23.29//ANDRA ADVENT

Hejsan igen. Nu när jag har varit "borta" i en vecka så kanskae jag har något kul att berätta? Jo men visst.
Till och börja med så har jag klarat mitt teoriprov (SÅ JÄVLA ÄCKLIGT GLAD SÅ JAG SKITER REGNBÅGAR FOR REAL) och trots den hemska snöblåsten så gick jag som på moln hela fredagsmorgonen.
Jag har också spenderat tid med en gammal vän vid namn Jakob som jag inte träffat på ett bra tag, så det var kul att träffa honom igen. Hade sedan mackmys med Norea, Kikki, Ellinor och senare kom Lois. 
 
Och vad har denna fattiga student gjort hela helgen? Jo jag har faktiskt varit på kurs i Falun. Ja jag är blott 18 år och spenderar min helg på en kurs, det kallas vuxenpoäng eller något. Det var SSU1 som handlade mycket om socialistisk historia, arbetarrörelsen och feminism samt antirasism. Det var sjukt intressant och fan, alla borde gå med i SSU för att hänga med dessa goa människor. Skrattar så mycket med dem. 
Vi övernattade på ett vandrarhem som är ett fängelse från början. Det var rätt så creepy, man bodde ju i gamla celler och alla fönstren hade galler. Klastrofobin kom lite smygande sådär, och speciellt när vi sov fem pers i ett rum med 2 vångingssängar där bäddarna var knappt 90 cm breda... Är mest impad av att vi ens kom upp på morgonen. 
 
Idag har kursen fortsatt, men jag och Kikki åkte tidigare då vi skulle vara med i körens lucia. På tåget hem så inser vi båda två att ingen av os har ett lucialinne, så i kylan trampade vi oss iväg mot första bästa affär. Till slut så fann vi två linnen (160/170 i storlek, för åldern 13 år...........) sisodär två timmar innan konserten haha... Timing är berättelsen om mitt liv.
 
Och konserten? Jo det gick bra. Tjejerna är så kickass. 
Imorgon är det måndag och jag längtar inte.  
 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0