18.12//TYCKER INTE OM TELIA.

 
Ja här sitter jag och mobilbloggar, då jävla Telia inte skickat simkortet till mitt internet Än. Nu fungerskt iallafall internet på mobilen. Så ja, vad har jag för intressant att berätta? Nåväl, glitterparty igår hos tovisen som var mycket trevligt och rosa. idag har inte så My ler hänt och lär inte hända mer, lite thaikäk hit och temys dit. verkar vara det som gäller denna lördag då jag har noll saker att göra. Men så kommer denajs och har tråkigt med mig, blir nog bättre då. Så hejdå så länge lilla plågken, min lördag. Kakor och HP. 
Tja varför inte.

17.49//WHY DO I WORRY MY SELF, I'LL BE ALRIGHT

 
Hejhej plågken. Här sitter jag och äcklar framför mors dator. Alltså är jag nu hemma. Eller ja, mitt gamla hem. DET KÄNNS SÅ FEL ATT SÄGA OMG. Men nu är det så, och fast jag bara bott i lägenheten i ett dygn så känns det redan helt naturligt. Dock var det lite roligt när jag vaknade imorse och fick panik när jag inte fattade var jag var haha. Bortsett från det faktum att mitt internet inte har kommit än (därrav uppdateringen härifrån och vid denna tid) och att jag inte har ett köksbord så känns det grymt bra. Äta kan man göra vid soffbordet liksom, yolo swag and shit ja. Internet är ett större problem, då till och med min mobil gett upp internet för den här månaden. Men det är inte därför jag nu är i Fagersta, nej det var tänkt att jag skulle fylla i min gaddning på sidan men NEJ så blev det inte. Aja, får thaimat här innan jag åker hem (!) till Avesta och chillar med Michaela. Hatar att gå och handla mat, vet aldrig vad jag ska handla. Får lösa det där, man kan ju inte utveckla fobi för mataffärer heller. Men sen å andra sidan så är det ju mig det gäller, så man vet aldrig.
Nej men så detta är allt för mig sålänge tills jag får mitt internet (Vilket jag hoppas på är imorgon) och ja. vad mer? Jo jag mår okej. Ja jag lever. Ja jag äter och jag går i skolan. För att inte glömma att jag tänker så det står härliga till. Så, för alla er där ute som läser min lilla blogg (30 stycken fina som slösar tiden här hihi) så vet ni nu hur jag har det. Typ.

23.11//SISTA NATTEN. (DRAMATISK RUBRIK RIGHT?)

Nu sitter jag här, i mitt stora och nästintill tomma rum. Mattan, pianot, tvn, bord och kläder är placerade i vardagsrummet nere, och jag sover inte ens med mitt täcke inatt. Jag spenderar alltså min sista natt här på väldigt länge. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna eller säga, jag är rätt tom på ord just nu. Tom på känslor. Glad över att det händer, glad över att få se om jag klarar mig själv. Att jag kommer ligga och sakna Zickan är ett faktum, kommer sakna att ha något stort och orangehårigt som slickar på mina fötter (och nu pratar jag INTE om en fet och hårig ginger med fotfetisch, utan om mina bästaste kissekatt.) och gosar med mig när jag är nere. 
Jag kommer sakna att inte ha Agnes 20 meter ifrån mig, att inte ta cykeln till Aren amed Sofie och jag kommer sakna att ha mamma och pappa där hela tiden. Men samtidigt så är jag taggad till att ha mer frihet, slippa åka den där dryga bussresan fram och tillbaka, att få prova på att leva ensam och kunna ha kläder som inte är nerhårade med katthår. 
Det enda riktigt jobbiga i detta just nu är att jag känner mig... Nedpackad. Hela mitt liv ligger just nu i kartonger och påsar och det gillar jag inte. Ska packa upp och fixa iordning imorgon tills jag somnar med huvudet i flyttkartongen. 
Just nu orkar jag inte tänka på annat än att jag imorgon flyttar ut från Risbrovägen 6 i Fagersta där jag bott de senaste 5 åren. Jag orkar inte tänka på att jag har en debattartikel att skriva, att vi ska spela i aulan snart (och min röst villinte som jag vill.) att jag har en spanskaläxa och att jag är känslomässigt uppochnerochinochut. Jag ska flytta imorgon, bara det är stort nog för att övertäcka allt annat. 
Imorgon. Imorgon. Imorgon. Imorgon. Imorgon. 
Jag är rätt nervös ändå.
 

18.39//TAKE THESE WORDS

Idag har jag varit "sjuk", alltså sovit för lite och inte varit förmögen till att resa mig ur sängen med en huvudvärk som hette duga. Så jag stannade hemma och gjorde farsgubben sällskap. När rastlösheten tillslut vann över mig så spelade jag piano i timmar, bakade kakor, fotade mig själv (för jag är så JÄKLA attraktiv i flottigt hår. Men hey, bilderna blev faktiskt rätt bra.) och se där! En ny liten header. Kanske kan få min tappade läsare att komma tillbaka? Haha eh what ever. Nu ska jag äta mina kakor och börja på svenskan som jag sagt att jag ska göra i tre dagar nu. Det enda som stämde i den meningen var alltså att jag ska äta kakor. Blir bäst så. 

19.56//DET ÄR FÖRST NU SOM DET BLIR KLART.

Såååå att eeehh. Ja hej. 
Idag har varit en vanlig söndag, jag har bara rört mig runt "sängen-duschen-köket-garderoben-pianot"-området och för det mesta bara legat i sängen och spelat gitarr. Idag har jag även verkligen fattat att jag flyttar. Vi har packat ner tallrikar och kökssaker och ett tag trodde jag att gamla farsgubben skulle börja gråta. Min lilla pappa, ack ack ack. Gör lite ont i hjärtat. Men som sagt, det är Avesta och inte Kiruna det gäller. 
Och flyttdatumet har till och med blivit framflyttat till onsdag. Från Söndag till ONSDAG. Fyfan vad läskigt. 
-
Förövrigt så är första bilden den första egobilden tagen i min nya lägenhet, stor merit där va!? Badrummet fo sho. 
Andra bilder visar mina nya skor som jag fyndade för 65 spänn på den lokala secondhand-affären (alltså den enda i Fagersta, förutom röda korset som tamigfan finns i varenda stad i Sverige) och som kommer froda min fotsvett i vinter. När jag är ute i snön. I Avesta. Där jag nu ska bo. HERREJÄVLAR JAG KAN INTE SMÄLTA DET!
-
Ska kolla på Baksmällan 2 bara för att det är det enda som verkar gå på tv och sen packa ännu mer. 
HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREGUD. 

16.08//JAG BRUKAR INTE TYCKA OM HELGERNUFÖRTIDEN, MEN DEN HÄR BÖRJADE JÄVLIGT BRA.

Igår så klev jag in i lägenheten och placerade ut min första lampa och välkomnade först Tovisen och sen Hanna och Denice. Hanna och Denice överreaskade mig med att släpa med sig madrasser och täcken så vi kunde sova i lägenheten haha, så gulliga... Fick toapapper och öl i inflyttningspresent, tyckte det var bra. 
Sen satt vi där hela kvällen för det regnade satan utanför. En mycket bra fredag. 
Idag så har jag ätit kex till frukost på bussen på väg tillbaka till Fagersta, vikt min första flyttkartong med hjälp av Sofie och sen tagit ner min bildvägg. Ser äckligt tomt. Det börjar bli lite läskigt det här. 
Men bra ändå. 

19.02//VUXENLIVET

Idag är en väldigt bra dag, för idag har jag äntligen fått alla nycklar och skrivit på kontraktet till min alldeles egna lägenhet på Karlbergsvägen. Detta var verkligen en knuff i rätt riktning, och vi åkte till och med till Ikea idag! Tog med min stackars Ikea-hatande mor och spenderade 1000 kronor på smörknivar och gardiner bland annat. Allt i svart nästan (utom mitt nya chockrosa duschdraperi, haha) och ja. JAG VILL FLYTTA NU!!! Men får vänta en vecka, sen jävlar.
Nu ska jag åka till Avesta återigen och leka med mina bästa.
Gladast här.

21.29//MITT VARMVATTEN FUNGERAR INTE LÄNGRE.

Känsloblandad och händelserik dag. En sånglektion som för en skull var kul, ett långt och jävla behövligt snack med de tre bästa tjejerna och sen världens konstigaste kväll. Min kropp spelar mig ett spratt så jag ligger och har illamåndet upp till öronen och vill bara att någon ska tycka lika synd om mig som jag tycker (hehe). Imorgon är det fredag och jag vet inte vad jag ska ta för ställning till det. Imorgon blir jag ägare till mitt egna hem och imorgon ska jag till Västerås med mor. Samtidigt så vill jag inte ha helg, det gör mig bara påmind av att tiden går. Och ju mer tiden går, desto mer konstigt blir det. Well, tagga fredag då. 
Ps. Lever mycket mer på min tumblr. Om det nu är någon som vill se mitt liv i rebloggade bilder (eller något).

19.54//en låt som cirkulerar i mitt huvud denna onsdag.

 
Frank <3. (Tack Agnes)

22.22//if you could ever imagine



Idag har jag gått i skolan, hatat historia, lekt med michaeeeeela och sen suttit och spelat gitarr i min ensamhet. 
Mina fingrar är halvt spruckna och börjar nog blöda snart, men ska man spela så ska man. Det hjälper mig att inte tänka på så mycket än just att försöka bli rockstar. Känner för att dricka öl och dansa, liksom tänka ännu mindre. Men så är man ju bara en skitunge på landsbyggden utan saker att göra, med bara en gitarr och ett glas mjölk. 
Men vad ska man göra.

20.13//WOUNDS



Idag avskyr jag måndagar. Idag har allt varit helt nere i djupaste marken och allt har bara varit skit. Blev inte ens glad när jag varit på gymmet, allt är bara skit idag. Usch ååååh.
(Jag behöver en kram.)
 

22.15//ROCK AND ROLL ROMANCE




Äter mackor och dricker oboy, lyssnar på deppressiv Winnerbäck men är rätt glad. Denna söndag spenderades med fotboll, en snäll Joel som böt mina strängar på min alldeles för ensamma gitarr, en busig Agnes och en trött Gustav. Nu har de precis gått och jag känner mig redan ensam. Hur fan ska jag klara av att bo ensam? Kommer ringa och bjuda in folk all min vakna tid. Alla hänger hos Mimmi (i hennes lillalilla etta men som har en fin balkong med parkutsikt)!!!!!! Shit har fortfarande inte smält att jag ska flytta. 
Imorgon är det måndag och jag 565942 skolsaker att göra känns det som. Ändå ligger böckerna bara där och stirrar på mig, och jag har inte stake nog att stirra tillbaka och orkar inte ens lyfta upp dem och plugga. Men vadå, arbetslöshet låter väl inte så farligt???? eheheh. 
Jag orkar inte med mig själv. 
 
 
 
 
 

10.52//FÄRNA

Åkte som sagt till Färna med mor över lördagen och idag. Tyckte det var mysigt och att gå på kakbuffé var nog höjdpunkten haha, jag älskar verkligen kakor. Sen att de inte tänkte så mycket oss gräsätare så mycket var dock ett minus, men ja. Vi är väl inte så många här uppe i skogen. 
NU hemma och fräääsch så ska jag nog ut och gå (Från köket och till mitt rum) och sen plugga
(Alltså sitta i min säng och spela gitarr). Så det så.

23.20//IBLAND KÄNNS DET BRA, OFTAST VET JAG INTE.

Jag tror att jag bara har gjort en sak idag; ätit socker och fett. Typisk fredag eller något.. Startade dagen med att ta sig igenom regnet till bussen för att sedan åka till skolan för i sin tur få veta att jag slutar efter 15 minuter. Stannar docki skolan till ett och åker hem från Avesta vid tre, förstod inte riktigt logiken där. SKA BLI SÅ SKÖNT ATT SLIPPA DEN DÄR JÄVLA BUSSEN, taggartaggartaggar.
-
Och nu till den sorgliga nyheten: Hurricane lämnar Håkan. Jag och Agnes började nästan gråta när vi såg det. Åh hurricane..
-
Idag färgade jag även Agnes hår rött, ÅH vad jag saknar mitt röda hår nu. Får väl se om jag blir röd igen. Sen alltså.
-
Imorgon åker jag på reperationshelg med mamma, spa och mat (vi Bergströmmare gillar att äta) och jag hoppas att det får mig att sluta tänka på onödigt jobbiga saker. 
Avslutar detta inlägg med en röd bild.



17.09//AGAINST THE MACHINE


Idag är Mimmi glad och idag ska hon träna tills svetten droppar till golvet.
 

19.26//DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Hej fags. Idag har jag haft en sån där halvt och halvt-dag. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än det. Jag har kommit på att jag bara bloggar när jag är på dåligt humör, undrar vad det beror på. Blir ju fan inte bättre skrivet. Vet inte riktigt alls vad jag håller på med. Fan. 
-
Tänker på att jag snart flyttar och blir gladare. Vill packa, måla och möblera nu. 
Vet inte heller vad jag ska göra med mitt hår. Jag är fan aldrig nöjd, vad det än gäller. 
NEJ flyttflyttflytt, var glad. 

22.07//fånig



Idag har varit en mycket speciell och betydelsefull dag, jag är så lycklig att jag skulle kunna kräkas och älska min spya OKEJ väldigt konstig liknelse..... Jag har även blivit ägare av en elgitarr plus världens sötaste förstärkare som jag har döpt till Sten. Fast allt jag äger heter Sten, så fantasilös är jag (Förutom min systemkamera som heter Sture) assåååååh min "humor" idag är fan botten och jag bryr mig egentligen inte för jag är så tankspridd just nu haha. Imorgon har jag skolfoto; AMAGADNEJ eller något som en normal tjej skulle säga. Längtar bara till skolkatalogen, mycket nöje. Jag ahr även haft min traguspiercing i ett år idag, jävligt mycket som händer idag. 
Nu ska jag läsa om forntida konst som jag tycker SÅ mycket om samt försöka fokusera fast mungiporna är vid öronen. ÅÅHÅHÅHÅ.

22.34//BRIGHTER

Ja här ligger jag och mår illa. Känns lite som när man åkt på en svängig väg lite för länge (alltså 5 minuter för min del). Kan bero på att jag tryckt i mig så mycket idag; fikat med Malin som jag inte träffats på år, ätit ute med familjen och sedan stressätit en skål popcorn helt ensam. Women and their carvings.
Imorgon spenderar jag 6 timmar i skolbänken och sedan bär det av på lite äventyr. Eller ja, äventyr och äventyr, men ett äventyr för mig. ÅÅÅH hemlighetsfull(or not). 
Nu ska jag lägga mig och hoppas på att min magsäck inte vänder sig ut och in, godnatt och sov gott. 

10.51//ADRENALIN

Just nu är jag sådär lagomt svettig och sjukt attraktiv efter ett xfit-pass på Arena. Fattar inte hur jag orkade ta mig upp imorse, men nu är det gjort och jag mår förjävla bra just nu. Ska leva på känslan hela dagen, usch va bra. Jag kommer sakna Arena, så jag ser till att vara där så mycket som det går.
Idag ska jag kolla på innebandy med turturduvorna och sen står det still.
(cred till mig som bloggar innan klockan slagit 21.00, där ser du Denice!)
Nog bäst att duscha nu, hörs när vi hörs.

23.40//FRISÖRER ÄR LITE ONÖDIGT SNÄLLA IBLAND.


Min frisör sa tidigare i veckan att hon tycker att jag liknar Marina and the Diamonds. Jag vet inte riktigt vad det var för fel på min frisörs kopplande av människor, men Marina är förbannat snygg så jag log och tackade. 
För övrigt så är mitt hår silvrigare nu, det blev den enda skillnaden. Agnes är iaf bäst som bland annat ställer upp med att färga mitt hår och noppa mina ögonbryn trots att jag sprkar och gråter. Finaste kompis. 
Imorgon ska jag upp och träna 9.15. Undrar fortfarande vad jag tänkte när jag bokade passet, men vad gör man inte. Äh om man tydligen är lik Marina så måste man ju leva upp till det lite. 

18.49//JA DET VAR JU LOGISKT


Ett av två favoritcitat ur en bok jag läste ut på bussen idag. Känns alltid lika konstigt när man läst ut en bok, man undrar vad man ska göra nu då  och när ens hörlurar blivit halvt handikappade och inte går att använda. Ja vad fan ska man göra. Vad VILL man göra?
-
Saker jag vill just nu:
Spela gitarr. Dock så saknas en sträng, och jag har nya strängar liggandes på bordet. 
Att mitt hår ska växa ut, aldrig mer uppklippt.
Flytta och med det packetera mitt liv i pappkartonger. 
Täcka mer av min kropp med bläck.
Sitta hemma och vara stilla.
-
Saker jag inte vill just nu:
Byta strängar på gitarren. (Jag vet inte hur man gör)
Äta något annat än mackor och päronfestis.
Plugga.
Spendera pengar, måste spara måste spara. 
Sitta hemma och vara stilla. 
 
-
Sen kommer Agnes och spenderar fredagen med mig, som den gamla goda tiden. Känns hemskt att det kommer en tid då det inte blir så många såna kvällar, så vi får ta vara på tiden nu. Vi ska färga hår och hata allt tillsammans, precis som den gamla goda tiden. Jäkla hipsters. 

17.55//nÅGOT VETTIGT



Jahapp. Idag har mitt humör gått upp och sedan ner, upp igen och sedan ner för att sedan ta sig upp igen. Värsta berg&dal-banan är fortfarande på banan och ja. Saker. 
Men istället för att låta mig åka ner och spendera dagen under täcket så sticker jag och tränar någon timme, så nu blir mat. Har så mycket att säga dig, fortfarande. 

21.11//det ba händer nu jao

Ojoj, torsdag imorgon och sedan helg. Skolan bara glider förbi, tankar lika så och jag hinnerknappt andas när jag kommer hem för att jag ska försöka hålla träningen uppe (Igår låg jag dock inne och åt choklad för att jag kände mig krasslig, but don't tell anyone). Annars så är det mycket som börjar klarna just nu, det är nu det (kanske) händer. Ååh det är så mycket jag vill säga dig men det går bara inte.
Klippte mig idag också, vet inte om jag gillar det än. Äh det växer ut om några veckor. 
Nu ska jag göra det andra 5808 sakerna jag skulle göra idag, plus att jag är inne i en sån där period där verkligen ALLA låtar på ens spellista verkligen inte är tilltalande. Så Släng in ett tips eller en lista om ni känner fört. Jag börjar bli lite desperat. 
 

22.20//EMOTIONELL


Åkturen slutade med att min berg-och-dalvagn tappade fästet och försvann neråt från rälsen. 
Fan vad allt är komplicerat, begrav mig nu. 
 

00.09//ATT VARA SENT FÖDD -95 SUGER

 
Hej. Ligger just nu och känner mig liten medans alla är ute på krogen, lever livet, har kul eller har en vanlig lördag. Känns rätt värdelöst att inte bara vara minderårig utan också SE minderårig ut. Liksom, det finns 97:or som ser ut som att vara äldre än mig fuck lajf and all that shit. Nej men jag ska sluta vara bitter, även fast det är 14 månader kvar tills jag blir 18 och att alla kommer vara "vuxna" då. Haha fan va jag är bitter över min ålder, helt sjukt.. 
Idag har jag iaf bittershoppat (förra helgen var det bakisshoppat, framsteg) och ätit veggopizza hos Norman. Sen sällskapade vi-som-inte-kommer-in-på-krogen med de som skulle till krogen och ja, efter det så hamnade jag här och blev bitter. Lillskiten. SLUTA VARA BITTER!
Imorgon? Äh jag vet inte. Vet ingenting. Hoppas, men vet ingenting ändå. 

RSS 2.0