16.49//HEY BIG SPENDER

Farligt (Men underbart) det där med shopping.

19.03//SCREAMING OUT FOR MORE

Chillar igenom de sista ovärda skoldagarna som återstår, 9 dag
ar kvar till officiell sommar. Det känns knappt som att det är på riktigt, but yeah it is. Hela sommaren kommer bestå av jobb på cafet (CASHFLOW) och sen saker som P&L och Göteborg. Hur fan ska jag hinna göra saker utöver det haha? Herregud.
-
Idag var jag på Arena och slet skiten ur mina lår och mage, så jävla cp-gött! (Jag börjar låta som en jävla feeling good-person nu, så därför kommer detta för att jämna ut lite: FML TPL HATAR ALLT. Så. Balans.) och nu ska jag käka och sen fokusera helt på de två sista uppgifterna i skolan. Nu kör vi , hurtiga jävel!

21.08//RÖD BLEK GUL BRÄND ORANGE

Hej på er ni bakfulla slöhögar. Antar att ni är bakis, lördag igår liksom. Om någon missade det.
Idag har jag haft klänning, jobbat på cafét i Ängelsberg i 7 timmar (I stekande sol, fett fin bränna.) och sen dansat zumba/afro/latino på Risbroplan. Jobbet gick bra, trevliga pensionärer och cyklister här och var. När jag blir pensiönär ska jag fan fika hela dagarna.
Och nu andas jag äntligen. Nydushad rödbränd blondin/guling (Japp, blekte håret igen hos Denice igår,så nu är det på G asså!!!!) som nu ska spendera kvällen i min garderob och framför Vänner.
-
Igår så var jag ju somsagt i Avesta. Lekte med Denice, var på H&M i timmar, provade den yberfula och långärmade baddräkten de har lanserat, köpte nya bikinis, åt lunch på stan, blev påhoppad med rosor, blekte mitt hår och tog en glass med Fredrik. Sen åkte jag hem och kollade på Eurovision hos Elin med goa vänner. Fast var inte så uppmärksam på slutet, så vet någon vem som vann?????? Ehe. Facebook-spam.
-
Juste. Nya bikinin på bilden. Ifall ni ville veta. Älskar den.

11.42//CHUPCHUPCHUP

I blommig klänning och röd näsa så sitter jag och dricker hallonsmoothie, lever lite ehe. Sticker snart till Avesta och leker med Denice så ja. Det ska bli kul. Igår varjagvid Eskiln med folk, det var fint och myggigt. Drog hem och filosoferade med Agnes längst riksan. Bra kväll. Nu ska jag hitta strumpor, hejs!

17.34//MAINSTREAMFLOW AND SUNBURN

Idag har vi stekt ännu mer, hela dagen. Skolan blir bara slappare och slappare, skönare och skönare. Efter skolan så drog jag och AG hem till mig och stekte järnet på min bakgård. Musik, sol, bärs (Säger vi, flädersaft egentligen i brist på bärs.) och sommar. JAG HAR FÅTT FÄRG OCKSÅ!!! Lycklig.
Nu ska jag hoppa i duschen och sen slänga ihop något kulinariskt i köket (ehe) och sen till eskiln. Micket pra kvel, älskar allt just nu.

00.00//MIDNIGHT

Okej. En ny sak kallad Remby har hamnat här. Försökte prova. Gick inge praa.
-
Idag har vi mestadels bara solat och ätit kina, inget vettigt gjort i skolan. Brände mig dock så det svider lite nu, hatar mina pigment haha. Efter skolan så var jag med Fredrik, väldigt bra dag. Nu ska jag sova, tror jag somnar vilekn sekundosm hellst. Imorgon är det fredag, taggad? Inte det minsta.

21.29//YOU GOTTA BE MY GIRL

Fan va blond jag så ut på bilden. Kult. Kirsti-prick också, vackert.
Idag ahr jag stek somfasen i shorts och bara ben, samt kepa och bandtröja. Kände mig lustig. Sen efter min oerhört produktiva skoldag ("Musik", "Engelska" och "Svenska") så klantade DEnice till det lite och råkade låsa in sina nycklar i sin moppe så vi blev fast där. Varmt ute iallafall, 25 grader!!!!!!!!!!!!!! Så glad att jag inte flyttade längre norrut.
-
Sen väl i Fagersta så köpte jag ett par jeans för 25 kronor, var nervös, skrek lite i en replokal, var så pass nöjd med mig själv att jag gick och köpte Tuc och lättdryck. Jag gjorde dte jag kunde så då var jag fan vär det!
Nu ska jag sitta här ute på vernandan och ja, inte göra ett skit. Fast jag borde. Fast inte just nu.
-
HELVETE VILKEN DÅLIGT FINMOTORIK JAG LIGGER INNE MED IDAG.

22.52//STEKKKKKKKISSE

Tjenne. Livet leker hyfsat bra (Förutom nationella i matte jag hade idag, helvete vad det gick dåligt.) och solen skiner. Jag har legat ute i två-tre timmaroch solat, OCH FÅTT RAND!! Tycker jag iallafall. Ingen annan kommer märka det but still. A little step for gingers, but a huge step for Mimmi Bergström.
Min kissemiss stekte med mig också, söt som socker. Använde jag just den termen? Ja tydligen. Extrema fall.
-
Sen efter det så drog jag en vända med Agnes och kom hem till en kväll md ESC. Jag tror aldrig att jag sett något pinsammare förut. En svettig pizzabagaresom rappar om euro, strippor till höger och vänster och små gummor (som dock vann mitt hjärta, åh). En tjej även sjöng om Facebook och hur hon ville ha cybersex. Hm. Världen spårar av denna jävla community, sa hon som nyss loggade in själv.
-
Nu ska jag kolla på Vänner ochsörja europas brist på musik. Imorgon kommer jag vara nervös. Sjukt nervös.


19.27//STUDY BITCH STUDY

Febrig och orange så ska jag dyka ner i matteboken och svenskan. Känns som det är det bästa jag kan göra just nu. Min dag har varit seg men bra, sol och värme. Imorgon äre tre prov som står på listan, better start plugging...  Höres.

23.17//SUICIDAL ICECREAM-LOVERS WHO ARE BEAUTIFUL (ON THE INSIDE)

Jag och Agnes blekte mitt hår (Status: Ljusorange/Gult/blond..) och vi blev då sugna på glass.Sen att det var underbart väder. Alla anledningar är bra för att besökpå vårt bästaste ställe i hela Fagtown. Jag tog med min kamera Sten och ja. Fina bilder. Imorgon är det skolaoch jag GANSKA säker på att jag kommer ha keps på mig imorgon. Heh. Och jag kommer nog få mig ett gott skratt. Speciellt om Agnes fullföljer vår lilla plan, right? hihihi.
-
Älskar att klockan är elvaoch det är fortfarandevarmt ute.

17.15//ALLIGATOR BLOOD

Okej, egentligen ser jag inte ut såhär^ idag. Jag är rent av råsliten. Jag travade mig upp vid 8 imorse och stack till jobbet i Ängelsberg mitt ute i ingenstans. Tåget dit blev en halvtimme försenat och jag känner hur jag ser fram emot denna sommar om trafiken ska vara såhär. Menmen, fick gratis resa dit och hem.
Nu ska jag sticka ner och bränna mina nyincashade pengar på hårfärg. Guling here I come!!

00.44//WOOP DE WOOP EEEEEEH

Har fan haft en jälla' fet långhelg. Igår drog jag till Tove och vi chilalde järnet, snackade om allt och inget och käkade pizza klockan 2 på natten. Vi vakande vid halv tolv, promenixade lite sen drog jag vidare.
Hängde lite med Fredrik och kollade på reprisen av "Kniven mot strupen" Fagersta edition. OMG orkar inte ens uttala mig. Vi suger helt enkelt.
-
Denna kväll har vi skänk åt spontanitetens mening (ehe poet). Jag, Agnes, Sofie, Gustav, Louise, Magnus och Joel var först hos Joel och badade i hans jaccuzi när vi får den briljanta idén: Donken-käk. Så vi packade ihop oss och tog två bilar till Västerås. Fan va bra mina vänner är, måste twittra hashtag lycklig tjej.
-
Nu ligger jag här ensam. Och om man trodde att donken-käk inte räckte så då trodde man fel. Ligger just nu och käkar Kinder Maxi, bara för att jag kan. I hopp om att fettet mirakulöst skulle sätta sig på de rätta ställena som hyllan ligger jag här och förbereder mig mentalt för årets första jobbdag imorgon.
Sen äre måndag igen. Och jag kommer få skratta i skolan. Idioti överallt. PUSS GODNATT!

15.21//DEAD CITY


Gammal orange bild.
Tänkte börja med och säga att Fagersta seriöst börjar att dö. Våryran var inget märkvärdigt alls (Det burkar inte var det helelr, bara samma vanliga p12-kepsar och remmar.) och vädret gör mig deprimerad över min stad jag är bosatt i.
Nej, flyr till Dalarna istället och umgås med Tovelainen. Nu ska jag backa, pyss!

16.55//BOOYAH

Kände att det var dags att slänga in ett inlägg här. HEJ!
-
Igår var det strömavbrott i skolan (Som dock försvann väldigt fort, vilket sög. Ville ha strömavbrott.), jag hade två prov varav ett somnade jag på, följde med Denice hem till henne och åt i två timmar. Sen kom Hanna och så åkte vi och träffade Hampus Fredrik och Fredrik. Mysigt lite sådär. Sen fick jag panikskjuts till bussen som jag hann med med en millisekund.
-
Well, det är torsdag och jag är jätteledig. Och vad brukar jag göra när jag är ledig och på köpet jävligt uttråkad? Jo Arena. Stack dit med Sofie och var där i en och en halv-två timmar, och det kändes förbannat bra.
Nu ska jag fixa til mig lite, för ikväll blire att äta ute för min lillalilla mormor fyller år!
Känner för pizza. Bra träningsmat MHM. Pizza it is!

21.46// NEVERMIND THE FUTURE, HERE'S THE APOCOLYPSE

Kände att jag ville dela med mig av min dag i bilder.
Vi har varit utan vår björnis Simon och då bestämde vi oss för att vara lite gulliga och skicka en bild till honom. Bara för att vi är såna underbara vänner ochför att mina klassmates är bäst. ES11!
Sen andra bilden vill jag fan vara ego (Min blogg, duh)och ja. Söt kan jag vara å. Och sliten,bilden är tagen direkt efter en powernap innan jag mtte upp en saknad Alice. vi pratade om allt och inget, ska göras om!!
-
Och nu till min fina eftermiddag. Till och börja med så glömde jag min ena gymsko när jag var på Arena och skulle köra Bodypump, när det var 15 min kvar till start. Så det blev att pumpa hem-hämta-pumpa tillbaka på 11 min(!) och sen köra ett pass i stressnivå 1000. Efter passet så är jag fortfarande helt stressad, och jag lyckas då gå in i en klädställning så jag får en pinne rakt i ögat. WAY TO GO MIMMI!!!
Nu ska jag fan äta. Hejdå.

23.18//AGNES BA CHILLAR I MIN LOGG

Några saker min hjärtevän och granne lagt upp i min logg de senaste veckorna. Hon tycker att hon tänker på mig när hon ser dem. Och ugglan behöver jag inte ens förklara hihi, älskar ugglor åh.
Den sista, videon, är bara to die for. YUMMY YUMMY YUMMY I GOT LOVE IN MY TUMMY! (Att den är med i reklamen för KInderMaxi gör det bara ännu bättre) Agnes känner mig så väl haha.
-
Idag har jag haft tre prov (Lyckats med två.), blåst bort, lyssnat på trevliga musikanter, fikat och tränat med Sofie.  Känner så förbannat branu, måste komma igång med träningen igen. På påsklovet var ju jag fan igång hur mycket som hellst, vafan hände haha?
Aja, nu ska jag mysa med kissen, hejpa.

DAY 17// A PICTURE OF YOU LAST YEAR AND NOW, HOW HAVE YOU CHANGED SINCE THEN?

Ja, vad ska man säga? För ett år sedan:
Var jag brunett, hade kortare hår än nu (Friskare hår än nu också för den delen.).
Gick runt i samma Levis-jacka som nu.
Jag hade problem med vad jag hade på mig, idag skiter jag i det och har på mig vad jag vill.
Tror bestämt att jag var tyngre och mindre tränad då än nu.
I dessa dagar för ett år sedan så slets jag med tanken av att färga håret rött.
Jag hängde mer i Norberg för ett år sedan. Jag hängde mer med Vendela för ett år sedan.
Hängde mer med alla tjejerna.
Saknar tiderna delvis. Trots att jag såg ut som skit och förstår nu varför jag var singel så länge (Haha) men ja jag saknar tiderna. Men det gör man alltid.

13.55//FANBOI ARTON ÅR!
Japp, igår fyllde lilla Crisse 18 år så jag och Agnes åkte hem till honom och firade honom men folk från gamla tider och helt nya människor. Jag tror inte jag satt stilla någon gång under kvällen, jag gick mest runt och var översocial med alla. Det slutade med att jag blev som festens välkomstkommitté och pratkvarn. Fuck yeah I'm fabulous. Åkte lite rullstol och chillade med livet sådär.
Efter flera händeser av olika slag så sov jag hos Crisse på en obekväm säng och efter en filosofisk "dagen efter"- frulle med sköna grabbar så tog jag bussen hem. Bra lördag.
Hoppas du hade en bra dag fanboi!!!
-
Här ovan får ni se blandade bilder från kvällen från Facebook. Lite Sofie-bilder, lite Gry-bilder och en från mig.
Nu ska jag äta godis och chilla. (Remind me to inte dricka when you're krassling nexta gång.)

18.37//FRIDAY IS MY SECOND FAVORITE F-WORD

Men inte denna fredag kanske.
JAG ORKAR INTE MÅ DÅLIGT........................ Äckelpollen. Om det nu ÄR pollen. I don't know.
Jag mår bajs och är totalsliten. Mitt balanssinne är också dåligt, jag svajar mer än vanlig alltså. Sa lär bli en kväll med hallonmos, hockey och min säng. Fredag vare ja.. Hoppas ni andra där ute har det trevligare än vad jag har, onyktert dansandes genom majnatten. Typ så ja. Imorgon vankas det därimot fäzt (OH KOOL!) så hoppas jag mår bättre då.
-
Idag hittade jag även en fin och stor skjorta på Röda Korset för 10 riksdaler. Not bad. Ska dega mig igenom denna fredag i den hade jag tänkt. Nu ska jag måla naglarna och kolla på Vänner.

-
Hittade lösningen på mitt trista liv: Tumblr och 9GAG. Hejpa-

20.41// STAN ÄR FULL AV VATTEN

Hej på er. Idag har jag varit rufsboll, varit extremt obekväm i uppsatt hår och sen plaskat med Agnes ute i regnet. Barnsliga och mysigt, vadå när man redan ser ut som att vara tolv rent allmänt så kan man väl leva det hela vägen ut? Booyah, regnbarn. Nu ligger jag här nyduschad och ska snart dyka in i min garderob. Hihi dyka in, ännu mera vatten.. Aja, HEJDÅ! (Oerhört barnslig idag)


DAY 16// WHAT YOU THINK ABOUT YOUR FRIENDS

Haha ja vad brukar man normalt tycka om sina vänner? Älskar dem ju såklart. De är alla olika och har alla sina bra och dåliga sidor. Jag tänker inte lista några av mina vänner här då jag inte vill glömma någon.
Men ja. Jag tycker att jag har världens bästa vänner, det är bara så.

17.46//PUMP IT AYEEE

Med samma bottenhumör som igår så börjar jag tagga inför första BodyPump-passet på flera veckor. Jag är inte alls så pepp just nu, vill hellst sova. Men nej, jag måste och jag vet att det komemr kännas som hemma när jag väl står där igen. SEN får jag sova.
Jag sover fan hela tiden now a days. På bussen till skolan, mellan lektionerna, på bussen hem, när jag kommit hem och sen på natten. Skumt.
-
Grattis älskade Lisa på 17-årsdagen, hoppas du har det så bra som bara du förtjänar.

20.38//SLITEN APELSIN

Tänkte att jag skulle lägga upp en hyfsadbild på mitt hår-tillstånd för tillfället. Orange.
Annars så mår jag ganska förjävligt, slut i kropp och huvud. Jag har inte haft min dag idag: Försov mig, slängde på mig första bästa, håret var som håret är^, allmänt skittrött och sliten. Sen att jag nästan svimmade på vägen hem från bussen och skakade är en annan sak. Men självond som jag är så gick jag ut på en prommis med Agnes och nu är jag totalkörd. SOVA. Åh va skönt.
-
Blev glad när vi kom på att det är exakt en månad kvar till sommarlovet. Ler.

DAY 15// WHAT YOU WOULD FIND IN MY BAG

Jag har alltid väska med mig. Tygkasse, axelväska, mindre väska, ryggsäck ja vad det nu behövs. Jag har typ 7 tygkassar som jag använder och jag får tydligen inte skaffa fler..
Men ja. Detta skulle ni hitta i min väska/tygkasse/ryggsäck:
1. Läppsyl - Alltid med!
2. Sotarmössa - Bra att ha med och gör så att nycklarna inte skramlar haha.
3. Nycklar.
4. Plånbok.
5. Pennor.
6. Hörlurar av olika slag.
7. Plektrum - Om jag inte har det i Iphone-skalet.
8. Handsprit.
9. Diverse papper som anses viktiga.
10. Gymhandskar+lås+gymkort - Iallafall om jag har axelväskan, så jag vet var jag har dem.
-
INTRESSANT VA!?!?!?!?!?!? Jag vet att jag intresserar er.

22.40//BIO-LÖRDAG

Tumblr_m2yltsatlk1qkaa8zo1_500_largeTumblr_m3j48nnrx31r75y0ho1_500_large
640px-mavengersfilmstillsgh18_large
Ganska fullspäckad lördag för min del må jag säga.
Imorse så gick jag ut och gick vanliga rundan med Agnes, och efter det bar det av till Västerås med Gustav och Emma. Gick på stan (Förälskade mig i allt från kläder till kepsar till aa longboards.. Kul att ha pengar också..)och sen bio. Avengers, vilken jävla film. SE DEN PEEPS! You won't regret it.
Mycket fint att se, MYCKET FINT.
-
Imorgonväntar iallafall träning, blev grymt taggad till att träna när jag såg filmen. Som sagt, MYCKET fint att se.
Nu ska jag äta choklad för sista gången och mysa mig voffsingenmedansalla andra tydligen festar eller kolla rpå hockey. Ha en bra kväll!

22.21//THIS IS THE TIME OF REVOLUTION

Fredag och helg. Det känns som att det nyss var helg och int emig emot att det blir det nu igen. Idag har vi sjungit halsen av oss, kändes fint. Jag och Eiisan är även pianokungarna, feting bra! Snart sitter det.
Sen åkte jag hem med sällskap av en Fredrik, vi kollade på Harry P och pratade om allt och inget. Han drog vid åtta sen har jag inte gjort mer idag. Jo städat. Kul va? IT'S FRIDAY FRIDAY!! Fin fredag dock.
Just nu dricker jag cola och lyssnar på konverterade vegiterianer med infekterade svamparna. Say what? Aja mysigt låter det iallafall. I brist på annat.
Imorgon väntar bio och kepan ska på . Nu ska jag fortsätta städa, fridayyyyy!

DAY 14//A LETTER TO YOUR PARENTS

Jag tycker att det känns ovärt att skriva ett "brev" till mina föräldrar då de inte ens kommer läsa det. De hänger inte här precis, hoppas jag. Men aa okej, om de mot all förmodan kanske stalkar min blogg (Hej mamma och pappa!) så får jag väl köra på detta. Tack för att ni finns, för maten ni lagar och för att ni är kanske de konstigaste föräldrarna någonsin. Ni är bäst när ni vill vara det och jag älskar er (snyft eheh).

DAG 13//SOMETHING I CRAVE ALOT

Just nu.. Ingenting. Brukar vara typ apelsinjuice. Eller träna, Kinder Maxi eller mat överhuvudtaget.
Älskar fan mat, skulle aldrig kunna sluta äta helt som vissa gör. Jag är hungrig konstant och äter vad jag vill. Och det betyder int eatt det är onyttig mat, nej jag är ingen skräpmatare. Bara pizza nummer 56 (Kyckling, banan och curry OMNONOM) och kebbe då och då. Annars är jag är jag matvrak och äter allt utom skaldjur, lakrits, kaviar och senap.
Japp, ett matinlägg lite sådär. Mat är ju gott så varför inte prisa detta?
Fan vad hungrig jag blev nu.
Tumblr_m3es2weeme1qd5zqzo1_500_large
Tumblr_ljitp0an1c1qixxh7o1_500_largeTumblr_m3ej7nwppc1rsw5hao1_500_large
Tumblr_m3cq8qydpi1r046cho1_500_large

21.23//WOOP-DA-WOOP

Första skoldagen för denna vecka. Kör, engelska nationella, lite naturkunskap men främst stek i det härliga vädret. Jag tror att jag bränt mig på minst fyra ställen men skiter i det. SÅ jävla härligt, 20 grader tack och bock.
Hoppas på bra väder imorgon och ignorerar att det tydligen ska snöa på fredag.
Fin röd tjej med orange hår. Mycket fin.
var ute och gick med Agnes såhär på kvällen också, lika skönt som vanligt, men måste se till att ta mig till Arena snart. Har inte varit där på länge och det gör ont i mig när jag tänker på det. Men ska dit imorgon på Sh'bam (Oh my) och se hur det känns. Äckligt nervös för mina knän. PEPP!
-
Fick min ryggsäck idag också, kär i den.
Min fanboi (Jag jag har en fanboi!) sa nyss "Kom och sov i mitt garage". Hm. HAHA.
Jag börjar förstå hur man spelar på hästar.
Jag har engelska nationella imorgon. 8.40 Uppsats. Längtar, eller?
Nu ska jag duscha.
Okej? Hej!

19.43//CHOICECASTLE

Gårdagen då.
Jo jag hade mycket trevligt med Avestafolket. Vi var först hos Bergstrand och grillade och hade oss. Sjöng, spelade, hade "Vem vet mest onödig fakta"-tävling (Jag deltog, SÅKLART!) och hade det bara najs.
Sen drog vi ut ett tag för att sedan dra hem och sova hos Denice på hennes luftmadrass. Standard.
Jag var glad och gissa om jag behövde det, usch va bra. Fina bilder från kvällen också, och picasa vill inte sammarbeta så bilderna får vara snea. Mycket bra.
-
Vaknade för tidigt gjorde vi också, åt frukost i solen och chillade. Blev sen överlämnad likt ett paket från Denice till Fredrik och sen har jag vandrat runt med honom. Japp. Mycket bra.
-
Måste städa. Men gosar med min katt hellre. Hihi. Katt.

DAY 12//WHAT MAKES YOU DIFFERENT FROM EVERYONE ELSE


Ja till och börja med så kan jag nog säga att jag har en speciellt stil att klä mig, ser inte ut som de brudar i min ålder brukar göra. Jag anser mig också ha en annorlunda syn at se på olika saker och jag tänker på mer än vad som händer närmaste helgen. Jag är stolt fjollträskare för den delen också, mycket stolt.
Sen att jag ligger inne med Fagerstas snyggaste hårfärg just nu är ju också ett sätt att se på saken haha.
-
Nej men jag tycker fan att jag sticker ut ur mängden, iallafall här i Fagersta/Norberg/whatevershit. På de flesta sätt. Jävligt skönt. Varför ska man vara en i mängden för? Hipster yeye. (Till och med min engelskalärare ser mig som "hipster" eheheh..)
-
Och för att jag är grym. Fuck jantelagen, MORSSSSSS!

RSS 2.0