23.10//YOU'LL FIND ME AT THE BOTTOM OF THE PAGE

Skolan flöt på, som alla andra dagar. Slappare får man ju leta efter egentligen, men mitt eget val. Kul har vi iallafallför det mesta. Efter skolan så drog jag med mig en Denice till Fagtown för att visa den fina och levande stad som jag bor i. Inte för att vi var ute så mycket, but still. Vi skrattade, pratade, stalkade och hade det hur bra som hellst! Tycker så himla mycket om den där Denice. Trots att hon gillar pojkband.
-
Nu går jag och lägger mig, vanligvis brukar jag somna mitt på dagen men eftersom jag inte gjort det idag så är jag dötrött nu. Tagga onsdag, träffa Gustav och prova dansträning med Agnes. Vill bara träna nu, ojojoj.
Ska nog även bli några centimeter högre imorgon och springa runt. Hm.
Godnatt på era maskätare, vi höres och synes.

23.01//FROZEN

Min dag har varit.. Speciell. Skolan började bra men slutade mer eller mindre inte så bra. Men kanske behövligt. Vi får någon se hur det blir med den saken. Väl hemma så råkade jag somna i vardagsrumsfåtöljen i någon timme vilket inte var bra. När jag väl vaknat och insett att jag börjar vända på dygnet (Igen.) så var det redan för sent.
Drog ut på en lång och kall promenad vid åtta med Jimmy, mycket trevligt. Stelfrusen ligger jag nu i sängen och lyssnar på Frank Turner, mycket förälskad. MYCKET förälskad. Om det bara vore så enkelt.
Imorgon slutar jag ett och sen ska jag visa Denice hur Fagersta ser ut. Hoppas hon kommer överleva.

23.20//BLAJTEXT UTAN MENING, FÖRVARNAR LITE OCH SÅ.


Jag kan inte sova.
Ligger i sängen med en tung kropp men en fartfylld hjärna, och samtidigt så är jag inte trött. Har glott på Fucking Åmål hela kvällen, den filmen är så underbart bra. Känns som att jag nu kommer ha en stark BD-period framför mig och det gillar vi. Känns som att jag vill klippa av mitt hår,kommer nog göra det i höst. Eller någe. Jag tänker för mycket tycker jag. Det tycker Agnes också. Fan, egentligen så är min blogg bara fylld av allt blaj som jag har i huvudet men i en mer ren och softisikerad form. Jag är inte såhär stel som jag låter när jag skriver, det bara är så att jag inte kan skriva typiska fjorretexter med missbruk av utropstecken och pussgubbar. Okej, inte för att jag VILL det heller. Nu jävlar går det av bara farten, tror inte jag hinner andas innan jag skriver en ny mening som återingen inte fyller något speciell mening. En mening utan mening, haha. Tagga skolan imorgon eller nått. Nej.
Jag är en hemsk människa. Men jag är iallafall inte hemskt normal. Det hjälper lite.

19.33//THINKING LIKE A GIRL, ACTING LIKE A MAN

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lf7gostjkW1qaeb09o1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1327948404&Signature=w4eJQxlmdG%2B3hhCCnjDS5o%2B%2BE5A%3D
Har kommit på en sak. Det här med att kolla på innebandymatcher från halv ett till sju är ganska slitande. MEN ack så kul faktiskt, trodde jag aldrig om mig själv. Till en början var det väl som det brukar vara, försökte hänga med i alla viftningar med klubborna och alla konstiga regler. Men de sista minuterna satt man där och skrek och skakade haha, shit kool. Iallafall, et har jag gjort idag. Kollat innebandy. Om ni missade det på något sätt.
-
Resten av kvällen ska jag fan inte göra ett skit, kasnke slänger mig i badet för att koka bort dessa allt för växande saker innanför pannbenet. Nej, jag pratar inte om mina andra personer i huvudet, jag brukade vara schitzofren men vi mår bra nu hehe, utan om sånt där oväsenligt. Sånt som kanske skadar.
Aja, tuggar lite Kent och dricker upp mitt glas med laktosfri mjölk.

10.07//GURLSNAJT

Kvällen blev lyckad. Jag lagade mat som faktiskt gick att äta och jag hoppas att maten passade tjejerna.
Mycket skratt, dans och skrik. Just like the old times.
-
Så ja, vi vaknade nu för ungefär två timmar sen. Just nu ligger alla i min säng i en hög och kollar Sex And The City samtidigt som godispåsen går runt. Min söndag blir nog inte mer än såhär, kanske kilar med AG och kollar innebandy och sen kanske vandra bort till Arena. Vi får väl se.

13.45//LÖRDAG

Hej på er fuckfaces. Hur mår ni en dag som denna?
Jag mår prima, efter en natt med mycket och välbehövd sömn. Det här med fem timmars sömn varje natt varje vecka börjar ta på en. Men nu mår jag bra och jag ja, lördag och så vidare. Gårdagen slutade iallafall hos lite chillhäng på Ringvägen med härliga människor. Lite som vanligt, pratade om religion och förbannades över killar och tjejer. FANIMEJ va jobbiga vi är dessa dagar.
-
Ikväll är det jag som tydligen står för maten och gäster i form av AG och Vendis kommer. Jag ska tydligen laga trerätters idag och vi får väl hoppas att de (Och jag, eftersom jag ska laga maten) överlever. Jag fick ett MVG i hemskunskap dock så det borde inte bli ett problem. Eller ja, det MVG:et fixade jag med hjälp av att läsa av Riggans svar på tvättprovet och bakade lite halvmisslyckade muffins eller nått.
Men innan de kommer så ska jag, som den blivande värd jag är, städa och dona.
Fast jag kommer hamna vid pianot ändå.

19.59//I JUST WANNA MAKE U SWEAT


Efter ett combat-pass, lite rodd och överkroppsträning så är jag hemma igen. Såjävla skönt att träna, helt sjukt! Slänger i mig lite smaklös thaigryta ala Felix, svettas snart ihjäl av kombon långkallingar+mjukisar+element i varje hörn och samtidigt så hörs det lite Ramones. Kilar ut senare och ser vad som händer på andra håll. Imorgon ska jag sova ut, fyfaaaaan va skönt. Ha en superbra fredag!

16.19// LITE SNABBT OCH LITE HALVKASST.

Det är freedag, men det känns som inte osm det. Drar och kör ett Combat-pass för att liva upp stämningen lite, lite sparkar och slag i luftan kan ju inte skada haha. Finaste Alina fyllde år idag också och vi överraskade henne med tårta, himla kul. Nu ska jag packa, höres!
-
BTW, vad har hänt med blogg.se?

08.55//WHY SO BLUE?

Chillar lite sovmorgon och lite yogurt. First Aid Kit är bra de, fin morgonmusik.
Hoppla, det snöar och är fyra minus ute. Äh trotsar det med att ta strumpbyxor. Haters gonna hate HEHE typ.
HEJJ!

22.59//SÄG INGENTING, FÖR ÖVER TELEFON ÄR VI BARA RÖSTER.


22.32//IBLAND NÄR MAN TAR TAG I SAKER BLIR DET BRA.

Hej på er. Ett fett leende^ ligge rjag inne med idag, var och pumpade på gymmet för första gången på ett bra tag. AJAJ, men nu blire ändring på det. Så skönt att få återigen se Arena. Mitt andra hem typ haha.
-
Iallafall, väl hemma så blev jag utdragen av Jakob för att kolla när Nicklas åkte skridskor. Vi var så taggade påatt han skulle vara värdelös och ramla men nej. Killen kunde ju. Tråkigt. Ville känna lite skadeglädje som grädde på moset på denna bra kväll, men man kan ju inte få allt.
Tillslut blev det så jävlakallt så vi rog hem till Nicklas och slet lite. Robin kom dit och ja. De pratade datorer och stream, jag fattade lika mycket som en pingvin förstår beachvolley. Så jag gick hem och förnyade min egomapp på datorn, drack mycekt te och nu ska jag sova.
HEJHEJHEJHEJHEJ

JOY SOCIETY

Kommer ihåg att jag såg dessa på Lindgården för nått år sedan. Tyckte de var helt okej, och jag tyckte basisten var så jävla snygg. Nu så har de tydligenblivit hyfsat småkända. LYSSNA!! (Ps. Ja, basisten som sjunger är han jag menar. Fortfarande snygg.)

20.22//FINALLY KOM MITT LILLA PAKET, STORT LEENDE.

Min kamera dog precis efter att den kassa bild blev tagen. Men jag är iallafall 6 cm längre nu. Störtkär och störtlycklig, ååh skor. Kändes lite asbra sådär när man haft en vanlig tråkig och halvdan dag och när mamma ropar från nedervåningen: "MIMMI DET STÅR ETT PAKET HÄR!" Liksom lycka. 700 spänn fattigare men ack så värt. DO THE CREEP AAAAH!

21.43//JAG HATAR

Tumblr_ly9m2ybe901r1ceowo1_500_largeTumblr_lxsygxqfvx1r9q69mo1_500_large
Nu har Agnes gått. Själv ligger jag halvt påklädd i sovkläder och skriker snart av smärta. Att jag har åkt bräda idag är det ingen talan om, och nu märker jag smällen som mitt jävla äckel-knä fick ta. Blir så ledsen. smärtan kommer alltid efter dagarna när jag ligger och ska sova. Bajsskit alltihopa.
Min gitarr ligger slängd bredvid mig, vill spela men det låter hemskt. Jag saknar att sitta och spela ibland, men finns inte samma lust längre. Pianot har liksom tagit över. Ska förbereda mig inför den kommande morgondagen, slutar ett och det känns bra fast jag inte har sång med Karin längre.
Nu ska jag halta mig bort mot toan och sedan blir det sängen och Skins. Eller Misfits.
Mer inne på det första, Misfits säsong tre är inte samma utan Nathan.
Aja, pathetic girl is out.

18.05//WINTERKINGS

Jag överlevde!!! OCH DET VAR SKITKUL! Troode aldrig att jag skulle säga det men fan om det int blir en snowboardtjej av mig också. Efter ex antal halkningar och liftfiaskon så gick allt asbra. Taggad på att åka mer, vem är på!?!?!?!?!? HIHI. Min klass är bra den. Ibland så tycker jag faktiskt om den riktigt mycket.
-
Just nu så myser jag med Agnes, hon kom hit med cupcakes. Så nu ska vi tjocka. Hihi.

21.25//SPARA PENGAR? VADÅ?

Aa, det jag fick med mig. Jag SKULLE ha sparat pengarna denna månad, men nej. Eller jag har en del kvar but still. Face it, det är roligare att spendera pengar än att spara dem.
Lite H&M dit och lite Gina(!!!) dit, och så farliga Carlings.

17.46//SÖNDAG

Nyhemkommen från Västerås efter att ha varit där med Sofie och hennes familj. Studiebidraget var det bara att tacka för dessa två dagar och så var man hyfsat fattig igen. Menmen, min garderob blev större. Kanske visar senare vad jag införskaffat. Mycket bra dag!
-Tumblr_lwkh1anvrx1qdwcp0o1_500_large
Just nu går musik på högsta och jag packar lite inför morgondagen - Filuftsdag. I SKIDBACKEN. Jag, Mimmi Bergström, ska alltså åka snowboard imorgon. Jag känner den panikartade ångesten komma närmare..
Jag har what so ever aldrig stått på en snowboard förut och skidor har jag åkt en gång och det var sista gången. Jag vill kunna åka, men vägen dit känns jävligt långoch fylld med smärta haha..
Kommer ge min klass ett gott skratt.
OCH jag får en anledning till att ha underställ. JAG ÄLSKAR UNDERSTÄLL! Finns inget bättre.
-
Så nu blir det att lägga fram allt och sen duschen, höres en sista gång innan döden tar mig.

19.51//SAKNAD
JAG SAKNAR MINA SOLGLASÖGON^!! De som tragiskt nog avlivades på P&L i somras. Hittade kvarlevorna av dem nu, därrav denna inledning. Sorg.
-
Iallafall, HEJ!
HAr inte gjort någotvettigt idag, kolal tinnebandy och varit med AG. Sticker nu snart till Jakobo, sen sover jag hos Sofie. SÅ KUL ATT VETA, RIGHT!?!?! Hehe, vet att ni tycker det. HA EN BRA LÖRDAG!

..........

JAG FÖRSTÅR INTE OMVÄRLDEN

10.42//STÄDA OCH FRUKOST, MIN LÖRDAG.

hej min blogg suger hejdå.

09.25//KINGOFTHEWORLD

Happ. Hemma idag. Ganska praktisk dagidag faktiskt, skulle redan till sjukhuset och röntga knät och på köpet så mår jag som en ja. En person som sovit för lite för länge. Det tar på en och ibland pajar systemet.
Misfits ALL day!

23.35//LIKES+DISLIKES


Att vakna på morgonen och sedan somna om.
Pannkakor.
Språk som jag tyvärr inte kan.
Garagelukt.
Nybäddad säng med nytvättade lakan.
Speciella hårfärger.
Apelsinjuice.
"Shake it like you just don't care":a.
När man går på stan med musik i lurarna och man börjar gå i takt med låten.
Husmanskost.
-
När bussen är försenad.
Kaviar.
Människor utan sinne för humor.
Folk som whinar på facebook, it's your status not your diary for fuck sake.
Troskant.
Blåsor i munnen.
När hjärtat inte vill sammarbeta med hjärnan.
Min alarmsignal.
SOPA.
När man går ute och det börjar regna och håret blir varken snyggt lockigt eller håller sig rakt. Fjongigt.

19.42// WALK OFF THE EARTH


Mamma hittade, jag älskar.


22.16//FYFAN VA AWESOME BRUD!


17.07//DÖ

Tumblr_lj1jksnj4g1qirkueo1_500_large
Tumblr_ly038chybz1r9kde3o1_500_large

Nyhemkommen, allmänt sur och hungrig.
Hoppas på fetaste sovmorgonen imorgon, annars kommer jag hata historia för all framtid.
Måste träna, men jag orkar fan inte. Äckeldålig har jag blivit på att träna, usch och fyfan. Aja. Sova? Mhm.

21.11//LIVET GÖR FRAMSTEG

Nyduschad och ack så trött tjej som efter ett besök hos sjukgymnasten mår betydligt bättre. Eftersom jag förväntat mig det värsta så kändes det mycket bättre att få veta att problemet inte är så stort som jag trodde, yey!
Nu slänger jag på lite bra musik i form av OK go och First aid kit och väntar på sömnen.
Lätt som en fjäder.

22.14//KOM INTE FÖR NÄRA.

Inne på en Lasse-period igen, han är magisk.

14.56//PANIK RAKT IGENOM

Orkar inte musikvärlden. Orkar inte festivalvärlden.
Orkar inte äckel-Hultsfred, orkar inte äckel-P&L. Orkar inte att Hultan har bokat The Kooks och The Cure. Orkar inte att P&L har bokat Kent och Lasse. Orkar inte att min plånbok ä rhelt tom och ja. Livet suger.
-
Arg tjej som tar en fika för hundra spänn med Vendis som kan lugna ner henne. Fuck.

23.38//HÄR I KYLAN LÄNGTAR JAG EFTER VÄRMEN

Såhär i deprimerande kalla tider så plågar jag mig själv lite extra med att kolla bland sommarbilderna.
Fan vad allt känns bättre på sommaren. Ja, man är samma halvplufsiga brud utan pattar och rött hår som alltid men på sommaren orkar man inte bry sig för man mår så bra. Saknar att hänga med folk på eskiln och grilla på någons veranda. En kall öl i solen. Saknar att leva i shorts och linnen och saknar att ibland klaga på värmen.
JAG VILL HA SOMMAR.

21.38//SUNTDAK

Haft en "fet mat"-dag, färgat hår och varit dum med Gustav på facebook. Blev dramatiskt uppringd av Malin som kortfattat sa: Du är härmed blockerad från min facebook och jag kommer ALDRIG ta bort blockeringen.
Jag är en fin vän. MOHAHAHAHA

12.02//VENDELA

Spenderar söndagen med na. Puss.

23.28//STADEN SOVER

Denna lördag blev minst sagt.. Stillsam. Blev att sitta och halvtröka och bråka om trumpinnar hemma hos Nicklas där testoseronnivån var för hög. Inte det som var planerat, blev fan lite smått irriterad på invånarna i staden vi bor i. Folk sitter och klagar på hur livlöst Fagersta är men när någon faktiskt tar sig tiden att fixar till något så bangar alla ur. Jag slutar aldrig förvånas av småstadslivet.
-
Imorgon är det redan söndag och jag kom nyss på att jag har en engelskaredovisning på tisdag. GOOD LUCK HAVE FUN MIMMI, du är körd. Nästan. Annars så ska jag träffa Vendela som jag inte träffat själv på år och dar, saknat henne. Hittade gamla videos på oss, haha jag tror du vet vilka jag menar vendis.
Nu ska jag glo på TheRunaways och sen sova.Och jag ska fanimej sova ut.

13.26//ECHOES

my man<3<3<3<3<3<3<3<3
God förmiddag på er. Jag är totaldöd i varje benmuskel och i axlarna, så går det när man drr och tränar BodyPump klockan tio på morgonen efter en fredag. Gick alltså inte lika bra som det brukar göra, men det tar vi igen sen. Gårdagen var fin, lite oplanerad som alltid och mycket skratt. Och plåster. Haha jag älskar verkligen att hitta bilder i min mobil på morgonen! Nu ska jag spendera tid med min gitarr och mitt piano och sen se vad dagen bjuder på.
HÖRES!

15.09//COLOURED TIPS


Sådär ja. Så ser mitt hår ut nu. Älskar det. Älskar mitt nya läppstift från Face också, tycker om att hitta paket hemma.
Freeeedag, bra skoldag för övrigt. Med ett D i historia och en filosofisk svenskalektion så spelade vi och hade oss, mja. Helt okej. Var även hos farbror doktorn imorse för att kolla mitt knä, blev inte mycket klokare på att vara där. Men röntgen och sjukgymnast är bokat, känner mig som en gammal gubbe haha. Kanske för att de enda som var i väntrummet hos sjukgymnasten var typ (Låt oss säga) Yngve 75, Arne 85 och jag: Mimmi 16.
Känner mig gammal.

23.24//JAG VILL HA DIN RYGGRAD HÄR, FÄST DEN I MIG.

Jag har färgat mitt hår nu. It's lovely.
Har börjat om från början med Skins, för jag saknade Cassie.
Jag saknar även mina icke närvarande creepers, var fan är de posten? Imbeciller.
Nästa torsdag eller fredag kommer jag dock vara planetens lyckligaste flicka.
Min lilla infektion i min piercing börjar lägga sig.
Och imorgon är det fredag.
Det börjar gå åt rätt håll.
(Utom härinne.)

19.47// I KEEEEEP BLEEEEDING, KEEPKEEP BLEEDNING

Med en kopp te sitter jag och blöder ur huvudet. Ganska mycket blöder jag faktiskt, hela håret. Naa kidding, färgar självklart håret. Dock inte med blod, hehe. Nej men, kände att det var på tin att slänga i lite rödfärg igen. Dock ser det ju ut som att någon slagit hål i huvudet på mig. Men men blir säkert aoesbraoe, eller ja. Det SKA bli det. Jag orkar fan inte att ha skrikröd utväxt (stolt blond, eller inte) och mörkröd i längderna som de tidigare färgningarna resulterat i, men det blir nog bra. Morsan kan ju!
Har även en svart färg som ska i, men säger inget mer om det HEHEHEEEEEEEEE
-
Dagen annars idag har varit en dålig dag för mig. Hatar allt och alla idag, utom du och ni och du. Aa.

21.02//(NI FÅR BARA ETT KLOCKSLAG IDAG.)



En trött tjej går nu och lägger sig efter att ha gått igenom skoldagen, firat en liten grabb som blivit stor och klippt i kläder. Lite low på omvärlden idag, pallar icke tänka en dag som denna. Känns som att jag har feber till och med. Tack för kaffet, hejhopp.

17.24//MOLN KOM I VÄGEN

Första skoldagen resulterade i en sliten tjej som med nöd och näppe pallade trycket. I min fetaste stickade tröja så gick jag igenom de vanliga korridorerna och det tog inte många timmar innan jag tröttnat. Är det såhär det ska vara? Att man ska tröttna på skolan direkt efter att rektorn avslutat sitt tal? Trodde jag inte när jag valde skolan.
Lite illa är det. Mitt tisdagsschema har skakats om lite också, ingen mer sång. Ingen mer sång-Karin. Ny tider och ny lärare. Känns.. Konstigt.
Tog en avslutande fika med mina fina bildbrudar, saknat dem såhär under lovet. Teet smakade dock tuggummi.
-
Såhär på eftermiddagen och resten av kvällen ska jag försöka spendera till att plugga. Eller ja, plugga och plugga, mer researcha. Känns lite jobbigt, lite klump i magen. Men ett löfte är ett löfte och så är det.
Belönar mig med en hårfärgning och lite nytt. Hoppas på det bästa.

22.31//FLAWS


Tog tag i min rastlöshet och gick ut och gick i två timmar, i snökaoset. Runt hela Fagersta halkade vi runt, haha inte skrattat så mycket på länge. Taggar en sömnlös natt och en skoldag, nu Misfits.
Ha det.

15.08//TWAT!

Okej. Sista dagen på lovet spenderar jag i min säng, i mjukisar, med apelsinjuice och Misfits. Helt fast, herregud nästan Skins-faktor på denna asså. Yepyep, Nathan är så jävla snygg.
Well, so you know. Jag gör inget vettigt idag.

18.48//KÖR PÅ EN ARKIVBILD OCH SÄTTER PÅ LITE WINNERBÄCK.

Sliter mig igenom de sista dagarna för det här jullovet. Chillat lite med Sofie, kollat fotboll med gänget på O'Learys och sen en skitskön och behövd promenad med Alice som jag saknat så in i helvete. Helt okej söndag, helt okej.
Annars då? Jo. Jag drar mig igenom de sista dagarna som sagt, och på tisdag sitter jag där på buss 500 igen. Känns.. Jodå. Det har varit en välbehövt lov, mer behöver jag inte säga. Ett väldigt bra lov också för den delen även om mitt dygn är totalt snevänt och jag inte mått som en prins hela tiden. Aja, back to old routines now. Ska fan sova vid elva. Tolv senast. Vi får se hur det går.
-
Nu tar jag mig upp till mitt rum och tankar lite Harry Potter, tumblar runt lite och chillar lite till. Höres när vi höres folks.

15.16//NEJ

Ingen bra dag idag. Ingen jävla hårfärg och inget jävla piercingbyte. Extremt ickefotogenisk och jag har lust att kasta ut mig själv genom fönstret, min kamera är för dyr för att kastas ut nämligen HEHEHE. Månkratar.
Ikväll då? Ingen aning. Sofie sover nog haer, aesbrae.

01.49//KINDA OKEY

Hejsan. Lekt med saknade Gry idag, hon är wunderbar. Pratade om allt och inget, känns bra. Sen drog jag hem, eller ja. Fick skjuts hem för att bussfanskapen inte ville gå, så ja. Assnällt att köra hem mig, majgad. Skulle min morsa aldrig göra. Aja, hamnade hemma hos Nicklas tillslut men några goa människor. Lite öl dit och några tatueringar dit, fin kväll. Fick fint sällskap den lilla biten hem och nu ligger jag här. Nykter och mätt som ett svin. Finns inget bättre än mat på natten, åhåhåå. Imorgon taggar vi hårfärgning, därav bilden. Saknar liksom det där RÖDA, och inte det faktum att min näsa ser aa, näsig ut. AJA, imorgon är imorgon och imorgon är egentligen nu.
Så äre, och hon ser ut som en man. Hejp.

23.42//BITCH SHUT UP! MY FAVORITE SONG IS ON

Typ som första bilden känner jag mig. Vet inte hur jag ska vidareförklara det men det kanske är det som är meningen. Typ som bild två vill jag se ut. TYP. Eftersom tumblr är mitt liv nuförtiden, så hittar jag massa bilder på random alternativa tjejer. Denna brud var dösnygg, åh jag vill ha cheeks. Eller septum. Eller lockigt hår. Eller blått hår. ÅHHÅHÅÅÅ
-
Nej, för feg och för ickemyndig för sådanda saker, mhm. Blir att slänga i rödfärg i håret på lördag och fixa tragusstaven på samma gång, ganska dags hehe. Har haft panik när hörlurarana inte får plats i örat på grund av en liiiiten silverstav, fu.
Men först imorgon och då ska jag träffa Gryyyyyy, finally hihi.
Nu skajag fortsätta dregla, hejhopp!

15.32//SLEEPWALKER, AGAIN


Hej på er. Hur har ni det där ute?
Jovars, jag lever. Malin har åkt hem, jag är kvar här och gör inte mycket mer än det. Igår så var jag först och tränade med Sofie, sen bowlade vi med Crisse, Oskar och hans vän Theresa. Jävligt kul var det, och jag kom tvåa! Trodde jag aldrig haha. Har inga bilder från den roliga stunden, men Sofie kanske laddar upp något.
Efter att det åkt hem så slöt vi upp oss med Gustav och Malin och vi gick hem till mig. Allmänt slitna gladdes vi åt Biggest loser (Jag vet, det är fel. Men erkänn, man mår så bra av att kolla på det.)  och sen stekte vi pannkakor i stora högar. Fina vänner jag har, allihopa.
-
Idag då? Jo jag har släpat mig till gymmet, kört ett core-pass (Vilket de märkets att man inte varit på på länge, huuuu.) och sen lite gym på de. Nu sitter jag här tröttare än någonsin och ska undvika att somna. Good luck have fun säger jag bara. Somnade tre inatt så jag kommer nog somna, jävla Harry Potter att vara bra.
Nu ska jag hålla mig vaken med att tanka ner andra delen av sista HP-filmen, hare!

00.09//TIME PASSES BY TOO FAST.

Byter Malin mot Agnes ikväll och vi ska nu kolla på SKins tills vi spyr. Puss och godnatt!

00.47// ALLT

Jagärsågladatthonärhär, min bästa. Uppdateringen kommer suga tills dess, hejdå.

WHAT'S COOLER THAN BEING COOL? ICECOLD!

Malin NU (snart), hej

01.34//SNEEKY BASTARDS

Söt bild från igår som jag hittade bland de andra söta bilderna i min telefon. Juste, jag har knappt sagt något om mitt nyårsfirande? Kort och gott: Folk, vandringar, champagne, högklackat, lite småjobbiga möten, mys, ja. NYÅR. Så. NU kanvi vänta ett år till, jättebra.
Annars då?
Jodå, jag lever. Har druckit upp mitt obligatoriska mjölkpaket och ätit pizza (Som resten av världen verkade göra idag, WTF?) samt städatsom en galning. FÖR IMORGON KOMMER MAAAAAAAALIN! Lätt att jag kommer börja grina när vi ses, det bara blir så med henne. ÅHHÅHÅHÅH
Annars har jag slitvargat mig med Agnes i min säng med Skins. Tog en tripp till Thorsén, inte så livat men helt okej. Vandrade hemåt i slasket och tackar för mig.

08.53// FÖRSTA JANUARI

Nämen GODMORGON!
Mår som ett ja. Jag vet inte. Känns iallafall inte bra att vakna 8.00 den första januari, ooouuuuff. Kommer ihåg massa men vissa saker har inte fastnat. Shit. Aja, hade ett fett bra nyårsfirande iallafall!
Idag är pizza det enda jag vill ha. Och te. Och mjölk. ÅhÅHHhÅ.
God fortsättning, let's make 2012 worth remembering!

RSS 2.0