14.43//BOOGIEBOOGIEBOOGIE CHU-BAP-CHU-BAP-BAPA (ELLER NÅGOT)

Grease på TV, nostalgi och jag dansar. Töntig tjej.
-
Drar och firar Valborg i Avesta, i mindre smickrande väder men vad gör man! Hare bra och keeep away for fire.
BYE GEEKS!

DAY 11//PICTURES OF SOMETHING THAT MAKES YOU HAPPY





Tumblr_m2hcbkxq2c1r6jxbao1_500_large

Mina underbara vänner plus de vänner som inte är med på bilder men inräknade, träning(vi kan ju låtsas att det är jag på bilden..) och musik. DET gör mig lycklig.

10.32//STAY HERE. RIGHT HERE.

Lördagen i bilder. Jag Agnes och Sofie åkte till Norberg för att gå på den årliga marknaden, vi träffade folk där, Sofie hittade fina peruker, karuseller, mer folk, musikaliska klasskompisar och äcklig kebbe. Agnes och jag blev sist att åka hem, och väl hemma så drog vi ut med Magnus, Sofie, Louise och Joel och grillade mashmallows över värmeljus (BRAINY!). Det gick mindre bra med ljusen men det var trevligt.
-
Nu ska jag ut och äta glass i solen med Gustav, SOLEN!!!
-
Erik Hassle på TV4, så fin. Och lika orange som jag

23.46//IS THIS REALLY HAPPENING?

Godkväll. En aning blekare morot här. En gul blev det inte, som jag hade trott. Nej blev mest.. Orange. Igen. Men snyggare nu, kan lätt ha detta i tre veckor. Chill. Kladdkaka blev det också, jag och Agnes är så tjocka så vi orkade inte låta kakan gå klart i ugnen så vi åt.. Smet. Varm smet.  ÅHNEJ VAD FEL DET DÄR LÄT. Lol missuppfattade generationen.
-
Jag har även sjungit i skolan idag. Kör alltså. Esteterna välkomnade vååååren med att sjunga i Ljusgårn och matsalen. Japp, MATSALEN. Fint lät det iallafall! Att jag började smått garva (bryta ihop) i mitten av"Vintern rasar..." är en annan sak.
-
Min fredag då? Bestod av pappas fickgryta, ostkex, coola gamlingar och Playstation 1. Räcker det? Bra.
Imorgon blire Norberg för att gå på marknaden. Bara jag som tycker att tiden flyger iväg?

DAY 10// NICKNAMES YOU HAVEAND WHY YOU HAVE THEM

Ärligt talat så är hela mitt namn ett "nickname" från början. Jag är en jävla fake egentligen haha.
Så ja, egentligen hette jag Mikaela från början men jag har aldrig tyckt om det och har aldrig riktigt kallats det. enda sen jag var ett-två år så har jag varit Mimmi och ingen annan. Det var verkligen inget annat som gällde, det var MIMMI. Min kusin som kom på namnet faktiskt. Och från och med för tre år sedan så är jag Mimmi på heltid på alla sätt, vilket var extremt stort.
Alla jag hatat som börjat kalla mig Mickis.. Ojoj. Arg liten tjej på skolgården.
-
Annars då?
Morf är väl också ett, efter en bild som tog på mig när jag såg ut som just Morf. U know that guy? No? Google it then. Han är söt. Kolla ner på bilen liksom.
Mimmilito har jag tydligen också, står så på mina mjukisar från 9an. Heh. Sött.
Mibbe (!) var det ett kortvarigt tag också, ett försök att bli med Fagersta-aktig (WTF?) för här kallas alla något som slutar på -elle eller -alle. Brainy huh?
Sen vare slut tror jag.
-
Morf vare ja.

20.09//LONGBOARD

GIEF MEG, så jag ska glida runt på heltid.
Har alltid velat kunna åka, och ända sen jag åkte på Philips (Igår hehe) så har jag fan knappt slutat tänka på de.
JAG SKA KÖPA EN!

15.30//FUCK IT (NOLL INSPO.)


Söt gif jag hittade, oj det var ju jag.
Saker jag vill
Vill ha mitt hår klart.
Vill ha min ryggsäck.
Vill ha pengar.
Vill vandra i vintage-butiker i timmar.
Vill ha lust att träna.
Vill ha något att göra.
Vill ha orken att göra något.
Vill älska Kents nya album, men jag fastnar inte. Hemskt att säga.
-
Saker jag måste
Städa mitt rum.
Träna.
Läsa ut svenskaboken.
Bli inspirerad.
-
Saker jag har lust att göra
Ingenting.
Tumblr.

DAG 09 - PLANS/DREAMS/GOALS I HAVE

Ja om jag får drömma så har jag alltid velat hålla på med musik hela tiden och känna att det jag gör är fett bra och att jag aldrig kan sluta. Det vill jag jobba med, en del av mig vill det. Velat det enda sen jag var liten, men andra tankar har börjat ta upp lite där. Jag har typ hundra olika tankar om vad jag ska göra. Musikproduktion, radiopratare, DJ, polis och journalist. Nummer två och fyra står högst. Mimmi polis!
-
Mål?
Jo jag vill bli oerhört vältränad. Inte för att gå ner i vikt eller något sånt, nej vill vara stark och smidig.
Jag vill kunna stå på mig mer, vilket jag jobbar på. Tror jag.
Jag vill lära mig spela munspel.

8.54//MORGONMORGON


Morgon på er. Sitter och äter lite frukost och ska snart bege mig till bussen.
Tänkte att det här kommer få min statistik att öka (Ehhe, eller.) för jag har märkt att den minskat som sagt. Aja, kul att några hänger kvar iallafall, HEJ PÅ ER!
Nu ska jag vandra vidare, och kör på röda läppar idag bara för att jag kan. Onsdag!

19.43//BITTER OCH SLITEN

Hittade världens sötaste bild från helgen. HEJ!
Jag är typ rikets bittraste människa just nu, atombomb på högsta nivå. Jag har även varit totalt ofokuserad och det passar väl då bäst att ha Nationella prov sådär på morgonen. Piss.
Sen när jag slutat så gick jag på stan och köpte blekning (Lite gladare, wiho!) men blev mindre glad när jag såg mitt konto. Jag må vara oekonomisk, men något säger ig att det inte är bra att ha 169 kr på kortet fyra dagar efter studiebidraget kommit. Jag är så bra på detta med pengar. Piss.
Längtar efter att bli pissgul i håret på fredag.
Nu ska jag baka, för att jag är för lat och för pank för att gå och köpa godis.
Jobbigt att vara tonåring.

DAY 08//SOMEONE YOU WOULD WANT TO SWITCH LIVES WITH FOR ONE DAY AND WHY

Tumblr_m2l6jcgsmi1qd7u9to1_500_large
Asså jag vet inte riktigt. Känns ganska ovärt om man väljer någon dörik bara för att få spendera pengar (Fast nu när man tänker efter så låter det ändå ganska nice..) för man kan ju inte behålla pengarna eller det man köper för nästa dag är man fast i samma svenneliv som vanligt. Jag skulle vilja byta liv med någon som har sjukt kul med vad de gör. Typ en DJ eller en dansare. Typ, Rebecka and Fiona. Fast jag gillar ju inte musiken direkt, men hey varför inte. En dansare! Som typ ba shakar loss i kända artisters musikvideos. Som Jasmine "Mega Jam" Meakin. DET skulle vara kul!

DAY 07- A PICTURE OF YOU AND YOUR FAMILY

Alltså helt seriöst så har jag ingen bild på oss tillsammans. Tror vi inte ens tagit något. Ganska illa när man bor under samma tak, är tre-fyra pers och dottern äger en systemkamera (LOL what,ja det gör jag. Using it? nästan inte. SKÄMS!) men NEJ inga bilder på familjen Bergström här inte.
-
Så jag använda mig av mina superskillz i paint och slängde ihop den här. FIN VA!?!?!?!??!?!
Snälla säg ja.


20.13//GINGERS DO HAVE MORE FUN... OR AT LEAST ATTENTION.


Mitt första officiella dygn som ickeröding och nybliven ginger har väl varit godkänt. Matter infact, de flesta tycker det inte är så farligt som jag tycker det är. Jag hatar det verkligen haha, känner mg som ett levande stopljus. Har blivit jämförd med Pippi, morötter, Hayley Williams (Say what? Hon är snygg - Me tnot so much right now), denices oranga klocka och självklart ginger överlag. Nejfan, ringer frissan imorgon för att se hur länge jag ska vara kvar i detta.
Men uppmärksamhet är iallafall alltid kul. Typ.
-
Efter skolan och idrotten, styrke som jag längtar efter i två veckor snart, så drog jag Amanda, Denice och Matilda till badhuset. Vet ite riktigt hur D kom på denna idé, men det var helt okej kul alltså. Efter det så drog vi och käka pizza (Och Amanda lyckades även mumla till oss en gratis kebbetallrik, inte varje dag!) och bara njöt av transfetterna.
Nu ska jag se hur jag kan stabilisera mitt hår och sen bara chilla. Pusspuss.

23.15//SKÅDA DENNA VACKRA GINGER!

Japp. Jag är orange nu. Vackert va?
Morötter do have souls!!

DAY 06//SONGS YOU LISTEN TO WHEN YOU'RE HAPPY, SAD, BORED, HYPED, MAD.

(Jävligt långt inlägg på G nu)
Happy: Okej. Håkan är min Gud alla kategorier men denna slår fan det mesta. Alla gånger man dansar skrikit och hoppat till denna låt. Älskar den mannen.
-
Sad: Det beror helt på vad som gjort mig ledsen, men omjag känner mig nedstämd så rullar oftast denna lista på repeat: sånt där halvlugnt och fint
-
Bored: Då jag alltid har denna lista igång så räknas väl den här: sånt som mimmi tycker om
-
Hyped: Varje gång jag ska ut spelas den här (Och hela deras första album för den delen.) högt så inåt helvete på Risbrovägen 6. Och varje gång jag är på fest försöker jag alltid sätta på den, men ja. Uppskatats det? Oftast inte. Det är synd. Väldigt synd.
-
Mad: Eller asså. Jag lyssnar inte på detta BARA när jag är arg eller liknande, jag lyssnar mycket på detta också vanligtvis. Men den här funkar när man bara vill rensa huvudet lite. Kanske skrika också om man har tur.

13.38//WE ARE YOUNG

Godmorgon.
Saft och Bull-kalas igår hos Muffa, fast utan bullar. Lite besviken där, men what do to. Vi hade kul, vi lyssnade på svenska hits och skrek lite för mycket till Take on Me. Eller nej vänta det GÅR inte att skrika för mycket till Take on Me, det ska skrikas. Sen efter ett tag så dog det hela ett slag, och vi kvarlevande bestämde oss för att gå till Västanfors (trots att ingen av oss bor där, jo Mia som fick sällskap hem.). Tillslut, när vi satt där utanför IP, kom vi på vafan gör vi här och så åkte vi hem. Ja min lördag sådär, Fagersta är alltid lika underhållande och människor är alltid lika efterblivna. Gött.
-
Well idag då? Söndag och jag ska färga håret. Lite nervös faktiskt, har ingen direkt koll på vad det kommer sluta i men det blir nog bra. Ska beställa en ryggsäck också. Söndag.

12.13//UNTZ.

Lyssnar på lite nostalgi och sticker till Agnes. Puspus.

22.09//CRAWINGS FÖR SOCKERKAKA HELA TIDEN.

Idag har jag sjungit kör för hela slanten, fikat med agnes och en mycket saknad Crisse, förälskat mig i hans ryggsäck, köpt en jacka för 10 kronor (Jag känner mig som Frodo i den. Vet inte varför.), ätit pizza, pratat om Kent och gått ute i snöovädret. Resten av fredagen ska jag ligga här. Oj, klockan är redan tio.
Och min taklampa har gått sönder så jag ser inget. Kul.
Imorgon blir dock annat, middag och fest med de vanliga gamla (saknade) människorna.
Det är fredag, fredag.

DAY 05//SHORT TERM GOALS FOT THIS MONTH AND WHY


  • Spara pengar. (Jag är dålig på det. Och nu behöver jag varenda öre.)
  • Ta mig igenom en hårfärgning utan dess like. (JA jag skipper det röda nu. Hejsvejs, vi återses.)
  • Inte fucka upp.(Behövs det förklaring?)

23.29//SPÅNIGT INLÄGG (SPÅNIGT? VAFAN ÄR DET? AJA. TOTALBRIST PÅ ANNAT ALLTSÅ)

Hej på er som nu är vakna. Och ni som nu ÄR vakna men inte häckar på min lilla blogg så önskar jag er bara missnöje med er annars så intressanta vardag. EHE nej men.
Min facebook spyr Brynäs just nu, orkar inte se inlägg efter inlägg så jag sätter mig och börjar skriva på ett något ickebetydande inlägg här på plågken istället. Mm mycket pra.
-
Klarade naturredovisningen idag, med vår powerpiont och allt som vi gjorde på "15 veckor". Egentligen vare typ en vecka, but still. Natur-Bert kanske läser min blogg, vad vet jag. Isåfall: HEJ BERT!!!!!!!!! Herregud vad håller jag på med.. Aja det gick bra iallafall och jag hoppas VERKLIGEN att mina kära medmänniskor aka klasskompisar börjar rädda lite tred nu. Skippa sojan och minska energianvändningen, tänk på treden för i helvete!
Miljö-Mimmi is out.
-
Sen efter skolan så var jag med Agnes. Idag insåg vi att vi måste ses mindre, vi har inget att prata om. Ingen att diskutera eller berätta något nytt. Och även om vi inte skulle ses så skulle vi nog iallafall inte ha något att prata om då vi har samma vänner nästan, lyssnar på samma morgonradio och går i samma skola. Hm. Aja.
Vi kollade på matchen lite halvt och äcklades (Fascinerades??? Haha eller) av Fråga Olle.
Hon gick för inte så längesen och jag har ont i mina organ. Agnes sa att det var mensvärk, då är det nog så.
Hon vet ju sånt där, sjuksköterskan och min andra mamma.
Tänkom hon var min mamma? då hade hon fått mig vid typ.. Eh.. Tre månader gammal.
Okay, THAT'S wierd.
-
Godnatt.

DAY 04//FAVORITE SUPERHERO AND WHY

Tumblr_m2k23iwyla1r0j7njo2_500_large
Okej jag vet inte nu om han räknas som en superhjälte, men fan han är nog min favvo. Och nu ska jag inte låtsas att jag vet ALLT om Batman och DC Comics, jag har sett filmen en gång OKEJ. JAg är iallafall ärlig.
Men ja, Jokern är fan cool. Och för att Batman inte är en superhjälte i mina ögon för han bara är en rik snubbe som har wierd röst och kung fu-kunskaper och inte har några krafter (Okej, det har inte Jokern heller, men det är Jokern. Det räcker.) och för att min Heath spelar honom i filmen. Vem ska jag lura liksom? Trodde aldrig jag skulle tycka att ett psykfall var het men ja tydligen. May he rest in peace.

DAY 03//HABITS I WISH THAT I DIDN'T HAVE.

555505_438347292847013_100000152372271_1983832_1166106345_n_large
A5_large
Har vissa defekter, som alla, så var ska jag börja?
-
Jag biter på naglarna, och försöker motverka detta genom att måla dem. Slutar att jag rispar bort lacken istället. Så vidriga naglar har jag. Jag är också paniskt rädd för ormar, och jag skulle vilja slippa den fobin. Det är verkligen det värsta jag vet, och jag tänker INTE gå med på botningsmedtoden "Face you fear" på detta plan. Jag kan inte ens se djurfanskapen på bild utan att få hjärtklappning (Detta förklarar att jag sökte på "snakeprint" när jag skulle hitta en passade bild, därrav andra bilden.) modig tjej och så vidare.
Så alltså är snakes on the plan den värsta filmen jag någonsin kan se, och nej jag har inte sett den. JAG VÄGRAR, vill inte dö av hjärtattack vid 16 års ålder. Låt mig få körkort först så jag kan köra ihjäl de små jävlarna istället.
(Hemsk människa jag är, jag älskar egentligen djur, men jag ser inte ormar som djur, utan som panikfara. Förlåt Norea haha)
Så ja. Ormar alltså.

18.52//HATA MÅNDAGAR? NÄ, ÄR 'HIPSTER' OCH HATAR ONSDAGAR ISTÄLLET.

Tumblr_m20ly5nv9i1qirge7o1_1280_large
Okej. Jag har inte haft världens bästa dag idag, men men några höjdpunkter. Let me tell you about it.
-
De höjdpunkter från idag (Får fan börja med det så jag inte blir självdestruktiv):
1. Sovmorgon. Händer ALDRIG, och nu får jag det två gånger på en vecka!
2. Gjort klart ett engelska-projekt och en svenska-PowerPoint som jag bara skjutit upp.
3. B på matteprovet, äckligt nöjd!!! (Vg+ plus asså, ni 94or och uppåt.)
4. Hade nationella muntligt i svenska och det gick bra det också, trots att jag skakade som vanligt. Såg dock tydligen cool ut, så jag är nöjd.
-
-
RESTEN av dagen:
1. Mitt vänsterknä är totalkört. Vanligtvis är det högern som gäller men nu vill tydligen vänstern gör sällskap, och även värre. Jag går som om jag vore handikappad och har fanimej panik. Haltar runt som min käre far, känner extremt mycket medkänsla med honom just nu.
2. Pollen is back in town, and so is my besvär. Såg ingenting på väg till bussen på grund av rinnande ögon och näsa. KUL.
3. Väl i skolan: Kör det första på schemat. Skrattar och sjunger sönder in redan krassliga hals, hostar och har mig. Pollen<3...
4. Har en seg dag då jag har noll att göra, men lyckas ändå komma försent till svenskan.
5. Väl PÅ svenskan får jag reda på att jag ska vara FÖRST på nationella. "Bergström" gör det igen.
6. Knät har nu börjat göra min benhinna illa. JA JAG KLAGAR IDAG SÅ FUCK YOU!
7. Och ja juste. Min laktosintolerans verkar gå upp och ner, idag var den ner. Min mage är nu totalomvriden. Eller mensvärk, har fan ingen aning. Jobbigt är det iallafall.
-
-
SÅ. MIN DAG. Tänker nu fanimej gå emot alla mina principer och lyssna på Hannah Montana tills jag spyr glädje. Hejdå.

DAY 02//THE IDEA BEHIND YOUR BLOGNAME

En av de första bilderna på min blogg. Fin va?
-
Men kom igen. Min blogg är snart två år gammal, på den tiden varjag sådär jobbigt fjortonårig och kom inte på något bättre än fucking "thelifeofmimmi.blogg.se". Namnet suger, men orkar inte starta en ny blogg nu när jag haft denna så länge. Kan man inte typ.. Flytta en blogg? Vill heta något mer ickemesigt. Men ja. Jag är ganska mesig.
Så det passar nog.
FUCKING THELIFEOFMIMMI.BLOGG.SE FO SHOOOO BIATCHÄÄÄS!!!!!!!

21.26//CRUSHING ALL IN ITS PATH

Okej, gjort klart hela mitt svenskatal till imorgon så nu kan jag andas. Relationer hit och dit, bilder hit och dit.Det var mig ett jävla tjat. Men nu är allt klart och jag är glad. Ananrs idag har jag haften ganska så vanlig tisdag: Teori, dansuppvisning och sen matteprov. Okej kanske inte så vanlig but still. Dansen var grymt bra, saknar det fortfarande så sjukt mycket. Äh let's dream shall we?
Sen såg vi en teater efter skolan, bra var den också. Störde mig bara så GRYMT mycket på en fotograf på första raden vars kamera alltid klickade.. Tur att jag inte blev så fotoinriktad.
Sen vandrade jag runt lite med Fredrik, skrek lite skäck i honom och blev kallad Cruella Devil, alltid kul.
-
Nu ska jag redovisa my big speech för mina föräldrar, nervös haha. Aja, höres!

Day 01- A RECENT PICTURE OF YOURSELF AND 15 INTERRESTING FACTS ABOUTYOURSELF

Jag älskar språk och önskar att jag kunde franska flytande. Och spanska.
-
Den första riktiga konserten jag var på var Shanaia Twain (Vem fan är det!?) och jag var 8 år.
-
Som det Stockholmskid jag är så är jag typ uppvuxen på Grönan, vilket gjort att det inte är speciellt kul att åka dit nu.
-
Jag vill vara vegiterian, men gillar kött för mycket.
-
Jag är för plastikoperationer OM (Stort om där) det är för ens egen skull och som gör att man mår bättre med sig själv. Och nej, detta betyder inte att jag själv funderar på saken.
-
Jag har tagit oboe-lektioner när jag var liten. (Vafan är en oboe!?)
-
Jag får klädinspo av Emelie Eng, Ebba Zingmark och Tumblr-brudar.
-
Då jag är uppväxt med musik runt mig så kan jag flera country/bluegrass-låtar och flera operor i huvudet utan att veta vad de heter. De liksom bara sitter där.
-
Jag får tatuera mig men inte pierca mig. Mina föräldrars logik<3
-
Jag kan ärligt säga att träna är lite som en drog för mig, jag mår alltid bra efter och kan inte gå veckor utan träning utan att bli rastlös. (Vem fan trodde det om mig? Haha)
-
Jag är proffs på att stänga av utifrån och skrika på insidan.
-
Jag har problem att äta inför folk. Ja, låter råtöntigt men det är riktigt jobbigt. Ätstörningsbarn eheheheh.
-
Jag behöver pengar men har inte tid med ett jobb. Kul liv.
-
Jag vill bli polis. (Om jag inte blir rockstjärna. Kanske både och? Na who imma' kiddin)
-
Känner att jag blir LITE självmordbenägen när jag ser 12åringar som ser äldre ut än vad jag är. VAFAN LIKSOM!?

FÖR ATT MITT LIV I TEXTFORM SUGER, SÅ NU FÅR NI LÄRA EN NÅGOT OM MITT LIV ISTÄLLET. EHEH

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name
Day 03- A picture of you and your friends
Day 04- A habit that you wish you didn’t have
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to
Day 06- Favorite super hero and why
Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 08- Short term goals for this month and why
Day 09- Something you’re proud of in the past few days
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11- Another picture of you and your friends
Day 12- How you found out about Blogger and why you made one
Day 13- A letter to someone who has hurt you recently
Day 14- A picture of you and your family
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16- Another picture of yourself
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18- Plans/dreams/goals you have
Day 19- Nicknames you have; why do you have them
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21- A picture of something that makes you happy
Day 22- What makes you different from everyone else
Day 23- Something you crave for a lot
Day 24- A letter to your parents
Day 25- What I would find in your bag
Day 26- What you think about your friends
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29- In this past month, what have you learned
Day 30- Your favorite song.

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name
Day 03- A habit that you wish you didn’t have
Day 04- Favorite super hero and why
Day 05- Short term goals for this month and why
Day 06- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 07- A picture of you and your family
Day 08- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 09- Plans/dreams/goals you have
Day 10- Nicknames you have; why do you have them
Day 11- A picture of something that makes you happy
Day 12- What makes you different from everyone else
Day 13- Something you crave for a lot
Day 14- A letter to your parents
Day 15- What I would find in your bag
Day 16- What you think about your friends
Day 17- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 18- Your favorite song.

20.33//PLUGGAR SOM EN CHEF

Hej på er. Sitter i sovklöder och äter choklad. Borde egentligen plugga matte inför provet imorgon menjag kännerbara hur matteboken stirrar på mig.Och det känns inte bra. JAgvill hellre sitta här och äta choklad. Känns mycket bättre.
-
Första skoldagen efter lovet var helt okej, och trots att vi varit borta i 13 dagar så känns det som om vi bara haft helg. Tycker om min klass dagar som denna. Ska nog kolla igenom de där mattekapitlerna igen och lyssna på lite GO musik, heh. William Spetz gör min kväll också. Metal.

23.49//BRAINSTORM


20.06//DET ÄR SÅ LÄTT ATT STAMPA SÖNDER NÄR DU VÄL FÅTT IN EN FOT.

God eftermiddag. Sitter här med fötterna på keyboarden och chillar till ljudet av bilarna utanför. Jag var ochtränade tidigareikväll, men har fortfarande inte orkat ta mig till duschen (Mysigt och så vidare, yeah you like it) och min utväxt börjar bli aggressiv. Känner mig så oerhört attraktiv just nu alltså. Om ni skulle se mig skulle ni svimma, just sayin.
-
Igår då? Jo jag stacktill Norberg med Sofie vid tre. Vi kollade på hockeyn med Crisse, Henke, Anton och Anton och så tydligen var jag brynäsare den matchen. Sen efter drog vi och käkade pizza på nya pizzerian som var totalkaos. Fick kasta i mig pizzan och springa till bussen för att ta mig till Avesta. Aldrig mått så illa.
Väl i Avesta så mötte denice mig och så gick vi hem till henne i solen. Vi pressade oss igenom plugget och sen gick vi ut och vandrade. Fick sällskap i form av Fredrik och vi vandrade vidare till vi återvände hem.
Så har min lördag sett ut i helhet.
-
Vaknade med blandade känslor imorse på en luftmadrass hos Denice. Pluggade med tjejerna. Åkte en lång bussresa hem. Tränade. Nu sitter jag här. SKola imorgon och jag luktar svettig gymlokal. Dags att duscha? Yep pretty much.
Koka bort allt irriterande.

12.02//STILLA.


Spytrött efter spinning+armar+rump-pass, sitter fortfarand ei svettiga träningskläder för er som är intresserade av det. Ska snart sätta igång med att fixa något att äta. Jag känner hur mina inlägg inte har så mycket intressant, men ja. Utfyllnad tycker alla om. Dagar som denna kommer jag på att jag har tumblr, åh tumblr.
-
Ska mixa ner min hjärna med hallon och havregryn nu, see ya later bitches. (Ouf, watch out. Badass numero uno)

00.17//BLÅS PÅ DET ONDA, TA BORT ALLT DET SOM ÄR SVÅRT

Okej. Idag har jag knappt gjort något värt att berätta. Lärt mig hur man startar en bil. Lyssnat på en introduktionskurs i fyra timmar om just körkort och med det är jag stel som en pinne efter att ha suttit i den där stolen. Plus att jag går som en rövknullad efter milspromenaden igår. He. Skönt.
-
Annars då? Jo men visst. Ätit för många Starbars och ätit hallon med Sofie. Kollat igenom gamla blogginlägg och varit bestörta över Anton Hyséns arsle (SERIOUSLY, han har större arsle än mig!). Hon drog nyss så här ligger jag, ensam och jävlig. Haha nej men. Morgondagen är lite obestämd, Avesta blire nog vilket som. Antingen med Gustav, Emma och Elin eller vara med Denice och plugga. Vi får la se hur det ser ut imorgon.
-
Nu ska jag lyssna på Lasse (Både Winnerbäck och Lindh) och försöka att inte bli sentimental utan anledning.
Worth a try right?

13.41//FÖRSTA STEGET MOT KÖRKORTET KAN JU VARA ROLIGARE.

Drar och lyssnar på hur man ska köra bil i fyra timmar, ja men va kul. Ha en bra fredag ni då.

17.11//KÄNNER ATT DESSA GÄRNA FÅR KOMMA TILL MIN SKOHYLLA.

Plat_171836869_large6110538700_b57927cc19_z_large4559_largeReal-platform-shoes--large-msg-130729541062_large
Aa. TACK!!!!! Nehe? Aja får köpa de själv då.

16.32//HIGHWAY MAN

Jag och Agnes hade tråkigt. Vi gick till Norberg. Vi åt lunch sen gick vi hem. TRE MIL BLIR DET! Känner verkligen hur fötterna skriker, låren värker och ryggen börjar streta emot men FAN va bra det känns! Plus att vi gick en mil i morse, så det blir fyra mil! Woopwoop!
-
Så nu ska jag duscha (ÅÅÅÅH) och sen blire spa med Agnes för att ta hand om våra stackars sarjade, unga kroppar.
Ja, nu kan jag ätavad som helst utan dåligt samvete hehe.
-
(Diggar att den första bilden som jag tog med min mobil är större än den bilden som Agnes tog med sin. Iphone at it's best.)

11.02//JAG VILL INTE HA LOV LÄNGRE.

Börjar tröttna på lov. Blir lika irriterad varje gång som folk som börjat skolan påpekar detta också; "AMÄH, KLAGA INTE FETT SKÖNT MED LÄNGRE LOV OMG HATA SKOLAN LOL" (Aa typ så.) Då tycker jag att de kan byta med mig och ha lov och ha NOLL saker att göra. Asså inte för att jag är största pluggisen i skolan eller så, men fan klassen gillar man ju. Och bara för att jag och Agnes har så jävla lite och göra så ska vi gå till Norberg nu. Puss på er.

22.55//JAG HAR VARIT KÄR MEN DÄR JAG ÄR FINNS INGET HJÄRTA ATT GE BORT

krunegård. kung.

14.20//BREAKFAST AT RUNDSTRÖM'S

Morgonmorgon. Idag mår jag bra och ännu bättre efter denna brakfrulle hos grannen. Agnes har tydligen det så tråkigt när hon äter frukost att hon bad mig komma över. Hon hade chailatte - Jag sprang mellan våra hus. Jag älskar chailatte verkligen och är galen i vanligt te överlag så ja, hon hade mig fast. Gott vare också! Kvinnan kan. Själv har jag bara städat sen dess, något jag gör ofta nu för tiden. Kollar på Vänner samtidigt, oh my jag har glömt hur bra det är. Nu ska jag belöna mig själv (ehe) med att traska ner till servus och köpa KinderMaxi, hoooj!


23.31//JAG HAR KÖRT BIL (TYP)

Tumblr_lry81gq3uq1qgvpqho1_500_large
Hej på er.
Jag och Denice vaknadeväl runt halv tolv och vid halv tre drog vi till hennes hemtrakter. Kvällen slutade med att vi, Hanna, Fredrik och Fredrik (Ehe, ja. Lite svårt att hålla isär.) spelade Mario Cart hemma hos Denice. Jag har insett att jag fullkomligt SUGER på Mario Cart. Jag undrar hur det kommer gå när jag ska övningsköra för första gången på fredag.. Om bilen har en Wii-ratt så är jag körd. Jag ba "Ehe jag kan cykla:P" fast sen kom jag på att jag är fan dålig på det också haha.
Men nu är jag iallafall hemma och mår... Konstigt. Så ska nog sova bort de konstiga smärtorna, imorgon är en annan dag. Höres peeps!

01.28//DEPPRIMERADE TVÄTTBJÖRNAR

Tumblr_m28d1hxjkb1qc14qto1_500_large
Tumblr_m1z32pkfz51r5un75o1_500_largeTumblr_m24wg0edbu1qcnff8o1_500_large
Typ tror att detta är mina ögons nya favorit. Och mina örons. Brittkillar alltså.
Jag och Denice var som sagt på vår storslagna biograf här i Fagersta och såg Titanic, och ja. Tvättbjörnar osm grät på vägen hem i regnet. Plåga sig själv i tre timmar herregud, man kan ju tro att man är självdestruktiv.
Aja. Jack dog (FML) men Alex^ lever ju. Mhm.

16.04//WHAT CAME FIRST, THE CHICKEN OR THE DICKHEAD?

Hoj. Chillar lite i shorts trots mulenheten utomhus, äh fuck it.  Jag vill ha shorts idag, då har jag det. Slänger in lite Arktiska Apor där också, hedrar Alex Turner med att skapa en spellista med bara AM. Mmm, gott.
-
Snart ska jag sticka och möta Dennis/Denice och köpa godis till filmen ikväll. Bio står på listan, Titanic 3D. Tycker att det är ganska fantastiskt att Fagersta inte har mer än typ två polisbilar men 3D-bio, det har vi!
Kommer gråta som en liten flicka i tre timamr alltså, åh Jack. Nej, bit ihop. HÖRES!
-
Juste. Frisörbesök ska bokas inom kort. Maybe är det starten till något drastiskt? Does blondes have more fun?

21.05//COLOR MY LIFE WITH THE CHAOS OF TROUBLE

429199_374447519246906_292653580759634_1279863_2013374214_n_large
Tumblr_lzt8mwvdn31r5h7nmo1_500_largeTumblr_m1z3nefyga1qg5971o1_500_large
Tumblr_m1wtssqb0j1rt3fs1o1_500_large
Tumblr_lx8x5ocnm91r9a7rgo1_500_large
Tumblr_lw7qxza6ql1r017y0o1_500_large
Känner hur feg jag är ju mer jag surfar runt på weheartit och tumblr. Skulle älskar turkost hår.
Men känner också hur mitt hår falla av av alla blekningar.
Nej. Får vara fegis och sluta klaga (Jaaa Agnes I know...) och bara vara rödhårig tills mitt hår blir grått av naturliga skäl. BUHU JAG SUGER

19.03//SHORTSLOVE

Åkte till Västerås med mor. Fick nya träningskor och byxor. Sen så köpte jag själv dessa^ beloved. Okej, ja de är LITE rosa på dem men skiter it. Snygga är de. And they make my ass look good. Eheh. Och jag hatar barn från och med nu, speciellt desom leker kull på Ica Maxi och de som gråtskriker i ALLA sportaffärer.
Sticker snart ut och inviger mina nya träningsbraxer med Agnes, vandrarna på gång.
HA EN BRA SÖNDAG!

00.41//ME WANT YOU IN MY CLOSET

Aa. kan man inte sova så kan man ju alltid fönstershoppa. Känner verkligen hur min plånbokbara blir mindre och mindre och min "Spendera pengar"-faktor bara ökar. Vill ha ALLT. Och hårfärg. Och klipptid. Och nya smycken till piercingen. FAN VA JOBBIGT.

22.37//PÅSKMIDDAG MED FÅRBARN OCH EFTERÄTT MED STAKE I

Japp så mogna är min äldre generation. Till och med mormor var med på ett hörn. Ja vi har iallafall ätit ätit och ätit. Kung som jag är (Och frivilligt till barnarbete för att jag var så uttråkad) så lagade jag halva middagen wuppwupp! Mästerkock. Ätit ihjäl mig på godis har jag också gjort, påsken är väl för härlig! He.

Agnes räddade mig från min släkt nu på kvällen, hon är guldvärd. Nu ska jag dra av mig jeansen och ersätta dem med mjukisar och sen sova. Västerås imorgon, det ryktas om nya träningskläder..

GODNATT!


12.52//SMOOTHIE IS MY BEST FRIEND (FOREVER ALONE BUT HEALTHY AS HELL)

JAG. ÄR. DÖD.
Gick upp äckligt tidigt, kastade i mig frukost och trampade bort till Arena. En timme spinning och CXWORK senare så är jag så jävla död så jag vet inte var jag ska ta vägen. Tar igen mig så gott det går med en banan-smoothie (Youghurt, lite mjölk, creme frachie, en banan och havregryn. Easy combo.)
Jävlar va hurtig och nyttig jag är. Blir nästan förvånad.
DUSCHEN NÄSTA, TAGGA ÄTA FÅRBARN TILL PÅSKMIDDAG. Ehe. Ja.

01.28//FUCK YEAH I'M FABULOUS

Hej på er. Har märkt att "Ni" har minskat på senastetiden, ajajaj nu börjar folk inse hur mycket vettigt som skrivs här (Vilket är 0.2 procent) och hur mycket som egentligen är bara ren skit.
Nej nu ska jag vara positiv, min fina lilla blogg och jag
-
Just nu antar jag att alla andra ungdomar är ute och är fulla, lever livet till dess fullo och är unga och härliga (Utom AG då, hon är barnvakt. Yes, varit där hela kvällen.) MEN inte jag. Jag ligger och "lever livet" med mitt påskäggsom snart är slut och facebook. Ögonen kliar av pollen (Tror jag, hypokondrikter nummer ett när det gäller pollen.) och jag dricker vatten ur en gammal cola-flaska. Glamouros right???? William Spetz gör min kväll, åh jag ska gifta mig med honom.
Ni ser? Life of a swedish teenager.



10.58//TOTS OR GTFO

Tumblr_m1t8ziyoff1rsvwibo1_500_large
Tumblr_m14hbrfn4m1r9w6yqo1_500_large
Långfredag, Napoleon Dynamite och snart gymmet.
Så ni vet var ni har mig idag liksom.

22.42//VAD JAG GJORT DE SENASTE TIMMARNA (OHMYSAVEMEPLEASE)

  • Bakat negerbollar.
  • Hängt tvätt.
  • Städat ur kaffemaskinen trots att jag inte dricker kaffe (Den såg bara så vidrig ut..)
  • Städet rummet, vardagsrummet och badrummet.
  • Rensat garderoben, vikt och lagt in i ordning.
  • Skrivit ett tal på fyra minuter till Nationella proven i svenska.
  • Varit förbannat rastlös.

14.52//SE PÅ MIG NU, VAD TYCKER DU?

Hej på er min grupp läsare. Hur är läget?
Jo jag mår fint, lite trött och seg på grund av det vidriga vädret som nyss drog in över Fagtown, lessnat på detta nu. Vill gå runt i mina solbrillor och bara njuta, men fan heller. Iallafall, så har jag inte varit särskilt produktiv idag, tycker jag iallafall. Hängde med AG till stan en sväng och var även och fikade med Gustav en sväng. Jag har saknat min fina biffbrorsa.
-
Och ja, fikamyset fick mig ännu mer fikasugen, så ska ställa mig och göra negerbollar nu (Tycker att man fan kan kalla det negerbollar, för det är ju ingen negativt precis? Skulle också vilja ha ett bakverk uppkallat efter mig.) och sen ta tag i nationella proven i svenska. Låter så jobbigt och inte alls lika kul som att göra negerbollar.
Onödigt inlägg tar slut HÄR.

21.09//SUMMERTIME, AND THE LIVING IS EASY

Bara för att jag saknar sommaren. Men vill nästan inte ha den här heller, den kommer bara försvinna då. Mitt jobb, Peace and Love och Göteborg, min tid kommer rinna iväg. Men ändå längtar man. Shorts, musikspelade, solblekt hår (Är oerhört förväntasfull för att se hur mitt hår kommer bli, orange?) och bara chilla.
Längtar.
-
Spenderade dagen med och hos Sofie, åt plättar och kollade på One day. Sen underbar träning på gymmet, fan va vi är bra. Skönt att leva nu.

15.18//PÅSKLOV SOM BARA FAN!

Finally så har även jag påsklov. I en och en halv vecka framåt ska jag alltså göra INGENTING. Påsklov är fan inte kul egentligen om man är pank och det är kallt ute. Nej men man får väl hoppas på det bästa, annars kommer mitt Arena-kort användas utan måtta. Sova får jag iallafall!
-
Så ja, jag tänker fira min ledighet med dubbelpass ikväll och sen slagg hos Sofie, men nu ska jag sätta mig vid klinkbordet och sitta där tills fingrarna blöder och huvudet översvämmas av melodi.

23.16//KÄRLEK

Grattis världens bästa Håkan, längtar tills nästa gång vi ses!
-
Orkar inte berätta om dagen, den var ganska ovärd ändå. Serverat fika och spillt kafe över allt som går att spilla på. Gled igenom byarna på 21.50 bussen och vandrat hemi en kall aprilkväll.

16.11//DE BORRAR I MITT HUS, UNTZUNTZ

Ja, jag kan knappt höra vad jag själv tänker. Men det kanske är bra. Mycket låter det iallafall.
Gårdagen slutade hemma hos Thorsén med honom, Agnes, Sofie och Robin. Döslitet och TV, mysigt och stillsamt. Tillslut så låg vi alla och nästan sov sådå bestämde vi oss för att vandra de 50 meterna hemmåt. Sov länge och mycket, jag ska fan gifta mig med min säng (FOREVER ALONE) för den är så underbar.
-
Idag så har jag varit med mor i Ludvika. Vafan gör man där egentligen? Verkade dödare än Fagersta ett tag haha. Men men, fick nya solglasögon och massa kinderchoklad så jag är nöjd.
Taggar spinning ikväll med att äta upp chokladen, bra tagging och så vidare.

KRUNEGÅRD

Sover hos dig på din nåder
Rör dig fast jag inte får det
Önskar att jag bara drömde
Att det var en vanlig söndag

Måndag morgon förra året
Ångrar hela förra året
Ångrar att jag aldrig svarade
Att jag bara lät dig vara

Samma nätter väntar alla
Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn
Du ligger med nån annan tönt

Den här stan är ägnad dig
Alla gator hånar mig
Och mina tårar din stad
Vet att allt är alldeles för sent

Jag vet jag har mig själv och skylla
Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem
Och längtat efter dig igen

Alla filmer, alla böcker handlar om dig
Alla ryggar tillhör dig
Tills jag går fram
"Förlåt jag trodde det var nån annan

RSS 2.0