A LAST GOODBYE TYP

Förberder mig inför tre dagar mitt ute i ingenstans med ett gäng tuppjuckar genom att klämma en fet tårtbit. Om man kollar på min, tigers och janellas konversation på facebook om det hela så förstår man, vi kommer inte överleva. WE'RE ALL GOING TO DIE! Varsågoda för det mitt 15-åriga liv givit er. Typ en weird blogg och en wierd personlighet. Grattis till er.
Ni kommer iallafall inte höra av mig på 3 dygn, och om det händer så vore det läskigt. Eller ja, det vore inte jag så att säga. Ni kan lyssna på Little marbles medans jag är borta.
Little Marbles - Vacker
Little Marbles - Rosa
Little Marbles - En galning på stan
Little Marbles - Jag hoppar och trampar på ditt hjärta
Fett höga toner de kan ta, vore kult att kunna det också. Äh, de är bra iallafall.

29 MAJ

Är sjukt mätt efter släktmiddagen, tårta och allt. Ännu bättre att det står en redig bit av den kvar i vår kyl, mhihi.
Just nu håller jag på och packar inför rullgrus imorgon. Haha känns som om man ska vara borta i år, 3 dagar kanske är ett år där? Rullgrus - the world's end. Nä, Gävles end? Bättre.
En fet XXXL hockeytrunk ligger iallafall just nu på mitt golv, en jävla val typ. Strandad val haha. Senare blir det att hoppa i duscha, sen eventuellt ut. MORS! -dag hah.

GRATTIS MAMMA!

Idag blir det att fira mamma, mormor och antagligen min moster. Grattis mamma på morsdag, tack för att du klämde ut mig. Eller ja. Lät läkaren skära ut mig. Aja, du är bäst mamma, jig ilskir dig.

DAG 21 - EN LÅT DU BLIR LYCKLIG AV

De här låtarna funkar alltid, mungiporna dras uppåt. Ena är lite lugnare, men jag blir lika lycklig av den som av de två peppande. Ler.

YOU DRIVE ME WILD, YOU KNOW YOU DO


Avesta var mindre bra men med mycket bra människor. Gick ett varv runt marknaden, sen satt vi mest och väntade på att bussen skulle komma. Det slutade med att det bara blev jag som tog bussen hem, och mötte då upp folket vid bussstationen. Så då blev det fotboll hos mig istället, mycket trevligt trots att äckelbarca vann.
Resten av denna lördag spenderades på en veranda med samma gäng och prat om allt mellan tuttar till cigarrer. Fin kväll, fler såna borde det bli.

LÖRDAG

Nu drar jag och min långklänning till Agnes, sen vidare mot Avesta med mina saknade brudar och några manliga tillskott. Ha en bra lördag!♥

APOLLO THROWDOWN

Min fredag blev en kväll hemma i soffan framför tvn med mina vänner Ben och Jerry. En ganska trevlig tillställning må jag säga, gott också. Haha.
Nu ska jag hoppa i badet och sedan sova. Är fortfarande jättetrött. Och har ont i halsen. Sicken tur man har när ens mor köper halstabletter till en för att de kände av att jag hade ont i halsen, mamma♥ (Synd att de smakar apa. Och nu kommer väl någon fyndig jävel med "Så du har smakat på en apa?:ppPpPP" och då säger jag aa det har jag fan.)
Så. Uppdated, nu badet!

OKEY, SKITSAMMA

Efter att ha letat överallt, frågat flera och misslyckatsmed designhelvetet såfick det bli såhär fult. Väntar på bättretider (Och designer)

UNDER REPERATION!!

Okej, min blogg ser för tillfället ut såhär nu som ni ser. Stilmallsbyte på g, men min header är på flykt. Ska försöka lösa problemet under dagen, eller försöka hitta någon som kan fixaden.
OM DU ÄR BRA PÅ OVANSTÅENDE, HÖR AV DIG! Tack.

DAG 20 - EN LÅT DU LYSSNAR PÅ NÄR DU ÄR ARG

Jag lyssnar inte på musik när jag är arg, konstigt nog. Jag lyssnar på musik hela tiden, men inte när jag är arg. Jag blir bara ännu argare och stressad när det är massa ljud runt mig när jag är arg. Så alltså så lyssnar jag på såhär mycket--> [   ] när jag är arg. Liknar min carebox förresten.
Nu ska jag gå ner och göra våfflor fan, hojsh

ALLA SER FRAM EMOT HELGEN

Hejhoj,  fredag. Slappaste dagen någonsin, både psykiskt och fyskiskt. Jag är så trött så jag vet inte varjag ska ta vägen. Eller jo. Sängen i så fall, logiken flödar.
Jag har fan inegn aning om vad jag ska göra idag, buhu sitta inne på en fredag. Fast egentligen så har jag inte något emot att vara inne, går inte att vara ute nu maha. Fin fredag, ja.

VAD TÄNKER DU, VAD KÄNNER DU JUST NU?

Hemma. Hade det trevligt med kamratstödet, och ja lite extra tillskott. Museeum, Grönan, bärande, minsta vandrarhemmet någonsin, norrlandsbor, stressshopping och tåg. Söta bilderfrån dagarna, tog bara de som såg bra ut. De var de inte haha.  Och ett jävla vandrande var det också, har inga fötter kvar. Men jag mår bra ändå, trots att jag inte åkte frittfall och svek både mig själv och Oskar. Nu ska jag packa upp och sedan ner och göra våfflor. Kvällsvåfflor, fint.

STOCKHOLM

Sticker nu till tåget för att sedan åka mot Stockholm. Taggad? Ohja! Dock inte på att åkafrittfall, kommer typ se ut såhär^. HA EN TREVLIG DAG I SKOLAN MEHEHE. HOJ!

WÖÖWÖÖWÖÖWÖÖÖ

Två timmar, två skivor och en dammsugare senare så är mitt rum skinande rent (typ). Jag kan till och med andas nu, wööö.  Jag är så bra, och jag har absolut inget liv:pp. Jag blev ett par högatalare fattigare dock, men men. Dammade gjorde jag också.
Nu ska jag packa klart tills imorgon (Jag tror jag har tagit upp detta i minst tre inlägg nu, fint) och sedan ska jag ta ett jävligt välförtjänat bad. Så, städuppdatering gjord.
HEJ JAG HETER FOKI OCH JA HAR INGE LIV, mhahaa dör.

ALLA HADE EN VÄN MED EN BIL,OCH VI ÅKTE LÅNGT BORT.

Hojhojhojhojhoj kärringar.
Är så ledig som man kan bli just nu, ligger i sängen och lyssnar på Håkan. Newsflash, men aja.
Vet inte vad jag ska göra idag, jag har hunnit med ganska mycket. Jag och penntroll stack till 'stan' för att göra lite ärenden inför Stockholm imorgon, och jag har till och med varit förbi skolan och lämnat pengar till Rullgrus-resan.
Så just nu har jag INGET att göra. Hm.
Ska proppa i ny musik i podden tror jag bestämt att jag ska göra, mors!

DAG 19 - EN LÅT FRÅN DITT FAVORITALBUM

Känn ingen sorg för mig Göteborg, ett av de bästa.

PPPPPPPPPPPPPPPACKAR

Tyckte det var dags för en fin cambild, en gammal dessutom. Jag saknar min mössa kom jag på nu. Aja, jag packar just nu. Helt fantastiskt hur jobbigt det är att packa för en resa på två dygn, mihii. Bäst för Stockholm att det inte regnar, fast det lär det ju göra. NEJ POSIVTIVT TÄNKANDE! Nu sk ajag leta redapå min mössa, bara för att. Elelr juste, måste packa klart, fock. HEJ :P

NEW DAWN FADES



Hej alla mina vänner, eller ja de 20 pers som läser min plågk. Ligger och lyssnar på Joy Division och äter daim, livet är fint. Vill ha en JD-tröja, men finns fan inte på detta jordklot (läs: Sverige) och jag får fan fnatt snart. Sen vill jag ha en The Smiths-tröja också, men finns inte. Såklart. Aja, en Ramones-tröja blir det iallafall att köpa i Stockholm på torsdag. Längtar efter att se min kära hemstad uppenbara sig från tågfönstert, och sedan spendera två dygn där med ett gäng spånhuvuden aka kamratstödjare.
 
Juste, min värdighet försvann idag. Stod och sålde läsk utanför matsalen, kände mig fett gansta. Säljer svart, mhm. Ärman kamratstödjare så är man, och då sjönk som sagt min värdighet till noll. I HAVE NOTHING TO HIDE NOW. Typ.

SNYGGSNYGGSNYGGSNYGGSNYGG


Seriöst. Jag vill bara ta hela Ebba Zingmarks garderob, magiskt förvandla dem till min storlek och bara trycka in i min garderob. Mumma.

VAD JAG BRYR MIG OM NU, ATT FRÅN SAMMA SÄNG LYSSNA PÅ SAMMA REGN

 
Tschatscha plågken, vat gör nii?
Själv sitter man och rågrinar till Håkans bästa, har dock ingen aning varför. Tjejen över^ gör en sån bra cover på den, ryser. Känns skönt att få ut alla PMS-tankar dock. OKEY TO MUCH. Var på typ zumba idag med moster, det var helt okey. Kanske inte riiiktigt min grej, men men. Jag och medelårskristanterna, wiiho. Men vi hade kul.


Imorgon är det återigen skola, dock den sista dagen för mig (!!!!!!!!!!!!!) och det känns rätt okey (läs:fucking wonderful) och ja, stockholm på onsdag. Wiiiie.

Nu ska jag sluta bete mig som en barnunge och bli den rediga kvinnan jag är och gå ner och ta något att äta. Punkt.


DAG 18 - EN LÅT DU VILL HÖRA PÅ RADION


Hittade Steget på spotify för en månad sen kanske, och jag älskar den här låten. Hoppas de slår igenom.

21 MAJ - ALIVE. 22 MAJ - STILL ALIVE.

Jorden gick inte under. Big fail oldie haha. Jag stack till Norberg tidigare idag och var med Vendela iallafall. Chill vid vår brygga,var precis som det var för ungefär ett år snart, när vi alltid var där. Sen stack vi och åt oss äckligt mätta på kebbe med AG och Mackan, gott. Rörde mig hemåt vid åtta, sedan är lördagen inte mer värd att berätta. Ruttet place man bor i om det till och med är dött när det börjar bli sommar. Aja. Sticker och dansar Zumba med moster imorgon, så nu ska jag sova. Natti fuckers. xx


DAG 17 - EN LÅT DU OFTA HÖR PÅ RADIO


Tror ingen är speciellt förvånad, Gaga is everywhere.

WHERE THERE'S MUSIC AND PEOPLE AND THEY'RE YOUNG AND ALIVE



Morgon morgon, hur mås det idag? Vi ska tydligen dö idag, wiie. Tror inte ett skit på det där, mhaha. Aja, idag ska jag träffa Vendela<3 och se vad dagen bjuder på. Kanske dör vi iallafall, haha.

Igår var jag i Västerås med Soff förresten, kul hade vi ja. Hittade småsaker, måste hålla i pengarna tills vi ska till Stockholm på onsdag. Aja, nu ska jag fixa mig och sedan drar jag!

ANSWER


Jag saknar dig också hjärtat mitt.


VICTORY!!!!!


Nu är jag klar. Helt klar. Klickade på "Skicka"-knappen för lite drygt två minuter sedan, och nu är jag fri från skolarbete. Känns otroligt bra, och jag är grymt nöjd med mig själv. Två uppsatser men två helt olika innebörder inlämnade på samma kväll. Nu mår jag bra, detta firas med fruktsallad och choklad.

SLEEPY


Hojshhojshhojsh, trötter här. Trots jag hade sovmorgon till 12 idag och slutade tre timmar senare så är jag helt utkörd. Afrodanspasset tog nog det sista ur mig, men kul som fan var det. Funtar på att skaffa medlemskort, och det lutar åt ett ja.
Drar på bio med Sofie senare iallafall, piratfilmen. Hoppas den är bra, si si.

DAG 16 - EN LÅT SOM DU BRUKADE ÄLSKA MED NU HATAR


Okej, jag ÄLSKADE inte den här låten, jag tycker bara det är ett bra exempel. Den här låten var bra, fint budskap osv osvmen sen när alla började sträcklyssna på den och leka politiksintresserade så började den kännas som en irriterande ringsingnal.

x-x-xx


WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!



GRATTIS MOMMO!


Sticker snart till Kapellbacken och äter med min lilla släkt, min mormor blir nämligen 73 (tror jag? Hemskt barnbarn jag är...) år gammal today. Lilla mormor. GRATTIS!♥♥


EN SAK SOM NYSS SLOG MIG...

...är att min blogg är förjävligt ful. Och med detta menar jag att jag behöver hjälp, FORT. Tack.

DAG 15 - EN LÅT SOM BESKRIVER MIG


Den här låten funkar ganska bra på den här dagen, jag är alltid mig själv till hundra och jag följer mig själv. Sen var jag hamnar, det är en annan sak. Jag är mig själv iallafall, och jag gör det bra.

I'VE BEEN CRASHED, I'VE BEEN DOWN.


Aja, bjuder pån.
Sitter i fåtöljen, fotöljjen, fo.. HUR FAN STAVAS DET!? Rage. Aja, sitter här iallafall och krigar mot mitt internet som ständigt fuckar ur vilket har gjort att jag harått börjaom ex antal gånger på detta inlägg. Vilket harockså resulterats i olika stavningar av 'fåtöljen'. Aja, min svenskalärare läser nog inte min blogg.

Egentligen borde jag skriva på min SO-uppgift och musikuppgiften, men det sket man väll i för nu. Jag har bara fyra dagar kvar i skolan ändå så. Skapligt skönt må jag säga. Dock så är vädret något som inte är lika kul. Aja, bara det är sol när vi är i Stockholm/Rullsand/avslutningen osv. Då blir jag glad.


FÖR TILLFÄLLET...





...Är jag fortfarande lika besatt av Skins, och jag kan inte bärga mig tills säsong 6 drar igång. Älskar Ginger-Alo^
...Gillar jag stora hörlurar sen jag börjat mina blåa urbans dagarna ut och in.
...Vill jag ha ett par Dr.Martens trots att dte börjar bli sommar. Svarta, vinröda,blommiga, höga, korta. Det finns inga hinder.
...Längtar jag efter värmen så man kan gå i shorts igen.
...Längtar jag till festivalsommar 2fisk11.

VALERIE


Är så glad idag av någon anledning, utan någon andledning egentligen. Trots att vädret har haft lika mycket humörsvängningar som min morsa, så har det varit ganska bra ändå. Var och tränade med tjejerna efter skolan, vilket gjorde att jag mår ännu bättre nu. Plus att jag har nyrakade ben, lyrisk.

Fick även klasströjorna idag, ingen skugga på dem inte. Visar bild ikväll, för nu ska jag måla naglarna (Fett girlvibbz)


DAG 14 - EN LÅT SOM INGEN TROR ATT JAG ÄLSKAR

Jag skippade dag13, då jag inte vet vafan det betyder.
Iallafall, 14. En låt som ingen tror att jag älskar. Well, jag lyssanr på allt, och då menarjag verklige allt, och hela tiden. Men det som dominerar i min ipod är mest indiepop/rock, rock, punk och pop. Men jag har även såhär musik, kanske inte så många som vet det. Älskar just den här låten, fast jag måste erkänna att jag inte gillade den från första början. Aja, den är bra nu.



SUGAR TOWN

Stått i kyrkan, basic hela helgen. Känner mig duktigt må jag säga. Astidiga mornar dock, inte najs. Stack till Västerås med mutti och putti och fick hem lite saker.
Nu -> Agnes -> Hem och äta -> Hockey hos Dovan. Så där ja, så ni vet var jag finns.


Bikinis och nagellack från H&M, trosor och glajjer från Gina (För en gångs skull så var det GINA som hade glajjerna jag letat efter, förvånad.) och sen ett par nya gympaskor.


DAG 12 - EN LÅT AV ETT BAND/EN ARTIST SOM DU HATAR


No comment needed.

FREDAG

Min fredag blev rätt bra faktiskt, trots att jag stått i en kyrka frivilligt typ hela eftermiddagen. Jag drog senare på kvällen ut med folk och vi spelade fotboll och kubb på Maria. Fett nostalgi. Trevligt hade vi iallafall, som alltid.
Ramlade väl hemmåt vid tolv, och nu ligger jag här och kollar på nog en av världens sämsta fimer någonsin. Ska nog sova snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Aja, godnatt medborgare.


Kubb typ.... Katapultkubb.

DAG 11 - EN LÅT AV MITT FAVORITBAND/ARTIST

Okej, jag har många favoriter som Sex pistols, Ramones, Håkan (obvious), Kent, Erik Hassle och hundra till.
Men här får ni väl en av The Smiths. Denärbra.


DAG 10 - EN LÅT SOM FÅR DIG ATT SOMNA


Skadad av Skins som jag är, så utgörs en stor del av min spellista av musiken därifrån. Där finns den här låten, helt jävla awesome. Lyssnar på den nästan varje gång jag ska sova, och man kan liksom sluta tänka.

TORSDAG

Nationella gick hyfsat idag, yadayadayada. Det har varit en långdag men det är sköntatt vara hemma, yadayadayada. Jag har troligtvis magkatarr, yadayadayada.
JÄVLIGT MYCKET YADAYADAYADA IDAG.

Haha juste. Någon tjej klättrade upp på skolbyggnaden och kom inte ner. Kul. Underhållning för spanskastuderande. Muy bien, muhaha.


HÄR ÄR DEN FELICIA!!!!! Heh. Fin kamera man har på mobilen, 5.0 megapixel ohyeah. Där sitter hon iallafall.

KUBB





Min dag blev bättre, även om huvudet fortfarande var tungt som sten. Jag och mina fina vänner spelade kubb och pratade i skenet av kvällssolen. Nu ska jag vila inför imorgon och kanske spela lite.


DAG 09 - EN LÅT SOM JAG KAN DANSA TILL


En låt jag KAN dansa till? Tycker att det borde vara GILLAR att dansa till. Aja, same shit.

Well, jag älskar att dansa, så de flesta låtar är "dansbara" enligt mig. Så istället för att ladda upp en låt, så kan ni ju klicka in er på min spellista fést där de flesta låtarna är med. ENYOY!


ONSDAG


Godmorgon!
Har en välbehövd ledig dag idag, ska inte göra ett piss. Sola kanske? Nehepp, så blev cet inte när man kollar ut. Aja ha en bra onsdag.

TOPPENHUMÖR FAST ÅT FEL HÅLL

Ah. Typ sådär. Så mår jag just nu. Spyr, bildligt talat. Nu ska jag dränka mig själv i tv-surr, hoj.

DAG 08 - EN LÅT SOM JAG KAN HELA TEXTEN TILL


Okej, jag kan en jävla radda med låtar utantill. Men jag tog den här för jag inte vill svara Håkan på varje. Och för att den här låten är så najs, Queen är najs. Uppväxt med det och så. WWIIIIIEEHH

18.59

Snabb uppdatering: Det är varmt ute, sommaren är här, jag är glad för det mesta, mina vänner är awesome, en och en halv normal skolvecka kvar, jag har fått färg (!!!) på min inbitet vita svennebanankropp, alla prov är snart gjorda och allt är bra. Utom nu då. Illamående i hög form, huvudvärk och träningsångest. Ja, det händer mig också. Nu ska jag vänta på att maten ska bli klar, och antagligen så lär jag fastna i mitt beroende under tiden.

DAG 07 - EN LÅT SOM PÅMINNER MIG OM ETT SPECIELLT TILLFÄLLE


Ni som var där vet att en kommentar är överflödig. Risbroshowen 2011.

DET HANDLAR OM DIG


Avesta faila, men thai är gott iallafall. Städat som en tok har jag gjort idag, och stannat inne(!?!) idag. På kvällen stack jag ut med Agnes och Gustav ett tag, så underbart väder. Imorgon är det dags för skola igen, det är ungefär bara 2 veckor kvar av normala skoldagar sen så är det inte långt kvar till sommarens riktiga början. Stockholm, Rullgrus, OS, fett. Nu ska jag långsamt dra mig tillbaka och slå på en ny säsong av Skins, woopwoop.

Errorskit, bildarkivet får duga


AVÉSTA


Nu drar jag (+hängselbyxs) och Vendela (-hals) till Avesta. HOJHOJHOJ

DAG 06 - EN LÅT SOM PÅMINNER MIG OM EN STÄLLE


Det är sommar ute. Befinner mig i ett stort, gult rum med stora fönster och bord. En matsal. Längs kortsidan så står ett gammalt piano, välanvänt. Där sitter det en tjej som spelar tonerna av Robyns bästa låt, och sjunger som jag vet inte hur bra. Den tjejen har jag precis innan träffat för första gången, men har ingen aning om att vi snart kommer vara bästa vänner. Tänk hur livet kan arta sig.

DAGAR SOM DESSA VILL JAG ÄGA ETT PAR RÖDA




weheartit.com


DAG 05 - EN LÅT SOM PÅMINNER MIG OM NÅGON


Den här påminner mig och mina bruds, hur kul vi har tillsammansnär allt är bra och vår dans. Främst så tänker jag på Soff, då det är vi som är skaparna av dansen och hur allt började. Utanför matsalen var det när den gjordes, och nu kan alla den. Fint, mycket minnen. BUMPY RAAAAAJD!

MORNIN' SATURDAY!




Tjentjentjen, nyvaken. Ligger fortfarande kvar i sängen, lyssnar på musik och kollar på bilder på min drömbil. Låter fett wierd, men jag vill ha en sån. Kolla bara på den^!!!!! Hur ball?

Idag så kommer Ven-dela och sedan ska vi grilla med folket. Fin lördag hoppas jag på, lär nog bli det också. Det blir vad man gör det till! Skadad med uttryck... 
 
Juste, ska fixa dagens musik. Hörs, b-ye!


OJ, ÄR DET FREDAG?


Har en brist på vettiga bilder, så ni får nöja er med en oerhört fin bild på mig och min vän bullen från Norbergs marknad. Minerna är allt.

Känns verkligen inte som fredag idag. Verkligen inte. Ligger nyduschad och invirad i morgonrock just nu och ska snart göra mig i ordning för den här dagens äventyr. Ska senare hem till Aggan och umgås med henne, Robin, Jakob och Gustav. Trevligt mycket trevligt!

Dags att föna håret, syns och ses!

DAG 04 - EN LÅT JAG BLIR LEDSEN AV

Behöver inte förklara egentligen varför. Mycket saker som kommer upp när jag hör den här låten, och jag vet att det gör det hos andra också. Punkt.


LIAR LINES


Min dag i stora drag: Ett drygt matteprov som gick ganska bra, slapp torsdag, med Soff efter skolan och senare till Västerås för att kolla gymnasiumgrejs. Jensen, blev fan suger på att söka dit ett tag men kom på mig själv senare. Jag passade verkligen inte in där haha, vitt överallt och värsta kontorsfeeling. Inte okej för Mimmi. FÄRG!!!

På tal om färg, så ska jag måla naglarna nu. Imorgon är det redan fredag men jag tror inte det lär hända något. Lets see!

Juste, Liar lines på Spotify nu, lyrisk.


DAG 03 - EN LÅT SOM JAG BLIR GLAD AV

En totalt meningslös låt egentligen. Hej Hej monica. Men jag blir alltid så pepp och glad och fest av den här, jag vet inte varför. Kanske är det ttakten, skriksången eller alltihop. Jag blir glad iallafall!


I SKOLAN

Låtsas att jag läser om Dr Mengele, fast ni vet ju alla vad jag gör egentligen. efter skolan sticker jag till Sofie och sen blir det Västerås för gymnasiegrejs. Nu ska Sofie har datorn, hörs!


SOMMARPLÅGAN 2011?


Hittade den på Jullans blogg, plus att hon gått runt och sjungit på den i dagar nu. Sommarplågan? I think so!

FREAKIN' ONSDAG


Är råkörd i huvudet. Matte överallt. Jag orkar inte. Jag måste. Äppelmos.
Prov imorgon, så fint heh. Längtar tills det är över.

Dock så fick jag 8.6 av 10 på svenska nationella, fan va bra gjort mimsan!!!!!!!!!! Ja,jag är stolt och jag har rätten till det också. WIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOO!

DAG 02 - MIN HATLÅT

Jag brukar inte hata musik, men så finns det ju dom där låtarna som jag verkligen inte tål. Den här är en av dem. Det värsta är nog att den ALLTID spelar på måndagar, cheesy-nivån på hundra. Sen hatar jag den för den sätter sig på hjärnan direkt, raseri varje gång det händer.


+


Vill inte. Försvinn. Förstår inte hur jag ständigt kan se det, men själv syns jag inte. Jag syns inte. Måste ändras, innan jag försvinner.


FEELING FEELING FEELING


Sitter just nu iförd sotarmössa och lyssnar på Joy division, fett skum musik. Jag älskar det. Snart sticker jag iväg på min lilla minicykel till Gustav för att kolla på fotboll (Chockerande, jag vet. Trodde det inte om mig själv heller.) med goda vänner. Hoppas på att allt blir bra och att allt är fint.


DAG 01 - MIN FAVORITLÅT

Okey, dum fråga för jag har massor av favoriter. De pendlar hela tiden. Men här är en låt som är bland mina absoluta favoriter, någonsin. Min gud, min man.

Skiter i om ni hatar Håkan, låten är så värd att lyssna på.


JAG DÖR LITE GRANN


Nu vill jag inte låta som någon wannabefashionista, men dessa shorts. Jag dör. Hundra gånger.
De är från runwaydreamz.com, där de har flera andra shorts också. Om de inte vore så dyra så hade jag beställt dirr.

Okey, mina sommarjobbspengar kommer gå till en Iphone/Ipod OCH ett par av dessa shorts. De rosa...

LISTA

Sa ju att jag skulle ladda upp listan. No shit sherlock att den handlar om musik, men vafan min blogg. Hittade den på denna bruds blogg och tyckte att den verkade kul. Så ja, mer musk än vanligt här då!


MUNTDAG

Sitter just nu vid mitt söta lilla piano med datatoren på tangenterna. Pianot är avstängd om ni inte förstod det, just sayin- Och jag lär nog bli fast här ett tag. Annars idag så har det ju hänt så jävla mycket helt sjukt. Först så vakande jag imorse av att en bomb small utanför mitt sovrumsfönster men huset höll och allt, sen åkte jag till skolan på en blåval som blev jagad av 31 galna asiater och väl i skolan så hade vi disco i ett skåp.

Fast nej. Inte sant alls. Det har inte hänt nånting idag. Utom det sista, någon 7a hade disco i skåpet och jag fick och ryckningar i ögat fan.

Juste, har hittat en sån där "Dag X"-lista som tja.. passar mig väldigt bra haha. Åker upp ikväll jag tror.


23.36/VACKER


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig


22.54


Kände att jag behövde komma ut lite denna söndag, så jag drog ut på en promenix runt i fagersta. Hälsade på morfar ett tag, sen så gick det intelångt innan jag mötte Mange och fortsatte gå med honom.
Nu ligger jag här och lyssnar på Satan i gatan, bästa albumet på länge (Om man inte räknar med Håkans alla 6 underbara)  och Snälla bli min spelas mest. JAg som inte ens gillar Veronica Maggio så imlansmycket, men det här albumet är fem toasters asså.
Imorgon är det återigen skola, men på något sätt så känns det helt okey.
Det är inte långt kvar. Sen. Sen är jag fri.


IGÅR










VISST DU KAN SKRATTA OCH LÅTSAS SOM INGENTING, MAN JAG VET ALLT OM DIG FÖR DU HAR VARIT MIN.


MAJ1


Gomorgon löverz.
Vad händer denna första maj? Jag gissar på inget. Jag antar att denna dag lär spenderas i sängen, skönt dock. Juste bilderna var det ja. De kommer upp om cirka en timme kanske, först hopp i duschen. Är lika fräsch som ett avlopp. Fin liknelse må jag säga.


01.29

Halloj. Är stelfrusen. Lovar att det är minusgrader ute as we speak. Valborg blev helt okey, inte för att mina förhoppningar var i höjden men det blev bra. Norbergsmarknad först med tjejerna. Skrek i karusellerna, käkade bröd och hade det trevligt. Sen var det grillning hos jullanbullan men fina människor. Supersnabba allihopa, eller?

Kvällen slutade vid en brasa med ett helt annat folk, med en gitarr och kyla. Spurtade hem på 8 snabba, supersnabba. Som Bullens brillzzZz.
Nej nu ska jag kika på monty python, sen sova. Bilder kommer imorgon. Och kanske en video.


RSS 2.0