23.17//FESTIVALERNAS FESTIVAL

Hemma från de fyra grymmaste dagar detta år so far. Bråvalla var verkligen värt alla pengar, all väntan och att bli lite lerig och blöt gjorde inte så mycket nu i efterhand. Vi hade att kickass camp (som aldrig fick något officiellt namn dock) och vi har skrattat, supit, ramlat, däckat (eller ja. Anton har däckat) och sett grymma artister.

Jag fick äntligen se ett av mina absoluta favoritband; A day to remember, och FAAAAN vad bra det var! Trots att vi inte fångade några plektrum fast gitarristen tydligt visade att det var till oss, så kunde jag knappt förstå att jag sett dem live nu. De, och massa andra band som Paramore, Parkway Drive, Green Day, Thåström, Eldkvarn och Stone Sour, var sjukt grymma.
 
Har även bränt mina öron och träffat Pelle Svanslös.
Träffade även en filur som var född samma år, dag och tid som jag! Och som om det inte räckte; Han hette Bergström i efternamn. Vad är oddsen?
Mamma gjorde en lottorad på mina siffror efter hon fick höra det.
Hon vann 9 kr.
 

19.00//ERGH

Om 14 timmar åker vi. JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA TILLS DESS. 
 
 
 

20.46//AMEN KOM IGEN DÅ

TRE DAGAR KVAR. JAg är så förbannat taggad så att dagarna bara segar sig fram, vill vara på festvial och bara åååååh. Idag börjar jag lägga fram packningen, skriva en till packningslista (Jag är en packningsnörd), uppdatera  spellistan och stirra på klockan så den går fortare. Allt är så gott som fixat och jag sliter snart håret av mig, ja det som finns kvar iallafall, för att jag längtar så mycket. 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Så. Nu är det bara att vänta. 
 
 

15.37//SÄG DE DÄR ORDEN IGEN

Hej! Nu är jag hemma från Stockholm, har firat midsommar och vaknat i en misär till lägenhet. 
Well, the big news är att jag klippt av mig håret! Trivs jättebra och har bara fått höra fina kommentarer om det. Jag har ju tänkt på att göra det nu ett bra tag, så när jag var i Stockholm så gick jag spontant in på en frisörsalong och ja. Kort blev det. 
Annars i Stockholm så blev det långa dagar på stan, flera 2hand-pärlor och filmmys på kvällarna. Min morbror är en pärla han också, sicken bra tid. 
Kom hem till Avesta, mös i gräset med Norea, Lois, Amanda, Pierre och Måns. Drack lite mycket vin och gungade gunga. 
Midsommar firades dels hemma, hos Ellinor och Jacob och hos Kumlin. Hade blomkrans (som egentligen ska synas på den sista bilden, men nä) och badade gjorde jag också. 
Idag Måste jag städa upp den jävla skithålan som jag bor i, kläder överallt och disk. Kanske måste shoppa mindre? Eller nä, skaffa större garderob. 
 
 

11.11//COMFORTABLY NUMB

 
 
Ofotogenisk som jag är denna morgon så blir det en simpel Instagram-bild. Söt va? 
Om ca en och en halv timme sitter jag på tåget till Stockholm, känns så skönt att få komma bort lite. 
Men först till Ica för frukostinhandling OCH sen träffa saknade Norea som ÄNTLIGEN är hemma från Spanien!!!

Det regnar här i Avesta, men är i Stockholm är det sol. Jag och min morbror kom överrens om att det är ett tecken. 
 

21.27//VI HAR INTE BETALAT ETT SKIT, VI ÄR STOCKHOLMS PÄRLOR

Myser med finaste tjejerna, klipper hår och lyssanr på Ebba på vinyl. Stockholm på tisdag och 10 dagar kvar till Bråvalla. 
Livet är fan bra nu

00.42//SKINNY LOVE

Kör en gammal bild då jag inte är hemma och får dras med min otekniske fars dator. Idag har jag kollat på Fagersta-studenter och jag längtar så himla mycket till min tur. Vet redan nu att jag ska ha vegitariskt buffébord och vita docs till studentklänningen. Vadå övertagga?
Efter firandet så gick jag hem med Sofie och sov, lagade lite mat och sen kom Agnes och så spelade vi minimonopol och drack saft. Nu ligger jag i sängen och kollar på Linas källsbok (som jag förövrigt kan varje replik ur, åhå värmländsk tonårsfilm<3) EN HEDERLIG LÖRDAG KALLAS DET!
Fan ta 17 år. 4 månader och 16 dagar kvar. Lol.
 

01.37//PROPER LOOKS.

Idag har Cass klippt bort en dec från mitt tjocka, röda hår. Jag är nöjd men ovan.
Firat finkusin so tagit studenten och lyssnat på bra band i en sketen industribyggnad.
Vandrat hem i mörkret och druckit varm choklad med min fina mamma.
Kanske har jag bestämt mig nu också, för livet är ju för kort för grubbel.
 

19.28//TORSDAG (SKRIVER DAGARNA SÅ JAG SKA HA NÅGORLUNDA KOLL)

Igår hängde jag med Tove, Ellinor, Kikki och Zarre. Tog en cola på uteserveringen (Jag HATAR att vara 17), gick på stan i fem minuter och sen mös vi hos Ellinor. Underbar dag.
Idag åkte jag och Tove till Boräääänge och mötte upp Ellinor. Tre timmars butiksvandrande och lite nya grejer införskaffade som tröjor och böcker. Jag hittade Håkans PS.Lycka till ikväll! på Ica här i Avesta, och i chock så kände jag att jag bara måste köpa den. Nu är den utläst och jag drömmer mig bort till publikhaven och Håkan på scen.  Har även kirrat sommarjobb nummer 2 under Juli, cashflow som man brukar säga. 
Ikväll kommer nog Lois förbi, ska bli kul och vi får se vad vi hittar på.
 
(Det har bara gått 6 dagar av mitt sommarlov, men det känns redan som att sommaren snart är slut.)
 
Jag orkar inte heller med några bilder idag. Det bara är så.

16.55//BLUE ORCHID

Nämen lite inspiration här på eftermiddagen. Aaaaaah. 
I måndags åkte jag till Fagersta för att träffa mina föräldrar. Jag har varit lite dålig på att träffa dem på senare tid, men det har ju varit så mycket nu. Men men, jag lagade mat åt dem och vi kollade på Alice i Underlandet. Det var en bra kväll. 
Igår så umgicks jag lite med Agnes innan jag tog bussen tillbaka till Avesta. Hängde på Holmen med en jädra massa människor (och kanske inte SÅ många hehe) och vid halv sex så åkte några av oss och spelade volleyboll. Det var skitkul trots att min vinnarskalle kickade igång och jag blev sur på den där jävla bolljävlen haha. Sofie kom också efter ett tag, så kul att hon fick träffa mina avestapeepz. 
Efter många myggbett så hängde vi hos mig, sen åkte jag Sofie och Cila till Bergstrand och hängde där med folk. Gud, det var så många olika personer med hela tiden så ni hade blivit helt snea i huvudet om jag skrev alla haha! Vid ett gick jag och Sofie hem iallafall, bästa tjejen i hela världen. 
 
Idag har jag och Sofie käkat pizza, jag har secondhandat med Cass och nu väntar jag på Tove. 
Jävlar vad jag är produktiv. 
 
 
 

15.04//TRY IT AGAIN

Bild från igår. Då när vi skulle ha inomhuspicknick i mitt vardagsrum pga regn, jag kände för en spegelbild och ja. "Picknicken" var hur kul och mysig som hellst och vi sa alla hejdå till Norea som nu ligger på stranden i Spanien den jävlen. Idag ska jag åka och socialisera med mina föräldrar som jag inte träffat på ett bra tag, gosa lite med Zickan och sen förhoppningsvis träffa mina vänner. Jag ska också briljera med min matlagning där hemma och visa vilken kickass kock jag är. 
Misfits är också det bästa jag vet just nu och vem vet om en Stockholmstripp kanske blir av i veckan. 16 dagar kvar till bråvalla och livet är helt okej. Trots att det regnar.

11.30//SOMMARTID

Tja. Bakis så inåt helvete. Det är för ljust ute för att jag ska kunna sova. Jag har inget gott hemma heller. Undrar om jag ens har mat. Jag vettefan. 
Hade en fin gårkväll med studentfirande och smörgåstårta hos Cass med henne, Mickz, Evelina och Tilda. Lite holmenhäng med folk jag aldrig ens sett (och lär ju inte se igen) + klasskompisar och gått runt på stan. Hade ett långt och känslosamt samtal med en person jag velat prata med i över ett halvår, och det kändes jättebra att äntligen få göra det. Är grymt tacksam för det. 
Sen tappade jag bort mina nycklar i några timmar fast det visade sig att de låg i en påse i min tygkasse, jag blir så glad. Hemoch sova och nu är jag någonstans på botten av bakishavet. Höres.
 
PS. Har bränt mina axlar och har rand från min klänningjävlen. Så jävla attraktivt. DS.

22.49//baaAAAM

Goddag goddag. 
Under dessa dagar har jag varit och kollat på studentbalen (ååh alla var så fina, bilder läggs upp sen), blivit blöt under studentlekarna och chillat på holmen. Imorgon går jag ut andra året och mina vackra vänner tar studenten, vilket jag är så glad över och jag är sjukt stolt. Sen börjar mitt sista sommarlov och sen är det dags för mitt sista år. Även fast det är ett år kvar så känns det som det bara är en månad kvar haha! Herregud vad jag övertaggar. 
Nä men, stå på scen och sjunga lite sen lite klasshäng blir ju fint som början på sommaren. 

13.58//FUCK YEAH

ANDRA ÅRETS SISTA UPPGIFTEN KLAR OCH INLÄMNAD, 30 SEKUNDERS PARTYDANS (som Agnes skulle säga).
 

01.12//måndag

Aa har fortfarande bakisångest minus bakisdelen, ni vet när man känner att man spårat och gjort för konsiga saker? Och det känns verkligen som att folk aldirg kommer glömma bort det man gjorde heller? Aa typ så. ÅÅÅH. Men ja, man är ju bara 17 år en gång. Euwh. 
-
Idag har jag repat i skolan men den tröttaste gänget ever, ätit flottig spenatlasange på ett lunchmöte och promenixat med Mickis. Efter ett tag så drog vi till "mitt-ute-i-ingenstans-jag-vet-inte-gräs-och-hus-med-röda-knutar"med Denice, Amanda och Matilda och mös bland alla mysiga mygg. Bästa tjejerna. 
Imorgon ska jag återigen vistas i skolan, och jag vill egentligen bara sluta nu och inte komma tillbaka på 12 veckor. MEN så ska det repas och fikas och sedan fotas på balen. Jag kommer lätt gråta när jag ser alla mina fina vänner. Och när jag ser alla andra som får gå på bal medan jag får vänta ett år. Åh. 

00.20//JAPPJAPP

Aa bakisångest x2 och sovit bort hela dagen. Jag hade egentligen inte planerat att köra igår också, men ja. Gratis är gott och är det lördag så är det. Hade kul med mina fina kompisar och jag och Hampus insåg att vi är tvillingar. Åkte karusell och gick igenom Högbo mitt i natten. 
Önskar att man kunde säga "jag ska aldrig mer dricka" och hålla det. Men vi vet ju alla hur det går. 

15.43//I'M A FUCKING PRINcESS BITCH

Igår hade jag en jävligt bra kväll. Började hos Cass där det var prinsessstudentskiva, alla var så fina (Speciellt grabbsen, äkta karlar det där!) och vi åt rosa bakverk tills det sprutade ur öronen. Gled sedan ner på stan med krona och allt för att sedan inte göra speciellt mycket vettig haha. Parkbänkshäng i en stad som dödar oss när vi är unga och myggbett på stjärten. "Efterfest" hos mig och Unknown Pleasures på skivspelaren. 
Vaknade seg så inåt helvte trots att jag inte tyckte att jag var full igår, typical mimmi; somna "nykter" - vakna bakis ink. bakisångest. Ikväll ska jag hänga med Amanda, Denice och Matilda och jag hoppas det blir en lika bra dag som gårdagen. 

RSS 2.0