13.47//I JUST HAD TO DIE

 
 
Hej. Jag lever och det är helg. Andas ut och tänker sova läääänge hela helgen. Har haft en jättemysig fredag med storstädning (jag har till och med skrubbat golvet ute på min blakong, ni som varit där know the dea; skitsnuskigt) och sen häng med Norea och Gustav.
 
Imorgon ska jag ut i Fagersta för första gången på länge, första gången jag går ut på länge överlag. Första gången jag dricker på ett bra tag. Haha, har tappat hela "supa-mig-redlös"-grejen. Kanske för att man började supa med svarthåriga blodsdrickare när man var typ 14-15 år. Kan fortfarande inte dricka sprit efter den tiden haha. Tur att bärs fyller kvoten bra: Gott och billigt. Nu ska jag sova. Godnatt. 
 
(Kommer antagligen blogga på söndag igen om hur bakis och vidirig jag är. så ni vet.)

15.13//MIMMI 13-14 ÅR GAMMAL

 
HAHAHAHAHA JAG ORKAR INTE MED MITT YNGRE JAG. Är hemma hos mina föräldrar och hittade dett apå en sticka, hur underbart är det inte????
 
Bild 1: När jag ville vara fett deep och stod med självutlösaren i tid och otid. Se hur deep jag är (LOL). Publicerade inte en enda bild av dessa, då jag var osminkad och då kunde man ju ABSOLUT inte publicera en bild som denna. Haha åh stackars Mimmi 14 år. 

Bild 2:Skoltoalett i åttan. Ja, jag hade en Canada Goose-jacka och minimala ögonbryn samt den klassiska duckface-posen. Åh herregud. 

Bild 3: HAHAHAHAHAHHAHAHHA VAR ÄR MINA ÖGONBRYN

Bild 4: Jag brukade ofta våga håret med en sån där trefingerstång ni vet, och mitt hår blev stort som ett afro tyckte jag då. Tog egobilder i min gamla garderob. Blixten är självklart med.

Bild 5: Självutlösare igen. Här är jag dock rätt söt. Kommer ihåg att det där var min favvotröja under 2010. 

Bild 6: OOOOOOCH ännu en blixt-i-spegeln-bild. Kommer ihåg att hur jag gjorde det där fjorre-håret: Tupera skiten ur hela håret, sätta upp i knut, sov på det och på morgonen så höll det sig så fluffigt och "vackert"  hela dagen. Stiltips från Mimmi 2010!
 
Bild 7:Oh so deep. Varför har jag inga byxor på mig undrar jag. 

Bild 8: Åhåhåhååh denna bild kommer jag ihåg som igår. Hade blivit dumpad av min första pojkvän dagen innan bilden togs så mina ögon var så röda av sorgliga 14-åriga tårar så jag var tvungen att lägga på sepia-filter. 

Bild 9: JA jag hade en Onepiece. Eller ja, jag HAR en Onepiece. 

Bild 10: Och hääär började det gå åt rätt håll. Var trött på tillvaron och klippte av mig håret, slutade tupera det, hade den där hatten all the time och den där väskan. Detta är verkligen den bästa bilden som förklarar mig under 9an. Stört. 
 
 
 
 
 
 
 

01.04//SKEPPO'BOY

Den sämsta cambilden ever får stå för dagens inlägg. Är i Fagersta då jag ska vara hundvakt. Är obekväm men vänjer mig. Är så jäkla skraj för mitt hus, får så dåliga vibbar av min våning. Annars så flyter det på. Jag tillåter mig att dricka oboy då jag är hemma för en gångs skull och idag har jag också ätit godis utan att panika. 
Imorgon ska jag chilla hela dagen. NU: försöka somna i detta läskiga rum. 
 
 

18.07//RESTs HIS HEAD ON A PILLOW MADE OF CONCRETE

Hej. Under den här veckan har jag inte lyckats göra något speceillt jättevettigt. Eller jo, jag har tagit en fika på stan med Tove, skrivit ett prov som jag faktikst känner mig nöjd med (trots att jag försov mig och hade 40 min att skriva provet på) och snart ska jag iväg på Arbetarkommunens årsmöte. Orkar egentligen inte, vill bara ligga och kolla på film eller serier med min älskling (jordnötssmörsmackor alltså) och beklaga mig över livet. Är grymt stressad över framtiden samtidigt som jag knappt bryr mig.
Ska snart skicka in ansökningar till folkis, och det är fan lite läskigt. 
 
 

02.23//JAG ÄR BOMBEN PÅ TERMINALERNA I VÄSKAN SOM LÄMNATS KVAR

Är förkyld, kan ej sova, min hals rispar och jag kan inte göra något åt saken. 
La Belle Epoque var fin, som alltid. Den växer. 
Dör melankolidden just nu, bye. 
 

12.59//ÅÅÅÅH TJEJER!

GLAD INTERNATIONELL KVINNODAG!!!!!!
Trots att jag är bakis och hatar alkohol så ärpeppen på topp idag! Senare idag ska jag, Kikz, Norea och Amanda åka till Falun för att gå på ett stort evenemang dagen till ära och jag kunde inte vara mer taggad!
Det är fan julafton för feminister det här hehehe. TILLSAMMANS ÄR VI STARKA. 
 
 

22.04//HARD

Hej. Taggar fest imorgon och gör absolut ingenting i skolan. Inte mitt fel dock, har inte haft en enda värd lektion. Sen så är min icke existerade motivation som har ett finger med i spelet hehe. 
Men ni kan ju kolla på denna söta katt sålänge. puss puss puss puss puss puss
 
 

22.43//du stör dig hårt på mig

Hej. Idag började skolan återigen efter ett välbehövligt (men förbannat kort) lov och jag segade ihop redan vid 10. Är så fullständigt trött på skolan, eller åtminstone mitt beteende i skolan. Önskar att jag faktiskt ville spela och sjunga, men det vill jag inte längre. Den enda gången jag vill sjunga är på studenten, då jag vet att alla mina nerver försvinner i takt med promillen i mitt blod haha... Aja. WHATEVER.
Skoldagen slutade och jag har sedan hängt hos Gustav med goa människor. Drog sedan en vända till Donken med Mickis, Magnus och Måns. HAHA insåg just precis just nu att vi lät som värsta familjen ur en barnbok eller en grupp superhjältar typ "Mimmi Mickis Magnus och Måns" hahaha FÖRLÅT jag har så dåligt humor. Fniss. 
 
Imorgon ska jag upp till Högskolan Dalarna med SSU och förhoppningsvis snacka lite med Jimmie Åkesson. Förväntar mig dock inget vettigt sagt från hans sida. SSU Dalarna är dock bäst. 
Nu ska jag försöka läsa ut Frankenstein som ska vara utläst till på onsdag (hehehehe) och försöka sova tidigt. Och vi alla vet att jag egentligen kommer vara uppe halva natten och prova kläder samt hetsröka. 
Peace. 
 
 
 
 

RSS 2.0