18.07//MANHATTAN

Hej. Min egna dator är död. Ladd-sladden gav upp ännu en gång, så jag ger upp på den också.
Så alltså så sitter jag nu vid mammas dator i Fagersta, för ikväll vanks det kalas och jag vettafan hur kvällen kan sluta. Bra förhoppningsvis.
 
Annars då? Jovars, jag har visningar på lägenheten väldigt ofta (ASSÅ RIP MIN LÄGENHET JAG VILL INTE SÄLJA DEN LÄNGRE</3 love it too much) och leker med kåmpisar. Var på spelning igår i Norberg vilket var trevligt. Saknar att spela och sjunga.... Hoppas jag hittar någon trevligt typ i Oslo att amatörspela lite med.
Aja, det är då.
 

00.04//BIG FUCKING NEWS!

OKEJ jag har en fet jävla nyhet åt er!!
 
Trumvirvel tack. 
 
*Drumdrumdrumdrumdrumdrumdrumdrum*
 
JAG SKA FLYTTA TILL OSLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Asså så jävla party, läskigt, spännande, helt sjukt och ja vad ska jag säga. Detta känns så BRA, jag ska äntligen ut i världen! Jag har ju länge klagat här på bloggen om hur rastlös jag är och ÄNTLIGEN så kommer det att ändras!!!!!! Mamma la ut min lägenhet på blocket idag och har redan tre visningar bokade. Det gör fan ont att jag måste flytta ifrån min kära boning, men det är ju så värt det!
Så i november så flyttar jag ifrån detta land, och mot ett land med dyra cigg och fina arbetsmöjligheter!
 
Juste. Jag har färgat håret brunsvart också. Trivs. Tänker lite på Cleopatra/Bettie Page. 
 
 

00.03//livet var en fest för ett tag sedan

Tre fina dräggbilder från festeriet 2011-2012.
 
Jag blev bara så sjukt sugen på att festa. På att ba släppa loss, bli shitfacedfull och röka ton med cigaretter och säga dumma fyllegrejer. Jag kan till och med acceptera en redig bakfylla. 
JAG HAR JU INTE GÅTT UT EN ENDA GÅNG SEN STUDENTEN??????? Bara en onsdagsbärs hit och dit, men inte ut UT. OCH NU VILL JAG DET. 

Så är det någon som ska festa i helgen så hörs av er jag är jetekul på fest jag lovar :PPpPpPp 
 
 
 
 

00.11//oslo

Norge är mysigt. Jag går runt i Oslo, dricker öl på mysiga uteserveringar och lever på yougurth. Åker hem på lördag morgon och sörjer att jag ska tillbaka till verkligheten. Så just nu ligger jag i en soffa och är sentimental, emotionell  och ja allt vad det heter. Imorgon ska jag köpa godis och ligga inne heeeela dagen tills det är dags för lite minipartaj. Hare gött. 
 

23.10//TÅGTRIP

Hej på er. 
Jag är numer orange/pippi/RonaldMcDonald. Trivs.. sådär. Blir nog att färga om snart, så att ni vet (lol).
 
Befinner mig just nu i en säng i Oslo hos mina fina vänner Emma och Johnny. Jag är nämligen ute på tågtrip (som roadtrip fast med tåg då :PPP)  och har tidigare varit i Göteborg hos min fina, underbara, coola vän Alexandra. I götet så hängde vi mest runt, köpte den finaste klänningen ever^, såg Dr. Bombay på Jazzhuset och hängde med hennes underbara vänner. Jag har börjar lära mig nu att när jag blir förälskad så är det alltid en plågsam förälskelse, och nu har jag förälskat mig i en hel stad. Inte på det där "jag är gift med Berlin-muren"-sättet utan mer att jag vill verkligen bo där. U know the deal.
 
Jag landade i Oslo vid halv tre idag (efter tusen år på ett tåg) och har bara myst med Emma, Johnny och Cila som kom förbi en stund. Har redan upptäckt det underbara i norskt godis, och sörjt att ett ciggpaket kostar lika mycket som en veckas busskort (115kr?????????? FÖR CIGG LIKSOM). Imorgon ska jag utforska Osle heeeeeelt själv samt sova hos Cila, fett myz. 
 
Annars då? Jovars. Kanske flyr lite från mina problem såhär på resa. Har gått upp i vikt och jag gillar det inte, men ska sätta igång med att gå prommenader och äta bättre. Jag är fortfarande inte hela frisk från mitt ätstörningstänk, men jag tvingar migshälv att inte tänka i de banorna. Jag har snart gått ett helt år utan att förorsaka skada mot min kropp och den tiden vill jag inte börja om med. Även fast en del av mig hemskt gärna skulle vilja. 
 
Nej, nu ska jag slå på någon fin serie och sen sova. OSLOOOO HERE I COME!
 

RSS 2.0