BILDLÖST INLÄGG MEN DET MÅSTE ALLA FÅ HA!

FREEEEEEDAAAAAAAAAG!!!! Lycka för att det är helg för en gångsskull. Proven kirrade och nu sitter jag här med en öm skuldra och en ifylld (ÄNTLIGEN.) tatuering. Känns för jävligt bra må jag säga, humöret är verkligen på topp!
Senare vid sju blir det att dra iväg och fira Mange som blir 18 år idag, herregud va softisikerat det känns haha. Underbart! Saknat de där människorna. Nu ska jag fira helgen med naturgodis och musik, hare!!!!!!!!

WOOPWOOP!!!!

MITT NYA RYYYYYYYYYYM, så jävla nöjd! Älskar AG på sista bilden, fett söt. Agnes har hjälpt mig idag att bära in allt igen mitt rum, taktak love. Vi bakade äppelpaj också, men vi hade inget mjöl så vi blandade ihop något med havregryn. Det blev fail, skitäckligt haha. Vi misslyckades till och med med vaniljssåsen, herregud. Tagga två prov imorgon, så nu ska jag läsa lite om antikens Grekland (i min säng i mitt nya rum, WOHO!)och sedan sova.
HEJHEJ!

21.40

Mitt rum var nymålat när jag kom hem, wiiiiiiiiie! Vitt och mörkmörkgrått, skitsnyggt. Har även spenderat tid med brorsan, eftersom det var han som målade mitt rum. Finns dock ett stort jävla minus med att måla om rummet; JAG FÅR INTE SOVA I MITT EGNA RUM. JAG DÖR.
Så nu ligger jag lite halvskakig och ensam i ett av våra gästrum tvärs emot mitt rum, känns inte bra asså. Forever alone. Hoppas jag överlever natten, om man säger så. Är faktiskt dödstrött redan nu, och klockan är liksom tjugo i tio. Jag börjar bli gammal, PRO och rullator nästa woopwoop :-D
Nefan, upp 05.45 som vanligt imorgon, GODNATT.
-
När man inte har bättre för sig.

IN SCHOOL

Sitter i skolan, har engelska. ksriver om Kent, översätter idioter. Har det bra, spelningen för treorna gick bra. Sen sticker jag hem och möter förhoppningsvis ett nymålat rum. GLAD TJEJ, PUSS

HAHAHAHA DANIEL PARIS ♥♥♥♥♥♥

Åååh älskar killen.

AWESSSSSSOOOOME

Tisdaggggggg, helt okey dag för det mesta. Sånglektionen gick praaaa, osvosv. Rullade hemmåt med Micke och Mathias som sällskap, bussresan var som vanligt osvosv. Kom hem till mitt tomma rum, som inte ens har en spegel längre (Var kreaktiv och målade om den igårkväll istället för att glo på Idol, HA!) och studsade nästan av lycka när pappa berättade att brorsan kommer redan IMORGON och målar om. Glad tjej som slipper röda väggar med fläckar osvosv. WEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!
-
Har även kirrat Arena-medlemskap idag också, känner mig sådär nybörjarhurtig. WUPPWUPP, danspass har de ju och grejer. Kom fram till för ett tag sedan att det skulle vara extremt slitsamt att börja dansa igen i Västerås, så därför fixade jag medlemskapet. Fagersta->Avesta->Fagersta->Västerås->Fagersta liksom, vem orkar? Och för att jag ska bli oerhört biff också, självklart.
Jag typ--> 

BAD DAY

Ingen bra dag idag. Begraver mig i min säng under duntäcket och kommer inte upp på ett tag. Plugg och så var det ja, kan göra det medans jag ligger begravd. HEJ SÅ LÄNGE

DEN MANNEN

Finns bara en Håkan. Guden.


21.03

Nu är mitt rum nästintill tomt. Soffan, hyllor, bord och pianot står nu ute och det ärbara tvn och sängen kvar. Känns konstigt, fotoväggen är också borta. Nu ska jag äntligen duscha, och förhoppningsvis bli lite mer rödhårig. Här har ni lite musik oså, aa.

SÖNDAG

Efter en lördagkväll/söndagförmiddag hos mitt hjärta så är jag hemma. Sliten som fan, men ska snart börja städa mitt äckliga rum och börja plocka ner saker då jag ska göra om mitt rum i veckan!! Så Soff komemr hit snaart, så ska nog städa undan det värsta! Ha det!

YESTERDAY

Det var verkligen en behövd och kul dag/kväll igår. Drog och fikade med Soff direkt efter skolan, sen efter lite sysslor så drog vi plus jullorna (som jag saknat som fan, heregyt) till Robin. Eller ja, genom skogen till Robin. Linjan by night, äcklig väg måste jag säga. Aja, hade askul kväll. Cyklade hem med Jakob, saknat den grabben också.
-
Så ja. Typ det gjorde jag igår. NU sitterjag och ska packa det sista, sen drar jag till Västerås med Ag och Vendis, dags för lite äkta fruntimmersgöra; bränna pengar mhihihi. Sen tar jag för första gången bussen till Skinnsberg själv, känner ångesten komma krypande lite. Sover iallafall hos min pojk, så det här lär bli den enda uppdatering för idag.
det klarar ni nog, mina 20 läsare. HARE BRA NU, LÖÖÖRDAAAAG!

MAKING MOMMA SO PROUD, BUT YOURVOICE IS TOO LOUD.

Det är fan redan torsdag. Veckorna flyter bara på, snart är det ju fan måndag igen. Fast nu ska jag vi inte vara såna, nejnej. Poppar MGMT och så vidare, råspelade den här i skolan idag. Typ fem minuter av samma pianoklinkande och trummor i 10 minuter i en sketen skolrepa, ganska underbart. Har även lekt psykopat och chippchipongat i korridoiren med resten av min fina klass. Slut på den torsdagen.
Tagga fredag, redan liksom. WEEWYYEYWEYYEYEWEWEEEEEE

MIN NYA ÄLSKLING


IF I'D FALL, WOULD YOU PICK ME UP?

Toppendag det här med. Musik från 9 till 13, som gick asbra(ÄNTLIGEN), och sen slappa igenom tre timmar. Pysslar på NOn, det är gymnasiet det. Sen resten av dagen har jag varit med Gustav, usch vad jag tycker om den pojken.
Kom ganska nyss hem efter att ha lämnat honom vid bussen faktiskt, kallt ute som fan att gå hem. Nu är jag totalt död, har varit det hela dagen. Inte alla som somna framför ett trumset och förstärkare när de spelar för fullt, de ni.
Så jag ska sova nu, taggar torsdag för after that it's friday heaheahea. HELG, OHJA

SMILE




Skolan var helt okey, teorikungen osv höhö. Mår bra idag, my homies får mig att må bra idag. Min pojkvän får mig att må bra idag. Min mor får mig att må bra idag. Är sådär onödigt glad idag. Log till och med när jag klev av bussen ut i regnet. Trots saker som att jag snart blir mycket fattigare än vanligt, att mitt hår måste färgas och att det bara är tisdag så är jag är jag den leende idioten på väg hem längs riksan.

MÅNDAG//JAG ORKAR INTE

Idag har det varit en seeeeg dag, kändes somatt hela skolan låg under en dimma. Vi låg och sov iuppehållsrummet, slithärj på musiken och mycket skratt åt ingenting. Jag tycker om min klass dessa stunder.
Naturprovet gick osmdet gick, så jävla onödigt egentligen. Om jag någonsin NÅGONSIN vinner något på att veta om ett ufo landade eller inte så ska jag väl tacka min extremt omtyckta naturlärare. Sarkasm.
-
Satt och kollade på Idol med mor också, och jag blev så himla irriterad. Ni vet han den där Andreas med seriösa nervositetsproblem? Jag blev så himla trött när han "efter mycket eftertanke" bestämtsig för att hoppa av för andra gången. What's the fucking deal!? Om han söker en gång, bangar ur och bevisar att han inte pallar det så kommer man ju inte tillbaka. Och gör samma sak IGEN. Killen kunde ju blivit bra också, jeffla norrlänning. GAAAAH jag är så jävla svensk, klagar på Idol. MEN VAFAN. Man, get som fucking balls. TACK FÖR MIG.


Se på killen. Eller lyssna på honom också för den delen. Big voice, no balls. Synd faktsikt.
Så,inge mer Idolsnack, over and out.

22.09


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

INSPO//HELLO SAFERIDE

You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you
And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's
-
But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you
-
Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?
-
Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet
-
And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?
-
Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?
Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?
-
And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

SÖNDAG

Det blev inte den söndagen som jag var beredd på. Det blir nog att bli hemma med plugg och film, hm. Kul söndag, jovisst. Ganska bra ändå, har prov i äckelnatur imorgon och matten var det ja.
Får se om mina planer ändras. En dag som denna längtar jag faktiskt till måndagar, även om jag ångrar det bittert varje måndagsmorgon.

SVAR TILL ANONYM

Jackan är köpt på Jack&Jones, finns även i blått tror jag :)

JAG VILL LEVA FÖR DAN OCH INTE LÅTA NATTEN SLUKA MIG NÅGOT MER.

Min lördag blev bra. Vid sjutiden drog jag och mötte Gustav, sen drog vi till Kapellbacken och åt med fina vänner. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och två timmar senare drog vi ut i den kallaste kvällen hittills.  Vi hamnade hos Tobias och därblev det fifa (för deras del, bojkottar det totalt.) och jag spelade gitarr med Norman.
-
Just nu sitter jag i min säng, vet inte om jag är tillräckligt trött för att sova. Melissa och Lasse går varma på spotify, och jag är glad. Jag är faktiskt riktigt glad, har ingen aning varför. Men jag är glad.
Ska väl chilla här i internätvärlden (bert♥) ett tag till och sen sova, och imorgon så kommer min saknade pojk.
GODNATT!

INNAN JAG KÄNDE DIG

Är egentligen inte ett så stor fan av Melissa Horn, men hennes nya skiva är fan bra.
Innan jag kände dig

DUNKLA RUM

Lördag, vill färga håret, måste plugga, måste städa. Hoppas på sällskap ikväll. För det är lördag, och jag vill inte spendera den i min säng. Fast man ska inte ha för höga förväntningar, men man kan alltid hoppas.
Lasse gör min morgon iallafall, dags för duschen.

NÅTT ANNAT ÄN DET HÄR

Spenderade kvällen med fina Soff. Vi har vandrat runt i Fagersta, vi hamnade till och med vid den sista platsen på jorden som man kan tänka sig att se oss på en fredag. Vi har studsat, blivit påkomna och skrattat åt allt. Saknat henne. Hon sover hos mig ikväll, like old times. Imorgon vet jag inte vad som händer, träffa Lindgren om inte det ändrats. Egentligen vill jag bara träffa en person, men icke. Får vänta till söndag.
-
Somnar snart, ögonlocken är tunga som betong och jag har skrattat i 10 minuter åt Sofies sovande fot och ehennes kamp till toaletten haha :3 Jag älskar :3 gubbar, de är så söta. Nu blire fejjan, äckligt beroende, och sen sova. HARE!
-
It's Killing Me - The Kooks

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Är så jävla arg och besviken på mig själv så det är sjukt. Det hade varit en så bra dag idag ju.. skolan flöt på och efter vi slutat så drog jag och Eirin och fikade. Dum som jag är så kunde jag inte hålla mig ifrån att ta en latte, ååååh så dum jag är. Så hela bussresan hem vred jag mig i smärtor, men det är inte därför jag är så äckligt besviken på mig själv.
-
När jag sitter på bussen så försvinner min mobil. Jag är känd för att vara den sämsta människan som någonsin ägt en mobil (Förra veckan fick den ta ett dopp i en bäck, it didn't make it.) och borde inte äga en heller. Jag kollade igenom hela jävla äckelbssen, men hittade den inte. DEN VAR UPPÄTEN! Jag orkar inte, vill dödödödö.
-
Så jag är alltså okontaktbar hela helgen, då mitt nya simkort (förhoppningsvis, men bara för att så kommer det inte bli så) på måndag. FACEBOOK OCH BLOGGEN IS THE NÄRMASTE NI CAN NÅ MIG NU.
Nu ska jag fortsätta vara bitter, och ikväll så ska jag träffa Sofie. Ha det, ni mobilkontrollerande varelser.

FRIDAY

Tagga skolan, tagga bussresan dit och tagga skoldagen för det är fan FREDAG idag! Inte för att jag har den minsta aning om vad jag ska göraidag, but still det är fredag. Nu ska jag borsta tänderna, höres!
-

I WANNA MAKE YOU HAPPY

Idag är en bra dag. "Tennis", film på historian och slutade efter det. Chillar på bussen tills jag märker att tatueringsställlet är öppet, så hoppar av vid närmaste busshållplats och kliver in. Ifyllnadstid - Check!
BRA DAG SO FAR!
Sticker och träffar Vendela och Gustav sen, eller ja jag hoppas på det iallafall. Sen ikväll blir det att plugga matte, engelska och naturkunskap. Längtar redan. Hoppas ni har en bra torsdag ni med, vafan snart helg också!!!!!

-
Jag är onödigt positiv idag.

I'M DISCONNECTED, I'M NOT HERE AT ALL.


BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Efter en underbar dag, konstigt kväll, halvt sömnlös natt och en hemsk skoldag så hamnade jag hemma med Agnes. Vi har kommit på att måndagen den 12de är vår otursdag, fyfan. Ont i hälarna och krok i huvudet, glömda böcker och jag vet inte vad. RADERAR DAGEN. Så.
-
Annars så har jag och Agnes inte gjort något speciellt, bara hamnat i min säng höhöhöhö och blivit så sjukt sugna på att börja dansa ragga. Fyhelvete för Västerås. Vill vill vill, usch vad jag vill. Ligger och deppar för tillfället över detta faktum och äter veckans sista choklad, usch äckligt nu förtiden. Aj mitt öra. Fan, allt verkar vara så jävla dåligt idag enligt mig, jag vet. Orkar fan inte. Everythings sux today.


SÖNDAG

Ligger för tillfället på min nybäddade säng och halvkollar på någon konstig film, vilket är typ det jag gjort hela dagen. Vad ska man annars göra på söndagar. Måste fan plugga också. Snart kommer min fina och sen sover han här, så ingen mer uppdatering för idag. Ha en bra söndag, fördet ska jag ha!
-
10 år sedan, vila i frid ♥

FUK OCH LINGON

Hejsanhoppsan, jag har ont i mitt öra. Som fan. Så, inget mer med det. JAG HAR ONT!!!!
Det har varit en ganska... Speciell dag. När man går ner och ska sätta sig på verandan så står det sju gubbar i kotofflor och spelar, en vanlig lördag liksom. Verkligen. Typiskt mor min att vinna sånna saker som en hemmaspelning, ojoj.
-
Efter det drog jag ut med Ag, och sen hamnade vi hos Jakko med han och Robin. Vi kollade på världens bästa film, Hur många lingon finns det i världen. Grät som ett litet barn och skrattade som aldrig förr. Bra film och bra sällskap. Trots att Jakob blev psykisk av filmen, haha stackarn.
Kvällen slutade hos Nicklas med han och Jimmy, och vid elva vandrade jag och Agnes hemåt.
Helt okey lördag trots allt. Imorgon hoppas jag på att min fina pojk kommer hit, men nu ska jag sova. NATTIII

MADDAFAKKING TRAGUS!



WOOPWOPPPP

Med lite nervös mage så sticker jag, modern, Agnes och hennes moder till Ludvika och sticker hål i oss, bild kommer. ASPEPP!
Sen ikväll blire en kväll men bästa brudarna, HA EN BRA LÖRDAG!

KVÄLLSMUSIK

Skiter i att alla andra redan gjort detta inlägg miljarder gånger, men vafan bruden ska ha cred. Moa Lignell, ett namn jag hoppas man får höra oftare. Så sjukt bra, fyfan.

HELLYAAA

Jag överlevde!!
Det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara, ganska trevligt faktiskt. Om man bortser från vandringen dit och hem, kallt och blött fyfan. Det blev jag och pojkarna som fick gå tillsammans, och sedan efter vägen så slöt vi oss till en annan grupp. Vi var först att hitta till vindskyddet, fett kung. Vildmarkskungar wöö.
Linus är även pyroman, jappjapp. Och jag hatar blåbärssoppa.
-
NU ska jag vara med världens bästa, höres!!

SKOGSMULLE

Råhurtig som jag ser ut att vara så drar jag mig motskogen, we'll see if I return!

ÅHÅHÅHÅHÅHHÅÅÅH

Jag vet vad jag ska ha tatuera nästa gång nu. En uggla. Seriously, uggla är fan de bästa djuret ever (Tätt efterföljt av pingviner och igelkottar, men inget slår ugglor) och jag ska fanimej ha en på min kropp. Jag dog verkligen när jag såg första bilden, helt perfekt. Inte lika perfekt att jag redan är tatuerad på skulderbladet, aja. Ugglan hamnar någon annanstans. Bakom örat? Nacken? Armen? Skitsamma, jag ska ha en. Bra, bestämt och klart.
Piercar mig även på lördag, och nu börjar min jakt på ett uggelsmycke! WOW

APELSINJUICE ÄR FAN DET BÄSTA SOM FINNS

AAAtjena.
Har skumma PMS-grejer för mig som att dricka liter med apelsinjuice och bara pressar i mig citroner. Vafan liksom, normala fruntimmer brukar käka choklad tills de spyr ju? Mjojag är nyttig iallafall, SEEEVITAMIN!
-
Juste. Idag fick jag även reda på att underställ är det bästa ever. Ännu en PMS-grej där. Men seriöst, finns inget bättre än underställ, men känner sig så hurtig då. Jag känner att jag börjat tappa intresserade läsare ju mer jag skriver haha. Tagga 'Grön dag' imorgon, ska ut i skogen hela dagen och koka vatten typ, sånt man tydligen bara MÅSTE veta enligt torr-monkan. Grön dag. Hm. Det låter som ni vet när man säger att man har en 'vit vecka', när man inte dricker nå alkohol på en vecka? Låter som något nära besläktat, typ att vi ska käka mossa hela dagen imorgon. Gott och så vidare, nu ska jag packa min hurt-ryggsäck och sedan sova. HUJJ!

I LIKE YOU SO MUCK BETTER WHEN YOU'RE NAKED DARLING

Övertrött ligger jag i sängen och lyssnar på Ida Maria, kung brud som fan. Ilikeyousomuchbetterwhenyou'renaked. Måste nog se na live, dags att börja önska till P&L-12? Har redan asmånga jag vill se, huhu.
-
Dagen då? Helt okey och ibland helt värdelös. Åkt wickans 'moppebil' och känt mig allmänt kool yeah, och haft skolfoto. Fotografjävlen fuckade upp mitt foto haha, BLIXTBLIXT" Nu är du klar!" "Jaha fan va fort det gick" "Så säger det flesta tjejerna till mig" HAHAHA. Sköna killar. Fatface på spexfotot också, såklart!
-
NU SKA JAG SOFVA, LADDAR UPP EN BILD PÅ SNYGGASTE BILLYTILLY BAR AFÖR ATT HON ÄR SÅ JÄVLA SNYGG.
DAMN, vill också ha lårtattoo och vill ha hennes garderob. TACK.

OF TO DA SKOOL

Kämpar i mig det sista delen av mackan aka frukost och sedan drar jag mig mot bussen. Ska fett se ut såhär på skolfotot idag, yeah. SAY CHEESE!

23.17

-
-
-
-
-
Bra musik, livet leker och jag är lyckligt.

I WILL LEAD YOU HOME

Helgen var bäst. Drog som sagt till Norberg i Lördags och kollade på Eiisan och pojkarna och sedan drog vi runt ute ett tag. Sen så sov jag i Skinnsberg, andra gången i mitt liv som jag är i Skinnsberg haha. På söndagen drog vi till Fagersta runt två,sen på något jävla vis så hamnade vi skogen med tre galningar och Agnes. Herregud. Jag är verkligen ingen skogsmänniska, fyfaaan. Fick vägleda världens finaste hem istället hihi.
-
Och så var det skola idag ja. Inget värt att berätta really, fyfan va min plågk suger maha. Ska fixa fixa naglarnamina, skolfoto imorgon ojojoj. Kunde inte bry mig mindre.
Brunhårig tjej, lol. <-- I JUST LOL'D, wattafakk.

WHEN I GET OLD

Godermorgon på er vanliga teenagers som precis vaknat eller vaknar om två-tre timmar. Själv vaknade jag sju, av mig själv. PÅ EN LÖRDAG. Jag är sjuk.
Sånu har jag hunnit med ganska mycket. Frukost, duscha, rakat benen, färginpackat håret och till och med städat.
Så nu behöver jag inte göra något mer vettigt idag!
-
Sen kommer Agnes hit och då blire att färga hennes hår, sedan ikväll sticker vi + Soff till Norberg och ser när Eirin och killarna spelar. Hoppas på en kul kväll, det blir det nog.
Nu ska jag tagga igång dagen med Säkert! och The Descendents, HOJJ
Arkivbild, kameran är inte min kompis längre.

23.30

Min fredag blev helt okey. Först möta Sofie och hänga lite i simbadslekparken,och sedan bar det av mot Jakob. Eller ja, vi hann inte längre än till utanför, så mötte vi dem och så vandrade vi runt lite. Så det var jag, Sofie, killen med noll balans och två levande värmeagregat. Drog hemmåt för inte så längesen, kände att min förkylning inte mådde bättre av att vara ute nu. DET ÄR FAN HÖST. Buhu.
-
Nu ska jag slökolla på SATC-filmen och sedan sova som en stock. GODNATT!
Tonårssliten. HATAR.

EN TANKE

Där där Robyn har fanimej Svergies coolaste stil. KOLLA PÅ HENNE, inspoo. KOOL
-

ÄRE FREDAG?

JAVISST ÄRE FREEEEDAG!
Har ingen aning hur dagen blir, antagligen Sofie I hope. Ba så ni vet, aa jo så.
HEJ!

21.57

Du får mitt hjärta att snurra i rätt riktning.♥

GRÅTER FLODER

Farmor. Morfar. Barndomsvän. Jag tänker på er.

ETHRHRRTGGGF

HEJHEJEHEJHEJHEJ.
Skolan var ovanligt slapp idag, inte gjort ett piss. Sjuk på idrotten, slappjobb på historian sen slutade jag. Dock så satt jag och Gustav och väntade på Agnes till tre, hehe. Efter den lökigaste bussresan någonsin så ligger jag nu nyduschad och ska snart dra mig mot konfagrej. Fattar inte att jag håller mig kvar. Ett tag iallafall.
-
Juste, det har antagligen åskat också? Märkte inte ett skit, men fejjan löser probsen. Och att min hund låg klistrad mot min badrumsdörr utanför så jag snubblade på henne, hon är så skraj. Nu ligger hon bredvid mig i sängen och skakar så min dator harfått parkinsons. He.

TJOCKISHUVUD

Kilar till bussen med fetaste stickade tröjan och en flaska laddad med citron (Och liite socker, helt omöjligt att få i sig annars.) och gör ingenting! HOJ

RSS 2.0