VERY LOUD AND BUSY

Jag redigerade min kalender i mobilen idag. Jag märkte att i september (speciellt dom kommande veckorna.) kommer ha mycket att göra. Så uppdateringen lär ju ... ja suga.  Så går det när man överplanerar. Plus att min dans börjar nästa tisdag, två gånger i veckan! Ska bli så skönt att komma tillbaka, det är värt att sitta på ett tåg 4 timmar i veckan för!

Nu ska jag sova, kisses!

Bjuder på en oldie, då mitt hår var lååååångt. och inte raklugg.
Saknar längden faktiskt....


FEMBOTS HAVE FEELINGS TOO

Tjatjen.
Måndag, och jag längtar redan till helgen... hehe. Ganska slapp måndag dock, skönt. Sen efter skolan drog jag hem till Vendis. Vi har extrema problem vi två, haha vet inte om jag vågar lägga ut bevisen.. Hihi.
Imorgon ska jag städaaa. Mitt rum är så äckligt. USCH. Jag kommer få dammallergi.

NU ska jag kolla på Fucking åmål,  (''JAG TRODDE DET VAR MARKUUS!'' -  klockren.) tills mina ögonlock blir tunga som 500 kilospåsar, vilket är snart.

kisses.


älskar att jag kan ha snelugg trots min raklugg. Ville bara att ni ska veta det.

BACK IN BLACK, AND READY FOR THE FLOOR

Hemma från en totalt underbar helg. Popaganda -10.
Sjukt bra musik, härliga människor, åååh! Bästa uppträdandet går till Shout out Louds. Så braaaaa!
Familjen, Hot chip och Robyn var också bra, men SOL var bäst.

Efter ex antal tunnelbaneresor, bussresor, promenader, hoppande, härjande så är min kropp ett missfall. Mina fötter är totalt fuckedup, känns förjävligt bra!

Idag så träffade jag min bror, och så drog vi hem till hans kompisar och åt med dem. Sen drog vi till min buss, skön söndag! (Utom att jag var tvungen att sitta bredvid en tant med sjukt äcklig andedräkt, för er som ville veta asså.)
Nu ska jag sova, godnatt y'all!
det är ju faktiskt skola imorgon. Ehehe. Aa.

kisses!



GOODBYE!

Sticker till Stockholm nu om ett tag, back on sunday!
Popaganda here we come! :D

INTRODUCING: MY MAMA.

Idag i mataffären:
(Jag, Agnes och mamma står i kassan och vi har köpt godis till kvällen, och mamma plockar fram en liten påse med Cheese balls.)
Jag: ska du köpa chäääsbolls mama?
Mamma: Neeeeej, chäääsballar blir det ju! En cheeseball, flera cheeseballar!
Jag och Agnes: Hahahahahahaha!

min mamma är så söt.

LIKE A PYRAMID

Efter att ha haft en utedag med skolan hela dagen, så är man hemma. Regn, regn, regn. Fu.
Vi var dyblöta, skitsura och trötta efteråt. Never again!
Jag och Agnes drog sen hem till mig och åt godis och barnmat (hihihi) och kollade på film. Sen drog jag fram värmefilten också, så vi fick tillbaka värmen. Sen gick Agnes hem, och då kollade jag på Snabba cash med mami och papi. Grym film, ska nog läsa boken också. Joel Kinnaman, asså yum. Hubba hubba stuff, hehe vendela.





HAN E SÅ JÄVLA MADDAFAKKERFAKKING''MANOFMYDREAMS''-SNYGG.
(Fast den synen delar jag nog med halva sveriges kvinnliga befolkningen också.. Förstår dem.)


REDHEAD GOES BLONDE?

FrisörMimmi är i farten!
Har klämt i två paket blonderingsfärg i Agnes solblekta rödbruna hår. Bruden ska bli riktigt röd nu, men nåste bleka allt först för att få en stark röd nyans:) Just nu står hon och skjöler ur allt i mitt badrum, hope for the best!

Ser ni hur fakking brun den här bruden blev efter kommit hem från Turkiet eller!?!?
Mina svennebananpigment vibrerar av avundsjuka.


RAINY DAY

Regnet vräker ner utanför mitt fönster, är det bara jag som tycker att det är lite mysigt med regn? Visst, inte så kul med regn varje dag hela dagen, men lite. Denna regniga tisdag spenderade man mest inne, i sin sketa skolbyggnad. Ganska seg dag. (Regnet gjorde så att halva skolan såg ut som små fluff-&-lockbollar. Ett plus.)
NU så gör jag nog en typisk sak, som jag delar säkerligen med massa andra tjejer, jag provar kläder som jag ska i helgen när det är Popaganda. Hihi, mimmi the girliegirl.

Sen drar jag ut och träffar Agnes, nyhemkomen från Turkland.
Saknat henne som faen, fast inte att se hennes underbart bruna hy som steeekt under 45 graders sol. Jag, med typiskt nordiska pigment som inkluderar kräftbränna och fräknar, lär se ut som ett lakan bredvid henne. Fu.

nej, på med lite Runaways och börja välja!

kisses!


EHEHEHERUBRIK.

Ganska nyanländ från skolan, första ''vanliga'' skoldagen idag. Innan (torsdags&fredasg) så hade vi mest genom gångar och prat om gymnasiet, så nu var det mer vanliga lektioner.  Så nu vet jag att måndagar är helt okey på schemat. Check!
Nu glor jag lite på Tyrashow, och ska ge mig på NO-läxan vi fick idag. Ska in imorgon. YEYE!
Låter som jag har lika mycket liv som ett äpple. Eller ett körsbär. Cherry bomb!

Uppgrade u later!


kisses!


C-C-C-C-C-C-C-C-CHERRY BOMB

Igår, efetr att vendela stuckit hem, så gjorde jag inget speciellt.
Min rastlöshet tog över, och så bestämde jag med vendela (som var lika uttråkad) att jag tar en tripp till henne och tar slagget där. Vi var ute om umgicks med folk, var en sväng på unkan, sen kollade vi på film hemma hos vendela och åt choclatecoverd nuts. Vi såg ''The runaways'', seriöst ny favoritfilm. SÅBRA!!!!
Grymt inspirerande. Jag älskar verkligen filmer som är baserade på musikers/bands liv.
Och speciellt den här filmen. ÅH!

Idag så tog vi en liten snabbfika på Elsas, sen tog jag bussen hem. Vi får se vad jag gör resten av dagen:)

kisses!


love this song!

GOOD MORNING

Jag har varit överallt inatt.
Stockholms skärgård, Magnus Uggla-konsert,på en strand och skällt ut en skitunge+ hans pappa, på ett tåg, en tågstation som likande Grönalund men ett elakt sådant, lådförvaringsplace, i dataspelsvärlden (fortfarande i en tågkupé dock), i filmen Lilla sjöjungfrun, Thailand...

Sen väckte mamma mig.

Vendela var redan vaken (Hon har tydligen varit creepy och lyssnat/kollat på mig när jag sover, och slängt in ett facebook inlägg om det.) så det var bara jag som var helt nyvaken. Slog på tvn, och nu sitter man lite bänkad att kolla på Glamourama, jag börjar bli wierd. Brudarna e så härligt blåsta hehe.

Tack för gårdagen Vendis!

Idag vet jag inte vad som händer, duschen kallar nu iallafall!

kisses!


YOU MOVE SO FAST SO I FEEL LAZY.

Tjen.
Ligger nu i sängen och ska strax ner och möta vendela vid bussen. Hon sleepar over här hos mig tonight, så hon räddade min fredag;) hehe, vi får se vad vi ska hitta på...
I avesta köpte jag lite nödvändigheter, som värmeskydd & deo osv.

Sen när vi kom hem så beställde mami mina biljetter till Popaganda, jag säger bara WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEHOOOOOO!:D:D Så om en vecka står jag nog där på Eriksdalsbadet med mina favoriter. Både på scen och bredvid mig:) Åh längtar!
En brud som jag komme se där är Ellie Goulding. Hörde henne för första gången i morse, totalgrym tjej. Rösten är väldigt speciell, och texterna är underbara!

Guns and horses


Hittade en sjukt bra cover på ''Be mine'' (Robyn) Med Ellie och Erik Hassle! Jag är typ K-Ä-R.


Nej, nu tar jag biken och möter vendela!
kisses!

FREDAG

Det är fredag, och jag vet inte vad jag ska göra. Aja, måste vara posetiv, något kommer vell hända!
Just nu ligger jag och tänker med musik i hela rummet. Ganska befriande faktiskt.
Hänger kanske med mami och papi till avesta en sväng om jag inte har hitttat på något att göra till dess.

kisses!

HANG WITH ME

Shululululululululu.
Målar naglarna för fulla muggar yao, hehe. Stack vid sju med tiger till fagge, för att kolla på bruttornas match. Bra spelat tjejer! På slutet vart det piss kallt, myggen åt halva mig och ja. Skönt att vara hemma. Inte så skönt att det börjar bli höst. Inte nice någonstans!

Imorgon blir det skolaaa (En till sak som inte är nice faktiskt.) och efter det vet man inte vad världen kan bjuda på. Vill göra något kul! Men vad...

NU: Välja färg. kisses!

älskar bilden, kom hem agnes!


The worst feeling is to know that the person you love the most don't love you back.

HELLO

yeye,nu har jg återuppstått från gårdagens hopplösa kväll.
Kom hem från skolan för runt en timme sen. SO hela daaaaaaaaaagen typ, massa om gymnasiet. Inte så lång tid kvar till man måste ha valt... Just nu sitter jag och försöker fixa min bloggdesign, så de kommer vell cepa sönder.  Aja, hope for the best! 

kisses.



-

Mitt rum behöver städas.
Min garderob behöver städas.
Min hjärna behöver städas.
Men jag orkar inte. Jag tar tag i mitt liv imorgon istället, så nu ska jag begrava mig i myskläder och fetaste duntäcket. Återuppstår imorgon.


I want to, but I will not.

FÖRSTA DAGEN

Kom hem från 9ans första skoldag. Ganska trist att börja skolan, men allt känns så meningslöst just nu.
Iallafall, ny klass och nya lärare. Helt okey, får se hur jag tycker sen.

Nu sitter jag i vardagsrummet för en gångs skull, och har mammas dator i knät. Jag orkar helt enkelt inte sitta och kämpa med mig sega älskling, och mammas är betydligt mycket snabbare än min.
Tvn hör på vänster sida. Pappas kassa musik på höger. Intressant blandning hehe. Ikväll lär jag ju bli hemma, regnet öser ju ner så ut kommer man ju inte. I'll find something out.

kisses!

JAHAPP.

Sista dagen. Imorgon skola. Känns som att sommaren flygit iväg, känns som att jag inte hunnit med allt jag skulle göra. Men det har endå varit den bäsa sommaren, truly!

Snart sticker jag till Vendela. Fetta och prata, det är det vi ska göra den sista sommarlovsdagen sommaren -10.
Baby I like it! (Hatar verkligen den låten egentligen, men det passade in.)

kisses!

IN THE TELE.

Snackar i tele med vendis, vi har kommit på att vi måste börja göra mer saker som man kan komma ihåg. Vad, det är frågan... Sticker till Norberg imorgon och träffar min telebuddy, sista dagen innan skolan börjar. NU: tv.

kisses!


Last weekend on summer 2010.

Idag var man och kollade på EM. Ovanligt hehe. Det blåste som saaaatan, så min lugg for åt alla håll och kanter. Sen så drog jag hem, och slocknade trött som ett as på utesoffan. Lovar, skönaste soffan någonsin skapad. Låg och stensov i två timmar, tills Agnes ringde och drog ut mig.
Sen var man ute med massa folk, och sen i slutet av kvällen var det bara Sofie & Emma.

Imorgon ska jag åka till Norberg och träffa mooooa, har inte träffat henne på hela sommaren. Sen PÅ kvällen tar jag slagget hos sofie! Nu ska jag glo tv tills jag slocknar.

kisses!



2 dagar kvar av sommaren. Blandande känslor. Punkt.


BAD DAY

Orkar inte dagen idag. Vet inte riktigt varför, känner bara att den här dagen kommer bli helt useless.
Pank och uttråkad,  me right now.  Kanske drar till eskiln. Eller? Vet inte.

hörs, puss.


.

Kom hem från Jakob för inte så länge sen, filmkväll med massa folk. DÖÖÖÖVARMT. Kubb, skratt, musik, ananas.
NU ska jag sova, kisses.

OTURDAGEN.

Aaah, fast har inte haft nå otur idag. Kände bara före.

Idag har man varit vid Eskiln och kollat på Wakeboard-EM med Basse, Jakob & Mange, och ett tag Gustav och Agnes. Så nu är jag skapligt trött, apuh. Drar kanske bort till Jakob senare ikväll, yeye.
Nu blire fixa håret, har inte vant mig vid att mitt hår inte är ner till magen längre än.

kisses!

THE CHANGE

FÖRE:

Ruttet, slitet, solblekt. Suck.

EFTER:

Kortare, mörkare, rödare, lugg. Bara jag som lövar det !?

HOME

Yep, stack till stockholm idag med mamma. Vi gick runt på söder, kollade i roliga affärer i sofo, fikade, shoppade lite också. Så himla skönt att åka bort, och bara spendera tid med mamma.
Fcick hem 2 toppar från Weekday (i LOVE weekdayrean!) en hatt & mina älsklade boots.
Sen när jag kom hem, så fixade jag i ordning trädgården. SKAFFA ALDRIG ÄPPELTRÄD. Don't even think about it.

Resten av kvällen spenderades med Agnes, Fidde & Gustav. Lovely!
Imorgon drar jag först till vattenskids-EM med ovanstående + Basse. Sen blir det THE BIG CHANGE. Eller ja, big och big.. Nej men ni fattar vinkeln.

Nu ska jag kolla runt lite på fejjan, sen sova.
kisses.

STHLM

Om en och en halvtimme så är jag på väg mot stockholm, en halv spontanresa med mami.
NU: fixing and television.

kisses.

.

Drar till Stockholm imorgon, får mig att tänka på annat. Seeyah.

TISDAG

Kilar till Norberg och träffar Vendela! puss

DON'T YOU UNDERSTAND?

HApp, som jag sa tidigare så övertog min rastlöshet mig, så jag pös över till agnes. Vi kollande på ''P.s I love you'' och ja, vi grät som barnungar. Aj äm a muvi-vajner änd praaaaaaud.
Sen stack vi ut på en promenad, och i slutet så börade det såklart regna. Nu sitter jag i min säng och snart börjar Sex and the city, så det blir att glo på det. Samtidigt lär det bli att spela gitarr (Jag upptäckte att min stålsträngade älskling hade stått och samlat damm, fick en liten känsla av skuld.)

Imorgon sticker jag till Norberg och träffar min favvisnorbergare.
kisses!

CRY WHEN YOU GET OLDER GIRL


Någon gång måste du bli själv.

Hellu.
Idag ska jag inte göra ett jävla piss. Har flugit runt hela sommarlovet och gjort saker, så idag tänker jag stanna hemma. Fast om några timmar har vell min rastlöshet vunnit över mig, och jag kommer på något totalt onödigt att göra för att överleva hihi. Skit samma, HEMMADAG IDAG!

puss.

03.27

Kom ganska nyss hem från lanet, skulle ha stannat hela natten men... nej. det blev inte så. vafan skulle jag göra där...
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Säkert! medans karusellen i mitt huvudhelvete inte stannar.
Vi får se hur mycket sömn jag får.
Peace.


I miss you. The real you. The new one sucks.
You're not the same.



8.20

Happ, sista dagen på extramatten idag. Prov har jag också. Önskar bara att jag kunde fokusera fullt på det...
Sen ska jag och Agnes möta Vendela, sen drar vi hem till mig sen vidare hem till Basse!
Ska bli skönt att ha kul för en gångs skull.

Nu ska jag borsta gaddarna, hörs sen.


HOOOOOME.

Efter en dag full med matte, matte och matte så ska jag bara vara hemma ikväll. Ska inte kliva ut ur dörren.
Ska fixa lite home-spa med ansiktsmask, noppning av ögonbryn, hårinpackning, manikyr av m-kvalité (mimmikvalité) och liknande. Yeye. Vindruvor också. Yum.
Bloggar more tomorrow!

kisses!


NO LIFE

Seriöst.
idag har jag och Agnes bara varit jävligt... Negativa, pessimistiska, ja. Vi Har inte haft ett pissss att göra på hela dagen, bara gått, suttit, klagat. Fagersta suger, nyhet? nej.
En ort full med konstiga människor, pizzerior, aliksar och inget att göra låter ju inte så speciellt spännande.
Förstår fortfarande inte varför mina kära föräldrar tvingade hit mig...
Annars så finns det mycket annat som irriterar mig idag. Men det är inte något som man ska ta upp här.


Som sagt. PESSIMISTDAG. Nu ska jag sova, hoppas på gladare inställning till livet imorgon, men inte just nu .
A girl needs to be negatvie sometimes.'

Sista sommarskoledagen imorgon innan the big test. GO MIMMI!


CRISSIE.

Aaah, reklamerar Crisses nya blogg.
http://yeslife.blogg.se/


Blev bara tvungen att ta den här bilden. så söt så!

Allt du säger blir till pärlor på min panna.

Puh.
Sen jag kom hem efter 6 timmar algebra, så har jag städat hela min våning. Dammsugit, våttorkat, dammat, YOU NAME IT! Agnes måste ha smittat mig med sin städning, hihi.
Sen drar jag nog ut, och imorgon är det dags för sommarskola dag 3!

kisses!


MATHS AND BIRTHDAY

Tjotjenare, nyanländ från skolan.
Suttit i 6 timmar och läst matte, på sommarlovet. FRIVILLIGT. Applåder tack.
äsch, får pengar på fredag för det så! Bara att stå ut 4 dagar till...

Idag Ska jag städa. Städa. Städa. Städa. Kanske drar ut, vi får se.

Och sen, så föddes The greatest Agnes Rundström för 15 år sen idag!
så här kommer det årliga ''minnesbilderomgvasötagnesärpåfotona''-kollaget.
Enyoy.



sötagnes






Jag älskar dig bästavän, hoppas jag aldrig förlorar dig.

SÖNDAG

Hej!
Har bara slappat typ hela dagen, skönt efter att ha kommit hem. Nu sitter jag och smaskar godis, lysnar på gammal musik och väntar på Agnes. Sen blire vell ut:)

kisses!

RSS 2.0