02.29//LATE

Har nu bott i Fagersta i en vecka. Dagen till ära har jag varit bakis och tragisk hela dagen, på grund av att jag var på 20-årsfest igår i nästan 12 timmar haha. Så partyqueen. 
Så idg har jag legat i mörkret tillsammans med bakisångesten samt de mest enklaste serierna man kan hitta. Men det var värt det, då jag hade fantastiskt kul igår! 

Annars då? Jo jag flyttar till Oslo om 18 (!!!!!!) dagar. Jag börjar inse allvaret i det nu och blir fan både räddare och gladare för varje dag. Jag hoppas bara att det kommer funka alltihop.
 
Och på grund av att jag har legat inne och sovit hela dagen idag så kan jag inte sova nu. Kollar på Dreamgirls och drömmer om att stå på scen och röker cigg utifrån mitt fönster. 
Så jag har väl det bra. Bortsett från bakisångesten. 
 

21.55//same same but different

 
Nu är jag flyttad. Jag har rivit och slitit heeeela dagen med att få allt klart - vilket det blev tillslut. Det blev rätt bra ändå, även fast det är mitt gamla rum. Tycker faktiskt mer om det nu än för två år sedan. Hm. 
 
Helgen har varit bäst. I fredags så hade jag utflyttingsfest som var hur kul som hellst (och jag var hur full som hellst också för den delen) trots att själva utgågen var trist. Igår så var det dags för en "sista kvällen med gänget" så vi samlades i min halvtomma lägenhet och umgicks. Gör så ont i hjärtat att tänka på det nu. Buhuhuhu.
 
Aja. Nu ska jag kolla film och försöka vänja mig vid det nya rummet. hare bra för d har inte ja.
 

18.36//ONE LAST FOR THE ROAD

 
 
Nu sitter jag på mitt sovrumsgolv och är sentimental. Snart kommer min lilla etta fyllas med folk för sista gången, och jag ska snart flytta ut och flytta från Avesta. Snart ifrån Sverige. 
Jag är livrädd och så modig på samma gång, ledsen och glad över att jag ska flytta. I två år har jag bott i Avesta och dessa två år har varit bland de svåraste och bästa åren i mitt liv. Jag har fått vänner för livet här, men också lärt mig en bit på vägen av vilka männsikor man ska lita på. Jag har fått mitt hjärta krossat fler gånger, men har klarat mig med hjälp av mina goda vänner. Vi har gjort så mycket ihop, upplevt så mycket, levt så mycket. 
 
Jag har haft lite svårt att förstå att jag ska flytta, men det är nu när jag sitter på min balkong och ser ut över lilla Avesta som jag faktiskt inser att den här eran snart är slut. Jag kommer aldrig mer ta en "mitt-i-natten-jag-är-så-jävla-ensam"-cigg på balkongen, jag kommer aldrig mer ha störda efterfester och jag kommer aldrig mer ha vanligt häng på mitt golv lyssnandes på vinylskivor. Det känns lite sorgligt. 
Men det är dock mycket som jag kommer slippa. Jag kommer slippa gå runt på samma gator och jag kommer möta nya människor som kommer ge mig nya perspektiv på livet. Men en sak är säker; jag kommer aldrig hitta såna vänner som jag hittat här. 
 
Jag har kämpat, brottats, skrattat, älskat och haft en så sjukt betydande tid här under de här två åren. Låten jag har klippt in i detta inlägg är en låt som jag skulle lyssna på när jag var redo, när jag var klar. Därför lägger jag upp den här. Texten är fantastisk.
Om en halvtimme börjar festen och ikväll kommer jag festa som aldrig förr (eller aldrig mer*, beror på hur pessimistisk man vill vara - jag föredrar att inte vara det) med mina vänner från olika håll. 
Jag ska ha det så jävla bäst ikväll. En sista gång i min lägenhet.
 
Ni som läser detta (eloge till er förövrigt) kanske tycker att jag är lite VÄL dramatisk nu. Grejen är dock att detta var mer än en lägenhet för mig. Jag har flyttat mycket och har därför aldrig känt att jag har haft ett riktigt hem, men denna lägenhet ser jag som mitt hem. Mitt egna. 
If these walls could talk, I'd probably be in trouble hahaha. 
 
Nej men. Nog med det sentimentala. Nog med snyftbeskrivningar om hur mycket jag kommer sakna allt detta. Nu ska jag festa. Kommer bli skitfull och vara skitkul. Ha det bra. 
 
 
 
 
 

01.48//7 deadly sins

För att jag är väldigt uttråkad.

Lust: Something that I find attractive:
- Människor med alternativ stil av alla slag, SKÄGG<3, tatueringar och humor. Bra musiksmak är fan ett krav också. 

Pride: Something that I like about myself:
- Att jag vågar göra saker, även fast jag vet att det kan gå åt helvete. 

Sloth: Something that I dislike about myself.
- Jag är alltid den som älskar mest och alltid blir den som blir sårad.

Envy: Something I wish I was better at.
- Skriva musik. Eller rättelse, vara mindre självkritisk.  

Gluttony: One of my favorite foods.
- Ärligt, jag vet inte??? Men fan, en fet pizza men räkor, mozzarellaost och Vegas mellansås är fan heaven. 

Wrath: Something that gets me angry.
- Sexism. Normer. Könsroller. När folk antar att jag är gay/manshatare/ickerakad pga öppen radikalfeminist. FYI inget fel med att vara gay. Grejen är att om det är något jag inte är, så kränker det min personlighet. Sen med rakningen så ljög jag väl lite, palla raka sig hela tiden liksom. Sen manshatare är bara en trist koppling till feminister fast det strider mot det som feminsm står för.

Greed: Something I can’t get enough of.
- Orgasmer. Vem kan inte hålla med om det??? Och fika. Fan vad jag älskar fika. 

 

16.27//TIDEN STÅR STILLA

HEJ! Mitt i allt flyttkaos som snart kommer inträffa så sitter en rastlös liten Mimmi och sorterar sina skivor i bokstavsordning. Jag är så trött på att vara arbetslös, sysslolös, pengalös, AAAAAAAARGH. Jag hoppas verkligen att det skickar igång snabbt när jag väl kommit till Oslo, för kan ej hantera detta längre. Har liksom INGET att göra för att alla andra jobbar/pluggar/är borta osv. DET SUGER. 
 
Så jag har alltså inget vettigt att berätta för er. För att de senaste veckorna har jag bara spenderat i min säng. Eller vikt flyttkartonger. Det är så klurigt med flyttkartonger. 
 
Eller jo. Såg The fault in our stars imorse. Jag grät som ett litet barn. End of message.
 

RSS 2.0