22.26//I DON'T WANNA FEEL ANYTHING

 
 
 
 
Hahahahahha älskar att folk fortfarande går in på min blogg varje dag <33333 ni är så fina<3333
 
Amen annars då? jo jag jobbar denna vecka (haha bloggar endast när jag jobbar pga Fagersta är så tråååååkigt just nu) men jag  har bara en arbetsdag kvar!!!!! sen ska jag HEM igen och är ledig i 10 dagar. Ska fira bästisens b-day, åka till stockholm med rödisarna och hänga med månsiboi.
 
Haha jag vet verkligen inte hur man bloggar längre. Jag vet liksom inte vad jag ska berätta för er, ni tappra själar därute. MEEEEN jag kan ju dra en fin liten lista över vad jag har åstakommit de senaste månaderna:

- Jobbat (såklart lol :p).
- Varit stammis på hamnkrogen fast nykter nästan varje gång.
- Visat Kikki och Nori Fagersta.
- Försökt supa ner Kikki.
- Söp ner mig själv istället.
- Haft det mest störda lovelife ever. Fan hatar känslor, håll er borta.
- Färgat håret blått.
- Tappat mitt körkort på fyllan.
- Varit på fest mitt ute i skogen och sov i en bil.
- Badat så många gånger.
- Kommit ut som rökare inför mina föräldrar, så nu kan jag röka hemma <33333
- Shoppat upp 2k i Stockholm because I'm worth it efter dessa månader av prövningar.
- Varit på besök i Ludvika.
- Haft besök från Ludvika.
- Backat in i en bil.
- Druckit för mycket Redbull (har en till i kylen också, längtar).
- Och ja. Eh. Typ inget alls.
 
Få se. Jaaaa det var väl allt vettigt jag hade å komma med. Nu ska jag slå på någon rulle i gamla barnrummet och tagga inför jobbet imorgon. Puss och kjam.
 
 
 
 
 
 

01.25//det är alltid jag, inte du

Ah Hejhejhej på er. 
Ligger i mitt gamla barnrum i Fagersta. I know right!?!? Nä men jag jobbar och sliter och då njuter jag av pappas mat och mammas kramar. Ett plus är också att jag kommit ut som rökare inför dem nu, vilket gör allt enklare. 

Har fortfarande inga planz inför hösten, vill mest bort från allt just nu. Är rätt så trött på livet just nu och vill hellst byta liv. Någon som har ett till salu? 


12.04// mimmi när hon jobbar


Jahapp hej svejs (och hej Tove som vill att jag bloggar). Sitter på jobbet i Ängelsberg som jag hoppades på att jag skulle slippa iår, men då Avesta har den högsta ungdomsarbetslösheten i Dalarna så fick jag återvända. Alltså jag vet jag låter som en bortskämd skitunge som klagar på att ha ett jobb med gratis fika, ren luft, P3 på radion och ja. Det är najs MEN inte när det inte kommer någon och fikar......... Så går det när man öppnar ett fik mitt ute i skogen. 
Så jaaaa jag sitter ensam i ett torp aka café just nu och dricker earl grey-te. 

Annars då? Jo jag har varit på bråvalla som ägde då vi bland annat träffade Frej Larsson från Maskinen (Jaaa jag har outat detta på både insta, Twitter och Facebook två gånger MEN jag skiter it för det var fan det bästa som hände under bråvalla) och alla grymma artister. Mando Diao förvånade lika så Lana och Bombay Bicycle Club. Besvikelsen: Of Mice and men och att arrangörerna sög dase på att få festivalen att fungera. Man trodde ju att de skulle lärt sig ngt från förra året men ICKE. Men vadå, otömda bajamajor och trasigt betalsystem är väl trevligt!?!?!? Nej.

Hade iaf bästa tjejerna med mig och vi rockade. Vänskap är så mycket mer värt än allt annat. Mer än dumma killar. 

Så ja jag har det bra, trots trist jobb och regn. Jobbar varannan vecka så jag kommer vara ledig ändå vilken är så najs. Känner mig dock lite som ett skilsmässobarn då jag bor hos mina föräldrar varannan vecka nuförtiden, men det är mysigt. 

Nu ska jag fortsätta få betalt för att Twittra, spela Candy Crusch och äta fika. Puss hejdååå

RSS 2.0