14.47//EASTER

Hej på er och glad påsk! Är just nu hos mina föräldrar och om några timmar kommer släkten hit. Undrar vad jag ska få äta då det är min första påsk som pesca-veggo, om inte annat lär jag vara så jävla illamående av allt godis som jag snart ska hitta. Gårdagen var fin haha, gick hem till Tove, som jag saknat så oerhört, med Cassandra och väl där så drack jag vin och (Jag orkar inte hur jävla blogg-tasic jag låter) och hade en UUUUNDERBAR kväll (Asså herregud HAHA). Vi 17-åringar gjorde ett tappert försök att komma in på krogen också, men vi ser ju så unga och vackra ut så nej. Retade upp en krogvakt och köpte chips istället.
Nu ska jag leta reda på mitt påskägg, för man blir aldrig för gammal för påskägg.
 

16.09//för att mina tidigare rubriker suger.

Tja fredag som faktiskt varit förbannat lång dagen till ära. Har hunnit läsa ut en bok, gått och handlat, lagat mat (väntar fortfarande på min middagsgäst, SKYNDA DIG CASS JAG ÄR HUNGRIG!) och nu sitter jag här och lyssnar på uttjatade låtar på spotify då mitt internet har övergivit mig sen en tid tillbaka. Därav dålig uppdatering + fula mobilinlägg (detta är ett sådant). Ikväll ska man dricka upp sina kvarlevande alkoholransoner från i onsdags, skratta bort mörkret och inte sova på ett bra dag. Min chef ringde och panikbad mig att jobba imorgon bitti, jag svarade "eeeeh jag hinner inte: Avesta/familjemiddag/dylikt" när jg egentligen vet att man kommer sova hela förmiddagen. Jag är en dålig människa haha. nu ska jag terrorisera Cas så man får äta.


18.44//självdestruktivt

Nu är musikalen uppvisad, nerriven och över. Känns lite skumt att inte jobba mer med den, nej kommer att komma tillbaka till vanliga lektionerna och överösas med skolarbeten istället. Igår hade vi klassfest/musikalfest och det var helt okej. Pizza med Amanda och Cila sen har jag bara sovit. Känner mig så intressant haha. Livet.


22.36//ÄR

Tre av sju föreställningar klara, vill nästan inte att det ska sluta (delvis för att jag inte vill återvända till religionsprovet/svenskarecenssionen/historiauppsatsen.) och denna kväll gick allt skitbra. Fan, ES11 alltså. Hade inte kunnat hamna i en bättre klass.


21.22//rebel girl

Hej på er. Gårdagen resulterade i att mickz drog med mig på fest och så var mitt översociala jag igångsätt en kombo med alkohol. Gitarrspel inpå natten och anföll tydligen påskpyntet i min trappuppgång på vägen hem då jag hittar lila fjädrar överallt hehe. Vaknade denna morgon av att det sadistiska solljuset sken in i rummet, efter cirka 4 timmars sömn.
Annars idag har jag bara tagit det lugnt fram till halv fem, då det begav sig mot skolan (I KNOW, skola på en söndag men vad gör man inte för musikalen?) och efter det bästa genomdraget hittills så är jag sjukt taggad inför imorgon. HOPPAS NI KOMMER OCH KOLLAR; 19:00 AVESTA TEATER. Asnajz.


13.53//SEGT

Spenderade fredagen med Sofie och falafeltallrik, jävligt länge sedan man träffade henne och det är synd att vi ses så sällan. Men bättre sällan än aldrig! Sen blev jag tvingad hem av mina oroliga föräldrar pga all stress så de ville inte att jag skulle sitta ensam och deppa HEHE. Idag har jag och far bakat tusen bullar till föreställningen (två dagar kvar, andas. Andas.) och fina blev de. Men nu till den stora frågan; Vad fan ska man göra ikväll?
Vill hellst inte sitta och stirra på väggen hemma. Väggen är inte fin. Buuuää.

21.57//sömngångare

Varit i skolan i tretton timmar idag (rrrrrrrrekord.) och hela den tiden har bara bestått av musikal. Imorgon är det genrep, och även fast jag känner för att avlida och ligga kvar under täcket, så är jag ändå taggad. Känslostörd, stressad - men rätt okej ändå (typ.).


17.42//I WILL SHIVER ALL NIGHT THROUGH

Har ni börjat tröttna på mig nu efter snart tre år? Ser på statistiken att ni försvinner. Trodde att jag var en skitintressant person, ack ack ack. (haha). 
Nej men igår så var Amanda, Denice och Matilda här. Pratade, åt chips, kollade film och hade allmän kvalitétstid. Jag slocknade direkt efter att de satte foten utanför lägenheten där runt halv ett och för första gången på länge så sov jag verkligen ut. Och så efter en långprommis (eller halkis kan man också kalla det, fan jag gled runt hela holmen och plaskade igenom koppardalen. Så fancy.) så ligger jag här och skriver meningslösa meningar i väntan på Mickis sällskap. Imorgon börjar det igen, stressen. Vill inte ens tänka på det. 

17.52//FÖR JAG TÄNKER ALDRIG DÖ NEJ

 
Den är musikvideon får mig så pirrig inför sommaren och nästa gång som vi ska ses igen Håkis.

-
Firat pappa som fyller 60 på tisdag, ätit hur mycket som hellst, satt upp affischer för musikalen, åkt buss och nu filmkväll med tjejerna. 

18.46//WE GET RIGHT BACK UP AGAIN

Okej, jag var nog lite väl bitter igår. Har jobbat bra med musikalen idag, det började kännas som att det faktiskt finns en chans för att det ska funka haha NÄ men skämt åsido. Var till och med en duktig elev och stannade en halvtimme extra och fixade med lamporna till föreställningen (Jag ska fanimej ha ett jävla A i denna kurs efter det här alltså haha) och nu så väntar jag på Cas och Mickz. Lär bli en lugn kväll, orkar nog inget annat haha. Om det händer något idag ens, vi får väl se. Fan vad jag börjar låta hurtig på den här bloggen. Vafan är det med mig. 
 

21.18//orkeslös/rastlös

Just nu är jag totalstressad, lite (ganska) sönder i känslofältet pga stressen och klättrar på väggarna trots att jag är trött hela tiden. Jobbar bara med musikalen hela dagarna så det lär inte mycket roligare än såhär gällande skriveriet. Sitter knappt still. Och imorgon är det fredag, inte ett dugg taggad. Men å andra sidan så är det mitt kvälls-jag som pratar. Då kommer det ännu mindre vettigt ur mig. Nej fan Godnatt.

(Håkans låt är dock bra.)


21.25//LIVSKICKAR

Och så förvandlades denna stressiga måndag till en UNDERBAR sådan; Bråvalla bokat med riktigt sköna människor och nu är det bara att vänta!!! Sitter atm och lyssnar på Bråvalla-spellistan, orkar itneatt man vill åka NUNUNU och så är det minst tre månader kvar haha. Äh, jag är glad ändå!!!

Idag har jag annars ägt på matten med Denice och Amanda, stirrat igenom både historian och engelskan och sedan dansat på Rågen. Tycker om att vara där, liksom den mest riktiga danssalen man kan komma. Saknar dansen och lokalen i Västerås. Usch. Men får låtsas vara dansare lite igen iallafall!

Annars så känner jag, på tal om ingenting, en väldigt konstig delning i mitt känslofack gällande mat. Är hungrig HELA tiden nu för tiden (kanske för att man ätit mindre sen man flyttade hemifrån.) och sockersugen som tusan. Samtidigt så sitter pekpinnen starkare än någonsin i huuvdet på mig, för att jag inte hinner träna. 
Ni skulle sett mig på Coop, lockades och stretade emot om vartannat (Mickz borde ha stört ihjäl sig på mig haha, förstår det.) och jag blir bara trött. Men efter musikalen så blir det att ta tag i träningen igen och då kan jag äta vad fan jag vill. 
 
Fan vad jag hade saker att säga idag. Kanske för att jag är helt hyper hehe. Ska dansa av mig all energi sen sova och drömma om festivalsommar. Avslutar med en fin bild från P&L i somras, så ni blir lika insprirerade som jag.

14.44//mänskliG VÄRME SNÄLLA KOM NÄRMRE

Städar halvnaken (okej, naken) och är piggpiggpigg. Har tröttnat på min design här och efterlyser hjälp (Typ DU Matilda Nordin h3h3h3h3h3) och det skulle ju vara kul om någon ville hjälpa lilla mig som inte kan någotom koder och what so ever. VARFÖR ÄR SÖNDAGAR SÅ TRÅKIGA? Inget som händer? Well, Tumblr it is. 

22.04//ANGEL

 
Aa. Min lördag har varit hektiskt. Brunch hos mor och far, snabbfika hos Kikki och sen en spontantripp till Västerås med Tove. Frös ihjäl utanför spelningen (för att vi hittade inte in, vi suger.) och sen åt jag falafel. Kanske inte den vildaste lördagen, men mycket roligare än att sitta och mögla här hemma. Såg en liten del av Mellon också, jaha han Robin vann. Kul för honom. 

Under hela dagen har också en sorg legat och grott i mitt sinne. Idag är det fyra år sedan vi blev en underbar tjej mindre. Älskade Lisa, om du visste hur gärna jag vill att du skulle vara här och växa upp med oss och att det inte skulle slutat där den 9 mars 2009. Du är saknad, något så oerhört. <3

02.20//NÅGOT MÅSTE JAG FAKTISKT FÅ UR MIG

Idag (som nu är igår såg jag nu.) så har det ju varit Internationella kvinnodagen. Har knappt haft tid under dagen att tänka på det då vi jobbat mycket idag, men när jag väl kom hem så startade feministen i mig att diskutera och fundera. Jag tycker att en dag som denna oftast uppmärksammas på "fel" sätt. Visst, det är skitbra att känna att vi kvinnor är grymma osv MEN vi borde inte behöva ha en speciell dag för det. Vi ska kunna känna oss jävligt fab och bäst alla dagar om året utan att det ska finnas någon som sätter ner foten på oss. Dessutom så tycker jag att en sån här dag ska hellre få oss att fokusera och faktiskt se över hur illa jämnställt det är i vårat samhälle idag, än att fokusera på "vilket kön som är bäst" och alla andra diskussioner som uppkommer när man pratar genus och kön. Jag, som kallar mig själv feminist, känner inte att något av könen är "bättre" än de andra och detta gör att jag fan inte förstår hur icke jämnställt det kan vara. Och nej, jag hatar inte män (vissa är bara så ENORMT korkade hehe men det är irrelevant.). Den tanken om att få fram sitt könsgrupp genom att trycka ner en annan är för mig främmande, jag står för jämnställhet där kvinnor borde ha större plats. Sen så är jag mycket realistisk kring detta för jag tror inte att det aldrig kommer bli helt jämnställt, av biologiska skäl, men att det fan inte är en anledning till att vi har lägre löner, särbehandlas i egentligen genusneutarla miljöer och har olika rättigheter till våra barn. Så inget om att män är svin och borde utrotas. Jag ogillar personer utifrån dess handlingar, INTE dess kön. Så nej jag hatar inte män och jag är inte hårig på hela kroppen men jag är en jävligt förbannad men politiskt korrekt tjej som är stolt över att vara tjej. Så det så! 

Om det är så att någon av er därute är ute efter mer att läsa än mina tankar och åsikter, så läsa detta inlägg av Nina Åkestam. Tycker att hon beskriver det jävligt bra. 
 
Nu har feministen i mig fått ur sig sitt, nu ska jag sova för att förbereda mig inför den dag som kommer imorgon. 

20.21//BASGÅNGEN OCH DIN HUD ÄR ALLT JAG KÄNNER.

Är så pepp, dansar runt i lägisen till Markus Krunegård (har en sån period. Åh Markus.) och äter mackor. Har idag provat kostym och testsminkat+fotat till föreställningen. Skitkul! Tycte det dock var liiiite trist att alla fick värsta "omg hur ser jag ut"-experiencen utom jag då jag såg ut som jag gör en vanlig dag, lite hårdare sminkad bara. Liksom folk garvade mer åt att se mig UTAN ögonbryn än med ögonbryn totalkladdade med fetsmink, men hey what are you gonna do about it. Jag och mina ögonbryn<3
Idag har iallafall varit en sån där dag när man tycker om sin klass lite extra. 
Nu mer Markus. 

20.42//VILL FINNA NÅGOT SÄRSKILT I BILDEN AV MIG,MEN JAG VET INTE ENS VEM JAG ÄR.

Hej. Räknar allt i musikaldagar, hör bara musikalmelodierna i huvudet och idag är det 19 (snart 18!!!) dagar kvar till premiären TA MIG FAN. Pluggade manus och fikade med Denice och Amanda igår, de tjejerna är ju för bra alltså. Sen idag har jag nästan bara hållit på med musikalen (vem är chockad..) och spelat piano tills fingrarna blivit krokiga. Sen mös jag med Agnes och pratade ikapp lite. Köpte godis för det är ju trots allt lill-lördag och jag kan behöva lite socker för att orka spela. ÅÅÅH känner hur jobbig jag är som bara pratar om musikaln hela tiden, men det är typ det osm händer i mitt liv just nu. Iaf det som är värt att tänka på. 

20.24//ASLEEP

Aaa, första skoldagen. Vaknade med ett stort blåmärke på armen, ahapp tänkte jag. Försökte komma på var det kommer ifrån, men sen kom jag på att större delar av lördagen är ett suddigt (MYCKET suddigt) minne. Borde egentligen ha stannat hemma haha, idag var det ju tydligen så skoj att berätta för lilla Mimmi vad hon lyckades med hehehehhehe. Äh YOLO :P:P:P
Annars så har jag musikaldansat från 16 till 19, har så ont i fötterna och ryggen. Och måste bättra på den där "kondisen" så man klarar av allt över huvudtaget. Tror även att halva klassen fortfarande var lite smått bakis, festklassen hehe. Nej nog om denna jävla fest. 
 
Kommer slockna tidigt ikväll, och inget roligare händer ändå. Tänker INTE sätta mig och musikalplugga, nejnejnej. Någon måtta måste det ju får vara. 

12.41//Man fyller ju bara år en gång om året.

Josåatte. Var på födelsedagfest hos Gustav som fyllde 18 år igår. Hade en uppochner-kväll men hade för det mesta jävligt kul. Har lite bakisångest för första gången på länge men det går över. Fula bilder på min telefon och kom hem vid sju - börjar bli lite standard. Skola imorgon. Eh. 

16.51//EN HÄLSNING.

Juste. Ska hälsa till min mest frekventa, aktivaste och stalkigaste läsare!
 HEJ JOEL!!!!!!!!!!!!!!! HEJ JOEL!!!!!!!!!!!!!!! HEJ JOEL!!!!!!!!!!!!!!! HEJ JOEL!!!!!!!!!!!!!!! HEJ JOEL!!!!!!!!!!!!!!!

11.13//FOR A GAY GUY, ANDY WARHOL SURELY LIKED CANS

Kör på en gammal sjuk-bild medans jag är för seg för att anstränga mig. Idag är jag R A S T L Ö S som bara den och sitter just nu i mina gamla mjukisbyxor och segar hos mor och far. Har nada att göra fram till 5-6 ikväll och det sög ju. Får väl typ, pilla navelludd och spela piano fram tills dess.
Igår umgicks jag med Magnus, Joel, Jojo och senare på kvällen med dem + Måns och Louise. Vi spelade poker och jag ba ägde (vem är förvånad???) på det. Dundrade hem rätt tidigt och läste ut Genom helvetet av Tina Nordlund. Ni borde verkligen läsa den, den handlar om hennes liv som fotbollsspelare som sedan utvecklade Anorexi. Jag läste den först i skolsyfte, men tycker ni kan läsa den ändå. Klart slut på bokfronten.
 
Nä, ikväll blir det tjejerna först sen vidare på födelsdagskalas. Ska bli kalas.

RSS 2.0