22.39//GO ON, SAY IT.

Trött som ett svin men rastlös på samma gång. Hoppas på att det blir ett lyckat valborgsfirande imorgon, att jag inte kommer frysa ihjäl och att allt bara kommer flyta på. Som det ser ut nu så tvekar jag inte, valborg verkar väldigt lovande (förutom väderprognosen) med middag och roligt folk. Är förövrigt så skoltrött som man kan bli, får inte ens dåligt samvete längre över uppsatsen som skulle varit inne för en vecka sen eller att det snart stundar nationella prov. Det enda som kommer vara kul i skolan imorgon är vårkören, så om ni gillar sånt så kommer det stå ett gäng esteter i ljusgårn balnd annat och sjunga samma vårsånger som alla andra år. 
Lyssnar på uttjatad musik och däckar inom 10 minuter. Godnatt.

13.18//TILL VICTORY

 
Okej nu har jag varit lite kass på att skriva. Sen i onsdags så har det varit lite full fart.
I torsdags gick jag, Cas och Mickis på en second hand-runda för att sedan både handla på Frälsningsarmén och RK (as usual). Vi fick också tillgång tills RKs lager vilket kändes som att man helt plötsligt var VIP haha. Visade sig också att det var värsta skattkammaren med snygga kläder! 6 plagg senare och jag hade inte ens spenderat 200 kr. Vi firade det med att grilla hos Kumlin + Filip och jag ägde lite på Guitar hero. Bra torsdag.
-
I fredags så slutade jag tidigt som vanligt, så då jag jag hem och väntade på att kvällen skulle komma. Framåt eftermiddagen kom Måns, Cila, Simon, Kikki och Norea och vi dansade och fyllde min fimpkopp till bredden. Helt plötsligt hör två av oss att det är någon som ropar på oss - UPPIFRÅN i huset. Då blev vi uppbjudna på förfest i en etage-våning två våningar upp från mig och den tog aldrig slut (Lite bitter blir man när man bor i samma hus men man själv bor på 42kvm och fula taperter.), krossade lite glas och drog senare vidare ut i natten. Kvällen var riktigt kul och mådde bra hela tiden. Sådana kvällar får gärna komma oftare!
-
Igår åkte jag till Norberg för att gå på den årliga marknaden (även om det är samma skit varje år så måste man ju, brända mandlar är ju en tradition.) med Fagersta-folket och sedan gick jag och Sofie till Crisse. Hade väl okej kul, men var inte på humör alls. Åkte hem till mor och far för att sedan somna direkt och vakna 13 timmar senare.
-
SÅDÄR. NU har ni fan fått överdrivet mycket om mina senaste dagar. Nu behöver jag inte skriva på ett tag igen. Hejdå.

22.47//EH

Varit lite mer svart&svår än vanligt idag, jag känner att gifen beskriver mitt jag atm. Har varit grinig hela dagen (so sorry for that klasskompizar.) och har bara varit likgiltig till ta mig fan allt. Gick hem och sov i fyra timmar, vilket är det bästa jag gjort på länge. Nu kommer jag dock inte kunna somna, så spenderar dygnets sista timmar med att plugga inför religionsprovet imorgon så man kanske får ett bra slutbetyg. Aja, so long.

20.58//SOM MAN HADE NÄR MAN VAR UNG

 
Hej kompisar. Denna låt går lite på repeat, speciellt när jag möjligt sitter och filosoferar på en buss eller på min balkong. Tack Cas för tipset. 
-
Annars idag har jag åkt buss tidigelitidigt från Fagersta då jag sov där inatt, liksom lite föräldratid är aldrig fel. Fick god mat och lite klapp på kinden. Såg The Hobbit också - Jävlar vilken bra film! Ja nu är jag ju sån som aldrig kollar på film så jag är automatiskt sist med att se alla filmer också, men ni filmnördar där ute är väl nöjda om jag säger att jag iallafall sett den nu? Hehe. Pappa satt också helt trollbunden, han är så go.
Iallafall, gick igenom en (nästan) hel skoldag och sedan hängde jag med Emma, Kikki, Kumlis och Mattias. i hagelregnet cyklade sedan jag och Kik till Ica och köpte gofika (för det är okej att äta det utan specifik anledning) och mös. That's my day i korta drag. 
Spinner håridéer och samlar mod till eventuella förändringar - om jag inte fegar ut som vanligt. Typical me. 

18.31//NIO TILL FEM, SEN HEM IGEN.

 
http://rodeo.net/niotillfem/2013/04/att-komma-over-nagon/
 
Detta är ett sånt där underbart fint inlägg som ALLA borde ha med sig, ledsen eller inte. Därför tänker jag dela det här nu.
För att en dag kommer allt kanske gå sönder för dig också. Som för oss alla andra.

15.10//SLOW MINDED BASTARDS.

Har inget vettigt att skriva. Är lite hatisk mot allt och alla utan större anledning, men det blir förhoppningsvis bättre senare. Ska hänga med Tovelainen idag vilket kommer vara alldeles underbart och behövligt. Höres. 

17.33//DU KANSKE ALDRIG FÅR DEN DU VILL FÅ, MEN DU FÅR MIG.

Idag blåser jag nästan bort och mitt hår är rent åt helvete på grund av det. Men jag är dock på helt okej humör idag, trött men rätt okej. Just nu är jag hos mor och far då jag har övningskört idag OCH gjort det mest fantasiska jag gjort på länge; bokat tatueringstid!!! JAG. LÄNGTAR. SÅ. MYCKET.
Och inte nog med att jag bokat tid, utan jag har bokat TVÅ tider också!!! Så jävla taggad nu, även fast det är i höst som det smäller. Men man måste ju vara ute i god tid. Nu ska jag läsa igenom GPs specialsida om Håkan och lyssna lite till på Street Hustle. Så jävla 14 år igen.

20.22//GÅ DIN EGNA VÄG

Hej på er. Så här söt var jag igår förresten. Försöker bli mer bekväm i kjol och klänning, för jag har så många oanvända haha. Kännermig lite missanpassad i det men jag försöker. Idaghar jag varit i skolan, varit på den tommaste lunchspelningen hittills (Nästan bara esteterna i hela aulan, go go estet haha. Dock väldigt kul) och hängt med Mickis i vårvädret. Pratat med fåglar and stuff, så underbart. Det är så vårat liv kommer se ut när alla våra kompisar tar studenten och stciker sin kos; retardhäng på holmen. Alla tiiiiiiders. 
Nu ska jag äta och sen städa min äckliga lägenhet, ser ut som att någon släppt en bomb av damm. Jättegosigt, verkligen. Juste, Håkans nya; väldigt fint och harmoniskt. Gillar det.  

13.59//EVERLONG

 
Jahapp. Blev med till norberg och spelade beerpong med gamla kompisar. Har saknat att hänga med grabbarna,  för tre år sedan hängde vi alltid haha. Slutade med att jag fick gratis öl, satt i ett tomt hus och lyssnade på Pixies och hade det bara bra. Mådde dock mindre bra sen när jag vaknade så idag blire skins och chirre. Fuck kärlek jag älskar mina chips. 

17.24// Mitt bildarkiv suger, här är jag blond och på fest för ett halvår sen.

Igår var jag jävligt pruduktiv. Satt i skolan till ett fast jag slutar 10.10, drog till Fagersta och gick på spinning med Sofie (trodde att jag skulle dö pga att jag tappat så mycket men det gick faktiskt bra, tro mig) och efter det så var det hejdå-fika hos Agnes som sticker till Belgien av alla jävla ställen i fyra veckor. Puh.
Sen åkte jag hem till Avesta igen och var hos Norea och Pierre hela kvällen + Amanda. Spelade Mario-kart och jag skrek, fan vad jag blir arg när jag spelar (=för att jag är så dålig och dålig förlorare lolz). 
Drog på konstig efterfest med Cas och Mickis och sen somnademan vid 5 imorse. Det var min fredag det. 
 
Idag blir det bara skins och sängen. Om det inte händer något förstås. Så, lördag anyone?

18.31//IT'S TIME

Såhär^ har jag glidigt igenom skoldagen som bara bestod av teori och religion, genom sånglektionen och sen har jag varit på stan med några goingar.
Sen så när klockan blev fyra så hämta mor upp mig för att göra det värsta jag vet: Övningköra. Jag vill ha körkort mest av allt när jag fyllt arton, men nu avskyr jag det. Jag blir bara stressad och fjollig. Hatar andra bilar, önskar att andra bilar kan liksom försvinna när jag ska övningsköra. Idag gick det dock bra, tills jag fick motorstopp i en rondell och ville sjunka igenom jorden då det stod 10 bilar bakom mig. Bröt ihop lite och mor tröstade med att köpa cheeseheartz och naturgodis åt mig. Mamma är bra hon. Imorgon är det fredag och jag har bara en lektion, så kommer det vara framöver och det är fan helt underbart ONÖDIGT. Palla gå upp och gå på EN lektion, sluta 10.10 och sen då? Vad ska man göra då? Speciellt nu när jag är typ bannad från bildarnas lektioner??? 
Men äsch ska inte klaga, det är ju ändå fredag imorgon. 

17.16//WHY SO SERIOUS?

Hej. Onsdagen är så gott som slut snart och idag är jag fabhipster. Skoldagen har varit så lång och ansträngande så jag är totalt genomkörd i huvudet, kan liksom inte vara seriös om någonting. Norea och Lois är snart här och jag undrar hur de ska stå ut med mig haha. Satt nyss och undrade om man är tvungen att ha glasögon om man jobbar i en glasögonsbutik, det måste ju vara så right? Har aldrig sett någon utan glasögon de gånger jag varit i en sån affär, som om man går in i någon slags sekt eller konspiration. IALLAFALL. Sitter atm och käkar mackor och är fagersta-häftig då jag lyssnar på Hives. Ikväll ska vi exprimentera lite, är lite lätt (Okej jävligt) nervös. Ska bli intressant. 
 
Förresten, måste säga att jag upptäckte fotot på mig och Agnes i bakgrunden på nästan alla mina cambilder, se så söta vi var där Agnes^!  Liksom lugg och grejer. 
Ser också att det ser ut som att mina ögongryn är rektangulära. Vad fint. 

19.03//TELL ME, WHERE DID YOU SLEEP LAST NIGHT

Hej. Idag har jag lekt ascool bakom mina glajjer, haft två lektioner istället för fem och fikat med Kikki & Emma (plus Cila och Mickis ett tag). Just nu ligger jag här i min bäddade säng i min iordningsstädade lägenhet med en full maskin med tvätt och nygjord disk, så rastlös och stressad idag. Blir aldrig lugn eller underhållen. Det är som om jag väntar på den stora smällen eller något. Är nog mest stressad över skolan, historian och psykologin börjar krypa upp för att sätta sig som små monster på mina axlar och USCH vad jag inte vill mer. Mindre än 50 skoldagar kvar, och det är ändå så mycket kvar... Nej vill inte ens tänka på det. 
Men jag har fina solisar iallafall. 

22.32//DUCKFACEKEPSBILD DEDIKERAD TILL TOVELAINEN.

Idag överlevde jag första skoldagen med att sluta tre timmar tidigare och drog en spontan shoppingrunda till Kupolen med Tovis. Köpte de bästa jeansen, solisar, en kjol (som satt rätt illa märkte jag när jag kom hem, men den kostade bara 50 kr så whatever.) och en bustier. Känner att min skolångest dämpades där hehe. Har hur mycket som helst att göra fortfarande, ååh sommarlov kommer du inte snart? 

Nu sitter jag här och är lite lätt rastlös. Funderar över framtida hårfärger, tatueringar och sommaren. Vill att värmen ska komma på riktigt. Ser så mycket fram emot framtiden just nu, för två veckor sen ville jag inte ens tänka på den. Skumt, hur man kan ändra sig. 

15.03//FISKSNACK

Goddag. Leker lite svart och svår 17 år med min webcam lol TILLÄGG: jag såg så jävla sliten ut såg jag nu så vi sätter in en bild på en lama istället. Igår kollade jag och AG på UFC, käkade cheesheartz/dumle och pratade om massor av saker som tatueringar och hår. Tycker om na så mycket. 
Idag har jag och mor kört upp min älskade cykel (aka monarken) så nu jävlar är det jag och monkaren mot världen igen Avesta-style. Ska snart inviga den med att åka till Amanda och plugga, har femhundratjugo uppgifter att göra och allt ska in snart.Man älskar ju verkligen skolan. SÅ MYCKET.
Tog även en snabbfika på Elsas med mor, försökte äta en räkmacka men det gick sådär. Räkor gick bättre förut, men nu verkar det inte funka igen. Men men, man måste ju om man vill avstå från resten av djuren. Lite stört, men vad gör man. När jag fått igång matlagningen bättre här hemma så ska jag sluta helt med fisk, som jag bara äter hos mamma och pappa (för de orkar inte laga vegitariskt.) och om jag äter ute och det inte finns annat. Så länge är jag stolt pescavegiterian. Så ni vet. 


15.33//nachochips

Tjatjatja. Ligger som en död sill i sängen och har hangovern from hell; dålig tv och tomt kylskåp också. Men gårdagen var riktigt kul, jag och Amanda ägde dansgolvet och hade en bra kväll trots otrevligheter framåt morgonen och dryga människor. Gick hem från skogsbo och tappade känseln i benen av kylan haha. Idag ska jag åka och mysa med Agnes, men först ska jag väcka liv i min kropp och ta en dusch. Aasåaattteeee, morsning korsning.


12.43//BLEK OCH SVETTIG

Gick till gymmet och ÄGDE fast jag tappat sjukt mycket muskler och kondis. Jag var tvungen att minska vikterna med ungefär 5-10 kilo på varje muskelgrupp (utom rygg, där var det tydligen något kvar haha), men det är förståeligt då jag varit borta från styrketräningen i mer än två månader pga stress, sjukdom, utmattning och skolan. Men jag känner att det är något jag tar igen lätt om jag bara sätter igång igen! Jag tog mig igen 45 minuters styrketräning problemfritt utan att bryta ihop eller dö, men jag är fortfarande helt slut haha. Nu känner jag att det är dags att skärpa till sig, ordentligt! Fan vad jag är glad just nu. Trots att knät har låst sig och min axel är lite trasig så känns det bra. VAR BARA TVUNGEN ATT DELA MIN GLÄDJE HÄR OK. Wiiiiiiiie. 
 
Senare ska jag ut och äta med mor och far, och ikväll blir det myskväll hos Kikki med tjejerna.
Hörez xoxo Hurtihurt-bloggaren.
 

00.24//JAG TYCKER ATT MAN FAKTISKT SKA VARA ÖPPEN VISSA ONSDAGAR.

Nu ska jag vara lite nördigt peppande och utvikande men jag tycker att det är helt okej och inte mer än rätt. 

Under det senaste månaderna har mitt liv varit lite.. På sin kant om man säger så. Har inte mått så bra av många saker, och det har påverkat mig på alla sätt. Men den senaste tiden har jag förstått att det börjar bli bättre igen och att jag är glad över att jag är jag och ingen annan. Jag är stolt över att jag klarar av att bo ensam, äta en annan kost och att jag vågar vara mig själv. Jag bryr mig inte heller om någon ogillar mig eller om någon misstycker min personlighet, för jag vet att de som jag bryr mig om tycker om mig. 
Jag börjar bli bättre på att tycka om mig själv trots att jag inte är bäst i skolan, gör dumma val, är ett litet kaos i huvudet och att jag är en liten konstigt formad planka. Älskar alla mina fabulösa vänner och familj över månen och tillbaka, och trots att detta inlägg är något av det mest nördiga inlägget jag någonsin kommer skriva så tycker jag att det är viktigt att säga dessa saker. Mina vänner är fan bäst och de ska fan höra det. Ingen av er kommer kunna hitta bättre vänner än de jag har. Så det så.
 
Tänker avsluta detta söta lilla inlägg med en bildbomb av lycka (höll på att skriva kyckling, well that would have been ironic.) för att sprida lite nördig glädje.
 
Känslomässig brud_95 is out. 
 
'
'
 
ÅH NI ÄR SÅ BRA

14.57//DU ÄR DET FINASTE JAG VET

Tänker vara lika fangirlig som alla andra fans, grattis på 39-årsdagen Håkis. Fan vad du är bra. 
-
Annars så leker livet, det är soligt och idag har jag varit på älskade RK. Tog en fika med Norea och köpte en fin kjol. Har inget mer att skriva. Heh. 

18.27//I'M IN LESBIANS WITH YOU - scott pilgrim

PRISA GUD JAG HA INTERNET IGEN!!!!! Liksom känner att min kontakt med ovärlden varit lite på sin kant i och med förlusten av internet på alla möjliga sätt. For example; Jävligt lägligt med lov när mobilinternet och datorinternet är slut så kan man inte vara i skolan med gratis wifi. Det var ju synd. MEN nu har det kommit tillbaka och jag är glad. 
 
Igår åt jag årets första glass med Mickis, satt på Holmen och tog det lugnt. Mot kvällen tog vi oss ut till en fest mitt ute i ingenstans utan större anledning. No offence men varit på roligare fester, kanske beror på att umgänget inte riktigt var det vi brukar vara med. Iallafall. Jag, Mickis och Cas drog hem till mig istället och lyssnade på vinyl med Magnus och Patrik. Mycket trevligare om man säger så.
 
Idag har jag inte rört mig ur sängen, bara gått från kylskåpet och tillbaka för att fylla på mitt glas med mjölk (eller vänta. Fick gå till Ica också för att mjölken tog slut.) och haft Michael Cera-marathon med mig själv. Inte ätit något som kallas en måltid utöver mackor och mentos, men tycker att det är helt okej att göra så när man ändå inte varit uppe. Ikväll ska jag tea med Norea (omg RIM!) och klappa på hennes katter. Nu; Mer mjölk. 
 
 

RSS 2.0