12.03//MEN OM MAN ÄNDÅ SKA KÖRA PÅ FJORREPOSER SÅ KAN MAN JU KÖRA ALLIHOPA PÅ EN GÅNG RIGHT?

Haha orkar inte med mig själv. Är dock nöjd med dagens klädsel så jag var u bara TVUNGEN att visa er. Haha den bilden som är minst attraktiv också, får flashbacks från 2009 när mitt hår endast betod av tupering och hårspray samt så mycket smet i ansiktet så att man bara kunde slänga in mig i ugnen och sen var jag klar.  
Ledig idag, och ja jag är så gott som ledig hela veckan fram till avslutningen nästa fredag! Skåpet utrensat och alla böcker tillbakalämnade. Idag är det terminsavslutning på sången som gäller och sen ska jag baka prinsesskakor hos Cassandra. Ha en bra torsdag. 

21.02//HE'S ORDINARY

Solen är påväg tillbaka, så idag ahr jag mest suttit ute hela skoldagen. Annars så repar vi inför skolavslutningen, lämnar in böcker och bara glider. Jag var även på Verket idag för introduktion för sommarjobb, känns helt okej och bara lagom tråkigt haha. Men det blir ju vad man gör det till. Efter det så fyndade jag en stickad tröja och en blus på RK (en av Avesta största kunder - check) och hängde lite på katthemmet med Norea och Emma. 
Ikväll sover Agnes här, åh vad glad jag är för det. Även fast jag börjar 12 imorgon och hon ska gå 5. Men allt för min bästis. 

22.10//MALMÖ

Nu är jag tillbaka efter en helg i Malmö med folket från Fagersta. Även fast min helg fick en lite sisodär start (Klämt fingret och jack i ögonbrynet yadayadayada...)  så har jag haft grymt kul. Det som förde oss till Malmö var att Riksfinalen i Livekarusellen gick av stapeln där och våra polerz Beautytown tog sig dit. En riktigt bra musikkväll, jag vill också spela i band juuuu. 
Ah såatteeee, buss i 18 timmar och ont i fötterna. Ska bli skönt att sova, och nu är det bara två veckor kvar av skolan snart. Herrejävlar. 
 
 
 
 
 
 

23.17//antabus

Jag tog mig igenom det brutala matteproven som jag verkligen hoppas att jag klarar, hjärnsläpp all over the aula. Måste kirra iaf 12 poäng för att bli godkänd, komigen det borde jag ha fixat right? Well thank you (speciellt till dig matte-Lennart som tror att jag faktiskt ska klara ett D. Tack för att du är så naiv och gubbig). Efter matten så hade jag sånglektion som verkiligen inte satt som den ska, en torsdagvända på stadens secondhand-butiker och middag med Norea.Just nu sitter hon och svär över min stökiga lägenhet samtidigt som hon frivilligt städar. Så idag har jag kirrat tre matteprov, klädfynd, halloumigryta och en städhjälp. Helt okej för att vara en vanlig torsdag. 
Imorgon åker jag till Malmö. Jag ska åka BUSS till Malmö. Känner redan av träsmaken. 

15.06//ETT ÅR

För exakt ett år sedan såg jag ut såhär. Fan va härligt (haha).
 

22.28//INGEN SÅG FÖRUTOM JAG

Denna dag började på världens sämsta sätt: Försov mig till halv nio, spräckte telefonen i skåphallen, insåg på mattelektionen att nationella på torsdag kommer gå åt h-e och rev sönder mina inlämningsfrågor. Så jag var Hades idag^, på många sätt. 
Dagen belv dock bättre av väremn, solen, holmenhäng, mjukglass och de jävla bra kåmpizar som jag har. Nu har jag precis köttat en fördjupningsuppgift och skickat iväg - snart är allt klart tamigfan. 18 dagar kvar. 
 

01.15//FRAGILE BEAUTY

Aaaaah efter att jag återigen sett Factory Girl så blir jag sådär underbart inspirerad av filmen, Andy och Edie. Speciellt Edie, så vacker. Jag har alltid varit ett Twiggy-fan, men nu är hon slagen av Miss Sedgwick. 
Ah right, klipper av mig håret om några månader. Tänk de tre första bilderna. SÅ nu har jag bestämt mig och alla är glada och nöjda (utom de som hatar kort hår på tjejer. Well too bad.) 
Kommer se ut som en modern Edie, kort hår och tjocka ögonbryn HEHEHE för jag har hört att mina brows är lite väl uppmärksammande. Så this will be perfect right??? 

15.22//så som du går (ifrån mig)

 
Ja min dator gav upp för tre dagar sedan därrav skituppdatering. Men nu är datorn fixad igen och jag är glad. 
Orkar inte skriva om min helg, den har inte varit mer speciell än andra. Lite chillkrök hos Emma, Disneyfilm hos Norea+ Amanda,  fira mormors 74-årsdag och Eurovision hos Ellinor igår. Sova över hos Emmafrey och nu är jag hemma i min sköna säng. Nu blir det att plugga, den där jävla historiauppsatsen ska ju göras. NU. 

22.02//JAG VET INTE VARFÖR TEXTEN ÄR KURSIV. FÖR ATT JAG HAR FULA CAMBILDER KANSKE.

Japp, idag mår jag bra och har gått igenom dagen bra. Kirrade de sista engelskanationella rätt så bra och ritade igenom mattelektionen. Fick sedan nå knäpp och började laga mat (couscous och hallumi, omnomnomnom) och sedan drog jag ut Mickis på en långprommenix runt skogsbo/ådbo/koppardalen. Känns förbannat skönt, inte varit utepå länge haha. Fyfan. Nu ska jag fortsätta min pepptid med att läsa om modets historia, rätt intressant om man tänker på de politiska synpunkterna. Nu avslutar jag detta pretto-inlägg, hejdå.
 

14.06//Japp

Hej på er. Igår studsade jag iväg till fagersta för att först hänga lite med Sofie, äta grillat och sedan dra vidare på en gammal hederlig Ringvägenfest med Cass och Mickis. Efter några timmar av ölspel, peklekar och umgänge så åkte vi fyra till Norberg och gick på födelsedagsfest hos Crisse. Snacka om miljöbyte, från chillkrök till spårfest. Drog en pizza (fyfan) med Mickis och Cass och sedan hem och sova. Jag hade iallafall kul.
Kollat på Control och ätit frukost i sängen med Cass och nu blir det att premiära de nya LP-skivorna. 
(Även fast jag redan invigt Unkown Pleasures sent igår kväll, vad jag minns.) 

23.41//RADIO

'
Idag har det varit en skum men bra dag. Åkte till Borlänge med Far och Micke för att sedan komma hem med dessa^ vilket gjorde min dag (Och vecka. Kanske till och med månad.) och sedan gick jag på våryran med Fagerstafolket. Där mådde jag lite sådär, lite yr av värmen. Gick hem och hade lite familjetid + åt majskolvar vilket verkligen gav sommarkänsla. Jag tog sista bussen hem och sen hängde jag hos Norea som vanligt haha. 
Just nu ligger jag och sörjer att jag faktiskt glömde mina skivor hos Norea (annars hade Unknown Pleasures gått på repeat), att jag är så rastlös men trött och att jag har någon konstig känsla i magen. Liksom som att något kommer hända, att något som kommer avgöra allt. Vad nu "allt" är. Om det nu är något bra eller dåligt. Jag vet inte än, men just nu känns det sådär. Hatar konstiga känslor. 

18.23//"DET KAN JU INTE BLI ANNAT ÄN ETT NEJ. "

Igår kirrade jag tre prov, hade min långkjol och stekte på balkongen med Tove, Balkonghäng, eller BALLEHÄNG som alla häftiga säger. Iallafall, så var ju vädret absolut inget att klaga över. Senare mot kvällen kom en hel drös med kompisar och jag dansade hektiskt till tysk 80-talsdiscopop med typ en liter vin i kroppen. Jag har bott i min lägenheten i snart 7 månader, och igår hade jag min första fest i den. Fatta hur stolta mina föräldrar borde vara över mig, respektabel och ordentlig. Vi hade iallafall kul trots att nästan alla drog för tidigt. Käkade pasta i sängen vid 02.00 inatt, och sen dess har jag sovit och kollat på svenska klassiker som G som i gemenskap.  
Imorgon ska jag till Borlänge med farsan, längtar redan. Nya skivor here I come!
 
 
(Upptäckte att detta inlägg inte innehöll EN ENDA parantesmening, så jag fyllde ut med en här. Läget är nu stabilt.)

23.24//IF THEY STOLE YOUR HEART, THEY BETTER RETURN IT.

Fortsätter min väg mot mer femenin kvinna; Idag köpte jag en långkjol som är vit och har massor av blommor på sig. I rosa och lila. Can you believe it? Nä inte jag heller. Men jag gillar den. Och jag ska nog ha den i skolan imorgon+svart&svår-tröja, kängor och HÅRRRRD musik i lurarna. Bara för att jämna ut det. 
Älskar vädret som just nu ligger över vårat land, dock tappar jag den lilla skolmotivationen jag har kvar medans min näsa bränns av solen. Tur att det är långhelg och att det är exakt en månad kvar av skolan. 
Såg Breakfast Club idag också. Den var underbar. 

22.52//AWWW

Jag vet inte vad våren gör med mig. Jag som nästan aldrig har speciellt.. "Tjejiga" kläder sitter nu och suktar efter dessa klänningar bland annat och jag börjar ärligt tro att mina girlygirls Cas och Mickis gjort någon form av hjärntvätt på mig. BUT LOOK AT THEM!!! Hur fab skulle jag inte vara i dem? (Åh herregud förstår inte mig själv.)

14.07//WE SHOULD GO TO FRANCE

Igår mös jag med Mickis; Vi åt kaksmet, kollade på Ett Småkryps Liv och jag provade hennes kläder som ni ser. Im looking really french right? Och en aning underviktig om man ska kolla på min ena arm i lampljuset haha.
Idag åkte jag till Fagersta (där jag nu ÄR också för den delen.) och har övningkört ännu mer med min hysteriska mor. Och från och med nu känner jag ett starkt hat mot rödljus och motorstopp (JA jag är mänsklig och får motorstopp) och jag har en lång väg kvar but still. Jag är på väg!
Nu ska jag och föräldrarna ut och äta, halloumi here I come!

00.34//SHE TURNED AROUND AND TOOK ME BY THE HAND AND SAID SHE'S LOST CONTROL

Freeeeedagen börjar lida mot sitt slut och jag tror aldrig att jag varit så all around som idag. 
Hängde i skolan lite extra efter att jag hade slutat (som typ varje fredag nuförtiden), fikat/övningskört med min hysteriska mor och sedan lekt ljud/ljustekniker åt mina grymt duktiga vänner och deras jättefina pjäs. Blev sedan spontant meddragen på fest/myskrök hos Cornélia. Väldigt bra fredag, och jag älskar verkligen när allt blir så oplanerat bra. Får väl se om morgondagen blir lika spontan, you never know. 

21.52//MIN DAG ALÁ RETURKNAPPEN.

Skrivit en, vad jag vill tycka, kickass engelskauppsats.
Sovit under hela svenskan vilket är ett rekord. 
Fikat med tjejerna.
Surat på RK för att jag inte har råd med kläder. 
Surat för att jag saknar min kompis^.
Gick och köpte hårfärg istället i all denna frustration. 
Japp, färgade håret. 
Gick och åt middag hos Norea. 
Nu hemma och kollar på sega matprogram. 
 
OCH under nästan hela den här tiden har jag cravat chips och dipp vilket förklarar min fredag.
All by myself, with a påse chirre.
Gillar retur-knappen.
Heh. 

21.46//SHE BANGS THE DRUMS

Valborg blev mycket lyckat as I predicted. Först tacos (böntacos för min del) med tjejerna sen lite festligheter i Emmas lada med mycekt trevligt folk. Femkamp-som-egentligen-var-en-fyrkamp som dock slutade oavgjort, men tjejerna äger oavsett, och sen vingligt cyklande in till stan. Efterfest hos mig (Jag är fan bäst på efterfest haha) och  mycket gitarr/piano/ukulelespelande inpå morgonen tills det var dags att sova. 
Idag har jag druckit juice ur vinglas, umgåtts med Mickz och ätit pasta med fiskpinnar = STUDENTLIV.
NU: Plugga lite engelska inför nationella provet imorgonbitti och lyssna på Stone Roses. Bra plan. 

RSS 2.0