13.08//SHE'S GOING TO BREAK YOUR HEART IN TWO, YES IT'S TRUE

Idag är det en sån där dag då jag fullkommligt HATAR mitt hår och hy och klädsel och ÅÅÅH. Speciellt mitt hår, men jag visste ju att den här tiden skulle komma så jag får väl bara pina mig igenom det. Vill man ha långt hår så vill man (sen sådana saker som att mina ögonbryn är oplockade och ifyllda med brun kajal då det var det enda jag hade, att mina finnar poppar upp här och var och att jag är allmänt hösttrist är väl onödigt att ta upp i denna GLADA blogg. Heh). Nej men, jag är ju iallafall... eh... Frisk? Aa kör på det.
 
Idag  är det TVÅ dagar kvar och jag börjar få lite panik. Okej MYCKET panik.
Men jag längtar något så förbannat.
 
Idag ska jag fika med några goa tjejer som jag inte träffat på ett tag och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.
Ska väl hem och plugga teori tills ögonen blöder. Jappjapp.
 
 

17.03//DET FINNS EN FAGRARE GLANS NÅGON ANNANSTANS

Hejhej. Jag har flyttat hem till Fagersta i tre dagar framåt. Eller är det två? Jag vet inte.
Jag är iallafall här för att kunna köra på mycket som möjligt inför uppkörningen, och gosa med min katt. Och såklart är det skönt med lite mor&far-tid.
Igår så hängde jag först med Kikki, Viktor och VV på marknaden. Jag och Kikki attackerade H&M och stormprovade 20 plagg var och JA jag shoppade. I'm guilty. En klänning och denna^ tshirt från barnavdelningen som blev en fin magtröja. Mhm.
Sen på kvällen så kom Joel och Mickis förbi och vi lyssnade på vinylskivor och pratade om livet. Älskar verkligen att ha sådana kvällar. När de hade åkt hem så hängde jag med tre idioter till stolpskott som man ändå inte kan göra annat än att skaka på huvudet och le åt. Efter ännu mer vinylande så somnade jag vid 5 och ja. Nu är jag här.
 
4 dagar till 18. Fyra. FYRA. FYRA!!!! Nyss var det 120 dagar kvar och jag var överlycklig över att "det inte alls är långt kvar nu". Lite kul.
 
Ikväll ska jag hänga med Sofie, som är en av de få anledningar till att jag ens gillar att besöka Fagersta. Hörez.
 
 

20.29//FEMME FATALE

Hej på er. Idag är det freeeeedag och höstlov. Har spenderat min fredag i bildsalen (provat flytande tusch för första gången, sjukt kul!), stanat med Norea Kikki och Pierre och nu ligger jag här i min säng och ska ha filmmys med mig själv. Känner att det är bra med en lugn helg då allt kickar igång nästa vecka. PÅ TAL OM DET!! På fredag så är det utklädnad som gäller och idag så sammanställde jag min outfit och hittade de BÄSTA skorna ever på RK (eller jag, Kikz hittade dem hihi). Man kan alltid lita på RK. Är så taggad på att klä ut mig!!!!
Nu ska jag gå till Ica och köpa glass. Jag gillar vanligtvis inte glass så detta är knäppt. Men jag känner hur Ben&Jerry ropar efter mig från frysdisken ungefär 200 meter bort. 
Go fredag på er. 
 

18.36//CITY OF OCALA

Hejhejhej. Idag har jag haft halkbaneutbildningen och gud vad kul det var! Jag och Amanda rockade hela grejen, bortsett från att "hinderälgen" inte fick ha några bakben kvar och att jag tappade mitt leg. Japp. Inget leg här inte. Ska hämta mitt pass imorgon som jag tog förra året (När jag var blond, HAHAHA) men som jag aldrig hämtade ut då jag inte behövde det. Men ja, nu ska jag gå runt med det tills körkortet är framme i min hand. 
 
OCH OCH OCH jag lyssnar på ADTR's nya album. Det är SÅ JÄVLA BRA. Vill se dem igen, ååååh så bra. Blir inne på en sådan period igen antar jag, åhåh. Lyssna på det om ni kan!
 
Nu ska jag plugga (aka kolla på tv och vakna med pluggångest imorgon) och ja. Vi hörs väl snart. 

01.39//VARNING FÖR KÄNSLOR

Kollade igenom min blogg när året var 2011 och GUUUD vad jag tränade. Fyra gånger i veckan, varje vecka. Styrketräning, spinning, core, x-fit. Jag kommer ihåg att jag levde för endorfinerna och för att se hur jag utvecklades, för att känna att jag gjort något viktigt. Något som skulle få en belöning. Jag kommer ihåg att när jag mådde dåligt så var Arena stället jag spenderade mest tid på, om jag inte låg inne och sov. Då var jag tjejen som tränade tills jag nästan svimmade medan andra tjejer hanterade situationer med att gråta och äta glass. Det var liksom en del av mitt liv.
 
Och idag har jag inte lyft en vikt på snart ett halvår. Jag har tappat det mesta av musklerna och jag har ingen kondis what so ever. Jag har ingen ork överhuvudtaget heller att träna, ingen lust. Jag hade ett gymkort som inte användes på hur länge som hellst och jag lät mig själv att inte orka. 
 
Ibland saknar jag att träna. Eller ja, jag saknar att VILJA träna. Men jag känner att jag kommer nog ta tag i det igen, fast senare. Kanske låter naivt och bortförklarande, men jag sen ska jag ta tag i det. Sen. När jag känner mig redo för att möta gymmet igen. Och självklart kan jag känna skuld över att jag inte tränar längre, men förösker tänka bort det. Är mest stolt över mina vänner som fortfarande ligger i ordentligt, vilket jag säkert också hade gjort om jag fortsatt. Men nu gjorde jag inte det och jag känner att det är okej. 
 
Ja. Det var det jag ville säga med detta inlägg.
Kanske var det mest för att förklara detta för mig själv, kanske inte. Jag vet inte.  
 
 

00.57//JAG LOVAR

Yep, helgen är slut och imorgon är det ny vecka. Min helg har varit mycket lugn, mycket mys med mina bästa tjejer. I lördags var jag på riskettan vilket var intressant, men efteråt var jag oerhört trött så jag låg inne hela dagen tills sju då underbara Sofie kom hem till mig. Vi kollade på the Notebook (Jag grät. Litervis), åt glass och så kollade vi på Now Is Good vilket var en underbart fin film. Ni borde se den. 
Idag har jag, Norea, Lois, Mickis, Ellinor, Kikki och Amanda grillat korv och marshmellows i Karlbergsparken och sen bastade vi i bastun i mitt lägenhetshus som jag tydligen har tillgång till. En så oerhört mysig helg. 
Imorgon är det måndag och jag har sovmorgon. Ska köra bil och gå på möte. Jag ska INTE äta något onyttigt då jag bara ätit massa skit hela denna veckan (Marabou till middag i fredags, mums.) och det var ju inte bra.
Imorgon: 10 dagar to go. It's fucking crazy. 
 

00.14//MY SHIRT LOOKS SO GOOD, WHEN ITS JUST HANGING OFF YOUr BACK

Hej. Fick lite skäll från Kikkibus för att jag gjorde en lista hehe. Pusselipuss. 
Näää men livet rullar ju på, uppkörningen närmar sig, mitt hår växer (Woopdedoo!!) och det blir kallare och kallare ute. Denna kväll gick åt att hänga med Kikz, Mickis, Ellinor, Norea och Lois. En mycket mysig fredagskväll med lite vinyl och prat. Imorgon ska jag försöka cykla till Krylbo och ta mig igenom riskettan. Panikar lite över hur kort tid det är kvar till dagen med stort D. Och snart fyller jag år också, det ska bli kul. 
Nu ska jag... eh jag vet inte. Stalka på facebook och dricka mjölk typ. Höres och synes. 
 

23.45//SA JU ATT DET SKULLE KOMMA EN LISTA. KUL VA!?

 

 

50 feta frågor, vågar du? 

Utseende
1. vilken ögonfärg har du: Svennebanan-blåa
2. hur lång är du: 166 km/h
3. vilken hårfärg har du: Ljusbrunt (SAKNAR MITT RÖDA</3)
4. långt eller kort hår?: Tja, kort. Typ Biebers syster. 
5. piercingar i ansiktet: Nepp. Mina föräldrar suger på den punkten. 
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: Isblåa
7. hur lång skulle du vilja vara: Trivs bra i min längd
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: RÖTT. 
9. vill du ha kort eller långt hår: Iallafall axellångt, men saknar mitt jättelånga from time to time också.
10. skulle du vilja ha piercingar: Septum eller medusa. 

senaste du.
11. åt : Kakor hihi. 
12. drack: Chaite
13. du fick sms av och vad de stod: Sofie: Sjukt.

14. du skrev sms till och vad du skrev: Sofie: Så jävla stabilt. 

15. sa: Är du trött?

16. kramade: Tovelainen
17. kysste: Hemligt xD xD xD
19. du spydde: idk
20. idag: What?

kärlek,
21. är du singel: Singel och rätt så jäkla nöjd med det. 
22. ditt förra förhållande va med: Fredrik
23. ditt längsta förhållande: 4 månader lolz, men räknar med närman har hållit på/haft kontakt så typ 10 månader? 
24. med vem då: ^
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Det är en sån komplicerad fråga.
26. vem var din första kärlek? Jag vet ärlig talat inte. Kanske alla de jag har haft har varit det vid det tillfället.  
27. gillar du någon just nu: Nej. Gillar mina kompisar. 
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: 3
29. vill du vara singel: Vill och vill, jag har bara inte träffat någon än som fått mig att inte vilja vara det. 
30. vill du gifta dig i framtiden? Ja. Men jag vill inte vara gift. That logic.
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Om jag gillade glass så hade jag varit fyndig här och sagt Ben och Jerry. Men det gör jag ju inte det. 

vänskap
32. den som vet mest om dig: Sofie, Agnes, Norea, Mickis. 
33. den vän som du har känt längst: Agnes. Eller vänta. det är nog Joel. 
34. allra bästa vän?: Alla mina nära vänner är mina bästa vänner. 
37. som bor långt ifrån dig: Malin och Alex. 
38. den du har mest minnen med: Oj det är svårt. Agnes och Sofie. 
39. bra vän du inte träffar ofta: Folk i Fagersta (SORRY)
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Haha åh såklart. Folk visar sig vara det de inte är rätt ofta. 

övrigt,
41. musiksmak: HATAR den här frågan. Jag lyssnar på det jag mår bra av. Allt från 60-talsrock till blues till metal. 
42. sport du gillar: Dans är en sport. 
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: Ja. 
46. har du hört att du borde bli modell: Nä xD Vill inte bli det heller. 
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Svart är ingen färg det är s man känner sig lol. 
48. vem är mest galen i din klass?: Norea är fan svårslagen haha!
49. brukar du sova med en nalle vid din sida? Nej. Dock så kallar pappa mobilen för nalle, så om det är så då söger jag ja. 
50. vad tänker du på just nu: Att jag är så jävla dålig på att skriva intressanta svar på liknande listor haha. Att jag måste välja kläder inför imorgon för jag kan inte bara sätta på mig något utan att ändra mig. Att jag är mätt som satan. Att det är dags att sluta nu. 


18.37//HERE, THERE AND EVERYWHERE

Hej hej hej. I fredags drog jag, Norea och Mickz till Hanna på fest. Det var mycket kul, träffade folk jag inte träffar så ofta och det blev en hal del välbehövligt prat. Vandrade hem i natten och kallt var det.
Vaknade på lördagen av att mor ringde. En halvtimme senare ringde Joel mig och frågade mig om jag var på att käka pizza. Var jag på att käka pizza? OM jag var på att käka pizza!!!! Vegapizza for life dagen efter<3
Följde sedan med honom, Pontus och Basse till Fagersta. Hängde lite i en replokal, kikade på lite vinyler och sen åkte jag och Sofie hem till mig i Avesta. Mötte upp Crisse, John och Daniel som lite hipp som happ hade förkrök hemma hos mig då de skulle vidare på fest. Bakisheten slog då till mot mig och jag och Sofie somnade strax efter att killarna drog. Vaknade upp och gjorde finfrukost och blev sedan hämtad av mamma för att jag skulle övningsköra. FATTA det är inte långt kvar ALLS, det är liksom 18 dagar kvar tills jag blir 18. Bara det!
Just nu väntar jag på ett Emma ska logga in på skype och sörjer att jag glömde min chipspåse hemma hos mamma och pappa.
Så. En snabb uppdatering. Varsågoda.  

19.39//MATBE I LIKE THIS ROLLERCOASTER, MAYBE IT KEEPS ME HIGH

Idag gick jag till skolan med hostan form hell, men tog mig igenom ännu en kort och trist dag. Agerade läxhjälp ett tag tills jag mötte upp Kikz och vi slängde oss på min säng och somnade nästan till ljudet av MTV Rocks (som förövrigt är det bästa TV-kanalen jag har). Filip kom förbi ett tag, har inte träffat honom på väldigt länge så det var kul att ses ett tag. Sen en körlektion som gick väldigt bra och en pestopasta senare så ligger jag här med ricinolja i håret. Det fungerar bra måste jag säga! Ingen WOW-effekt men det fungerar! Håret känns friskare och längre för varje dag. Dock kan det sista vara en ren placeboeffekt haha. Imorgon har jag sovmorgon och det ÄGER för jag har aldrig sovmorgon. 
 
Förresten så är inte min blogg så jätteintressant, så funderar på att hitta en lista eller något HAHA. Bara för att ha något att göra... Haha sad but true. Vi får väl seeee. 
 

19.16//OH NOT AGAIN

Hej. Idag har jag legat inne hela dagen som en säck potatis. Fan ta förkyldningar. Dock så verkar det vara en kort sväng den här gången då jag redan mår bättre. Behövde nog bara ta det lugnt från allt ett tag. 
Sett en underbart bra film "Now you see me" som alla borde se. Ätit lösgodis fast jag inte har något smaksinne och vridit mig ut och in av rastlöshet. Jag hatar att vara hängig. 
 

20.25//INGET KAN RÖRA OSS INATT.

 
Lika som Mickis så är jag ocksåi en kentperiod. Speciellt denna^.
Annars idag så har jag gått igenom den extremt tråkiga skoldagen och sett en kul föreläsning. Gick påmöte, mötte upp Agnes och så har vi hängt hela kvällen. Nya hörlurar har jag också köpt, vita och fina. Ätit pestopasta och skrattat åt idioter. Som det brukade vara för ett-två år sedan. Min fina. 

17.57//JAG VILL HA MER

Godkväll. Hemma i Avesta igen efter att ha spenderat ett dygn där. Igår firade vi Magnus så vi gick ut och åt på Kapellbacken (med rätt så kass service... men min mat var god iallafall) och jag har saknat att umgås med de människorna. Sen drog vi till Gustav där vi spelade beerpong, ölspel och så vidare. Dundrade hem vid 01 och sov lääääänge idag.  Övningskörning och städning, riesen och rippning av skivor. Något mer värtatt berätta? Nä. 
 

15.49//THE WIRE

 
Hejhej. Igår var det fredag och idag är det ju då lördag. Igår var jag fan överallt; Gick till Tove efter skolan och köpte lite kläder av henne, därefter väntade körlektion som gick sisådär och sen var jag så slutkörd att jag gick hem till Mickis och hängde med henne, Kikz och Ellinor. Vi kollade på Bambi och åt bullar. Ingen mer märkvärdig fredag än så, TRODDE JAG...
När jag cyklat hem runt 23 och står vid porten så märker jag att mina nycklar är borta. De är helt förlorade. Då är det så att de troligtvis måste ha ramlat ur min jacka när jag cyklade till Mickis (då jag tappade min mobil men märkte inte att jag tappade nycklarna så har egentligen ingen aning) och ja där stod jag utan nycklar. Tur att man har bra kompizar som bor 100 meter bort, så jag slapp sova ute haha.
 
Och idag har jag attackturbo-duschat (när väl mamma kom och låste upp lägisen) och övningskört till Fagersta. Så där sitter jag nu, vid mors dator och klarade nyss första deltestet i Fas C (HURRA!) och ikväll ska jag fira Magnus som fyllde 20 år nu i veckan. Ska kul att träffa mina fagerstakompisar. Snart kommer Agnes och Sofie hit också, åååh saknat dem så mycket.
 
PS. Saknar mitt röda hår. Mitt LÅNGA röda hår. Håll ut Mimmi, håll ut!

23.00//THIS IS HAPPENING BECAUSE OF YOU

Idag har vi haft spelning i aulan, som gick bra. Jag är nöjd. Det kunde ha gått mycket värre för min del (Och detta är en stora ord från den mest självkritiska personen ever, alltså JAG) och ja. Jag gillar det. 
Gick till stan och införskaffade två nya tröjor, ögonbrynsfärg och franslim. JA franslim, tro det eller ej. Jag fick nämligen 13(!) par lösögonfransar av min brors mamma, och upptäckte dem rätt så nyss när de stod i mitt badrumsskåp och samlade damm. Så jag tänkte börja ha det oftare, och det är inte så tokigt egentligen. Oh my, I'm turning into a kvinna...
Såatteeeeee, fikade hos Norea och nu lyssnar jag på Biffy Clyro. Körkortsplugget sket sig idag och känner skuld men kommer knappast kunna plugga nu. Får hårdplugga nästa vecka då fas C är den värsta fasen so far. Mindre än en månad kvar, ommyfuckiggodNEJNEJNEJ. 
Bara skoja, jag kommer få körkort (Inställning är A och O). Så det så. MHM. 
Håll käften nu Mimmi. 
 

21.54//DET ÄR VI SOM HATAR FOLK

Kommer aldrig tröttna på den här videon hahahahaha, så jävla skönt störiga haha. Mina favoritkillar (+Jocke).
 

20.31//DO THE LOCOMOTION

Åh gårdagen var en så fin dag det med. Vi provade studentmössor och det blev ju en slant som försvann där... Bönor i en månad. Lol när mor betalar mer än hälften så det är kolugnt. Och fin blev den!
Tog sen en fika med fina tjejer och pratade student och framtid. Åkte sedan hem till kikz med henne och Cila och vi var uppe till tre dumma som vi är. Råsliten, nyduschad och med Mickiz som nyblivit sällskap säger jag hejdå och klart slut.

RSS 2.0