22.21//LEON TROTSKY THINKS YOU'RE HOTSKY

Chillar med Cass just nu, vi provar kläder och pratar gammal musik. Har nyrenoverat min garderob med lånade plagg från henne, hehehe. Musikalen har varit i huvudet hela dagen, kanske för att jag lagt ner större delen av dagen på den. Kutade till födelsedagsbarnet Tovelainen (GRATTIS IGEN FUCKER!) och fikade med fina tjejerna. 
Vad mer? Eh. Jo mina jeans sprack igår och spricker mer och mer </3 och jag är kommer aldrig sluta garva åt livet. Imorgon äre fredag, och förhoppningsvis får jag dricka öl. Jag gillar öl. 
 

17.44//IF THERE'S A FUTURE WE WANT IT NOW

Denna dag har varit en helt vanlig dag men som fick en så sjukt stor uppåtspark när jag fick veta att att ADTR kommer till Bråvalla, liskom hejdå valångest! Sen så är jag så gott som klar med det mest akuta skolarbetena, det är snart helg och nu ska jag och träna. Idag är livet på min sida! (Ta i trä.) 

20.24//PERFEKT

Arh. Fan va det känns. 

15.56//WE COULD BE HEROES

Fick ett smärre sammanbrott igår då jag insåg att mitt collegieblock (innehållande alla anteckningar, frågepapper och uppgifter) är spårlöst försvunnet. Sen blev det inte bättre när jag insåg att jag har svenska och historiauppgifter att göra, en uppsatsskrivning på psykologin om vecka och alla mina religions-anteckningar ala Magnus Olsson är också borta. Så jag måste skriva om ALLT. Och som jag alltid gör när jag har panik över något så ringer jag min far (japp, pappas flicka) och idag ska jag ta med mig halva skåpet hem till mor och far. Ska gå igenom allt med pappa, åh min bästa pappa. Det kanske låter konstigt med att flytta ifrån mina föräldrar är bland det bästa jag kunnat göra för jag har kommit dem jättemycket närmare, iallafall min pappa. Trots att man verkligen kan bråka så mycket att ens bostadssituation blir drabbad och man känner hur mycket dåligt man skulle kunna säga till honom, så är han fan den bästa mannen i mitt liv. Jag har bara inte förstått det förut.
 
Så ja, hem till mor och far för att plugga. Och äta mat som jag slipper laga. Weeeho.
 
 

13.48//I SWEAR WE WERE INFINITE

 
Såg denna idag. Grät sista halvan av filmen. Finaste filmen jag sett på länge, älskar varje del av den. Soundtracket är också helt underbart. Se den. Snälla, SE DEN.
 

16.45//HOTTTTT

Igår firade vi Emma lite 4 månader sent sådär. Asmysigt sällskap, god mat och lekar. Jag pressade in 12 marshmellows i munnen och dansade lite fult i köket. Sen när herrskapet drog till krogen, så drog jag Mickis och Kikki till Kumlin. Mycket kul avslutning på kvällen, har inte umgåtts med dem på lääänge. 
Idag har jag.. Eh.. Ätit chips i sängen. Så jävla skönt att bara chilla. Borde ha pluggat, men mitt skrivblock (med alla anteckningar, papper och frågor) är spårlöst försvunnet. It has left me. Buuuäääää.
Och ikväll blire bio, schysst. 

20.09//VIOLET

Chillar insta-bild då jag sitter här naken och nyduschad. Sover hos AG inatt (saknarsaknatsaknat!) hos hennes farmor. Nu ska vi göra ansiktsmask och snacka skit. Puss.

20.00//LIVE THROUGH THIS

Imorgon ska man återigen gå på Stockholms gator fast denna gång med fina klassen och ettorna (de är inte lika fina som oss lol). Idag köpte jag oboy och har nu sockerchock, AV ETT GLAS OBOY. Jag må ha dragit ner på socker, but hey ett glas? Ska nog ta ett till och sluta skriva om den EXALTERANDE oboyen. 
 
Annars så lever jag, har väldigt blåa ögon tydligen och trampade nästan i min skål med pasta/tomat/mozzarella. Skrattar tillsammans med mina fina vänner åt livet och jag vill ständigt klä upp mig och gå ut och dansa. Men nej, här ligger jag och ruttnar i min säng och de enda sällskapet jag har är mina finnar på näsan. Men snart blir det ändring på det; massor av firanden hit och dit de kommande helgerna och jag hoppas att jag inte blir bankrutt inom denna månad. Men äh är det kalas så är det. 
 
 

16.34//ÅH PATTI.

 
'
Herregud vad hon är bra. Säger saker som liksom placerar hela min personlighet. Lyssna på't, eller läs boken åtminstone. Ni vet inte vadför historia ni går miste om. 
"I don't fear death, I don't fear anything but the fear itself." 
Fick reda på att hon spelar i Sverige i sommar, ska dit. Måste dit. 
 
 
 

17.03//STUPID MF

Hej friendz. Drog till Stockholm vid åtta på morgonen i lördags med Emma, Norman och Magnus. Guidade runt dem till ett och annat, kände mig ännu mer stockholmig än vanligt. Köpte mig en väldigt fin kjol som jag kollat på länge, känner mig som värsta skolflickan i den. Den är så fin, och jag blir fin i den. Vem behöver mänsklig kärlek när man har kläder? Lol. 
Sedan stack vi till Fryshusetoch såg när Beautytown spelade, så grymma killar! Lead guitarist på första bilden, cool häftig osv. Riktigt bra. Följde dem till Västerås och såg dem där också, japp bra där.
 
Och idag är det då söndag och jag känner mig typiskt sådär söndags-äcklig. Har bara varit och fikat med mor och nu kommer MIckis hit och sover. Ska koppla bort lite och bara snacka skit. 
Man orkar ju liksom inte med allt själv. 
 

8.09//FAN VA KALLT DET ÄR UTE.

Stockholm.

21.45//DETTA GÖR MIG GALEN, FYLL MIG MED BLÄCK NU

Vill. Så. Mycket. 

19.20//SÅ JÄVLA MYCKET KÄNSLOR ÖVERALLT

Berg-och-dalbanig som vanligt. Är mest arg och spänd just nu. Vill resa bort någonstans, där jag känner ingen och ingen känner mig. Liksom bara försvinna för ett tag, bli lite accepterad och bättre bemött. 
Är bara så frustrerad. Men samtidigt är jag på topp, glad, skrattar. Känner pirret i magen inför musikalen, inför våren, inför det liv som kommer sen. Känner att jag fan är stark och att jag har underbara människor runtom mig. 
Är någon form av lycklig. 
 
Men så får vagnen fart och neråt går det. Sen upp igen. Sen är det raksträcka. Sen vet man inte vad som kommer hända. 
 
Jag har fan ingen aning om vad jag gör.
 
"LIVET".
 
Idag har jag sjungit och ätit pasta. Inte konstigt att man bara skriver ut känslor när ens vardag är så ointressant. 
 
 

21.27//ANEURYSM

 
(Har återigen en återfalls-crush på Kurt och Nirvana. Går på repeat.)
 
Städat hela lägisen och hela jag luktar (återigen) Ajax Power Glans. Fick värsta infallet och bara städade loss, till och med min garberob är organiserad! Lär se ut som vanligt innan denna veckas slutmen ändå. 
Idag började vi med musikallåtarna med hela ensembeln och jag blir bara mer och mer taggad inför April. Mindre kul att ha alla låtar på hjärnan from time to time och man irriterar allaatt sjunga på dem heh. Vänta bara tills jag kan HELA låtarna, då jävlar lär alla kunna dem. Woopwoop detta äR skoj. 
 

17.54//SÖNDAG

Skräckfilmskvällen blev av det bästa slaget. Vi kollade på Sinister, som förövrigt var det läskigaste jag sett på länge om man inte räknar med det lite dåliga slutet, och jag och Sarre skrek som skrämda fågelungar bakom filten medans Cass, Micks och Pao var mer av det lugna slaget. Vid ett tillfälle så slog vi skallarna ihop i ren panik, fin bula idag. Efteråt drog vi på cruising (haha) och drog en pizza. Hamnade med två idioter på en efterfest haha och somnade vid fem. Woopwoop lördag.
Snart kommer Tove och jag kanske ska resa mig ur sängen. Har glass som väntar på mig i frysen. Ska fundera över mitt liv och äta glass i sängen i väntan på pinglan. Mm. Mycket bra.  
 

17.13//REACH FOR THE SKY 'CAUSE TOMORROW MAY NEVER COME

Nu har jag lugnat ner mig och kände VÄRSTA carvingen för att blogga (lol what) och liksom fylla ut eran fina lördag. Här har ni då en bättre bild på mitt nya hår (Jag känner mig som en modebloggare...) och det enda som funkar med mitt hår nu är en Sandra Beijer-stil. Fint va? Jag tycker det. Och för er som inte ser någon större skillnad så säger jag bara att det är typ 6-7 cm som försvunnit bara sådär. Så ni har koll.  
 
Ikväll blire skräckfilm med b-rudarna. Kommer dö och skrika mig till sömns helt ensam med nattlampan tänd ":)". Ha en bra lördag ni därute. 

15.18//SUR OCH TRÄNINGSABSTINENT

Hejhejhejhejhej.
Igår fick jag håret klippt av Cass, blev rätt kort men jag trivs faktiskt rätt bra. Kvällen spenderades i min säng med två pärlor samt en påse chips. Blev int emycket mer än så,men trävligt. 
 
Idag är jag för det första jävligt sur på min kropp. Trots att jag kände mig fett pigg och kry imorse så stupade jag efter tjugo minuter på gymmet. Så det var bara att vandra hemåt och här ligger jag nu och surar. Skällde på pappa i telefon för att jag blev så arg. VARFÖR KAN MAN INTE FÅ BLI HELT FRISK FÖR??? Livet. 
Ska nu hoppa in i duschen och låta ilskan rinna av mig, kvällen hoppas jag blir spontanför jag ORKAR inte sitta i min lägenhet en hel lördag. Arrrrrrgh, duschen nu. 

18.18//LIFE, NANANANANANANA

Åh livet. Ringde min pappa (som förövrigt är bäst i hela världen, borde säga det oftare) och han beskrev tonårslivet som ett läskpapper; man tar åt sig av allt. Tror att det är mitt problem, jag tar mig an allt och alla och är bara så jävla snäll hela tiden. Blir bara tagen för givet. ÅÅÅÅÅÅH. Idag är Mimmi arg och ledsen.
 
Nej, nu måste jag skärpa mig. 

23.17//TYCKER ATT DEN HÄR BILDEN ÄR FIN.

 

16.37//DET ÄR NI SOM HAR GJORT MIG TILL DEN JAG ÄR

Idag har jag gått första skoldagen sen lovet, känns? Jo sådär men helt okej. Vi sätter igång med musikalen på allvar och jag har redan melodier i huvudet. Har aldrig garvat så mycket med mina klasskompisar som idag och jag har faktiskt saknat dem allihopa. Är rastlös nu och vet inte riktigt vad jag ska göra eller vad jag ska ta tag i (Borde vara disken men NEJ det raderar vi ett tag till, hehe) men nu vet jag iallafall mer än tidigare. Och på ett sätt så känns det bra, trots att man ibland hellre vill begrava sig under femtusen kuddar och täcken än att se dem igen. Kanske skrika lite in i kudden och göra något jävligt drastiskt som att raka av sig håret. Men oroa er inte, jag är bättre än så (och har lagt för mycket pengar på mitt hår för att kunna raka av det lol) och jag klarar mig själv. 
 
Nu ska jag lyssna på musikallåtarna, jag vet jag är helt i extas, och laga mat. BOOGIEWOOGIEWOOGIE
 

13.50//BYGG NÅGOT VACKER SOM KROSSAR ALLT

Vet inte riktigt vad jag håller på med men lite söt är jag väl ändå?
-
Är nu 1% stålkvinna (bokstavligen) och nu gosar jag med kissemissen. Taggar skolan imorgon.

01.02//i'M LOVING IT Xd

Häng med b-rudarna hos mig, ba what to do äh vi tar en tripp till donken och äter lite glass. Videobloggar och låtsas vara utvecklingsstörda och skrattar så mycket att jag nästan började gråta. Tycker så hemskt mycket om dessa stunder med människor som dem! Sen blev det myssnack med Emma och Sarre in på småtimmarna (omg det där lät SÅ softisikerat!). En bra kväll inför skolstarten. 
 

17.12//IBLAND GÖR MAN FEL, IBLAND GÖR MAN RÄTT.

Markus på TV2 och jag är snorig/ensam. Ska dricka te tills jag somnar och sover längeeee.
Hatar att vara sjuk, eller ja börja bli. Träffade dock Agnes idag och resten av 'gänget' igår och det var fint. 
Nu snorar jag snart ihjäl mig, hej hopp kul dag svejshej. 

13.07//SPRIDER GLÄÄÄÄDJE.

Saker jag tycker om:
Att det börjar gå mot vår.
Svarta kläder.
Att spinna tatueringsidéer och verkligen längta sig galen till stadig inkomst/födelsedag. 
Philadelphia-ost. 
Min skivspelare Klemens.
Att bo ensam.
Min fula men älskade keyboard som jag kan sitta vid tills jag ser dubbelt. 
Att fynda på Röda Korset.
Alla underbara musiker på min spellista. 
Att jag (förhoppningsvis) ska se Dropkick Murhpys i februari. 
Festivaler.
Träffa nya människor.
Nyfärgat hår.
När man klampar runt på stan och ser att några koola kidz stirrar på en och undrar vad man är för jävla ufo. 
Pussar. 
Att fika och snacka skit.
Storstäder (Denna stad är för liten för mig.)
Cherry cola - Eagles of Death Metal. 
Att dansa loss till bra musik. 
Indisk mat. 
Förstå att man är värd så mycket mer. 
Att inte giva ett samlag om någonting (men bry sig om rätt människor).
Mina ugglor.
Att må bra. 

23.50//ja jag borde gå men köttet är svagt.

Jag skulle bara vilja kunna skicka iväg ett sms till någon, vem som hellst, och fråga "När blir det bättre och när slutar det göra ont?"och hoppas på svar. 
 
Ska jag lyssna till Säkert! så går det aldrig över. 
 
Det sög ju. 
 
(Skitinställning till jävla skitliv-syn på livet ikväll.)
 
 
 

12.19//BITCH

Jahej 2013. Nyår var helt perfekt. Underbara vänner, god mat, bra fylla och knep även åt mig en nyårskyss. 
Men igår mådde man somman förtjänade och gjorde inte mycket mer än att ligga i sängen och äta pizza. Somnade hos Mickis efter Bröderna Lejonhjärta och är lika sliten idag haha. Känner mig verkligen så fashiön. 
Nu ska jag på paketjakt, hare bra hejdo xd

RSS 2.0