01.07//I AM STANDING ON THE EDGE OF MY LIFE

Ja men såatteeeeeee Europa suger. Visst, F! fick ett mandat, men vafan sysslar resterande väljare med?? Liksom i Frankrike. 25% mandat gick till ett så äckligt främlingsfientligt parti, asså for real??????? Pallar inte ens. 
 
Ja jag är lite berg-och-dalbana just nu. Mår bra under dagarna med på kvällar kommer ångesten över framtiden, över saker som kan hända och inte hända samt 99% bara skit som mitt hyperhuvud kan komma på. 
Snart är det också studenten, men jag vet inte ens hur det känns än.. Jo bra förstås, men vafan ska en leva på? "Tja schyssta poäng men icke nå job for you" typ. 
Ja jag är lite allmänt bitter och kränkt idag, och jag var det igår och kommer antagligen vara det imorgon. 
 
Är också lite halvledsen över att jag ger ger ger och inte får någonting tillbaka. I typ allt. Men sen ska jag också prisa mina underbara kompisar som är ett undertag, då de låter mig vara sur och jävlig men älskar mig ändå. Träffade faktiskt en av de mest saknade av dem igår, och vi satt vid en busshållplats i Krylbo och pratade som aldrig förr. Några uteserveringsöl och lång tid ifrån varandra gjorde sin rätt och nu sitter hon i Oslo igen. Saknar henne redan. 
 
Nu ska jag spela Candy Crush och Fram Heroes tills jag somnar (alltså tills mina liv tar slut för fan jag suger på mobilspel) och imorgon väntas prov och rep rep rep. 
Kanske är mindre sur imorgon. Men är jag det tänker jag inte ens ursäkta mig. Peace. 
 
 
 
 
 
 
 
 

02.41//svart snö


Hej bloggen. Livet är lite upp och ner men snart tar jag studenten och sen kan jag förhoppningsvis börja om. Jag kan inte växa här längre. 

Har du en gång varit nära blir du aldrig mera fri. 


00.13//nothing last forever, exept you and me

Mobilbloggar men vet inte varför då jag har datorn bredvid mig. Har haft den sämsta dagen på länge, då mitt dåliga och självdestruktiva tänkande liksom aldrig försvinner. Spelning om 3 dagar och jag har gråtit fyra gånger idag HEHEHE sen måste vi ju bara räkna in att jag har tenta till fredag, audition i Markaryd om 13 dagar, en jävla massa kör-spelningar och så studenten/skolan/familjen/LIVET. 
Är så stressad men ä då har jag ibte gjort något vettigt idag förutom att... Tja.... Eh... Nej. 
Saknar värmen som var här och försvann och jag saknar att ha roligt hår. 
Lyssnar på Tigerdottningen samt Biffy Clyro. Borde plugga låtar/tenta/teori men JAG ORKAR JU INTE. 

Fatta om ja inte skulle kunna ta studenten. Vilket jävla skämt egentligen, den mest ambitiösa pluggisen ever som försvann på en natt. Ja herregud. RSS 2.0