15.57//spektakel

Öppet hus ikväll. Ni hittar mig i aulan med resten av musik-esteterna. Vill egentligen bara lägga mig under täcket och skrika men jag tror att det är nog bara nerverna som spökar till det ännu mer är vanligt. 
Så ja, kom och kolla/lyssna. 
 

21.13//blaHRG

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Börjar tycka att detta fenomen med blogg börjar bli otilltalande. 
Idag var jag i skolan sen spontanträffade jag Mickis. Typ det jag gör just nu, plus att träna och äta. 
Kul att läsa samma sak om och om igen?
Nej tänkte väl det. 
Laddar upp en lite fnissig bild istället så min blgg blir lite roligare. 

15.13//DU SKULLE VILJA GLIDA SOM JAG

Lite kort update om mina senaste dagar.
I fredags så åt/sov/mös Agnes hos mig. Saknat att göra det med henne, så det var toppen.
Igår så hjälpte jag till på teatern och fick med det se hela pjäsen. Lite skojig. Sen blev det bekvämlighetsparty med fina tjejer, nostalgimusik och allsång. Blev lite sentimental och vandrade hemåt med bara Håkan som sällskap.
Sitter nu hemma hos ma&pa och ska äta söndagsmiddag. Har införskaffat mig ett sånt där jävla lucialinne som man måste ha för att man ska vara med och sjunga vackert den 13de december och även smygit ner lite godis i mammas matkorg. Så idag ska jag inte göra något alls förutom att hoppas på att dagen går till sitt slut. Jag gillar verkligen inte söndagar som ni kanske märkt de senaste söndags-inläggen hehe.
Men jag älskar dock balansen mellan att vara föräldrahemma och vara hos sig själv. När man fått sin dagliga dos liksom så kan man pendla mellan dem.
Nu ska jag äta lax. Hejdå.
 

19.43//VÄNTA, EN LITEN STUND TILL

Har fortfarande religionsprov imorgon, tycker att tumblr är roligare. 
Haft en konsigt dag, ni vet en sån man inte kan sätta fingret på. Hade inspelning på ljudtekniken, självförtroendet fick sig en törn och kvävde tårar med att skrika lite extra inför de stackars nior som var och kollade på oss esteter. Nu ska jag fortsätta plugga och även kanske ta tag i psykologin som vi har prov i på måndag. 
Skol-och-känslotrött. 

20.25//SKA SKAFFA MIG EN MOPS ELLER BULLDOG, coolt

Oj hej. Inget intressant händer just nu i mitt liv, så därför har jag inget roligt att berätta för er. Kan dra allt lite kort; Jag har varit husvakt, teatersjungit, ätit foreveralone-tacos på en söndagskväll och har idag varit och tränat PÅ RIKTIGT för fösrta gången på länge. Jag är fortfarande rödhårig(trots att majoriteten på Insta tror att jag har lila hår), är arbetslös, misshandlar(?) bra låtar i skolans musiksal och pluggmotivationen är rätt lost. Jag hatar alla sociala medier atm då allt bara handlar om massa jävla känslor och jag har religionsprov på torsdag. Ni ser? No intressant liv at all. November. 

12.29//sådärja

Japp. Är lite sådär hangover-tankspridd och har bestämt mig för att ta tag i mitt liv igen, aka träna igen. Fan, från fyra gånger i veckan till fyra gånger i månaden. Och jag måste städa upp mitt liv också (plus att laga min dammsugare) och få lite struktur. Ska också hitta ett jobb så jag kan ta mig någonstans. Ska också försöka bli bättre i skolan och inte lämna in halvdana saker och faktiskt börja plugga på riktigt.
Måste ju lägga av nu. 
Se, vad mycket man kan inse efter några öl. 
 
Idag ska jag vara hundvakt och får sällskap av Mickis. Mysipysi.

17.52//KAN DU BESKYDDA MIG

Idag är det fredag och idag lever min hals lite mer än igår. Träffade min älskade bästa vän och firade att hon är bäst och får åka till Belgien i fyra veckor. Jättestolt hönsmamma! Nu måste jag tydligen skynda mig ojojojoj så ha en kul fredag och så vidare hejhejhejochhemsktmyckethej. 

22.49//GLASOEGEN

Tillbaka från de sjukas värld och hemma efter två dagar hos mama och papa. Blir alltid så barnslig när jag är sjuk, och pappa tror direkt att jag är döende så två flugor i en smäll. Men just nu är jag hemma, sörjer min förlorade röda hårfärg (ska färgas snarast), kollar på Fråga Olle, har ont i fossingarna efter en långprommis med Michaela och undrar vad som händer imorgon. Helg. Ööööööh som i Övertaggad. 

19.41//say you haven't had enough

Kommit på en negativ sak med att bo ensam: att börja bli eller vara sjuk. Min hals dödar mig och det är jävligt synd om mig för det (typiskt mimmiärsjuk-beteende) och ja va kul allt är. 
Hoppas på att jag vaknar imorgon och mår bättre. Buääääää
 

17.54//Skratta bör man annars dör man fortare

Bästa gifen på min tumblr just nu. HAHAHA.

14.29//IWANTYOUTOWANTME

Igåååår myste jag med Michaela, tog sedan bussen till Fagersta (!!!) och gick på kalas. Hade kul mestadels och kunde vakna utan jobbig baksmälla WOOPWOOP. Jag övningskörde till och med imorse så inga fel på mig här inte. Ska vara allmänt söndagsångestaktig (standard) och äta chips resten av dagen och få mat på bordet av mamma och pappa. Ibland är det skönt att vara föräldrahemma.

00.15//SHE GOT DIAMONDS IN HER EYES THAT SHE WANTS TO HIDE

Fredag, är lite sentimental, bytte header för att jag kan ju inte låtsas att jag är blond längre, lyssnar på skum indiemusik och väntar fortfarande på att något ska hända. 
(Så ni vet liksom.)

19.26//de gick iland och jag flöt iväg

Hejhej hallå fredag. Här sitter jag och stirrar in i väggen. Väntar på Denice, Amanda och Matilda så de kan komma hit och hatråkigt med mig. Väntar på att min spenatlaxlasange ska bli klar i mikron. Väntar på att det ska HÄNDA något. Har till och med gjort en videoblogg (HAHA) som totalmisslyckades då jag kom på att jag har ingen kunskap av redigeringsprogram what so ever. SÅ MYCKET TRISTESS.
Idag och igår har vi lekt teaterlekar och pratat musikal. Jag är så grymt jävla taggad, ååh vill börja nu. Så man ju säga att jag väntar på musikalen också. Fan vad jag väntar. Åhåhåh.

17.14//Om det inte finns någon himmel, varför föddes man snäll?

Just nu är livet lite tråkigt och jag är otaggad på helg. Kanske för att alla får helg idag förutom vi estettvåor som ska teaterapa oss hela dagen imorgon. Min gitarr saknar fortfarande en sträng och min lägenhet är rörig och blir liksom aldrig "städad" känns det som. Jag har inte någon inspiration till något och det är väl lite så jag rullar. Jag har inte koll på något alls och nu ska jag sova en timme för att se hur man är när man vaknar. 
Livet<3

17.02/7RETURN TO THE PAST

SÅÅÅÅÅAAAAATTEEEEEEEEEEE
Jag är rödhårig igen! Stortrivs trots att det känns lite för "färgat" (lol) just nu. Jag lyser verkligen ute nu haha, lite standard sådär. Nu är jag och Simon estetgingers igen (Detta var vårat "projekt" för er som inte listat ut det)  och är finfinfina.
Ser rätt poppig ut i randig tröja och blått camljus. Sött.
 
Anyhow, skolan har börjar och jag är redan skoltrött. 45 dagar till jullov och jag kunde inte längta mer. Förstår inte hur man kan lessna så hårt just första dagen... Kanske för att man har hundra uppgifter att göra som man sa att man skulle göra på lovet. Och liksom, hur många pluggar? Inte jag iallafall. Jag vet att ni inte heller gjort det. Menmen, bara att bita ihop och skriva en lång jävla text om Venus födelse är vad jag ska göra ikväll när jag återvänt från min familjehem. Nu ska jag äta mammas mat<3333 och avsluta detta långa inlägg. skulle egntligen bara berätta att jag är rödis igen. Hehe.

23.14//DET ÄTER UPP EN INIFRÅN

 

18.16//wELCOME TO WONDERLAND

Halloween igår. Hade förbannat kul och vaknade utan baksmälla. Åt courn med "Skrillex" och nu håller jag och Simon på att slutför vårt projekt. WIIIIIIEEEEEEE.
Skola imorgon. Eh. 
 

14.36//I'VE LOST MY STRINGS

Beger mig snart till min förra hemstad och blir firad återigen. Sitter och spelar gitarr sålänge, MEN SÅ GICK STRÄNGJÄVLEN AV...... Buhu. Får spela på min elgitarr med världens minsta förstärkare istället. 
Redan fredag och snart är det dags för skolan. Men först taggar jag till dels imorgon och på söndag,åååhååhåh. 
Det börjar bli bättre det här. 

16.43//SHUT UP


RSS 2.0