08.50// GOOD FEELING

Födelsedagspresenter från mor och far. De har träffat alla rätt, UGGLOR!!! Åh älskar. Plus att man får cheesecake på sängen, helt okej.
-
På bilderna:
P1&2: Uggla/handkräm - Uggla/nyckelring - Uggla/Läppbalsam
P3: Presentkort på en... DUHDUHDUHDUHDUH: TATUERING!!!
P4: Skjorta i den enda färgen jag inte redan har en skjorta i.

00.09//SIST MEN INTE MINST TYP

NU ÄR JAG OCKSÅ SEXTON!

22.53//NOTE TO MYSELF


VIT SOM ETT SPÖKE, HEPPHEPP


Hemma efter en timme och 15 minuter på Arena så nu är jag 100 kilo lättare. Mår lite illa, då det enda jag ätit idag är fika. Men men, sitter och väntar på mat nu, så jävla hungrig. Taggar som bara fan inför imorgon, ÄNTLIGEN fyller även jag år!!! Dock så är det ju bara 16, fast jag längtat efter det. Blir alltid så, jag tjatar om min födelsedag tills den väl kommer och då känns det så värdelöst att fylla år när man fortfarande är för liten för diverse. TVÅ ÅR KVAR. TVÅ ÅR KVAR.
-
Min morgondag (och denna dag för den delen) blev så grymt mycket bättre när jag fick ett samtal från min käraste Malin. Efter att vi har panikberättat det som rör sig just nu i våra liv, så fick vi det till att hon bokat biljett HIT och hon kommmer IMORGON!! Så jävla lycklig, Malin är vad jag behöver. Hoppas på en jävligt bra kväll då!
-
Nu ska jag äta, eller snarare mosa in mat. Ha en bra kväll!


What if we stop having a ball?
What if the paint chips from the wall?
What if there's always cups in the sink?
What if I'm not what you think..I am?

What if I fall further than you?
What if you dream of somebody new?
What if I never let you win?
Chase you with a rolling pin?
Well, what if I do?
I am giving up.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

Godmorgon. Står just nu i köket och bakar. Släkten kommer vid ett-två, tror jag? Aja, kaka. Har lyckats göra en cheesecake, och kändes underbart närman kommer på att både osten och smöret inte är laktosfritt, YAAAAAAAAA. aja, värt att få kramp för. Förresten, jag hatar tid. Speciellt när man ska ändra tid. Vaknade och såg att klockan var 8.56, men så ja. Ställ tillbaka en timme, så jag har varit uppe sen åtta. Kul.
NU får jag bli lite mer glad, och lär bli ännu gladare sen när jag står på Arena. HOPP!
Hur lång tid tar det nu då?

DESPERADO

Drar på mig flugan igen och drar ut med Sofie, hejp!

WALKING WITH A GHOST

Igår så hadevi en jävligt bra kväll. Idag mår man som man förtjänar. Spartaner, Supermario, 2face, piloter och vampyrer var vi allihopa, så länge det gick. Ramlade hem till ett och gjorde ett halvdant försök att få bort all kroppsfärg. Det gick inte så bra. Slocknade i sängen istället,och vaknade extremt vacker haha.
En dusch senare och jag är hel igen, woopwoop.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska baka inför imorgon. Släktkalas yeye. Nu? Piano. HÖRS!

HERRRRRÅ

Med klänning, smink och blod nerpackat drar jag nu snart mot Dovås, sen mot halloweenfest!
WOOPWOOPWOPPWOPPPWOPOWPPWPPWOWOWOW

RED LIGHT INCICATES DOORS ARE SECURED



Hej på er. Jag har ledigt idag, höstlov for the win. Har dock spenderat min lediga dag i skolan, fast på min gamla skola och den skolan jag skulle gått på. Jag och AG drog ner till Risbro och hälsade på lite, sen så satt vi på Brinell med Vendis, Alexandra och Felicia och deras klass. Känns som att man typ raderat Fagersta lite när man bara är i Avesta hela tiden. Aja, Brinell är ju Brinell.
-
Sen drog Jag och Ag ner till stan och åt oss fetmätta på asienmat, sen fixade vi bara det lilla inför kvällen. Sticker till Elin om cirka två timmar och då börjar det hihi. Tills dess sk ajag väl packa, glo i skolkatalogen som kom nyss och aa. Typ det. HÖRS SEN!
-
Artic Monkeys - Red Light Indicates Doors Are Secured

WALK AWAY

GAAAAAH HÖSTLOOOOOOOV! Känns förjävla bra. Avslutade veckan med ett bra sätt också, ett stort A på en matteuppgift, STOLT TJEJ! Har aldrig fått bättre än G+ förut så blev bra glad.
Annars var skoldag seg, gillar inte torsdagar. Bra med denna var som sagtatt jag fått höstlov nu, hoppas det blir lyckat. Tagga födelsedag, tagga hemkomst och tagga halloweenfest imorgon, ska sätta igång nu och kolla lite kläder inför imorgon hihi. Ska även och besöka Risbro imorgon, och kriga lite för vår video.  HA DET!

IT'S YOU, IT'S YOU. IT'S ALL FOR YOU.

Vanlig onsdag. Skoldag, buss, Agnes. Underbart. Jag och agnes har planerat lite inför Stockholm, vi har lyssnat igenom min gamla spotifylista och bara varit. Som vanligt. Imorgon är det issta dagen innan hörtlovet, inte speciellt taggad, eller inte just nu iallafall. Nu ska jag sätta mig vid pianot ett tag, hare.

VAD LITE TRÄNING KAN GÖRA


Så, nu känns det bättre. Efter drygt en timmes träning på Arena och sen en lång dusch efter det så kändes det mycket bättre. Så nu sitte rjag här och ska snart gå upp och göra mig iordning för att sova. Kom på att vi hade prov imorgon också, fick reda på det gen om facebook till och med. Bara en sån sak. Men äsch, ett svenskaprov kan man ju inte misslyckas med och det vore bara illa om jag gjorde det. Svenskapolis och allt.
Aja, godnatt med er!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Så jävla irriterad. Fick nyss reda påatt jag int ekommerfå tillbak min mobil, då det är fuktskada på skiten. Där rök mina pengar för de sista månaderna av 2011..... SKITKUL JA VERKLIGEN. Deppar ihop sen Arena. Ska ha så jävla kul, kommer inte fungera men vafan. FAAAN. Skittisdag.

ARVEGODS//INVASIONEN

Hittat en ny kärlek. Invasionen heter de. Joy division och Masshysteri blandat. Jag tycker om.
-
Invasionen - Demonerna
Invasionen - Martyrskap
Invasionen - Förlorad
Invasionen - Sanningsenligt (Sant Sant Sant)

RANDOM MUSTASCH

Bara för att jag älskar mustacher som ärsvarta och skruvade. Saknar mitt halsband som jag fick av Agnes närjag ser bilden. Hm. SKA LETA.
-
Hej på er. Genom fetaste dimman så hittade jag tillslut till bussen, och gick igenom dagen hyfsat bra. Hade musik som vaaaaaanligt, men blev sur när jag fick reda på att vi inte kan spela imorgon på utbildningsdagen.. Jag som ville spela i aulan för en gångs skull! Men men... Får nöja mig med att kolla på tvåorna och treorna,så dutta så.
Nu ska jag vila men samtidigt inte somna. Svårt uppdrag. Jag hade tänkt mig att jag skulle trampa bort till Arena, men på grund av för lite sömn så skippar jag nog det. Tar det imorgon istället, micket praaa. MICKET PRAAA

06.TIDIGT

Efter att ha sovit i tre timmar så drar jag mitt slitna arsle mot bussen, tagga måndag. HEJP!

19.23

Tjaajajajajajajajaaaaaaaaa, vad fan gör ni?
Ligger i sängen och samlar energi för att börja städa mitt eckliga rum, inte för att det finns så mycket att samla. Jag tog mig en promenad vid halv fyra, tänkte att det blir bara en kort på sisodär 4 kilometer. Men så ja, när jag var hemma igen, drygt 2 timmar senare och med en utlyssnad spellista, så hade jag tydligen gått mer än en mil. Hade inte koll på någonting haha, mådde allmänt bra bara.
-
Nu ska jag släpa mig ur sängen och ta tag i städningen, sen blire duschenett jävla bra tag. Tagga måndag imorgon också, NEJ. Men det är sista veckan innan höstlovet (Och min födelsedag hihiihi) och det är ju bra. Alltid bra.
-
AGNES DU MÅSTE HIT SNART SÅ VI KAN KOLLA PÅ SKINS. HEJDÅ.

11.02//SÖNDAG

Gårdagen var bra. Mat, skratt, tjejer och prat. Kul kväll, behövdes. Ramlade hemmåt vid halv tolv och låg vaken till två, min lördag det.
-
Dags för söndag, orkar inte annat än att bara vara hemma, vilket är precis det jag ska göra. Jätteintressant för er att veta, det tror jag säääkert. Vill bara ha söndagar överstökade ändå, så ja. HEJ.

WITHOUT YOU//MAINSTREAMAR

Hej på er.
Dansar för tillfället runt i mitt rum, och jag dansar till inget mindre än jävla David Guetta. Vet inte vad det ärför fel på mg, men denna^ går för fullt på Risbrovägen 6 nu asså. Spelas även Mash-upen av "Jag kommer" som Agnes länka, kort men ashärlig. Jag är dessutom svart överallt också, på händerna till och med. Så går det när man gör mörkret mörkare!
-
Drar snart och spenderar lördagen med Agnes, Sofie och Emma hos Sofie, tjejmiddag. Kommer ha det bäst, finns på luren om det är något hehe. HARE!

WE COULD BE HEROES

Kvällen hos Jull blev bra. Chillade inne ett tag, sen ut och träffade lite folk. Har även varit i den vitaste lägenheten någonsin, haha fyfan. Typ en fyrtioårskris vid 20 års ålder hahaha. Kvällen slutade med tre tjejer framför I taket lyser stjärnorna, fin film. Biff var med också, sötsak.
Kom därifrån för en halvtimme senkanske, och nu väntar jag på att Satan ska höra av sig så jag kan agera frisör åt honom. Eftersom han är seg som satan (HEHE) så får jag sitta här och ruttna. Slänger upp någon frågelista här tror jag, för att fördriva tiden. HÖRES!
-
Thinking too much.

TOPPEN

Mår så jävla bra just nu, var på ett förjävla skönt träningspass på Arena och nu sitter mungiporna vid öronen. SÅ JÄVLA BRA! Firar min lycka med klänning, vänner och kinamat. HA EN BRA FREDAG!

FRIDAYFRIDAAYHAHAHY


Tjatjafredag, sticker och dansar lite på Arena nu och sen ikväll blire tjejerna. Känns väl helt okey med fredag, lite segt bara. Hoppas på en bra fredag, HARE!

XXXXX

Seg torsdag, som resten av veckan. Rullade hemmåt vid fem, trodde jag skulle ruttna hemma återingen MEN så smsade Sofie och räddade mig. Tio minuter senare var man påväg till Arena, och var där i enoch enhalv timme. Kändes bra där och då, men känslan höll inte i sig. Den försvann på vägen hem, skit. En iskall promenad hem och nuligger jag här, död och allmänt trött på allt och alla. Just nu är jag fan riktigt negativ, men det känns fan inte som att något är bra just nu. Fredag imorgon, och jag vill bara få den överstökad. Vill bli frisk också, eller dödssjuk så jag har någon anledning att bara vara. NEJ NU FÅR JAG SLUTA. Går och lägger mig istället. Peace.

19.27


Jag ser tillbaks på mörka moln 
Som heter ånger sorg och skam. 
Dom kanske krossar mig en dag, 
Men till dess var det jag som vann.



21.29

Klockan närmar sig halv tio och jag har inte ens öppnat naturkunskapsboken, bra mimmi bra. Aja, skitsamma. Bert älskar ju mig HEEEEEEEE. Tycker att Facebook och Grey's är mycket mer underhållande. Pratar med AG om allt som vanligt, wattafakk bruden har till och med skaffat blogg nu. Och hon tycker att JAG ska hjälpa henne med designen, hon verkar inte förstått att jag är en jävel på att förstöra allt som har något tekniskt inblandat. Säger bara mobiltelefon volym 1 2 och 3, coops datasystem och så vidare. Jag tror starkt att jag har blivit biten av något radioaktivt, JAG ÄR SPIDERMAN :PpPPpp
Wiiie, ska dricka en liter vatten nu så jag dränkermin äckliga påbörjade förkylning, HEJP!

THE BEST YOU EVER HAD IS JUST A MEMORY


Kör en gammal goding sådär^
Hej på er. Helt utkörd sitter jag här i vardagsrummet och kämpar för att inte somna och slå huvudet i tangentbordet. Trots att jag haft en jävligt slapp dag så är jag helt död, herregud. Har inte gjort mycket annat än vad vi brukar göra på onsdagarna i skolan, spelat lite musik och så vidare. Eller jo, Emil tog hål i Måns öron inne i uppehållsrummet, but that's it. Haha stackarn var ju ett vrak både innan, under och efter de gjort hålet haha...
-
Ikväll så ska jag plugga. Eller ja, försöka. Har prov i atomgrejs imorgon, ojoj. Känner lite högstadietwibes när man måste plugga om atomer IGEN, och ännu värre när man faktiskt inte kommer ihåg ett skit från när man jobbade  med det i 9an. Jag suger haha.

HAHAHAHA SÄMST EGENTLIGEN MEN JAG TYCKTE DET VAR KUL

Jag satt och gjorde som ungefär varje ungdom gör på kvällarna och satt och lyssnade på Spotify. Och på senaste tiden har jag fått en grej för Lykke Li, ingen aning varför men iallafall. Lyssnade på "Sadness is a blessing" och HAHA typ dog när jag hörde refrängen. Jag tyckte jag hörde något konstigt.
-
Jag tänkte som fan på den där jävla textraden i refrängen, och så kollade jag upp de och den går såhär:
"Sadness is a blessing
Sadness is a pearl
Sadness is my boyfriend
Oh sadness I am your girl"
-
HAHA jag har alltid hört "Sadness is a blessing, sadness is a perv" och därför sjungit så också! HAHAHAAH DOG.
Perverst hahahaha

20.32

Blev en släktträff här hemma denna tisdag, min lilla och osynkade familj var alla samlade under samma tak, vilket inte händer ofta. Bror min kom hit alltså. Han har börjat komma hit oftare dock, älskar det.
Nyduschad med nyrakade ben, inklusive fem nya skärsår på mina knän och anklar, lägger jag mig i sängen och lyssnar sån där finoch stämfull musik som denna^ Tagga onsdag, musik hela förmiddagen. Helt okej.
G'NATTTTTT

RAIN

MORGOOOOON! Hemma från skolan nu ochså jaaaaa, skippade sånglektionen då jag blivit strängt förbjuden av min sånglärare att röra mig i husbyggnaden om jag är de minsta förkyld, seriously. Nä, inte så direkt men typ.
Jag är en så trevligt sångelev som inte kommer dit HEHE.
-
Så iställer för att stå och försöka sjunga någorlunda bra och låta ännu värre sen, så halvsprang jag till kvart i två-bussen och nu ligger jag här hemma. Jag trodde fan inte jag skulle komma av bussen först, däckade på bussen och vaknade när bussen var vid Bruks haha. Men men, somsagt HEMMA. Det känns som om att 80 procent av min kroppsvikt sitter i huvudet, och jag somnar nog så fort jag klickat på 'Spara&Publicera'. HÖRS SEN.

I KNOW PLACES

Jag tror jag börjar bli sjuk. Eller ja, förkyldaktig. Inte kul.
Jag fick reda på idag att jag har prov både denna och nästa vecka, och att jag har biljoner saker att göra. Orkar inte ett skit för det, så idag har jag bara legat och kollat på underbara Skins. Legat under två täcken och på fyra kuddar, maaaaaaa. Hösäckel och vara kall. Jag saknar sommaren! Jag saknar Tjörn, jag saknar mina göteborgstjejer. Jag saknar till och med den där äckliga jävla fiskmåsen^ och jag hatar verkligen fiskmåsar. Ormar och fiskmåsar = mina största fobier. Ja. Och typ höjder, andra reptiler, bli ensam kvar sist på jorden och ja. Normal human stuff. Saknar honom också för den delen. Nu ska jag återgå till min säng, puss och godnatt!

BARA SÅ LÄNGE VÅRA HJÄRTAN KLARAR AV ATT SLÅ.

Hejsan. Jag var nästan hundra på att jag skulle spendera den härsöndagen i min säng, men tillslut orkade jag inte med mig själv så jag bestämde mig för att gå ut och gå. Jag och Håkan hade sällskap hela Fagersta runt, och utan att jag märkte det så hade jag säkert gått en mil. Mina fötter värkte ganska supermycket, inte så bra att välja converse haha. Men det var verkligen behövt, himla skönt att bara gå, bara få tänka klart. Hälsade på moffa också, måste göra det oftare. Hösten är ganska fin faktiskt.
-
När jag kommit till Servus påvägen hem så plingade det till i min sketna SonyEricsson och det visade sig vara Jakob. Så jag drog hem till honom och hade det allmänt trevligt. Monopol och mobbing av min dialekt, standard.
-
Och ja. Nu ligger jag här utslagen i min säng. Borde plugga. Borde städa. Borde bära in täcket till gästrummet igen. MEN jag väljer att ta en lång jävla dusch, åh herregyt va busigt.
GODNATT!

12.45

Godmorgon. Ligger för tillfället fortfarande i sängen, orkar inte göra annat. Agnes sov här inatt, lite spontant sådär, och hon gick nyss. Gårdagen var bra också för den delen, film och kebbe hos Mange och sen lite nattvandringar med Agnes och avslutades med älskade Skins. En vanligt lördag, ungefär. Bortsett från.. Aa.
-
Idag ska jag nog inget annat än att släpa mitt lata arsle till Arena, sedan dö lite mer, sedan skolan. Kul. Men vad gör man inte.

SÖNDAG. ELLER VÄNTA, LÖRDAG?

Lördag som känns som söndag. Helg som känns som vardag.
Eftersom jag var krasslig igår så fick jag inte träna idag som jag planerat skulle, så fick hålla Sofie sällskap och 'coacha' henne. Sög att inte få stå där själv, men aja. Vi kom fram till där att trots att vi nuförtiden går i två helt olika skolor, i två olika län, med helt olika scheman så träffas vi två mest av alla i vår umgängeskrets. Jag är så glad att det vi fruktade skulle försvinna, faktiskt finns kvar.
-
Så efter det så cyklade jag hemmåt, värmde lite äppelpaj och slängde mig i sängen. Slog på '2 steg från Håkan', förundrades och grät nästan litegrann. Jag vill också!!
-
Snart, om sisodär en timme, så möter jag bästa Lindgren och sedan vidare mot Svedjevägen. Film och en jävla bra kväll hoppas jag det blir, och jag är säker på att det kommer bli så också!
Nu ska jag fortsätta att planera framtida vackra kroppsförstörelser, HEJS!
-

WELL HELLO, I EXIST. OR DO I?

'Cause I don't know.

11.41

Död hemma i sängen, woopwoop fredag. Eller ja, död och död, lite bättre är det iallafall. Sängen har varit my place to be och ja, inget mermed det. VÄRDELÖST. Tur att det finns serier, oj The Runaways på tv. HÖRES!

---

Med tungt huvud stack jag från skolan vid lunch,och med tungt huvud ska jag nu dö i sängen. Just so you know.

YOU SAY YOU ARE A MESS, BUT I SAY YOU ARE JUST MESSY

SLAPP ONSDAG, Lite musik hit och mycket rast dit. Mycket trevlig bussresa hem med ekonomifagsen på det. Ligger just nu och dricker varm choklad och ska snart ta tag i bokrecensionen, som jag skulle börjat med för länge sedan men vad gör man. Orkar egentligen inte nu heller. MENMEN, fan det är ju torsdag imorgon. Snabba veckor wattafakk ja. Aja, så.

THELMA M//JAG ÄLSKAR HENNE

Det finns fan lite stil i grannlandet åt höger. Inte alls avundsjukpå henne. Inte alls.
thelmanblogi.blogspot.com

WON'T YOU GET SOME

Efter en förjeffla seg dag, börjar bli många sega dagar nu, så drar jag en skåp flingor och sen trampar bort mot Arena för att få ut lite känslor. HEPP!

22.21

Nämen hallå ni 20 läsare. Hoppas eran måndag varit bra osv, det har min. Ingen speciell dag, men en bra dag ändå. Eller jo, jag har åkt skridskor och delat eskimåjacka med Måns, som ni ser^ gjorde min dag haha.
Känts som en allmänt tjill dag i ES11. Just nu så ligger jag och har låten jag har som sångläxa på repeat (HATAR DEN REDAN. HÄR ÄR DEN FUCKERS.) och är fortfarande förbryllad över att alla verkar ha hört den tidigare förutom jag. Så ja, just nu så försöker jag lyssna så mycket om möjligt. Juste, skulle ta fram min jacka tills imorgon också. Jeansjackan är härmed inhängd för säsongen, så nu åker J&J-jackan fram. Aja, dags att göra lite nytta alltså, GODNATT.

CONFIDENCE

Men ibland är det svårt.

HUR HÖGT SKA JAG SKRIKA VARJE GÅNG JAG VILL BLI HÖRD?

Lite mer rödhårig än tidigare, mår lite mer bättre än förut och trött som ett svin så lägger jag mig i min för stora säng och förbereder mig för en ny vecka. Startar med sovmorgon, känns inte alls fel, men annars så vet jag inte. Släpper allt och somnar om.

EVERY DAY IS LIKE SUNDAY

Bra lördag med Sofie och Agnes, slithäng när det är som bäst. Soff sov här, och vi har spenderat söndagens första timmar till att slökolla tv. Samtidigt så förbereder jag mig psykiskt inför min egen död klockan 17.30, alltså spinning. Jag kommer dö, på riktigt. Min söndag:
Sängen - Arena - Sängen
Det tycker jag är en bra söndag.

TJILLAR HOS SOFIE

Hon diskar och jag sitter i soffan. Känns som att vi är ett gammalt par. Äh, i så fall har jag iallafall kvinnan på rätt plats, eheheh

LÖRDAG 14.41



AMEN TJAAAAAA! Trött men glad tjej här. Blev att träna med Sofie från 11 till 13, sen en lång dusch på det. Jävlar va man mår bra av det! Just nu sitter jag här vid morsan dator, vilket bara har blivit vanligare nu för tiden. Ska strax upp och städa mitt ryyyyym och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Blir nog chillkväll med Sofie som det ser ut nu, najs det. SÅ, Ja. VI HÖRS!

SWAY


Helt okey fredag, lite småseg men underhållande. Hann med att springa runt i mörkret med ögonbindel och ligga i en hög i kyrkan. Haha lät lite fel där, mhaha. Avslutar dagen med en låt jag hört hela veckan, dels av orginalet och av Eirin. Asbra låt, The Kooks älskar man bara.


15.34


Rågammal cambild, brunett till och med. Arkivet sisi^
-
Freeeeedaaaaaaaaag, och känns som en värdelös en också. Hittills iallafall! Har ingen aning om vad jag ska göra idag, eller snarare: Jag vet inte vad jag ska göra den här helgen alls. Det är en riktigt fredag de.
Hade en superbra torsdag iallafall, behövdes verkligen. Så skönt att få komma bort, även om det bara
är för en dag. Jag har sån tur som har den där pojken, världens bästa.
- Nu ska jag döööö lite, hejs!

21.18

Onsdag. Sliten skoldag, superbra träning med Sofie , om jag saknat att dansa, herregud.., hemsk kväll och hoppas på en bra torsdag. Sover borta imorgon, så uppdateringenkanske halkar efter. Bryr mig inte, vill bara bort ändå.
HA DET!

UTTRÅKAD//SOFIEINSPO//FRÅGOR//

Hur bor du:
Brukar du komma i tid:
Hur lång är du:
Kan du laga mat:
Vad jobbar du med/pluggar du:
Vad har du på dig just nu:
Har du någon fobi:
Hade du en bra kväll igår:
Vilket är ditt senaste inköp:
Din favoritdryck på morgonen:
Var fick du dina senaste pengar ifrån:
Har du sovit i din egen säng inatt:
Vad hade du sönder senast:
Vem snackade du med senast:
Varm favoritdricka:
Favoritdricka när du är riktigt törstig:
Alkoholhaltig favoritdricka:
När gjorde du senast något riktigt dumt:
Saknar du någon just nu:
Vad ska man göra för att få dig irriterad:
Någon jag stör mig på:
Intressen:
senaste person du kramade:
Senaste person du ringde:
Senaste person som ringde dig:
Vad drack du senast:
Vill du ha barn:
Längtar du till din nästa födelsedag:
Har rakat dina ben någon gång:
Är du sugen på något nu:
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag:
Använder du hudkräm:
Attraheras du av män med skägg:
Micro-pop eller poppa själv:
Brukar du baka:
Röstade du i det senaste valet:
Är du nöjd med ditt liv som det är nu:
Vilken låt lyssnade du senast på:
Har någon annan sovit i din säng inatt:
Vad tycker du är äckligt:
Har du pengar på mobilen:
Hur bor du: I villa, med föräldrar, i Fagtown. Aa.
Brukar du komma i tid: Ja
Hur lång är du: 1.66 m
Kan du laga mat: MVG i hemkunskap, say no more!
Vad jobbar du med/pluggar du: Estet Musik första året, ES11<3
Vad har du på dig just nu: Linne, tights, strumpor, underkläder.
Har du någon fobi: Ormar. Fyfan.
Hade du en bra kväll igår: Helt okey, typisk måndag?
Vilket är ditt senaste inköp: bullar haha
Din favoritdryck på morgonen: Inget, vatten?
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Studiebidraget
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: Min mobil troligtvis.... Buhuhu...
Vem snackade du med senast: Mamma säkert
Varm favoritdricka: Te eller varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten, eller mjölk!
Alkoholhaltig favoritdricka: Lite allt möjligt!
När gjorde du senast något riktigt dumt: Känns som om jag är värsta ängeln, men jag vet inte faktiskt inte.
Saknar du någon just nu: Många... Fyfan.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Vara allmänt skitdryg, Spela någon den inte är, ha en extremt jobbig röst. Vara allmänt dum i huvudet.
Någon jag stör mig på: Idioter, achoo
Intressen: Musik, vänner, dans, leva?
Senaste person du kramade: Jakob
Senaste person du ringde: Samtalslistorna raderade...
Senaste person som ringde dig: som sagt^
Vad drack du senast: Mjölk
Vill du ha barn: INTE NU FÖRFAN
Längtar du till din nästa födelsedag: Njaa, 16 år känns lite värdelöst. Speciellt närmanfyller typ sist av alla. Längtar mer till 18!
Har rakat dina ben någon gång: Men ja, komigen.
Är du sugen på något nu: Att sova, haha
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker inte kaffe, te!
Använder du hudkräm: Ja
Attraheras du av män med skägg: Kan vara snyggt på vissa hihi
Micro-pop eller poppa själv: Har aldrig poppat själv :-O
Brukar du baka: Ja,men inte äta det haha
Röstade du i det senaste valet: Får inte rösta, men antagligen rött.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Faktiskt ja! Kund ehaft det mycket, mycket värre.
Vilken låt lyssnade du senast på: Bara Dårar Rusar In - Håkan Hellström
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej...
Vad tycker du är äckligt: Vider!
Har du pengar på mobilen: Abonnemang.

HAPP

Yep. Min två veckor gamla telefon är härmed död. eller ja, den ber om aktiv dödshjälp snarare. EFTER TVÅ VECKOR! Jag börjar tro att något radioaktivt eller liknande bitit mig eller något, jag och teknik... Tyckte min gräns var nådd när jag dödade två mobiler på en vecka, men nej. Var till och med över till Nicklas för att se om han kunde fixa den, men nej. NEJNEJNEJNEJ funka inte då självmordsbenägna samsungjävel. Så. Andas in, andas ut. Så.
-
Nej det går FAN inte. Lägger mig och sörjer i sängen istället, och överför allt till min äckliga sony ericsson. Och imorgon? Äh skiter i att berätta de, för arg. UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ



KUNG


FADE INTO DARKNESS

Måndag - Check! Har varit en ganska vanlig måndag, som gick väldigt fort. Slet upp en trött Gustav ur min säng, gick i skolan, hade prov, störde mig lite på naturläraren (Men blev tusen gånger lyckligare när jag fick se att vi antagligen inte ska läsa mer natur efter ettan, wiho!), spelade lite bas sådär, stressade hem helt i onödan och sedan har jag varit på Arena hela kvällen. Känns grymt bra nu, trots att jag är liiiite stel sen gårdagen och att jag snart somnar. Känns bra iallafall. Dock en smula irriterande att man nu nynnar på de mainstreamdfyllda låtarna som de spelar på gymmet. Imorgon är det tisdag, sånglektion vare ja. Bäst att träna lite på den också, höres!

DRIPPDROPP

Nämen godkväll, genomblöt tjej här. Var och tränade med Sofie på Arena, vilket lär kännas imorgon huuh, och när vi kliver ut genom arenadörrarna möts vi av inget mindre än spöregn. Japp, vi hade knappt behövt duscha haha. Så nu efter den fina cykelturen hem, mat i magen och ett klädombyte så sitter jag här, chillar lite till Detektivbyrån och så. Lite fint plinkande sådär.
Väntar förövrigt på att en till, antagligen också genomblöt, varelse ska börja röra sig mot mina trakter så jag kan gå ut och möta honom. Alltså blir det TVÅ genomblöta varelser, SE vilka framsteg gynmasiematten gjort på sisodär 6 veckor heh. Har prov imorgon också, fan också. Aja. Grekland vare va?
Måste smörja tattoon också, fan va saker ska göras.
-
Detektivbyrån - Om du möter en varg <-- Som sagt plinkiplonk hehehe.

DET KOMMER ALDRIG FINNAS NÅGOT SOM HETER RÄTT TID RÄTT PLATS



FINA

Hejsan folks, sitter här och chillar med mina fina kåmpisar Lindgren, Eriksson och Rundström och glor film. Bridget Jones dagbok, kung, De människorna är de jag spenderat min lördag med mer eller mindre. Vi har bakat, garvat sönder, snackat, jämnfört olika saker och barra haft en awesome kväll. Den här helgen har fan varit najs faktiskt, gårdagen var bra också. Typisk kompischill-helg, najs de!
-
Söndag redan imorgon, och min dag kommer bestå av premiärbesök på Arena med Sofie (Återigen en kompisträff, woopwoop!) och sen kommer förhoppningsvis Gustav och sover här. Aa, mycket bra helg.
Nu ska jag fortsätta umgås med mina sjuka vänner, som ligger på varandra i min lilla säng haha.

RSS 2.0