22.21//LANGOSVAGN I MITT KÖK

Igår blev det officiellt att det är förbannat kallt på kvällarna, alltså höstkvällar. Jag rotade fram min mössa och la TILL OCH MED upp en insta-bild på detta för att förklara att hösten är kommen. Sen att jag kunde gå i shorts idag på dagen gör att jag tror att temperaturen har humörsvängingar. 
 
Idag kom Gustav, Agnes, Magnus och Joel hem till lilla mig och vi lagade langos i mitt lilla kök. Det luktar tamigfan fortfarande flott i lägenhet = LUKTDÖDEN. Är proppmätt och kommer inte äta langos på ett bra tag. 
Men trevligt var det,och jag fick platta Joels hår. Då blev jag glad. 
Imorgon ska jag packa inför Stockholmsresa 2.0 som går av stapeln på fredag, Popaganda it is och jag ska dit med min bästastebästis och vi ska se Håkan. Kunde inte bli gladare.
 

15.35//LIVET ÄR FÖR KORT FÖR ATT KASTA BORT

Aaaaaah hemma i verkligheten igen. Känns.. Okej. Direkt när jag kom hem från tåget igår så städade jag hela lägenheten. FYFAN vad äckligt jag bor egentligen. Gick runt på alla fyra och dammsög i varenda hörn. 
På kvällen kom Emma, Norea och Lois förbi och vi gick till holmen och frös ihjäl. Därför återvände vi hem till mig och drack te och så kom Pierre en stund. 
Är dödstrött och sliten efter skolan. Idag har jag och Wictoria attackerat de nya musik-ettorna, verkar vara ett kul gäng. Spelade lite och haft lite lektioner. TRÅKIG BLOGGDAG. 
Nu ska jag snart träffa min kompis Viktor och vi ska fika. 
Vet inte vad mer jag ska skriva. 
JO imorgon ska vi spela inför de nya ettorna, ska bli kul.
 
 

14.12// hejdå Stockholm

Har haft en underbar helg. Musik vid Mälaren med morbror, valsat runt på stan och spenderat för mycket pengar och till sist invigningen. Det var en grym spelning med bra ljud och trots att vi inte hade ståplats (efter att mamma tryckt liiiite fel under bokningen...) så var det sjukt bra. Köpte såklart en kent-tröja och nu har jag 80 kr att leva på. Så inåt helvete värt det.
Provade också en klänning på AA som jag trodde skulle se skitknäpp ut på mig men det visade sig att små bröst är ingen hejd WOHO PARTY. Dock blev det kjol och tröja därifrån, men är lika nöjd för det.

Nästa helg väntar popaganda med min tvillingsjäl och vapendragare, kunde inte bli ett bättre augusti.

Nu ska jag sova hela tågresan hem, for real har bakisfeelings trots att man inte ens drack en droppe igår. Illa.


15.07//Jag ville bara fly från mig själv. Skära bort min otillräcklighet.

Snart beger jag och min finaste, bästa Mickis till Stockholm. Att komma bort ska bli så oerhört skönt, speciellt efter en dag som denna då jag bara känt mig fel sen jag vaknade. Imorgon taggar vi till att se älskade kent och Winnerbäck. Blir så glad av att tänka på det. 
Ska bara andas in atmosfären och njuta av storstaden. Orkar inte hur glad jag blir. 
 
 

22.32//asså förlåt men jag saknar mitt långa hår lite...

 
 
Haha lol orkar inte med mig själv. Men kort är ju fint också. 
Så här kommer en bild på kort också. För att jämna ut det hela. 
 
 

20.40//there goes our love again. forgive my heart, forgive my heart.

 
Tja. Idag har jag gått i skolan till två, fyndat secondhandgrejer (bland annat en klänning, vad är det som händer egentligen!?) och pluggat körkortsteori med mamsen. Åt middag med föräldrarna och körde sedan hem till Avesta igen, Känner verkligen hur jag utvecklas inom körningen vilket är så skönt då det är snart 70 dagar kvar till stora dagen. Annars så mår jag förhållandevist bra, lite smått osäker som vanligt i musiksalen dock som gör att jag förstör för mig själv. Men jag jobbar på det. 
Jag jobbar på det mesta just nu. 
 
Ps. Sett Django Unchained nu. Taratino är ett GENI. Ds. 

19.11//om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Nu har skolan officiellt börjat och det känns väl helt okej. Jag har ungefär bara musik nu om dagarna, känns rätt bra!  Sen har jag bara svenska, samhäll och konstarerna&samhället samt i-val kvar. Lite små ändringar i planeringen sen så blir allt (förhoppningsvis) fixat. 
Annars så är skolan densamma, förutom att vi är störst och många av mina älskade vänner inte finns strövande i korridorerna längre. Estet-11 äger dock så det gör inget, har saknat klassen. 
Dessutom tycker jag att det är kul att jag verkar vara mer "rädd" för de nya ettorna än vad de är för oss treor. 
 
Ja igår då. Skolan började som sagt, och efter en timme i bygganden så slutade jag. Gick och tog den obligatoriska "nu har skolan börjat och solen dör snart"-fikan med Mickis, Ellinor, Pao, Emma och Cila. Dock så började ju inte 4 av 6 personer av den gruppen men äsch. Efter lite chillhäng hos mig så drog jag och Emma ut med Hedemora-folk ut till världens jävla ända och skog var det enda som fanns. VERKLIGEN. Betongbarnet i mig skrek. Tur att vi hade trevligt. 
På fredag sticker jag som tur är också till Stockholm med finaste Mickis och kollar på Kent, Winterdäck och Robyn och får lite miljöbyte, inte nyttigt med så mycket skog.....
 
Idag fyndade jag bland annat en Tiger of Sweden-tröja för 10kr när jag och Emma var på stan. Älskar secondhand. Hittade också en orange halsduk så jag slipper sticka en själv (japp, var lite överambitiös) Och nu väntar jag fikabesök. Hörez. 
 
 
 
 
 
 
 

00.57//It's like santa for your vagina!

 
BTW detta är typ den bästa reklamen jag någonsin sett. 

00.54//THE LAST SUMMER

Och så var mitt sista sommarlov slut. Mitt ALLRA sista sommarlov. Ska bli rätt skönt att börja skolan, men känner mig oerhört gammal haha. Ska bli skönt att återgå till rutiner och träffa klassen, slängde till och med ihop en liten klassfest i fredags och vi dansade, drack och pratade studenten. Nu börjar studentåret och jag är så glad att jag gör det med min underbara klass.
Saknar redan min fina Kikki som nu är bosatt i Götet, kommer sakna alla som snart försvinner bort ifrån Avesta. Men livet kommer ju ta mig bort också, så det är ju så det fungerar. 
Sista dagen på sommarlovet spenderade jag dels på jobbet och med Måns och Mickis. Är så glad övermina vänner. Nu ska jag nog dra mig tillbaka och imorgon börjar allvaret (lol).
 
 
 
 
 
 
 

21.06//i still think of you and all the shit you put me trough, and i know you were wrong

 
Hej. Under de senaste dagarna har jag njutit av min ledighet (Jaaaa två dagar men ändå) och hunnit med att tatuera mig. Äntligen så satt jag och Agnes där i Bullens studio och gaddade våran Håkan-tatuering, bästa du<3. Dock så gjorde det faktiskt ont nu men värt varenda krona och smärtan. 
Har också fått mitt paketfrån Rockhouse med vinylen och skalet^samt två pins. Första LP:n som jag har beställt, tappar ju såklart lite av glädjen att hitta en bra skiva MEN är det BD så är det. 
Nu ska jag jobba hela veckan ut, sen börjar skolan på måndag. Känns... Konstigt. Sommaren bara drog förbi. Men det är så mycket som ligger framför mig så jag ser fram emot spelningarna, födelsedagen och körkortsjävlen. Jag har bestämt mig för att de sista månadrna av 2013 ska vara (peppar, peppar) bra och liksom stryka över det senaste skitåret. Åtminstonde så ska det vända. Förut så pratade jag om att jag ahde en känsla av att jag väntade på att något skulle hända, men nu känner jag att jag fan måste ta tag i det själv om det ska hända. BE POSITIVE OCH DON'T YOU DARE TO ÖVERTÄNKA MIMMI. Punkt. 
 

01.20//MAKE IT BETTER

Tja. Hängt med familjen, träffade Crisse ett tag och sen varit med Emma. Min dag alltså.
Vill ha en mops, hårfärg och någon som kan klippa mig samt ledighet resten av lovet. Imorgon väntar jobb (bra att vara vaken nu förresten) och jag är sömnlös. Såg Across the Universe och är helt hänförd. Grym film. 
Juste, hade rekordmånga sidvisningar idag. Vad var det jag skrev som var så intressant haha? 
Det kan man ju fråga sig. 
 
 
 
 

18.23//PÅ ÅTERSEENDE

Igår var jag på födelsedagsmiddag som också var en avskedsmiddag. Många grät, många drack väldigt mycket och alla var helt överrens om att vi kommer sakna våran Kristina så himla mycket. Åh älskade du. 
Åkte hem vid tre, var utelåst. Blev senare inlåst. Sen kom jag ut och in i min lägenhet. Japp; Mimmi during en halv box vin. Så kickass. 
Nu ska jag snart träffa Crisse en stund, hare. 
 
 
 

20.41//SOFTER, SOFTEST

Ibland saknar jag mitt långa hår, även fast jag älskar att ha kort. Fast jag vet att när jag väl ska spara ut mitt håt, så ska jag ha naturligt blondt hår. 
-
Ja jag jobbar ju fortfarande, allt går liksom på rutin. Vakna nio, cykla til jobbet, lunch vid halv två, hem vid halv sju, middag av något slag och sen Greys eller kort sällskap av vänner. Inte såmycket mer händer i mitt liv. Borde ta tag i körteorin, men just nu när jag jobbar är jag för trött för det när jag väl är hemma igen. 
Känns ändå skönt med rutiner till skolan börjar.
 
Ser fram emot morgondagen då vi ska ha avskedsmiddag för finaste Kikki. Gråtparty lär det definitivt bli, allt bli så verkligt nu när den första faktiskt drar. Men vi ska ha en förbannat kul kväll!
Nu: dusch och Greys. 
 

23.29//tänk om

 
Idag när jag balkonghängde med finaste Emma, så började vi prata om hur livet hade sett ut om man inte gjort valen man har gjort. Det är faktiskt lite läskigt när man tänker efter. 
Tänk om jag aldrig träffat de personer jag har i mitt liv nu som jag värderar högst av allt? Tänk om jag inte hade haft de förhållanden jag haft, och tänk om de hade slutat annorlunda eller inte alls? Valt andra och kanske aldrig fått känna som jag känt med det killar jag varit tillsammans med, om man aldrig blivit kär. Tänk om jag hade valt Västerås istället för Avesta, eller ännu värre; tänk om jag valt Fagersta istället och varit kvar i att känna mig fel och missanpassad? Tänk om jag inte ens flyttat till Fagersta där för snart 10 år sedan, och att jag bodde kvar i Stockholm och hur hade jag varit då? 
Tänk om jag inte hade blivit född. Tänk om mina föräldrar aldrig hade träffats på den där krogen för 20 år sedan.
Så konstigt när man tänker efter. 
Men jag vet iallafall att jag är menad att vara här, som alla andra. 
 
Till alla som tvivlar på sin existens: Ingen är värdelös, för då skulle man inte finnas från första början.
 

22.19//HARD WORKING WOMAN

 
Tja homies. Hur är läget?
Jag mår bra. Det känns som att jag jobbar hela tiden, jag jobbade till och med igår på min lediga helg. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet på Verket så ja jag jobbar mest hela tiden. Jag vill också sola och bada och supa och njuta av de sista sommarlovsveckorna men ICKE. Men det är skönt att få tillbaka rutiner. 
Nu ska jag Greys:a. HEJ. 
 
Åh mitt bloggliv suger när jag bara jobbar "äxde".
 

RSS 2.0