15.41//LÖRDAGSTRAMS

Hej på er! Här ligger jag ensam i mitt hus. Denice drog för inte så länge sen, och Matilda drog ännu tidigare. VI hade en mycket kul kväll med mest chill och godis. De fick se så mycket av Fagersta really, La stella och Servus. What else liksom? De gillade pizzan iallafall.
Senare ska jag ut och träffa Sofie, vilket kommer bli min lördag alltså. Kommer knappast härifrån.

18.07//PAPER PLANES

Väntar på Matilda och Denice. Leker med min systemkamera som jag tydligen hade. Jag kan fan inte hantera en sådan haha, lika bra och sälja kanske? Hm.
När de väl kommit hit så vet jag int eriktigt hur jagska underhålla dem. Fagtown liksom, fest hela dan.
Äsch, drar och käkar pizza med dem åtminstone, något det finns i Fagersta iallafall!
Duckface.

22.28//FÄZT I MIN KÄPZ

Extremt attraktiv i utsmetad kajal och keps. Måste börja använda min keps. Iallafall, pratade i telefon med Denice när desa bilder togs, bara så ni vet. Hon och eventuellt de andra tjejer komemr hem till mig imorgon och myser med mig. Måste städa. GOSH måste städa... Och jag har fortfarande en historiauppgift att göra för den skulle tydligen in INNAN lovet hehehehe. Jag har även utvecklingssamtal imorgon, tagga.
Lyssnar på Charlie Brown och Clash och fäztar vidare (ehehe).

12.50//WELL YEP.

Every f**king holiday
Godmorgon. Är så gott som ledig idag. Inga ämneslektioner så bara musik idag, och jag skulle till tandläkaren så likabra att vara hemma. Ehe.
Har tråkigt. Vädret är ännu tråkigare här i Fagerstad så jag ärinte så pepp på att gå ut. SKulle träffat Gustav, men nej han blev sjuk. Jag får väl typ baka eller något, bli tjock och sorgligt hata allt. Haha jag vet inte vad det är med mig. Nu - Frukost. MAAAAAAAAT

JAG VILL OCKSÅ VARA SÅDÄR SNYGG

Finns nog bara en som kan bära det upp det där, och de är Emelie Eng. Ack så snygg.
-
Vänta vänta vänta.. Modebloggade jag nyss? Äh jag vet inte.

21.23//DE DÄR 999 SAKERNA

Kents nya. Älskar den. Den verkar inte vara lika.. "Digital" som de tre senaste albumen vilket gillas. Längtar till imorgon då den släpps, längtar till 25 april då albumet komemr och till 29 juni där de står DÄR framför mig på P&L.

17.14//SKATERGÖRL HEHE

Okej spelliste-inlägget gav inte så mycket. Åh hemskt liv.. Ehe ne.
Iallafall så har jag åkt skejtbåard idag. På en sträcka på typ fem meter but still. OCH i creepers. Mycket viktigt, jag har aldrig vågat förut. Jag missade bussen hem också på grund av det, så tvingade Måns kvar för att hålla mig sällskap. Aa. Typ det jag gjort idag. Jag gör fan inget vettigt i skolan längre och jag bryr mig faktiskt inte.
Måste. Ha lov.
-
Jag fick mitt paket idag med min tröja och min väst, helt KÄR. Speciellt i västen, fransig och fin.
Jag sticker sen till Arena och kör Bodypump, saknat det så oerhört medans jag låg i magkrämpor men nu känner jag mig mindre pepp. Kanske vädret.

18.34//NÅGOT KAN NI JU GÖRA MER ÄN ATT LÄSA

Tänkte först börja ett vanligt meningslöst inlägg om hur min måndag varit (Inte gjort något vettigt) men kom sedan på att det vore ju ganska värdelöst. Så jag tänkte därför slänga in en bra låt i youtubeformat här istället... Men så kom jag på att jag har ingen bra låt att lägga upp. MIN SPELLISTA ÄR DÖD. Önskar därför att ni som läser min blogg åtminstonde kan länka någon spellista eller en jävligt grym artist eller något. I big need of inspo.
Om någon skickar "Äckligt" eller något med Bieber så dödar jag er. Tack pusspuss hej.

20.53//FROM THE KITCHEN (JAG ÄR PÅ MIN RÄTTA PLATS)

Känner mig så duktig framför kameran idag. Oerhört fotogenisk. Liksom, bild 1 försöker jag göra en sån där "jag har hår i hela ansiktet men snygg ändå"-pose som verkar var extremt poppis nowadays (Och som ni ser, INGEN HIT). Bild 2 tog precis innan en gäspning. Galet söt.
-
Träningen var helt okej, spinning blir mer och mer tilltalande. Att jag sen fick hoppa i duschen och köra i färginpackning i mitt hår gjorde saken ännu bättre. Och enda sen jag kom hem så har jag försökt göra mitt bästa för att plugga, det gick så långt att jag till och med flyttade ut ur mitt rum (Jag sitter i mitt kök som ni kanske inte ser) men blev det nå mycket plugg? Nja nej. En halv sidan historia sofar. Känner mig duktigt..
Blir nog en tidig kväll idag, trött som fan. Och hungrig. Fast jag är alltid hungrig.

15.09//SOLEN SKINER SURA MINER.

Citerade nyss en Eva&Adam-bok. EHE.
-
Jag är anti idag. Solen lyser ute, men har noll lust att röra mig ut. Har 54359 skoluppgifter som bara väntar på att bli gjorda. Lite kul att de flesta är svenskauppgifter, jag brukar gillar svenska. Men är inte så pepp på att göra femtusen mediarelaterade svenskauppgifter när jag inte ens bemästrar paint. Jag har spinning bokat men har ingen lust att göra det heller, fast jag borde. Jag har fan inte rört på mig denna vecka.
-
Lol bitter tjej som dock äger på kareoke.

23.40//NU BLEV DET 23.41.

Kinopoisk.ru-l_26_23233_3bon-1808057_large
Goderafton. Ligger och är halvt illamående och halvt trött. Amercian Pie 2 går på tv i bakrunder, i brist på annat. Jag kom hem för kanske en timme sen efter att ha varit hos Elin och kollat på film. Vi sågnågon film som hette Leon, ganska kung film. Hatade ungjävlen dock, ville bara slå henne i ansiktet med en stol sådär. Dumma unge.
-
Imorgon sticker jag och är en GCB hela dagen. Typ. Ska sjunga kareoke tills öronen blöder på min omgivning. Puss och godnatt.

10.41//SUNSHINE

Chillar till Avesta och hänger med Denice oh så vidare, ska till skolan och hämta mina böcker också.
Glad att jag får vistas ute i solsken? FUCK YEAH!

15.53//FUCK IT NU ÄR JAG FRISK OCH GLAD!

Nej nu jävlar! Saniterat hela övervåningen, duschat ur mitt äckliga hår och jag är fanimej FRISK nu!
Näringsbrist javisst men helvete va frisk! Chillar med en gammal sommarbild för att jag är så glaaa.
-
Mamma köper jordbubbar till mig och AGnes vågar sig hit som den första som lämnade och träffar mig efter min sickness. JAG ÄR GLAD NU IALLAFALL!!

12.09//BORED AND BITTERFITTIG-MODE IS ON

Top / Black Milk, Vintage Levi's, Vintage Dr. Martens
Dag tre i total isolering. Jag vet inte hur länge jag legat och glott på samma takplankor och tv-shopsprogram. Jag vet inte heller hur världen utanför har förändrats sen jag sjönk in i denna tragiska sjukdom. Jag vet inte hur länge jag kommer överleva
-
OKEJ så hemskt är det faktiskt inte. Jag är så gott som frisk, bara extremt hungrig (fortfarande) och EXTREMTEXTREMT uttråkad. Jag har till och med väntat med att städa upp mitt rum och mig själv, så tråkigt har jag. Jag kan nu alla reklamer utantill och jag har även suttit och kollat på fucking BigBrother hela dagen. Hör ni hur tråkigt jag har!? Saknar mina eäsälvare. Och så är det kul att veta att det inte är någon idé att röra sig till skolan imorgon då vi inte har några lektioner. ÅH.
-
Okej jag vet att det finns det som har det mycket värre än mig, svält och hela faderullan. MEN nu finns det ju också de som klagar över att deras Iphone 4 inte är en 4s och för att deras liv suger på grund av det, så ja. LÅT MIG.

20.37//UTSVULTEN OCH RASTLÖS.

Jag börjar bli trött på att bara ligga i sängen som en grönsak utan balanssinne. Vill också äta glass i vårsolen. Well, glass får jag iallafall. Det och blåbärssoppa är det jag fått leva på dessa två dagar, mums.
Beställde en väst från Gina, trodde aldrig denna dag skulle komma. Men den är fin. Ska nog ha den som första bilden, najs. Saknar att ha röda läppar också.
I'M SO FUCKING BORED.

12.24//FYFAN I HELVETE

Hej verkligheten. Jag är sjuk. Därrav ingen uppdatering alls i denna värld kallad internet. Jag har åkt på mitt livs första sväng av magsjuka och ligger som en grönsak i min säng. Jag trodde in i det sista att jag var helt immun mot magsjuka men tydligen inte. Det är fan det värsta jag har varit med om, fyhelvete. Så ja, jättekulig dag här i det bergströmska huset. Men nu börjar jag bli bättre (mitt immunförsvar är bäst!) och redan efter en dag så kan jag faktiskt äta och febern är borta. There u got it!
-
Saknar att träna dock. Panik.

21.40//I WANT YOU TO STAY, JUST A LITTLE BIT LONGER.

Tumblr_luwkk7pgy11qke3bko1_r1_500_large
Dirty Dancing på tv. Agnes drog nyss. Jag ligger i sängen iförd OnePiece, äter kvarblivet fika från igår och dricker apelsinjuice direkt ur förpackningen. But hey, I'm still fabulous.
-
GRATTIS PAPPA

23.03//VAD JAG BRYR MIG OM NU ÄR ATT SE DIG GRÅTA, FÖR JAG HAR GRÅTIT.

Längesen jag lyssnade på den här låten. Har inte riktigt varit modig nog. Den enda låten som jag är rädd för att lyssna sönder och för att koppla för mycket till. Det bara blir så.
Att det är live också gör allt så mycket bättre också. Den mannen.
Tänk hur livet kan bli.

16.58//YOU'RE A JERK FOR NOT DANCING!

Sticker och skakar av mig de onödiga fikat jag proppat i mig idag. Ganska waste för jag kommer säkert äta mer sen ikväll hihi. Söt prick. Aja, MOVE THAT BODEEEY!

12.47//GRATTIS MAMMA, DET FINNS INGEN SOM DU.

Gårdagen blev lyckad på sina plan och lite kaotisk på andra plan. Vanliga järngänget och andra tillskott+vidriga cider och metalmusik. Som en vanlig fest. Tycker om mina vänner.
-
Efter mycket om och men (och gående) så hamnade jag tillslut hemma i min säng. Klockan måste varit runt bara barnet tror jag. Var för tagen av kvällen för att bry mig. Somnade vid fyra efter att min mobil totalladdat ur och jag likaså. Tack och godnatt.
Idag fyller min lilla mamma år, och eftersom jag är världens sämsta dotter så har jag varken köpt present eller kommit med frukost på sängen. Skäms en aning, men jag fick dammsuga istället. Snart kommer släkten så ska väl ta på mig något annat än sovlinne och zebrisarna. Höres när vi höres!
-
Funderar på att göra en ny header. Eftersom det är den enda redigeringsmetoden jag behärskar.

11.44//DET VAR BÄTTRE FÖRR

Söt tjej från sommaren 2010. Brunt. (Håret asså, inte jag.)
-
Åh hej på er. Lördagmorgon. Mer eller mindre morgon för de flesta i min ålder men jag ? Nej nej jag går upp 8 och tränar skiten ur min överkropp. Känder sjukt befriande och en bra start på dagen, jag älskar att träna! Hurtiga jävel.
-
Nyduschad ligger jag på sängen och ska snart ner och hitta någon form av lunch innan jag svimmar. Nyrött hår (Haha och jag som skrev i senaste inlägget att jag tänker skita i det röda...) med hjälp av färgbomben och nyröd näsa också. Så passade till ikväll, VERKLIGEN. Ska fira Thorse ikäll, grabb nummer två som blir USA-laglig och gammal (hihihihi) och ja. Det är min lördag som den är tänkt. Nu jävlar är jag hungrig, hare fuckers!

VILKA JÄVLA PICNIKSKILLZ JAG LIGGER INNE MED!

Lol jag suger. Men lite kul är det.

21.37//VILL HA FÖRÄNDRING!

Tumblr_lpgm6v6rdk1qfjfuvo1_500_large
Har fetaste lusten att färga håret brunt och göra grön eller blå dipdye. Skiter i hur "out of fashion" det är, snyggt är snyggt. Känns som om jag kommer överge det röda snart. Ville bara säga det, idag har jag inte gjort något värt att berätta så ja. Älskar min nya kavajjacka också somjag hittade på 2hand för 95 kr (Fagersta lyckas, he!)
Vill göra nytt hår. Hejdå.

22.07//MYSIG KVÄLLSMUSIK. IDAG ÄR HELA VÄRLDEN MIN.

Lyssna bara.

20.15//LIFE AS WE KNOW IT

Dar-vegas-0_large
Sliten som ett djur. Tränade extra hårt idag då jag inte varit där på hundra år, och det kommer kännas imorgon. Mina axlar och rygg, hejdå.....
-
Just nu ligger jag nyutslängd ur duschen och orkar verkligen inte resa på mig. Ligger och funderar på framtiden istället. Den är så läskig men spännande på samma gång. Anledningen varför jag har framtiden på hjärnan är för att idag fick jag mig en tankeställare. Eller ja, en ny väg till framtiden. Den här helt annorlunda emot vad jag velat bli hela mitt liv, men den har alltid funnits på något sätt i bakrunden. När jag var liten så ville att flickor bli först prinsessor, sen sångerskor, sen frisörer och sen villar de bara bort sig. Jag stannade vid sångerska jag (Prinsessa var jag redan enligt min pappa hehe) och det skulle jag vilja bli fortfarande. Men nu när framtiden inte ser lika enkel ut som när man var fem år så börjar tankarna spinna vidare mot mer realistiska val. Lite skrämmande är det.
Jag skulle ha stannat vid prinsessa.

23.09//IT KILLS YOU SLOWLY

Tumblr_lzb5roykfh1qmlafko1_500_largeTumblr_lzi61pni3c1qha1zdo1_500_large
Jag blir ganska trött på mig själv ibland.

INGET VETTIGT ATT SKRIVA SÅ NI FÅR LITE MER STALKERINFO OM MIG //TAGEN AV GRY

SENASTE:
1. Dryck: Vatten.
2. Telefonsamtalet: Pappa.
3. SMS: Ebba.
4. Sång du lyssnade på: Looren på melodifestivalen.
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Yes.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja.
8. Varit kär: Ja.
9. Förlorat någon speciell person: Yes.
10. Varit deprimerad: Ahdu.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Hehe aa.
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart.
13. Vit.
14. Regnbågen.
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Japp.
16. Fått ditt hjärta krossat: Yes.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja.
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Yes.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ah.
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Yes.
21. Kysst en kompis: Absolut.
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Inte många.
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: ett,högst två.
24. Har du några husdjur?: Ja,två små söta råttor och två hundisch.
25. Vill du ändra ditt namn: Nej,ganska nöjd med mitt.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag:  Hängde hemma med familj och släkt.
27. Vilken tid vaknade du idag: Halv tio.
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Jag kollade på Revenge.
29. Någonting som du längtar till: Sommaren.
31. En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: Mycket.
32. Vad lyssnar du på just nu: Inget.
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha,har en sådan i min klass och ja jag har snackat med honom.
34. Vad gör dig irriterad just nu: Inget jag vill snacka om.
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Gry
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: Vattenman
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Källskolan
41. Gymnasie Wijkmanska(Wenströmska)
42. Högskola: -
43. Hårfärg: Blond
44. Långt eller kort: Lutar mer åt långt
45. Längd: 170 typ
46. Vad gillar du gällande dig själv: Beror på.
47. Piercings: Naveln och Öronen.
48. Tattoos: Höger skulderblad.
49. Höger eller vänster: Höger.
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Aldrig gjort.
52. Piercing: Öronen.
53. Tatueringen: Höger skulderblad.
54. Bästa vän: Jesper Koivisto.
55. Sporten du spelade: Innebandy sen fotboll.
56. Husdjur: Hund.
57. Vaccination du minns: Stelkrampssprutan.
58. Konsert: Något skit vid noren som slutade med slagsmål och spöregn.
60. Alkohol du drack: Absolut Vodka blandat med juice.
JUST NU:
61. Äter du: Ingenting
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: Klart detta
64. Lyssnar du på: Inget
65. Väntar du på: Att det ska bli den 1,så flyttar jag vidare till vässan.
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Vet inte.
67. Vill du gifta dig: Nej det tror jag inte.
68. Karriär i åtanke: RIKEMAN!
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Kramar
71. kort eller lång: Lång
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Både och.
74. Snygg mage eller snygga armar: Magen.
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar.
76. Känslig eller inte: Inte wtf.
77. Ragg eller förhållande: Beror på.
78. Bråkstake eller tveksam: Bråkstake.
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Yes.
80. Gjort något sjukt spontant: Haha ja.
81. Tappat glasögon eller linser: Solglajjorna ja.
83. Krossat någons hjärta: Yes.
84. Har någon krossat ditt hjärta: Yes.
85. Har du blivit arresterad: Nej.
86. Dissat någon: Ja.
87. Gråtit när någon dött: Ja.
88. Gillat din killkompis: Nej.
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Ibland sådär.
90. Mirakel: Ja.
91. Kärlek vid första ögonkastet: Sällan.
92. Himlen: Ja.
93. Tomten: Nej.
94. Att kyssas på första dejten: Om det känns rätt ås ja.
95. Änglar: Ja.
SVARA ÄRLIGT:
96. Bevarat en hemlighet: Ja.
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet: Nej osäkert om man kollar på världen idag.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: MIN FAMILJ♥
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Yes

SENASTE:

1. Dryck: Juice

2. Telefonsamtalet: Pappa.

3. SMS: Fredrik

4. Sång du lyssnade på: Karakou - Hela världen.


 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Njaaa nej.

7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej.

8. Varit kär: Ja.

9. Förlorat någon speciell person: Jag saknar dig.

10. Varit deprimerad: Till och från.

11. Varit så trött att du somnat sittandes: Bussen varje morgon och kväll bree


 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Svart.

13. Blå

14. Orange


 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Ja :D

16. Fått ditt hjärta krossat: nej, inte än iallafall haha

17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja flera gånger!

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: nej inte vad jag kan komma på, inte än.

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Delvis, eller ja jo.

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Mh.

21. Kysst en kompis: Jadå föööfan,


 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Använder inteMSN lolololol

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: ett så jag kan fokusera all min kärlek till den. Kanske två.

24. Har du några husdjur?: Två katter och en hund.

25. Vill du ändra ditt namn: Nej, redan gjort det så är nog nöjd nu.

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag:  Malin kom hit, vi spelade förfestspel hos Nicklas och jag fyllde 16 precis som varje tjej gör. Var dock förbannad hela kvällen.

27. Vilken tid vaknade du idag: 05.50som varje dag

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sovsom en stock.

29. Någonting som du längtar till: PEACE AND LOVE, sommaren, värmen, studiebidraget.

31. En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: Vissa saker kunde man gjort bättre ja.

32. Vad lyssnar du på just nu: inget.

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jag tror fan att jag är släkt med någon Jens...

34. Vad gör dig irriterad just nu: ÅÅH.


 

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Mimmi

37. Singel/upptagen: Singel

38. Stjärntecken: Skorpion

39. Kille eller tjej: Tjej

40. Grundskola: Trädgårdsstadsskolan/Mariaskolan/Risbroskolan

41. Gymnasie: Karlfeldtsgymnasiet

42. Högskola: Vill inte tänka på det.

43. Hårfärg: Rött

44. Långt eller kort: Långt, men snart ryker väl hälften...

45. Längd: 165.8 (den där 0.8 cm är extremt viktig)

46. Vad gillar du gällande dig själv: Håret, min stil.

47. Piercings: Öronen tusen gånger om i brist på annat

48. Tattoos: Höger skulderblad och vänster sida.

49. Höger eller vänster: Högerhand men vänsterpolitik.


 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: Aldrig gjort.

52. Piercing: Öronen.

53. Tatueringen: Höger skulderblad januari 2011

54. Bästa vän: Erika Reptisch

55. Sporten du spelade: Eh. Sport? Typ. Teater?....

56. Husdjur: Katt i tre veckor.

57. Vaccination du minns: Stelkramp

58. Konsert: Typ Markoolio eller något.

60. Alkohol du drack: Kosken och sprite.  Trodde det stod "senaste".. Men i såfall så varje väl nå billig cider av burkformat. 


 

JUST NU:

61. Äter du: Inget

62. Dricker du: Inget

63. Är du på väg att: Bli klar med detta

64. Lyssnar du på: Mina brudars garv

65. Väntar du på: Tiden, inte vet jag?


 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Aa, elelr inte föda de. Men hadem. SEN, om typ tio år.

67. Vill du gifta dig: Jag vill gifta mig men inte vara gift...

68. Karriär i åtanke: Rockstjärna. HAHA. Nej men typ radiopratare.


 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon

70. Kramar eller pussar: Kramar.

71. kort eller lång: Lång

72. Yngre eller äldre: Äldre eller lika gamla.

73. Romantisk eller spontan: Både och, nästan mer spontan.

74. Snygg mage eller snygga armar: Armar, lätt. Och rygg. Och nyckelben. ÖVERKROPPEN

75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar. Kanske piercing beroende på om den passar i det.

76. Känslig eller inte: Bra balans. Men inte för känslig. Blir lite avskräckt av för mycket känslor.

77. Ragg eller förhållande: Har förmycekt söndagsångest för att ragga.

78. Bråkstake eller tveksam: Bråkstake.


 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: Ja

80. Gjort något sjukt spontant: haha ja, jag

81. Tappat glasögon eller linser: Pajjat tre par solglasögon på en sommar.

83. Krossat någons hjärta: Jag tror det tyvärr.

84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja

85. Har du blivit arresterad: Nej.

86. Dissat någon: Ja.

87. Gråtit när någon dött: Ja.

88. Gillat din killkompis: Nej.


 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: För sällan tyvärr. Men jag jobbar på det.

90. Mirakel: Mirrrrakel, detta underrrrrrrrrrrrrrr!

91. Kärlek vid första ögonkastet: Attraktion vid första ögonkastet ja.

92. Himlen: Ja.

93. Tomten: Nej.

94. Att kyssas på första dejten: Asså jag tycker inte att vi dejtar i Sverige...

95. Änglar: Ja.


 

SVARA ÄRLIGT:

96. Bevarat en hemlighet: Alltid.

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet: Nej, tror att människan har för stort behov av att vara flexibel nuförtiden.

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Mina familj och vänner, MUSIK.

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Yes för att jag har så jävla tråkigt.

 


HERE IT IS AGAIN, YET IT STINGS LIKE THE FIRST TIME


18.38//LATMASK

Vad min skoldag bestod av, fina klaskåmpizar.
-
Hej mina medfetton, hur mår ni?
Jag mår helt reko okej, spymätt och lat. extremt lat, jag orkar inte träna. Fybubblan (använde jag nyss det ordet? Ohmy.) va lat jag blivit, orkar inte ens leta efter cykelnyckeln så jag kan ta mig till Arena. Är mycket mer sugen på jordgubbar och choklad. Åh choklad. NEJNEJNEJ jag måste sluta med dessa beteendena. Imorgon.

19.52//REDHEADS HAVE MORE FUN

Svettig och gosig efter ett danspass så hoppas jag i duschen och ser rödfärgen rinna ur håret.
Börjar bli lite trött på det, men skulle aldrig kunna vänja mig vid brunt hår igen då det är det enda valet utom rött. Jag tycker om rött.
DUSCHEN OSV HEJ!

FAN VA SÖT DU ÄR SOFIE!

Älskar mitt webcam-arkiv.

13.05//VARDAGSLYX

6785452792_18dd9a674c_z_large
Godmorgon. Hur mår ni denna söndag?
Jag mår bra, inga spår av ångest som förra söndagen. Igår kollade vi på Mellon hos Muffa, och blandade det med popcorn och annat gott. Att Robin sen fick agera mänsklig popcorndammsugare är ju en annan sak. Rullade hem vid tolv med Sofie och sen så sov hon här. Vaknade och kände ett craving efter våfflor - Said and done, våfflor gjorde vi. Ni kan ju tänka er att det inte sågut såhär^men nästan, oerhört nära. Ehe. Jag kan inte laga våfflor.
-
Idag ska jag iallafall träna. Tror jag. Jag måste hitta min cykelnyckel, jag orkar inte gå idag. Jag har även förbannat ont i axeln/nacken och brände handen på våffeljärnet (Som sagt, jag kan inte laga våfflor.) så idag är jag lite handikappad. Nu ska jag leta låtar till morgondagen, vet inte varför jag känner en liten klump i magen för det. Eller jo det gör jag ju egentligen, men ja. BOOSTBOOSTBOOST nu Mimmi, det behöver du!

00.57//INGA PLANER PÅ ATT SOVA ÄN.

Really cool facts
Hoppas ni vet mer om vår värld nu. Dötrött men ska inte sova, 9gag hej.
(Filmen var lång. För lång.)

19.31//CHILLA

Tumblr_lofofe25pq1qmlkrvo1_500_large
Nu var det Denices tur att be mig blogga. Hm. De verkar tydligen gillamin blogg, PÅ RIKTIGT. Va fint.
-
Jaaaaaaa, och nu då? Ligger slängd på sängen, äckel-Wipeout på TV och snart drar jag. Ska bort till grannen på Svedjevägen för att fullborda mitt mål: Se alla tre LOTR-filmerna.
Alla har sagt (Och säger) att man bara MÅSTE se dem, annars lever man inte. Jag har dock klarat mig ganska bra i sisodär 16 år, men efter ett tag var det väl lika bra att börja. De två första är redan avklarade, så nu har vi den sista kvar. Hoppas på att de ska slåss någon gång nu. Orkar inte att det tar 6 timmar för dem att bara GÅ. Nästan bara gå. Men äsch, fina filmer och bra. Gimli är bäst,just sayin.
-
Packar ner chipspåsen (Fick största carvingen på chips, inte ätit på månader. Transfetter<3) och går bort mot MaAAAAaaagnus, MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
Eh, waiiit. Fel avslutningsfras, Starwars ftw. Pinsamt EHEHHEHE.

TRE ÅR AV TOMHET

Tre år sedan världen visade hur orättvist livet är.
Älskade vän, du har lämnat ett stort tomrum efter dig. Alla mina tankar går åt dig och till din familj, förstår fortfarande inte varför detta hände. Jag saknar dig.

21.26//JAG HAR KOMMIT PÅ ATT JAG BARA BLOGGAR PÅ KVÄLLSKVISTEN

Mina två män, här i Sverige alltså.
-
Mysig torsdag. Kostprov och sen en lååång fika på det (Bra kombo där) med mina fina klaskåmpizar. Orkade inte med sången idag, 'ont i halsen' för the viin. Aja, kom hem med en ny kjol också. Randig. Den är fin.
Fick även en ny syn på mig själv på bilder, oh my vad konstig man kan se ut när man lirar lite bas och tycker att man är helt okej kool. Men så var det tydligen inte. Kika in på jthomasson.blogg.se för att se fler bilder från igår. Och nej, det går inte att länka.

JAG ÄLSKAR SKINS PUNKT.


19.26//RÄDLSAN SLÄPPER

Dettahar jag gjort hela dagen idag. Spelat i Norbergs Folkets Hus och är helt klart nöjd. Mer och bättre ska det även bli, kändes riktigt bra. Efter att ha ätit frukost i Eirins kök, lyft pianon, klurat med basen, lyckats med sången, mött Agnes och sen traskat hem så är jag väldigt trött. Och jag har fan kost-prov imorgon. Måste ju veta om man äter rätt eller inte. Fan, plugga. Nej, ska kolla Skins istället med AG.
Älskar nya säsongen, helt freaking spårad.
Älskar Alo.

JAG VILL.

Tumblr_ly5jz3btzu1r9j9uqo1_500_largeTumblr_lzi73uo4791qdpbcko1_500_largeTumblr_lxpa0l8xny1r7ux50o1_1280_large
Bara se mig om.

21.44//ENDORFINER

419015_3168171158166_1082041932_33212129_252329215_n_large
Rådöd efter skoldagen (Teori, engelska, matte, fika, bussen) och träningen som betsod av afro och BodyPump. Mör i varje musikel. Imorgon ska vi stå i Norberg och spela, nerverna börjar göra sig påminnda. Please don't judge me.
Nu ska jag måla naglarna. Håkan på det också.

21.02//TRAFFICSIGNS

Störande måndag. Helspänd brud som frös och sjöng surt. Det sista ska bli bättre dock, vafan annars kan jag ju lika gärna signa in mig på sam eller något. Spela ska vi på onsdag också, hehe ja. Det blir nog bra. Bara jag slutar övertänka allt. Så.
-
Idag har jag annars varit med Denice. Pratat om livet, soppor och ätit choklad. Bra avslut på måndagen verkligen! Sen lite mer panikartat när jag fick reda på att agnes buss inte rört sig från Bjurfors på två timmar på grund av en trafikolycka. Blev lite smårädd att jag inte skulle komma hem heller haha, men efter ett kort tag så såg jag Fagersta komma närmare. Hade fan dött annars.
Nu ska jag tvinga i mig lite middag (Choklad är inte så middagsmässigt tyvärr) så inte mina föräldrar börjar tro att jag svälter mig eller något haha. HARE!

10.25//LOST IN SPACE

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. (=Söndagsångest at it's best worse)
Gårdagen var kul. Det var tydligen en jättebra idé att köra Finns i Sjön och Sanning och Konsekvens men nu känns det lite wierd såhär dagen efter. Och efter en kall promenadgenom Fagersta någongång inatt (Eftersom man är så JÄVLA liten och alla ens vänner är 18+ och sticker till krogen så får man lösa sina problem på något sätt) så hamnade jag i min säng och tvingade mig att somna.
-
Nu skriver min skyddsängel Agnes att vi ska gå och köpa glass och mysa i min säng. Hon är så right on time. Älskar henne.
Kläder nu, HÖRES!

19.05//WEEEEEEEEEEEE

Drar ut och gör en värd dag av denna lördag, jag har världens största halsband på mig.
HA EN BRA LÖRDAG!

12.35//DON'T THINK TWICE, IT'S ALRIGHT.

Går på repeat. Dåliga youtube som inte har orginallåten med Dylan himself, men aja.
Går som sagt på repeat.
-
Hade ett välbehövt samtal med Denice. Hon sanågot som var väldigt sant.
"Mimmi, du och jag är såna som alltid hamnar i stora jävla soppor."
Yep. Jag är bra jag.

15.02//ANDRA MARS

Idag har jag vaknat bredvid en Sofie, kollat på Grey's och varit allmänt slitna. Men när jag kände dammet sticka i näsan på mig så fick jag lite fnatt och började städa hela våningen. Nu behöver jag inte dammsuga på år. Jag är fortfarande lika sliten sominnan, kanske ännu värre. Ligger och skrapar bort veckans nagellack. Kul.
Jag drar mig mot Arena istället snart, dags att komma igång igen. Sliten fredag, ohja.

19.43//HELP

Är så äckligt kär i vädret dessa dagar. Idag har jag vandrat runt med jeansjacka, kostymbyxor och solbrillor med Agnes och ätit sallad. Vi har lekt vid stationen och väntat på Moa. Moa, norra europas mest saknade människa. Hon lever loppan i Stockholms stad hon, inte alls avundsjuk. Men aja, bara några år kvar.
Jag och Moa har också gått runt en jävla massa, bara pratat och ätit glass. Hon åkte vid halv 6 och sendess har jag inte gjort så mycket. Lite känsloutlopp och prat här hemma bara, det behövdes. Nu verkar detlösa sig mer och mer.
-
Ikväll kommer Dahlström hit och sover och tills dess ska jag nog chilla med livet lite. Kanske spela lite. Kanske hitta något att tugga på. Kanske städa. Men kommer nog ligga kvar här. Det låter jättebra, pysselipyss.

RSS 2.0