I SKUGGAN AV VÄRMEN

Såg nyss klart den här filmen, nu ska jag plugga.

Fan va han är snygg.


DAG 15 - DET HÄR ÄR JAG BEROENDE AV


DAG 14 - MINA RÄDSLOR

Jag har två stora rädslor.
En är ormar. De som känner mig vet att jag inte ens kan se en orm på tv utan att hyperventilera. Kan låta töntigt, men om jag skulle hellre dö än att var i närheten av en orm. Ryser på bara tanken.

Den andra är att falla. Det finns många sätt att se det. Ett är de mer fysiska, så jag kan inte dyka, inte hjula(stavning?) och inte göra något annat gymnastiskt. Det gör mig automatiskt en aning höjdrädd. Det andra är mer psykiskt, jag pallar inte att faila. Jag vill alltid vara så bra som möjligt, men när det inte går så mår jag jättedåligt. Prestationsångest kallas det tydligen. Hm.

Sen har jag väl fler små rädslor som inte kan mäta sig i storlek med dessa två. Saker som små rum, knivar, att bli sårad och fiskmåsar. Så det värsta som skulle kunna hända mig är alltså att kastas ner i en ormgrop. Så ni alla halvpsykon vet.




HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU

Är skapligt trött. Förkyld och ont i halsen har jag också :( Så just nu så dricker jag te (Fast jag vet att det bara blir värre av det i slutändan) och förbereder mig för sängen.
Gårdagen var toppen, jag och Vendela hade det awesome i Stockholm och jag hittade en del grejjer bilder kommer. Jag var så trött efter den dagen att jag fortfarande känner mig sliten.

Idag så har jag varit med Agnes på både innebandy och som barnvakt. Sen stack jag hem och kollade på film med mami och papi. Helt vanlig söndag, alltså. Vi såg "Sebbe" förresten, ganska bra. Skitkasst slut dock.

Aja, nu ska jag gå och tvätta bort resterna av min såkallade smink. Natti!




DAG 13 - DET HÄR ÅNGRAR JAG

Egentligen ångrar jag ingenting, för annars så hade jag inte varit den personen jag är idag. Visst, det finns saker jag velat slippa, men that's life.


DAG 12 - MIN SKOLA

Jag går på en helt förträfflig skola, not,  vid namn Risbroskolan. Är den enda högstadiet i Fagersta enligt mig, det finns någon mer men eftersom jag aldrig sett den skolan så räknas den inte.
Jag går sista året, och längtar ihjäl mig till gymnasiet. Jag och mina klasshomies brukar flyta igenom lektionerna, finns inte så mycket annat att göra. Mina lärare är faktiskt helt okey, kommer överrens med de flesta. Utom min bildlärare, men vem fan på risbro gör. Haha, aja några månader kvar sen så finns det inga gränser!


fett med coolingar på fritids!!


HAPPY

Jag Agnes och Sofie sitter på mitt rum och skrattar åt allt, läser töntiga sexfrågor och pratar. Vid fem kommer Vendela, livet är underbart just nu.


DAG 11 - DET HÄR LYSSNAR JAG PÅ

Jag har en väligt blandad musiksmak, jag kan lyssna på allt. Men jag lyssnar mest på indierock/punk/pop, rock och punk. Jag lyssnar på musik från 70-80talet mest, då det var riktig musik och alla inte bara tänkte på pengar som nu, så jag är inget fan av tomma pop och RnB låtar. Nej, riktig musik ska det vara!

Håkan Hellström är den största, men jag har andra favoriter som The Smiths, The Wombats, Kent, Broder daniel, The Clash, ACDC och mer nutida som Erik Hassle och Snook.
Jag har alltid musiken med mig, jag och min gröna Ipod föralltid asså. Den är viktigare än min mobil! 





weheartit.com


INGEN KAN ÄLSKA SOM VI

Hemma från skolan idag igen. Febern har försvunnit, och halsen är det enda problemet som är kvar. Just nu ligger jag i min stora stickade tröja, dricker pelsinjuice och kollar på Ingen kan älska som vi, en jävligt bra film fast Gustav tycker att det låter som en porrfilm. Typiskt honom.
Jag antar att det inte blir Västerås idag, trots att jag nästan är frisk. Känns så jävla pissigt. Men men, hellre stanna hemma hela denna dag är att bli sjuk igen till helgen!


DAG 10 - MITT FAVORITPLAGG

Lätt svar. De mörkblåa jeansen från crocker. Guds gåva till tjejer i jeansform, typ.

 

DAG 9 - MIN FAVORITÅRSTID

Min favoritårstid är vår och sommar. Våren för då känns det som om det blir en ny början, och man kan klä sig i kläder som inte är för varma eller för kalla. Sommaren för det är då allt händer, då man har tid till allt. Mitt schema i sommar är snart helt fullt med saker som P&L, sommarjobb, Stockholm, Popaganda och säkert massa andra saker. Jag längtar verkligen tills all den här snön har smält bort och tempraturen stiger!





sötagnes
Bilder från sommaren 2010


HERE I AM

Japp, inte så mycket har hänt sen det senaste inlägget. Ellr jo, jag vet varför jag mådde/mår bajs.
INFLUENSA - ohyeah. 39.5 grader feber, illamående och en extrem värk i huvud och nacke. Dock är jag inte förkyld, lite wierd..

Aja,nu vet ni iallafall. Mår lite bättre nu (tack alvedon) så lika bra att uppdatera mig lite.
Pusspuss,eller nej då blir ni också sjuka. HEJDÅ


BLÖÖÖÖ

Tjenare.
Här ligger jag och svimmar snart av huvudvärk. Så awesome. Pallade med två lektioner, sen gick jag hem. Däckade i sängen, och har sovit fram till nu, men jag vaknade såklart av smärtan. Allt är så underbart just nu.
Tur att det går filmer på tv, lilla jönssonligan for the win!
Well, somnar nog snart igen, hoppas ni mår bättre än mig!

SLEEPING PROBLEMS

Klockan är snart tjugo över elva, och jag kommer inte somna på länge känner jag. Fattar inte varför jag fått dessa problems, not good mimmi!
Idag har det hänt absolut ingenting. Vaknat, skridskor med skolan, vanliga ämnen, hem, tränat, aa sen här har ni mig. Jag har märkt att inläggen blir så grymt ointressanta på vardagarna, och på vintern i synnerlighet.

Och som ni kan gissa så kommer det inte händer så mycket resten av veckan heller. Kan dra veckoschemat:

TORSDAG: Dansen börjar finally!!!!! Är lite nervös, då det är helt ny förening och en ny dans... Men längtar som in i satana!

FREDAG: girlsnight ho smig, men SVAM-brudarna. Ingen aning om vad som händer, men jag SKA ha pizza. Dot.

LÖRDAG: Äntligen. Stockholm. Med Vendela. SÅ awesome.

Så, nu är ni tillräckligt uppdaterade om vad som händer i mitt liv under den kommande veckan.
Nu ska jag spela lite gitarr/piano sen ska jag tvinga mig till att sova. GODNATT!




BULLETS


DAG 8 - ETT ÖGONBLICK

Har haft många ögonblick i mitt liv, både bra och dåliga, men ett underbart ögonblick var i somras när jag Vendela och Agnes hamnade i en soffa i Norberg efter en lååång dag. Vi hade varit barnvakter hela dagen, och efetr det hade vi varit och badat och varit all over the place, så vi var pretty aströtta. Men efter allt så får Agnes ett samtal som säger att vi ska vara barnvakt åt hennes kusiner(?) så vi drog våra trötta arslen dit.

Nu till själva ögonblicket.
Tre helt utkörda brudar efter en varm sommardag i en brun skinnsoffa, skrattandes och dampande allihopa i en hög. En kamera sägs ha varit involverad också, men de bilderna är hemligstämplade.
Då när vi var som tröttast (klockan två på natten, just sayin.) hade vi det som roligast på hela sommaren.
Vill tillbaka, till sommaren.




Bilder från samma dag, fast tidigare då.


TANTRUM TO BLIND

Ni vet den där comviqreklamen 'Månadens artist'? Den här månaden så tyckte jag att de var en så bra låt som spelades i reklamen så jag kollade upp bandet.Och det visade sig vara detta band; Tantrum to blind.
Helt awesome musik, lite som Paramore. Men sångerskan är snyggare. Gud va hon är snygg!

Såklart så fuckar sig hela blogg.se så det går inte att ladda upp videos, så ni får hederliga länkar ist.

https://comviq.se/manadens-artist_tantrum-to-blind.aspx



DAG 7 - MIN SYN PÅ DROGER OCH ALKOHOL

Droger är i mina ögon helt onödiga. Låt dem vara, så minskar kanske problemen. Jag tänker iallafall aldrig någonsin prova.

Alkohol är helt okey, i måttliga mängder och inte i samband med människor som inte kan hantera det. Jag tycker att man inte ska dricka när man inte är på bästa humöret heller, man vet aldrig vad man kan säga eller göra. Om man dricker måttliga mängder, så kommer man även ihåg det roliga man gjorde vid det tillfället (=
 

 

OKEJ, NU ÄR JAG ÄVEN JAG IRRITERAD.

Alla har ju snackat om att de "byt datum på stjärntecknena" och jag kollade upp det nyss.
Jag, som är född den 31 oktober och alltid varit skorpion, såg att jag är VÅG nu.
Jaså. Vänta. Nej!? JAG ÄR SKORPION OCH KOMMER ALLTID VARA DET. punkt.

Förresten, varför byter man datum helt plötsligt? Inget blir ju bättre av de.


SKORPION  inte våg...

DAG 6 - MIN DAG

Startade denna vanliga lördag med att vakna i Vendelas säng. Sen följdes det av slömorgon, buss, blekning, Agnes, bussen till Norberg, filmkväll sen åkte jag hem. And here you got me.
Helt okey dag, träffade gamla folket igen idag så det var väl ett plus.
Känns som att helgerna börjar bli lika händelselösa som vardagarna.



GODMORGON!

Sitter i Vendelas säng just nu, medan hon springer runt lite varstans. Igår så var vi ett tag på unkan, annars så var vi mest hemma hos Vendela.  Skön fredag!
Idag så ska jag först ta bussen hem, sen ikväll så ska jag färga Agnes hååååår. HÖRS SEN!

DAG 5 - MIN BÄSTA VÄN

Asså, jag gillar inte att använda termen 'bästavän/bästis'. Jag föredrar att säga bästaVÄNNER. JAg har aldrig haft en riktig bästavän, exclusive liksom. Men jag klarar mig bra ändå, för jag har mina bästavänner som är helt amazing!

Jag har många nära vänner, bekanta och vänners vänner. Men om jag ska säga vem som är mina absoluta bästa vänner så är det Vendela, Agnes, Sofie och Gustav. Alla olika varandra, men passar så bra ändå.
De är helt underbara, och utan dem så skulle jag vara helt lost. Jag älskar dem.




♥♥♥♥♥

HEEEELG!

Fredag idag för en som missat det. Så sköönt!
Skolan idag var kort som vanligt, sen efter vi slutat så drog jag och Agnes till Kinaresturangen och åt oss äckelvarning-mätta. Fyfan, jag går inte längre. Jag rullar!
Just nu ligger jag som en halvdöd gås i min säng, och lyssnar Erik Hassle. Han är awsome!

Nu ska jag snart börja packa, jag ska sova hos Vendela tonight!
AHOJ!


DAG 4 - OM 10 ÅR

Jag kan ju inte direkt säga "såhär är jag, såhär bor jag, det här jobbar jag med" för jag vet inte vad jag vill bli än.
Men jag vet iallafall att om 10 år så är jag runt 26, och jag hoppas väl att jag inte fastnat på något halvkasst kontor och slickar någon chefs röv, utan att jag gör något jag jag tycker är kul och jag är glad. Sen vad det är och hur bra det kommer gå för mig, har jag ingen aning om.
Men om 10 år vet jag iallafall att jag kommer ha gått ut skolan, körkort kirrad, lärt mig dricka kaffe (alla vuxna gör ju det, right? Om jag ens är vuxen då.) stuckit från Fagersta (håll tummarna) och gör allt det där jag sagt att jag ska göra!




weheartit.com

+++++



Sweet disposition
Never too soon
Oh, reckless abandon
Like no one's watching you


PANIC ON THE STREETS OF LONDON

Inte hänt så mycket i skolan idag, eller jo jag började på min klänning på slöjden. Jag ska sy min egna avslutningsklänning, vi hoppas på det bästa! Den blir nog awesome, i hope.
Snart så drar jag till Västerås med mamma och Agnes, ska kolla gymnasium igen. Plusgymnasiet ftw, tror jag bestämt mig. Men en gång till skadar inte att kolla :)

Sen en till grej. Funderar på att göra en sidecut nästa gång jag är hos frissan. Vet, alla har det nu men ändå.
Bara en tanke, kanske bara jag som ruttnat på alla rutiner.
Aja, awesome låt under. BAI

The Smiths - Panic






DAG 3 - MINA FÖRÄLDRAR

Japp, dessa fina männiksor är mina föräldrar.
Morsan som klämde (eller ja, kejsarsnittad)ut mig, och pappa som snurrade mig i kundvagnen när vi var och handlade. Mamma som jag fått min envishet, hårdhethaha och hår ifrån. Pappa som gett mig ögonen, hårfärg och musiken. Well, dom kan vara ganska jobbiga, men jag älskar dem ändå.


Fina drag jag verkar fått. men det här speglar iallafall hur weirda föräldrar jag har.
Min hund också, söt.

K-Ä-R!



Joakim & Joel - Mer av dig

Joakim & Joel - Ser jag tjock ut i den här?

DAG 2 - MIN FÖRSTA KÄRLEK

Well, jag måste säga musiken, nördig som jag är. Mitt förhållande med musiken har hållit ett bra tag nu, och lär inte bli någon ändring. Det är han som hjälper mig med läxorna, att städa, tröstar mig, gör mig glad och överraskad, är flexibel och finns alltid i min närhet. Jag och musiken alltså, true love haha.
Annars om man tänker mer på KÄRLEK så kan jag säg aatt jag är inte den som blir kär lätt. Men när jag väl blir det så blir jag sådär töntigt superkär. Och visst, jag har haft en del crushes, men har nog bara varit kär en gång och det var den senaste gången. Så jag är singel och klarar mig bra.


DAG 1 - PRESENTERA DIG SJÄLV

Mimmi Olivia Bergström är mitt namn, inne på mitt 15de liv här på jorden och flyttade hit till den lilla hålan Fagersta  från Stockholms om 9-åring och bor där än idag. Jag älskar musik, att dansa och filmer där de pratar värmländska. Jag hatar falska människor, när nagellacket skrapar upp och laktris. Jag bor med mina föräldrar + tre djur, och sen vi drog vårt lass till Fagersta så följde den lilla släkten med eftersom.
Jag är helt värdelös på lagsport och teknik, men är pretty grym i skolan och på att ställa upp och lyssna. Jag är översocial, envis och kan för mycket onödig fakta men jag kallar det allmänbildad. Mina största intressen är musik, att skriva, dansa och resa. Jag är även intresserad av mode, i sina mängder dock.

Well, that about it. Mer info om mig lär uppkomma, men det här får räcka för nu.


JAPP, JAG MED.

Dag 1 - Presentera dig själv

Dag 2 - Min första kärlek

Dag 3 - Mina föräldrar

Dag 4 - Om 10 år

Dag 5 - Min bästa vän

Dag 6 - Min dag

Dag 7 - Min syn på droger och alkohol

Dag 8 - Ett ögonblick

Dag 9 - Min favoritårstid

Dag 10 - Mitt favoritplagg

Dag 11 - Det här lyssnar jag på

Dag 12 - Min skola

Dag 13 - Det här ångrar jag

Dag 14 - Mina rädslor

Dag 15 - Det här är jag beroande av

Dag 16 - Mina syskon

Dag 17 - Min favoritplats

Dag 18 - Favoritfilmen

Dag 19 - Det här gör mig arg/ledsen

Dag 20 - Min framtid



Bild på mig Gustav och Sofie från Rättvik


BACK FROM DALARNA

Right now är jag sådär lagom skitarg för att jag kämpat med att göra det här inlägget, för mitt internet har segat ihop. Care, men jag är arg, så det spelar ingen roll.

Nu är jag tillbaka i Fagersta igen efter varit i Rättvik hela helgen. Har gått i kyrkan tillräckligt så det räcker för resten av mitt liv, 4 ggr om dagen liksom i tre dagar. You do the math.
Men har haft det kul annars, om man skippar allt gud-finns-och-älskar-er-snack.

Bildbomb kommer imorgon, mitt internet vill inte sammarbeta. Plus att jag är trött som bara den, det tar på krafterna att prata gud, he. Men en bild blire iallafall!

---

Nehe. Tydligen så blir det inte nå bilder heller. Orkar inte mer ikväll, så godnatt.



BYE BYE FOR THE WEEKEND!

Om ca en timme så drar jag bort mot bussen mot Rättvik och konfirmationsläger, och är där hela helgen.
Förhoppningarna är inte så värst höga, men man får gör det bästa av situationen. Jag har mina räddningar iallafall!

Så jag kommer alltså inte uppdatera denna olästa blogg under helgen.
Nu ska jag packa klart, sen drar vi!


 Mitten av augusti -10. mitt hår...


I WAS DREAMIN' OF THE PAST

Hela dagen idag så var man på brinell och skulle kolla på linjer. Jag visste redan att det skulle vara pretty useless för mig att vara där för jag redan vet vad jag ska gå, men jag visste inte att det skulle vara totally useless för alla... Efter en timme så stod vi i fagerstahallen och kollade på idrott istället. Yep, brinell lyckas att locka folk allt hehe. Fick dock träffa lite folk, vilket var ett plus.

Efter skolan så gick jag och sofie och fikade, och sedan drog vi runt på "stan" ett tag tills vi gick hem. Nu sitter jag här i mina nya tights (som är så himla sköna att jag tror att jag dör!) och ska snart sticka till lindgården. Efter det så ska jag börja packa inför Rättvik i helgen och även ge mig på att fixa min SO-fördjupning. Jag satsar på att jag inte kommer göra något av dera.

 


THE TATTOO






COLOUR MY LIFE WITH THE CHAOS OF TROUBLE

Efter en dag i skolan massa onödigt så sitter jag här insmord i helosan över typ hela axeln. Har ingen aning om jag kommer flytta mig från denna plats eller om jag kommer göra något idag. Får se hur det blir. Ville för en gångs skull träna idag, men om man inte kan använda ryggen eller höger arm så är det ju ganska värdelöst.
Aja, en vecka pallar man med!
Nu ska ja bara ta det lugnt (är dödstrött fast jag somnade halv tio igår, wierd.) och lyssna på lite B&S
Bra låt härunder av dem, hejdå.


NU ÄR DET GJORT!

Japp, nu är man märkt för livet!
Idag efter skolan så åkte jag med en nervös mage till tatueringsstudion. Vendela kom också, som mentalt stöd hehe. JAg trodde att det skulle göra ondare, men det gjorde faktiskt inte ont alls! Och nu sitter jag med en tattoo på högra skuldran!
Noter, med stjärnor och skuggor blev det, JAG ÄR SÅ NÖJD!

Dock så kommer jag inte lägga upp några bilder ikväll, för tatueringen är svullen och röd så det skulle inte se så bra ut. Men bilder kommer, lovar!

Åh jag är så nöjd hihihihihihihihihi...


LAST DAY

Sticker snart och fikar med mamma, sen så bär det av till Vendela!
Ha en bra sista dag på lovet!

5 SANNINGAR

1. Jag kan spela gitarr, piano och sjunga, men jag kan inte läsa noter för fem öre.

2. Jag drömmer dygnet runt, dagdrömmer på dagarna och drömmer psykiskt störda drömmar på natten.

3. Jag tycker inte om glass. (Hatar, verkligen HATAR, jordgubbsglass)

4. Jag har aldrig sett någon Sagan om ringen-film, och känner inget behov av att göra de heller.

5. Om ni kollar på tiden när detta inlägg las upp, så visar det att jag har sömnproblem.

OKEY, NU ÄR JAG SJUK.

Min lördag: Sängen + filmer + halstabletter

17 again visas nu. Så ni vet vad jag gör liksom. Byebye.


NYÅRSPICS 2010










BUT HE COULD PLAY GUITAR

Japp, nu är jag sjuk. Hosta + snorande näsa och ont i kroppen. Ett bra avslut på lovet, hehe.
Så idag så har jag inte planerat något alls, bara ligga hemma i min säng och tycka synd om mig själv och min hals. Känner att det är dags att gå igenom Vänner-boxarna igen för hundrade gången.



Bild från nyår. Juste, jag ska lägga upp bilder från nyår. Gör det om någon timme!


GIRLSNIGHT!

Nu drar vi på tantkväll med bingosnurran och kaffekokaren nedpackad!
Ni vet var ni når oss!


NOOOOOOOOOOOO!

JAG TROR JAG BÖRJAR BLI SJUK.
Efter en natt med hosta, så vaknade jag med samma hosta och tjockt huvud. Jag som aldrig blir sjuk... :(
Iallafall, let's look on the bright side. Idag ska jag och brudarna ha en tjejkväll, man vet aldrig vad som händer!
Vendis kommer hit om typ en halvtimme, så jag borde egentligen stå i duschen nu. Eller nyss kommit ut ur den.
Aja, bättre sent än aldrig, write you later!


2.40

Kan inte sova för fem öre.
Har försökt i typ två timmar, och ingen nytta. I brist på sömn så har jag till och med redigerat min kalender i mobilen, lagt till lite onödiga saker, och en viktigt sak som händer nästa måndag, åååååh så taggad! Men nu blire att slå på OTH säsong 1 igen då och se var de leder. Juste, jag skulle upp 10 imorgon. He.


PULKA

Happ, idag har man åkt pulka då med Gustav, Mange och Basse. Eller ja, snarare duschat i snö i extrem fart. Mitt hår står åt allahåll och kanter och minakläder är genomblöta. Jag är verkligen ingen vinter människa!
Sen efter de drog vi hem till Magnus, och där var jag ett tag.

Just nu så dansar jag runt i mitt rum, finfint det! Jag är så himla genomtrött att jag har för mycket energi haha. Jag somnade runt fem, och var även och tränade idag, så Mimmi är trött idag.
Imorgon kommer Moa hiiiit, saknat henne som bara fan! Så nu måste jag städa mitt rum så det är visningsbrat haha.



THERE IS A LIGHT THAT NEVER GOES OUT

Sitter här i mitt sketna rum och gör absolut ingenting. Kul liv man har. Eller, jag dricker oboy ur mig jättemugg som jag fick i julklapp av Gustav, och det blir nog min sista kopp med oboy på länge, buhu cutcut.
Ska måla naglarna lite snabbt, har ändå inget för mig.


På tal om att inte ha något att göra, så la jag in alla bilder från nyår nyss.
Här är ja och mina fina vän Gustav.

FÖRSTA JANUARI

2011, here we are. Hade en grymt kul kväll igår med härligt folk, a day to remember.
Just nu sitter jag i Ven-delas soffa och kollar på film, medans hon är i tele med sin boy som inte är hennes boy enligt henne.  och jag sitter här ja och vi är allmänt slitna.  Jättenajs, slappgrisarna till hundra!
Vendela tycker om min värmländska dialekt, och att jag tyvärr kan alla repliker ur värmländska filmer. So sad. hihi.

Nu ska jag chilllllla med min bf, hoooj!



RSS 2.0