLLET HEHE (FETT STORBLOGGARE NU)

Borde verkligen sova nu egentligen. Imorgon åker jag och troligen fendern till Götet för en vecka av bara musik. Taggad tjej, ohja, får träffa massor av fina ansikten igen. Dock mindre kul att tåget går 07.45 imorgon, hehe. Någon vaken då? Inte? Trodde väl det.
-
Annars idag då. Har hatat tågtrafiken in i det djupaste djupet av mitt hjärta, missade tåget hem med några meter så jag och Gustav var strandsatta i Ängelsberg. ÄNGELSBERG liksom, ingen vet ens var det ligger. Men så fixade vi skjuts tillbaka till Fagersta som tur var, och väl framme så satt en fin pojk och väntade på mig. Spenderade dagen med honom och allt var frid och fröjd som vanligt. Känns dock ganska värdelöst att man inte får träffa honom på typ två veckor, usch jobbig kombo avstånd+fin pojkvän... Han är iallafall bäst så det så. 
-
Nej nu måste jag fan slockna, annars kommer jag somna på tåget och bli rånad eller något. 

22.32//GO TELL ALL YOUR FRIENDTHAT THIS IS THE END (STRESSAD SJUKLING SOM LÅTER SOM EN JUNKIE)

 
Hej på er. Det enda jag gör här i dagarna är antingen jobba eller sova samt hostar under hela perioden. Jag har märkt att varenda jävel som var på P&L ligger eller har legat sjuka i samma åkommor som mig. "Festivalsjukan", låter som en könssjukdom ehehhe. Jag har fortfarande inte repat mig än vilket suger dase för på lördag drar jag ju till Götet och spelar musik i en vecka i sträck (LÄNGTAR.) och då är det inte kul att hosta. 
-
Så ja, inget intressant händer nu i mitt liv. Eller det händer massor, har ingen tid att skriva egentligen. Jag serverar kaffeoch fika, sopar och stirrar in i väggen 8 timmar om dagen. Jag har åkt till Avesta två gånger efter jobbet redan den här veckan varav en idag då jag träffade Denice som jag saknat ihjäl. 
Imorgon blir det att packa och umgås med Agnes och sen fredag så står det Fredrik. Snacka om at tman skaträffa alla när man väl kan, jag ska fan skaffa mig en filofax och börja dricka kaffe så jag hinner med allt (lol vuxen nu?)

00.17//SWIMMING

Efter första jobbdagen av fem den här veckan så drog jag till eskiln och kollade på när Sofie, Agnes, Robin, Robin och Thorse badade (Jag är fortfarande för sjuk för att bada.. Jag och Jakob är slitna och sjuka^) och tog onödiga badbilder med min kamera. Måste ju använda Sten någon gång, liksom varför ha en systemkamera om man inte använder den? Inte för att jag är speciellt bra på att fota eller redigera, but hey inte riktigt min grej.
NU ska jag sova, slocknar omtvåsekunder.Upp o jobba imorgon sen Avesta.
Godnatt badkrukor (kool jag är).
 

18.49//ANDAS

Med trött kropp och ett dygn av förkylning och feber så börjar jag repa mig. Att sova i ett blött tält är inte en bra idé alls (dock att se kent i regnet var totalt värt det). Lever på minnena från veckan och ska snart ut och möta Sofie som kom hem från Spanien idag. Hennes reskamrat och min underbara granne Agnes kom hit också för den delen och gav mig fina presenter i form av Iphoneskaloch trosor, bästa tjejerna någonsin de där två. 
Tagga fotboll ikväll, fast jag inte hejar på något av lagen. Är fullt upptagen med att avgöra vilket lag som passar bäst i Hollywood. Hehe. 
Lever i min kent-tröja också. KOmmerbli jobbigt att inte få ha den på jobbet imorgon. Japp, jag ska upp och jobba imorgon och helaveckan frammåt, sen Göteborg efter det så mycket tid försvinner. Ska göra mitt bästa att träffa mina vänner och pojkvän så gott det går, om jag nu inte blir sjuk igen vill säga. 

RSS 2.0