19.50//MITT 2013 OCH INLÄGGET BLEV SJUMILALÅNGT.

 
 
MITT 2013
Mitt 2013 har varit något hela annorlunda. Jag har mått så ofantligt dåligt men också njutit av det liv jag har. Jag har börjat hitta mig själv och insett så mycket om mitt liv och min omgivning. Jag har lärt mig att man får vara svag och orkeslös, att man får göra dumma fyllegrejer och att man får prata. Jag har slutat fokusera så mycket på stressen kring framtiden, och har genom det kanske hittat vad jag ska göra efter studenten. Jag har börjat vara det tjej jag vill vara och den tjejen som jag alltid låtsas att vara. Har insett vilka mina riktiga vänner är och mött nya guldklimpar som jag verkligen värdesätter högt. Nu kommer lite korta punkter om mitt år (utan någon speciellt ordning för fuck that orkar inte, men de går bildvis):

1. Festat mycket med mina goa vänner, allt från princessfest till spontana vinerier. 
2. Karnivalat och druckit vin på en parkbänk mitt i natten med en tjej som visade sig bli en av mina närmaste vapendragare.
3. Åkte till Malmö med mina Fagerstapeepz och stöttade Beautytown i Livekarusellens final. Även om de inte vann så hade jag så sjukt kul. (Trots att jag spräckt ögonbrynet samma dag som vi åkte).
4.Tatuerade in en Håkan-text tillsammans med min bästa kompis och jag vet att det där citatet är på riktigt för oss två. 
5. "Firade" Alla hjärtans dag med mina bittra tjejer. Denna bild är bland de bästa från 2013 (speciellt Mickis, åååååh så jävla svart och svår<3<3<3)
6. Min lilla fucker drog till Norge och jag är så stolt över henne. Sedan drog ännu en nära vän till Norge, och jag är lika stolt där. Så jävla bra tjejer. 
7+8. Klassen igenomförde en musikal. Troligen något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv. 
9. Har köpt så många vinylskivor. Och fått vinylskivor. Dessa är fortfarande mina bästa köp. 
10+11+12. Åkte till Bråvalla med ett stort gäng och såg flera band jag bara drömt om att se. Blev kallad femenistfitta, grät nonstop till Thåström, somnade varje natt lyssnandes till "Still Counting" (motvilligt), skrattade till morgonen och hade lera överallt. 
13. Denna bild på mig och Cass är från en fest vi skulle på, och jag vill minnas att den festen slutade med underbart vinylhäng och en super-övernattning. Alltså en av alla efterfester jag styrt under 2013. 
14. I början av året var jag fett inne på matlagning (och nu? lol) och jag bjöd Tove på indiskt och vi vinylade. Saknar detta. 
15. Klippte av mitt hår där kring midsommar. Älskade det men nu ska det växa ut. 
16. Började hänga mer och mer hos Norea och Pierre. Det har blivit som min lilla frizon. Ofta har andra underbara vänner varit där också, vilket gör att jag tror att det inte bara är jag som har N&Ps lägenhet som frizon. Så jävla bra människor. Älskar dem. 
17. Åkte till Stockholm med mor och far och gick på musikal. 
18. Tatuerade mig igen och nu sitter min uggla där. Som jag har längtat. 
19. Såg tjejerna ta studenten. Är så jävla stolt över dem alla. Snart är det fan min tur också. Herregud. 
20. Har secondhand-shoppat. MYCKET.
21. Taco-mös med Kikz, Kumlin och Filip. Grabbarna som man inte hade träffat på ett tag, men hoppas verkligen att det ändras. 
22. Var på kent/winnerbäck/robyn i Sthlm med min älskade vän. 
23. Åkte till Popagande med bästisen och såg Håkan, 
24. Fyllde hela 18 år och en av presenterna var att se Håkan.
25. Jag klippte lugg och färgade håret blondt. 
 
Jag har levat. 2014, here I come. 
 
(Här kommer en eloge till alla som orkade läsa detta. Puss) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

01.21//NIGHTCALL

Hey peepz. I fredags så åkte jag med Emma till Bolänge och hängde. Köpte nya skivor (man måste ju bara älskar Dice<3), några tröjor på mellandagsrean och gick runt. Det var verkligen hur skönt som hellst att spendera tid med norskjäveln. 
På kvällen så kom Ellinor, Kikki och Mickis förbi. Vi åt chips och drack rosé, och så bestämde vi oss för att gå ner på krogen och ta en öl och umgås. 
 
Läs igen: Ta EN öl och umgås. 
 
Hur det blev: Flera öl och efterfest.
 
Så jaaaaaa, en spontanfylla. Vi blev dock bjudna som fan och hade hur kul som hellst. Dock när jag och Kikki vaknade dagen efter i en främmande lägenhet så var det mindre kul haha... Walk of shame i gårdagens kläder och så var vi bakis hela dagen........... Men kul var det! Kul att gå ut med mina goa tjejer.
Och så var det. Hängde med Kikz hela dagen igår och drog runt lite. 
 
Idag har jag fortfarande hängt med Kikki men också Kumlin. Vi kollade på Känn ingen sorg och åt chips (SÅ MYCKET CHIPS SOM JAG HAR ÄTIT DESSA DAGAR=OBESKRIVLIGT) och sen kom Filip och Mickis. 
Hängde vidare med Mickis efter de andra dragit och så drog vi till donken för att vi hade tråkigt lol. 
 
Så, that's about it. 
 
Seriöst, jag hatar att min blogg har blivit värsta "detta har jag gjort idaaaaaag och det var så kuuuuuul".Jag är så jävla ickehatisk nowadays. Saknar mitt bittra jag lol. 
 
Nej. Godnatt. Era jävlar. (Heh).
 
 

19.49//SVART OCH SVÅR MED RÖDVIN

Igår så firade vi fina Måns som fyllde 18 år. Festen började hos mig och jag drack rödvin tills hela rummet gungade. Vi drog oss till krogen i bra tid, trodde vi ja... Väl framme så var det två timmar kö.... Vi tog en öl på Trapper istället och festade vidare hemma hos mig. Min lägenhet såg ut som skit när jag vaknade, rödvinsfläckar överallt haha. En stol gick sönder där någon gång också men äre fest så äre. Är också bakis som ett as. 
Idag har jag ätit pizza med Magnus och Gustav som var minst lika bakis som jag. Har efter det inte gjort mycket alls, hängt lite och försökt överleva dagen haha. Nu har jag städat och ligger i sängen, lär inte bli så mycket annat ikväll. Inte för att jag orkar det ens haha...
 
Emma kom förbi igår också, alltså ÅH vad jag har saknat henne! Så mysigt att ha henne här, och imorgon ska vi ses ett tag på förmiddagen. Ska bli så jävla skönt att bara få hänga. 
 
Nu blire Harry P. Godnatt bakfyllesvin. 

01.20//have yourself a Merry little christmas




Och så har julen varit här. En mysig dag med så mycket mat att jag är helt uppsvälld.. Är inte van vid så mycket mat som den lata och fattiga student jag är lolz. Iår fick jag pengar, presentkort på både makeup store och Statoil(!), en ögonbrynsskugga, godis, en rattmuff och en underbar klänning som jag velat ha länge. Svart sammet, aaaah....

Jag gav endast en julklapp iår - till min föräldrar. De fick en herrgårdshelg med trerätters, och snacka om förvåning haha! De hade veekligen inte räknat med det. Är jag den bästa dottern eller!? Ja antagligen hahaha. Pappa föll en tår till och med. Kommer bli svårt att slå den julklappen, helvete. Haha.

Imorgon åker jag hem till Avesta igen, och på kvällen blir det att fira min underbara vän Måns. Ska också få träffa Emma igen, åååhåhåh vad kunder ska bli!! Hoppas ni har haft en bra julafton. Puss. 

15.40//DAN FÖRE DAN OCH DET SUGER

Hej. Jag är nu hemma hos mina föräldrar i Fagersta sen igår. Det är den 23e som alla vet och denna dag SUGER då man bara väntar på morgondagen... Dock är jag inte så hysterisk när det gäller julen, då hela min familj fått mig att känn att traditionen är rätt värdelös. Vi är ingen familj som gillar att gå all in för traditioner, fan vi bakade lussebullar IDAG och ska sätta upp granen IDAG då det va rjag som starkt påpekade detta.
Fan vad jag är bitter. Nikotinbrist som fan. Är bara sur.
 
God jävla jul på er.
 

18.03//cobrastyle

Hej. Jag har nu lov. Det är så förbannat skönt, då den sista veckan bara var stressig. Men vi spelade låtarna, åt lite smörgåstårta som tack och sen hängde jag hos Victor ett bra tag. Kilade sen hem och var med Måns och Kikki där vi hade PH-mys med ost och kex och vin! Åh vad länge sen det var jag drack vin... 
De + Victor drog efetr ett tag och jag sov som en sten till klockan tolv dagen efter. Välförtjänat. 
 
Och igår så åkte vi i SSU Avesta till Ludvika för att ha julavslutning med SSU Ludvika/Smedjebacken. Tacos och musikquiz (som jag inte vann, buhu) och goa människor. Är så glad. 
Dundrade hem till Avesta igen och hängde med Kikki och Ellinor, och även Måns en stund senare. 
En bra fredag.
Idag har jag alltså inte gjort ett skit. Jag har städat. Nu är jag uttråkad som fan och vet inte vad jag ska hitta på. 
Imorgon åker jag till Fagersta och är där till på onsdag. Ska bli både skönt och jobbigt, men vad gör man inte. Jag saknar farsan så det ska bli kul att sitta och snacka skit med gubben.
 
Och nyårsoutfiten+juloutfiten+juldagsoufiten klara!!! Never happened before. TAGGAR!
 
 
 

20.09//du är det finaste jag vet

Hej darlings. Nu är jag blond och med lugg, en spontangrej som hände i helgen. Trivs men är ovan. 
Var i Västerås igår med Kikki och ägde, speciellt när det gällde bilkörningen.... Heh. 
Såg finaste Håkan för femte gången och stod längst fram. Tog hanom i handen tre(!) gånger och kunde inte ens gråta under de finaste låtarna (FYI jag grinar inte ofta, men till Håkan live är en HELT annan sak) för att jag var så fylld med endorfiner. På vägen hem så hälsade jag på saknade Cila som var nyanländ från Oslo och hon fyllde även nitton år! Grattis babe, du är bäst. 
Kom hem vid två och det var helt klart värt det. 
 
Nu kör vi hårt på svängig, kommersiell skitmusik i skolan till lärarnas kabaré. Går hyfsat för min del, så ikväll blir det pianoplugg. Först blir det dock lussebullar och mjölk, aaaaaaaaah. 
 

17.32//ÖVERDRIVET HYBRISBARN

Åh goddag goddag på er, ja jag har börjat tappa det där med regelbunden uppdatering MEN det har hänt så mycket i mitt liv just nu så ja. Det får bli ett sånt här "Vad jag har gjort den senaste veckan"-inlägg återigen!
 
1. JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Jag är så glad och hybrisen är på 100 %, shit jag klarade det! Har där efter kört runt i min lilla spanska pärla och njutit av friheten. Fan vad jag äger. Och så när man tror att det inte kan bli mycket bättre torsdag i december, så överraskar mina underbara kompisar med kladdkaka och presenter för att fira mitt körkort. HUR JÄVLA GOA!? 
Älskar mina vänner över allt. 
 
2. Jag har sjungit i luciatåget -  och solo dessutom!
Ja jag typ sket ner mig av nervositet, vill springa iväg och gömma mig men NEJ jag gjorde det och jag gjorde det bra. Fuck you alla tvivlare. 
 
3. Jag har köpt en ny kappa. Den är fett amazing. Kolla bild nummer två. 
 
4. Myskväll hos Kikki med henne, Lois och Norea igår. Vi tryckte i oss massa gott, pratade om livet, ansiktsmaskade oss och färgade mitt hår vilket för oss till.....
 
5..... Att jag har nu en ny hårfärg och frisyr. Spontant alltihop. Köpte lite färg, klippte lite lugg, och så vidare. 
Projeketet fortsätter ikväll!
 
6. Nu ska jag mysa med fina kompisar. Hejdå. 
 

23.59//bolivian


Och jag kör på ett trist spegelfoto för att jag är för lat för att fota saker lol. 

Hej. Jag lever, stressar sönder, kollar på paradise hotel, är nervös, exalterad, förbannad, glad, pepp och oerhört i mitten av saker. Skolan är ett problem, jag ligger efter i för mycket, men jag vet att jag tar tag i det när det är kris. Jag ska sjunga solo på skolans lucia, och jag är så taggad/nervös så jag tror att jg spricker! Något mer? JO Igår sov mickis hos mig och det var så jävla najs. BÄST. 

På söndag ska jg på Håkan med kikzor. FY FAN VAD JAG ÄR TAGGAD! Femte gången nu hehe. Kan knappast bli för många gånger.

Nä. Sova? Aa.

23.29//ANDRA ADVENT

Hejsan igen. Nu när jag har varit "borta" i en vecka så kanskae jag har något kul att berätta? Jo men visst.
Till och börja med så har jag klarat mitt teoriprov (SÅ JÄVLA ÄCKLIGT GLAD SÅ JAG SKITER REGNBÅGAR FOR REAL) och trots den hemska snöblåsten så gick jag som på moln hela fredagsmorgonen.
Jag har också spenderat tid med en gammal vän vid namn Jakob som jag inte träffat på ett bra tag, så det var kul att träffa honom igen. Hade sedan mackmys med Norea, Kikki, Ellinor och senare kom Lois. 
 
Och vad har denna fattiga student gjort hela helgen? Jo jag har faktiskt varit på kurs i Falun. Ja jag är blott 18 år och spenderar min helg på en kurs, det kallas vuxenpoäng eller något. Det var SSU1 som handlade mycket om socialistisk historia, arbetarrörelsen och feminism samt antirasism. Det var sjukt intressant och fan, alla borde gå med i SSU för att hänga med dessa goa människor. Skrattar så mycket med dem. 
Vi övernattade på ett vandrarhem som är ett fängelse från början. Det var rätt så creepy, man bodde ju i gamla celler och alla fönstren hade galler. Klastrofobin kom lite smygande sådär, och speciellt när vi sov fem pers i ett rum med 2 vångingssängar där bäddarna var knappt 90 cm breda... Är mest impad av att vi ens kom upp på morgonen. 
 
Idag har kursen fortsatt, men jag och Kikki åkte tidigare då vi skulle vara med i körens lucia. På tåget hem så inser vi båda två att ingen av os har ett lucialinne, så i kylan trampade vi oss iväg mot första bästa affär. Till slut så fann vi två linnen (160/170 i storlek, för åldern 13 år...........) sisodär två timmar innan konserten haha... Timing är berättelsen om mitt liv.
 
Och konserten? Jo det gick bra. Tjejerna är så kickass. 
Imorgon är det måndag och jag längtar inte.  
 

23.48//JAHA

 
Shit. 0 personer har varit inne här idag. HAHA. 
 
Ah men. Fredag var till en början kul, sen så ja. Drama. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Hade som vanligt bakisångest men nu är jag inte bakis längre. Men ångesten är kvar. Japp. Livet.
Känner inte riktigt att jag har flyt just nu, vill egentligen bara härifrån så fort som möjligt. 
Så vi säger hejdå till mina 0 läsare för idag och kanske imorgon och dagen efter det. 
Har inget att skriva om ens. Haha. 
 
Eller jo lite. Igår myshängde jag med Mickis som jag inte gjort på ett tag. Det var behövligt och hon är bäst.
Idag har jag kört med mamma och haft SSU-möte med inriktning feminism. Bästa peppen på länge. 
 
Och nu sitter jag på mitt golv och funderar. Så det är lika bra att sluta här. Hejdå!
 

RSS 2.0