11.13//INSTANT CRUSH

Hej. Snodde en lista från Julia för att jag har inget bättre att berätta för er tyvärr. Det enda jag gör är att gå i skolan utan att vara produktiv, hänger med folk och fryser titt som tätt. Ska börja ordentligt med gymnasiearbetet efter detta, jag lovar. 
(Förlåt kikz för en lista, men jag bryr mig inte. LOL)
 
 
 
En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig?
Jadu. Hårspännen i näsan är alltid kul men inte så vackert kanske.
 
En bild på dig som är mer fördelaktig?
Men jo komigeeeen, alla gillar vi Mimmi med rosa hår. Det gör iallafall jag!
 
Vad har du gjort idag?
Jag har vaknat och känt ett stort NEJ över att gå upp, men jag pallrade mig iväg till skolan och hade samhällslektion. Dock tror jag inte att det var värt det, jag minns då inget från den lektionen. Nu ligger jag hemma och ska snart plugga. Buhu. 
 
Vad har du för framtidsplaner?
Oj shit. Har ingen jävla aning just nu. Jag vet iallafall att ett drömjobb jag har är att producera musik, vara DJ och göra radioprogram. Vill verkligen ha ett jobb där man bara pratar. Kan också tänka mig att jobba med reklam. Men just nu villjag INTE plugga, jag ska söka lyckan på andra sätt. Plugga kan man göra senare.
 
En bild från i somras:
Detta kommer alltid vara en av mina favoritbilden från Bråvalla i somras. En korthårig Mimmi med vin i handen, en däckad Anton och Filips håriga knä under ett vackert solsken. 

 
Vilken är din senaste googling:
MItt gymnasiearbete är att göra en podcast, så jag googlade "hur gör man en podcast" alldelles nyss faktikst hahahahaha. 
 
Vad köpte du senast?
Det jag alltid köper; Heroin och tyska prostituerade. 
 
 
Vad skulle du vilja lära dig?
Att prata franska, spela trummor, lära mig FL studio, att tro på mig själv. 
 
 
Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Då jag fortfarande går i skolan så får jag väl tänka över detta. Jag har alltid varit bäst i samhällsämnen och språk, så jag säger samhäll. Och musikteori. 
 
 
Kan du åka skateboard?
HAHA: Önskar att jag kunde dock. 
 
 
Är du en bra sambo?
Jovars! Jag städar, diskar, lagar bara mat om jag får laga till någon annan med, får stressångest av att ha det stökigt, behöver ej rastas eller underhållar. Jag är det perfekta husdjuret. 
Dock så kräver jag ensamtid, annars är det ditt huvud som ryker :) 
 
 
Det grövsta brottet du har begått?
Haha oj. Få se över mitt brottsregister. 
Druckit alkohol både minderårig och på allmän plats, köpt ut cigaretter, fildelat, cyklat utan hjälm och typ... eh... Snott godis på Ica för hundra år sedan?  Jag är iaf fett thug om inte annat^. 

11.05//DEad souls

Hej. Är hemma på lunchen och är hur trött som hellst. Stressen över skolan kommer krypandes då det inte är långt kvar tills allt ska vara klart, men jag vet att det löser sig. Det gör det alltid. 
Annars då? Jodå. Lyssnar på Joy Divison för det mesta och äter rostade limpsmörgåsar med jordnötsmör. Har en liten kärlek för jordnötsmör... Jag mår helt okej bra, förutom stressen över skolan. Jag fick beröm från min behandlare igår och känner mig stark. Även fast livet är så förbannat läskigt ibland så känns det bra att få veta att kampen är värdefull. Idag ska jag nog fika med Norea och Ida, vilket ska bli trevligt. 
Nu ska jag tumblra sönder mitt medvetande, godnatt. 
 
 

19.22//SOCKERVADD

Hej. Är rosa och folk tycker att mitt hår ser ut som sockervadd. Jag älskar det och blir bara ledsen när jag ser hur fort färgen försvinner. Men åh vad jag tycker om det. 
Denna fredag är jag hemma. Jag har inte någon ork till något alls, så lär inte bli mer än detta. Börjar seriöst tro att jag börjar bli gammal; Sov middag idag, har ingen lust att festa och är bara allmänt seg. Det enda jag har lust med är att bara hänga, kolla film och mysa. 
 
Är så oinspirerad. Förlåt för det.
 

14.10//LUNA

Hej på er. 
Festen i fredags var väldigt rolig och jag har verkligen saknat de festerna. Vi spelade ölspel, pratade skit och rökte alldells för många cigaretter, Gick sedan på krogen med Tove, Isak, Sara, Saranya och födelsedagsbarnet Magnus. Pratade med massa människor och vinglade sedan till pizzerian där jag blev pizzabud för det gänget som inte gick på krogen med oss. Så jag kan ju säga såhär att sammanfattningen av fredagen kan förklaras såhär : Full, glad och kunde äta en pizza. Bra poäng!
Bakishängde i en soffa hela dagen, åt kesella (har kommit på att det är fan det bästa man kan äta när man är bakis; det innehåller så gott som allt man behöver) och hade det allmänt gött. 
 
Idag är jag rastlös. Jag har diskat, städat, tvättat och till och med sminkat mig. HAde jag haft bensin så hade jag lätt satt mig och åkt någonstans men nu är ju det så att jag har endast 124 kr på kortet. 
Annars hade det varit kul. Nu: Jag vette fan. 
 

00.09//you take my breath away

Stockholm var kul omman bortser från kylan och all fritid som gick åt att inte göra något alls. Hängde dock med klassens bästa idioter som gjorde allt trevligt. BÄSTA med hela dagen var såklart att jag hittade FUCKING THE KNIFE DEEP CUTS PÅ VINYL. Så jävla lycklig. Vi såg också Macbeth på Stadsteatern och den var hur skön som hellst, trots att man inte hängde med ibland. En låååång bussresa hem med 10 % batteri senare så sov jag sött i min säng. 

Annars då? Jodå. Jag går i skolan och är så trött på det hela (Gillar att denna mening dyker upp i varje inlägg jag skriver haha Blog Awards nästa). Skulle egentligen åkt till Karlstad idag med ival-natur men fan jag hade så mycket plugg och jag var så seg att jag inte hade orkat. Jag pluggade faktiskt, så det så. Även fast jag sov hela morgonen och chillat 90% av tiden hehe. Jag har också chillat med Kikz, Mickan och Victor under kvällen och imorgon vankas det födelsedagsfest för våra underbara tjejer Tove och Elli! Ska dricka öl och hoppas på en bra kväll. Hare bra, vi hörs nog när jag ligger bakis och vidrig på lördag. 
 
 
 
 

20.26//CRYSTALISED

 
 
Tja. Helgen var bra trots gammalt vin och kylan som kom bara sådär. Nu såhär första skoldagen denna vecka så känner jag bara "NEEEEEEEEEJ!!!!" men vad ska man göra.  Åker till Stockholm imorgon med klassen+ES12  och det ska bli kul. Det skulle nog inte spela någon roll vad vi skulle göra i Stockholm; jag skulle vara taggad och lycklig ändå. Det är ju min stad. Ska förhoppningsvis träffa Malin imorgon också som jag saknat så mycket, och så ska vi se en musikdansteater på kvällen. Kan bli väldigt bra ändå. 
 
Annars då? Jo jag borde ju plugga men jag orkar inte. Har ont i bröstkorgen idag och är orolig för att mitt hjärta slår ojämnt haha. Jag är helt slut och sov bort hela dagen idag när jag kom hem från skolan, så mitt omvända dygnet-plan går ju helt åt helvete haha. 
Nu ska jag försök skriva om jävla Andy och sen kolla på PH. 
(Jag vet inte hur man anvslutar inlägg på ett cooltoch häftigt sätt så... Hejdå.)
 

20.02//14 ÅR IGEN

 Asså att jag missat detta. Fina fina Henrik. 

15.58//ISOLATION

Tja. Orkar inte luggen idag. Blir sådär sneluggssöt igen. Aja what ever. 
 
Första skoldagen och FAN vad jag inte pallar det. Fick två feta uppgifter uppsmackade framför mig och redovisningar hit och dit som ska vara klara och kvintcirklar och skalor och JAG VETTEFAN HUR JAG SKA ORKA DE SISTA MÅNDAERNA OM DET ÄR SÅHÄR NU. 
 
Alla ni som tycker att estet är slappt: Håll käften. Vi må vara lata, men det gör ju saken knappast bättre right? 
 
Ska snart ta en fika med kikz och slappna av lite (bordepluggabordepluggabordeplugga) och så får vi se vad jag gör sen. Just nu sitter jag och låter nerverna lugna sig med Ian Curtis ljuva stämma och attackgooglar Andy Warhol. Älskar snubbens verk (gillar han som person också, lite smådryg konstnär sådär) men det är ju så ofantligt tråkigt att skriva om honom. Sorry Andy. 
 
 
 
 
 

21.07//BODYMODIFICATION

Tja, har gått och blivit med septum efter år av längtan.Till och med morsan och farsan gav med sig när de fick se bild på det hela. Är så jävla nöjd och snygg och likaså mina kära vänner Kikz och Simon^.
Under dessa sista dagar av jullovet har jag hängt, dygnat, kört bil mitt i natten, ätit tårta för att fira söt-Ellis födelsedag, åkt till Borlänge och nu ligger jag här och känner lite panik över att jag börjar min sista termin imorgon. Är efter med två uppgifter och gymnasiearbetet är bara något jag försöker trycka bort. 
Åh fyfan. 
 
 
 

19.17//BODYART

Hej. Jag är vaken hela natten och sover hela dagen. Vaknade 16.00 idag, vilket känns sådär nu när skolan snart börjar. Längtar till på tisdag då jag, Simon och Norea åker till Borlänge. Är så taggad.
 
Spinner på nya tatueringsidéer, och jag är väldigt inne på detaljrika skapelser som de på bilderna. Jag är så sugen på att göra antingen en kombo av mönsterna och min kvinnotatuering som jag ska göra till sommaren. 
Är också så sjukt sugen på göra ett piece under brösten, som på bild ett, i sånt stuk. Jag är inte mycket för färg i tatueringar, utan myckert mer för detaljer i och återkommande mönster. 
Måste nästan sätta mig ner och skissa haha. 
 
Imorgon ska jag fan vända tillbaka på dygnet, wish me luck. 
 
 

01.31//ROADTRIP

Har myst med bästis idag. Vi tog en tripp till Ludvika av någon anledning och tog en fika. Strövade runt lite i Ludvika city (LOL) och kollade in i en skitmysig vintage-affär. Körde fel som satan på vägen hem och sen har jag hängt hos Norea. Kört några till krogen, träffat Denice och varit allmönt klantig hela kvällen. Är rastlös som satan och har lite ångest över allt möjligt, så snart kommer jag sova eller förhoppningsvis köra någon så jag inte sitter här till 5 på morgonen. Lov gör att jag inte sover. Ingen sover. 
 
 

01.03//2014

Nytt år och inte en ny början som alla vill tro, men vi kan ju alla låtsas! 
Hade en underbar kväll hemma hos Elli och Jacob med massa sköna människor. Vi blev till och med bundis med grannarna då det visade sig finns flera bekanta där. Vid tolvslaget vandrade jag till stan med en Bellman i handen och såg på fyverkerierna på vägen dit, och väl framme mötte jag Amanda Måns och Magnus som senare följde med tillbaka till festen. Hade en efterfest som jag knappt kommer ihåg då jag var bortsjunken i egna tankar och somnade halv 6 i soffan med Kikki och Victor snarkandes i min säng. 
 
Och idag har jag mått som jag förtjänat. Aldrig mer tequila och rödvin...
Bakishängde heeeela dagen med Kikki och Victor vilket gjorde att alla allmän bakisångest dimmades bort lite och vi spenderade hela dagen i Victors soffa. Käkade pizza och kollade på fyra filmer. 
Nu är jag rastlös som fan och lite lätt irriterad på det mesta. 
Men nyår var bra. 
Nu jävlar. 
 
 

RSS 2.0