23.03//OCH DEN HÄR GÅNGEN ÄR DU RIKTIGT SÄKER.

Tja. Jag är återvänd från Hufvudstaden efter en kort men intensiv liten tripp. Landade runt 14 igår och sen flöt timmarna på. Jag drog med brorsan till alla möjliga second hand-affärer (Där jag kommit hem med en skjorta, tre LP-skivor samt den bästa jackan EVER.) och sen drog vi och bakade bullar hemma hos honom. Pratade om livet och dess besvärligheter/ljuspunkter. Pratade lite väl mycket om framtiden, så här sitter jag med en nyvaken framtidångest gnolande i maggropen. Usch. 
Sen idag har vi varit på Naturhistoriska av alla ställen. Ja jag tycker faktiskt att sånt ÄR kul! Dessutom så blir man lite som barn igen när man går igenom alla utställningar igen. 
Sen blev det indiskt, en fika på String och sen åkte jag hem till lilla Avesta igen. Lyssnade på Håkan nästan hela vägen, längesen man gjorde det. Shame on mem, han är för go för att halvt glömmas bort.
(Tyckte även att det var så värt att betala bussresan Krylbo-Avesta á 10 kr med kortet, man måste ju älska VL.)
Nu ska jag dregla över James Franco i Freaks & Geeks, godnatt ni nu uppdaterade bloggläsare. Puss. 

11.22//THE TRIP HAS JUST BEGUN, WAITING FOR FUN

Jävligt ofotogenisk (haha suprise buttsex på andra bilden lol) och svart som alltid så drar jag och hälsar på brorsan. Hejdå Avesta. 

10.06//U BETTER MAKE IT SOON BEFORE U BREAK MY HEART

Swaggiga bilder man tagit genom tiderna med mors webcam. Alltid lika skoj att kolla igenom. Dessa bilder är dock inte direkt bevis på det, men vissa hemligheter bör stanna som hemligheter. Jag var bara så ful 2011 hahaha. Iallafall. Hej.
Idag ska jag och mor till Västerås och byta mina jeans som satt så osmickrande som det går och ska väl kanske kolla runt lite. Lite storstad får man iallafall haha.
Jag gjorde även den bästa upptäckten igår; min nässpray från när jag hade bihåleinflammation sist (Vilket jag har nu också tydligen, livet<3) som jag nu kommer leva med. Vill ha bort denna jävla smärta. Usch. Igår kom dock mitt smak och luktsinne tillbaka, grät nästan av lycka haha. Sen försvann det igen. Det sög. NEJ okej nu räcker det Mimmi, klart slut från sjukfronten.

 

17.26//NAJS

Och så var det lov igen, gud hade helt missat att vi skulle få lov. Rätt så jävla skönt iallafall, och jag är festsugen och snorig (awesome kombo). Sen ska jag till Tove och se när folk super och går på krogen. Här har man ju 8 månader kvar tills man enskan sätta sin fot innanför krogdörren hehe. Lär bli jag och min partner in crime^ som kommer kedjeröka på min balkong. :))) 
Äh fan va skönt med lov ändå.

18.47//LOW

Ja. Återvänt från förkylningshelvetet och är så gott som frisk snart. Har bara ett förbannat lock i örat men annars är ju allt frid och fröjd. Har under min sjuktid kollat igenom hela första säsongen av American Horror Story, är rätt kär i Tate och bara en aning psykopatisk utav mina timmar som jag lagt ner på serien. Kan dock inte se mer av andra säsongen, då kommer jag stirra in i väggen hela natten. 
Annars då? Jodå. Lever och mår bra. Så det ska ellerhur?

13.23//DÖ INFLUENSA DÖ

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT VARA SJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tycker inte om att bara ligga hemma som en grönsak fast man har femhundra andra saker att göra och man ligger istället helt såsig och stirrar in i väggen. Känner ingen smak eller lukt så man kan inte ens tröstäta för det är ju HELT värdelöst. Jag är just nu en fånge i min egen kropp, rastlös men utan ork.
TYCK SYND OM MIG NU. 
 
Ps. HUR mycket slem och snor finns det i en liten människa? Var kommer allt ifrån? WHEN WILL IT STOP!?
 
Jag. Hatar. Att. Vara. Sjuk. 

22.06//SNORAR

 
Aa igår då. Spelade lite skivor, drack lite vin, pratade massor och hade det allmänt bra. Vilka sköna vänner jag har. Dock så suger det ju att man ligger här som en zombie (Ännu sjukare efter gårdagen, men vad hade jag förväntat mig?) och inte känna varken smak eller dofter. Liksom om det skulle börja brinna så skulle jag inte känna röklukten. Fast å andra sidan så skulle jag ju SE röken. Äh, vi raderar det där. 
Imorgon blir det fan så att jag stannar hemma. 
Så ja, känner mig som det vidrigaste människan på jorden just nu så tänker göra en liten självboostade bildbomb härunder för att visa mig själv hur fab jag egentligen är :)))
 

11.54//We've been battered so hard that we don't Feel anymore

Två bilder för att beskriva de senaste två dagarna. I torsdag så firade jag alla hjärtans dag med finaste tjejerna, de är så bra. Älskar bilden på oss, femenist-crew haha. Sen sov Emmafrey här och jag smittade henne med mig äckliga förkyldning ":)".
Fredagen spenderades dels i skolan med musikalen, kunde inte få fram en ton så fick spela piano istället. Lät lite som en robot, så underhållande. Sen så mös jag med Agnäz hela kvällen, kollade på Fucking Åmål och käkade chips samtidigt som jag snorade och hostande. Har säkert smittat henne också nu. Heh. 
Och idag?  Ska fika med mor. Bli friskare. Ikväll ska vi tydligen lyssna på skivor och dricka vin. Känner att man kommer avlida litegrann men äh, man är väl viking. Det vet ju alla.

sing me to sleep, then leave me alone.

 
Fin.

19.46//WILD LEAVES

Hej på er. Har nyss, efter en mycket lång tid, läst ut världens vackraste bok. Jag känner mig alltid lite tom när jag läst ut en bok, men denna tar nog proset för hur mycket tomhet och samtidigt beröring en bok kan lämna. Grät de sista 10 sidorna rakt igenom. Fan Patti, vilken geni du är. 
 
Annars så ligger jag här i sängen och ha rinte lämnatden sen jag kom hem från skolan. En början på en redig förkylning och huvudvärk som tamigfan snart gör att hjärnsubstansen smetas ut på min collagevägg.Och man har samtidigt ingen tid att ligga hemma på dagarna, så här ligger jag och försöker komma på ett mirakulöst sätt att tillfriskna så fortsom möjligt. Mamma var iallafall världens bästa morsa som kom hit med en påse chirre och choklad. Nu blire Patti och iskallt vatten, för det är det enda mitt kök har att erbjuda. 

18.31//nothing will keep us together

Igår mådde jag som en prins, skrattade med människor jag inte träffats på länge och firade min fina vän. Vi spelade spel, drack öl, jag spontanlämnade festen för en annan fest och pratade tatueringar, återvände och avslutade kvällen med att kolla på UFC av allt man kunde se på tv. Är du stolt nu Agnes???? Det var riktigt kul att kolla på faktiskt. Somnade halvberusad och glad.

IDAG däremot. Idag kan jag erkänna att jag fan är bakis. Att dricka två dagar i rad och minimum med sömn därimellan tar ut sin rätt. Var så trött att jag gick med hörlurarna på huvudet trots jag inte hade musik eller en mobil med batteri, så kände jag lite om mänskligheten idag. Vill bara dricka cola och aldrig lämna sängen.
Men först in i duschen med dig jävla bakissvin. 

13.44//CHERRYCOOOOOOOLA

Igår så var jag på finmiddag hos Ellinor med fancy-flickorna, fan va underbara de är. Sen fortsatte äventyren ut i oilka småfester och jag dunsadei säng 05.26 imorse. Hade en väldigt bra fredag. 
Idag ska vi fira underbar Sofie, träffa ganlla kompisar och dricka lite bärtz. Hoppas på att någon jävligt kul händer efter 22 då alla drar på krogen (utom jag och Agnes,eheh) för jag vill inte hem om ruttna. Men vad tor jag, det är Fagersta jag hänger i nu. Men vem vet vad som kan hända, tydligen så händer det ju en jävla massa saker just nu. Och jag som klagade på att inget hände. 
 
PS. Skrivit klart utvecklingspsykologin. BEFRIELSE AV HÖGSTA GRAD. <3333

21.39//SAKNAR SOLEN, VÄRMEN OCH ASFALTEN UNDER KÄNGORNA.

 
Började ett, hade musikalmusikalmusikal, gick till q (fett häftig) och kollade på duktiga kompisar och umgicks lite grann. Ligger här nu ensam med mitt godis som jag köpte med Cass, lonelyyyyyyy i'm miss lonelyyyyyyyy. Nej ge dig Mimmi haha. You're fabulous. (HAHA) 
Längtar lite smått till helgen och vill verkligen att snön ska försvinna en gång för alla. Vill kunna gå i strumpisar och shorts/kjol utan att känna mig missanpassad bland stickadetröjor och mössor. Jag känner verkligen att jag vill ha vår och sol, man blir så lätt hatisk till livet när det är så mörkt ute.Därrav den lilla bildbomben från 2010-2012. Annars så mår jag bra idag, känns bra. Det känns bra nu. 

23.21//ATTENTION WHORE

Tja. Ligger här lite sömnlös och med mycket huvudvärk. Har noll intressanta saker att berätta. 
Tänker därför hor-outa hela mitt jävla medialiv, kanske mer aktiv där. 

Insta: @dancingbarefoot_
Min fantastiska tumblr
ask.fm: mmimmibergstrom (ja jag har det också lol).
twitter: bbbergstrom (när jag använder det.)
eh. 
Vad mer?
facebook: Mimmi Bergström xDDDD

23.23//en gammal klassiker

 
Denna blir aldrig tråkig. Egoboost för oss alla plankor där ute, åh skratta så lever man roligare. 

16.38//TID

Haha fan vad sur jag var igår. Lite så kan det vara. 
Sitter just nu och dricker periskojuice och hoppas att allt detta jävla plugg om utvecklingspsykologi och medeltida riddare ska vara till någon nytta i framtiden. Tvivlar. 
 
Kollade igenom min insta igår. Hade tydligen bilder från förra vintern, ungefär exakt ett år sedan. Tänk, att det gått ett helt år fast det bara känns som allt bara flyger förbi. Snart ett år sedan jag började vara här i Avesta på riktigt och började umgås med mina nu idag närmaste vänner, när jag träffade personer som förändrat mitt liv och hela livet bara ändrades. Och det är ett helt år sedan allt det startade. Fan vad tiden bara går. 
 
Och det är just i dessa tankar då jag känner att man måste göra något mer med sitt liv. Snart kommer man ju sitta där och vara lika gammal som gatan utanför porten och då är det försent. 
Just därför känner jag inte fram emot att sitta i mitt kök med fula tapeter och plugga utvecklingspsykologi, när hela livet bara går där ute. 
 
Helt enkelt så gillar jag inte utvecklingspsykologi. Det var det som detta inlägg egentligen skulle handla om. Sicken skrivare jag är. 
 
Nämen, chokladbollar.

18.21//SÖNDAGSPMS

Ni vet när man är tankspridd, jävligt förbannad och vill bara skrika ut alla känslor rakt i ansiktet på hela mänskligheten? När man liksom inte kan vara still för man är så förbannad och ledsen, det behöver liksom inte ha hänt något speciellt just den dagen utan det bara kommer upp? När man verkligen vill bara säga exakt vad man tycker så all ilska kan försvinna?  
Och när man samtidigt känner denna starka lust till att säga allt som rör sig i huvudet, så tar det bara emot när man sätter sig här och skriver? 
Så känner jag idag. Kommer aldrig få ur mig det här. Inte på en värdelös blogg som är full med så mycket skit. 
Därför säger jag bara "LIVET" och håller käften. Lite så jag rullar. 
 
Nu ska jag fan hata lite mer och göra chokladbollar för att lite gott måste ju fan livet ha att komma med. 

11.12//OBOY OCH SALTA KEX

Det blev en mycket fin kväll igår. Firade Sofie med god mat och fika, och träffade vänner som jag sällan ser så ofta längre. Mycket skratt. Kände mig dock som sämsta sällskapet ever när jag somnar i soffan och ser suddigt av huvudvärk. Jättebra Mimmi.
Sen följde jag med herrskapet till Joel och kollade på KillBill, orkar inte hur kung den filmen är. Aldrig har splatterfim fått mig att må så bra. NÅGONSIN.
Idag ska jag hänga med mor och far, kanske tar en tripp till någon stad någonstans. Det är kallt ute, och jag har endast tights att ha på mig på underkroppen. Jag kommer dö. Eller åtminstonde bli utstirrad av gamla tanter.

11.10//jag kan inte dansa, JAG KAN INTE DANSA SÅ FINT SOM DU.

Lite insta-bilder från igår. Hängde hos Tove med samma goa folk, drack öl och dansade. Sen när alla skulle på krogen så drog en liten grupp hem till mig och efterfestade/käkade pizza/lyssnade på musik/sov. Jävligt härlig kväll, fler såna här kvällar får det gärna bli. Vaknade upp med tre feta blåmärken på knät (Körde en schysst platåskor+trottoarkant+fyllerifyllera-vurpa ute på stan, go Mimmi go!) och är nu klar för att åka och kalasa hos fina tott som fyller arton på måndag. Sitter och kollar lite BD forever och är lite nogstalgisk. Svart och svår, det kör jag på idag. 
 

RSS 2.0