BILDLÖST INLÄGG, HEHEHEHE

Ligger och tycker allmänt synd om mig själv, har åkt på en redig förkylning. Känns asbra, verkligen. Så nu ligger jag här i mjukisar och ska snart gå ner och göra min andra dos av citronvatten, tack eirioo för tipset!
Dagen har varit bra, musik från nio till ett så ska icke klaga, men att gå igenom dagen i mitt tillstånd var inte så kul. Hoppas på att bli friskare till helgen, så jag inte smittar alla andra. Kanske jag redan gjort? Sorry for that.
-
Men annars har de senaste dagarna varit de bästa på länge. Känns lite konstigt att vara ensam nu faktiskt, hm.
Nu är det bara jag och basillerna, buhu. Nej du får jag sluta fan, risifrutti och citronvatten here I come!

MEN HEJ

Juste, plågken var det ja. Hur har ni det där ute?
Jag har det bäst, skolan rullar på och livet är fint. Jag kanske är laktosintolerant (Jag dördördördör, rip mjölk..) och kanske aldrig får tag på min tatuerare men jag är glad ändå.
Så när ni ser att jag inte uppdaterat på ett tag så beror det på att jag är upptagen med att vara lycklig.



LYCKLIIIG!

NU. NU ÄR DET FAN SLUT. Inget mer tidiga tåg, inget mer slitgöra, inget mer sittande, inga fler kaffekåta penisonärer och inga fler jävla saffranskakor. JAG HAR OFFICIELLT SLUTAT JOBBA!!
Åh jag har aldrig varit så glad, 6 veckor senare liksom. Nu är det bara lönen kvar, ååh money on my mind, money on my mind.
-
Och just nu? Jag ligger här i min säng, bloggar (noshitliksom,) pratar i telefon och ska snart slänga mig i duschen. Imorgon är det dags för skola återigen, och delvis idrott med den segaste läraren ever och NO med Bert. Riktigt bra dag..
Ska även hitta min jävla tatuerare också, jag undrar varför de har ett telefonnummer på hemsdian. De svarar ju inte ens. Min tatuering börjar se för utsliten nu, TONYTATTOO I NEED YOOOOU!



JOBB OCH SÅ VIDARE, SEE YOU LATER!


I HAVE TO STOP HATING

Bara för att låten inte finns på youtube. LYSSNA.

FRÅN TRASIG TILL HEL.

Dagens jobb avklarat, och jag måste få klaga lite nu.
Det här var den värsta av alla dagar som jaghar jobbat, och jag har ändå jobbat i sammanlagt 5 veckor. Varmt så inåt helvete, dryga kunder, bränt mig på kaffekokaren ex antal gånger och bara velat lägga mig på kafégolvet och dö. Ibland är det jobbigt.
-
Men nu, efter ett låååångt bad med inpackning inräknad, är allt bra igen. Mat vankas, och Harry Potter på tv. Min lördag kommer inte se annorlundare ut, inte vad jag hört iallafall. Kanske ett samtal från bästa♥, men annars lär det bara bli jag, popcorn och serier. Bra det också.
Juste, tagga jobbet imorgon.

/IGÅR/FREDAG/


HELLU PLÅGKEN.
Jag hade en bra fredag igår som ni kanske märkt. Skoldagen flöt på utan vi egentligen gjorde något vettigt, lite "matte" hit och lite "svenska" dit ungefär. Att vi sen hadetvå timmar musik gjorde bara saken ännu bättre. Efter skolan så var jag med Gustav, mycket underbar pojk.
-
Vid nio drog jag till Sofie med Agnes och var där med dem och Jullan. Vi satt mest ute och pratade o våra olika skolor, åt popcorn och drack päronsaft. Sånt man behöver ibland, bara träffa sina vänner. Vid elva så låg jag på hennes verandabord helt utslagen. Nya tider= ändra tiderna +  ingen mat = magkatarr. Och magkatarr i sin tur är fan det värsta som finns. Blir astrött, så alltså var jag nära att somna hos Sofie klockan elva på en fredag. Det kallar jag vuxenpoäng det.
-
Nu sitter jag här, tjugo i åtta och ska snart klä på mig, äta frukost och ta mig till jobbet. Sista helgen nu, så jävla skönt det ska bli! Och vi får hoppas att lönen kommer snaaart, pengakåt ohja.
Nu ska jag stänga av här och sätter igång, HÖRES!

06.44

Godmorgon folket.
Drar snart till skolan, ska bara hitta något frukostliknande. Har blivit helt MTV-skadad, sitter och nynnar på denna morgon (Och alla andra mornars) helt unika låtval. Fuck. Tycker även att det känns väldigt konstigt att i musikvideon till en kärlekslåt så har de feta cowboys som slåss. Hm. Logiken funkar inte.
-
Nej nu ska jag till da skool. HEJ DÅ:)))

YOU MAKE ME SMILE

TJENARRREE!
Min dag har varit lång men kul, därrav ingen uppdatering. Har träffat min nya sångpedagog, gjort gymnasiets första NO-labb (Haha jag Gustav och Simon är bäst..) och sen varit med saknade Vendi. Missed her [-----------------x100] <--this much. Sen efter en regning promenad till bussen och sedan hem så sitter jag nu med röda färgfläckar på mina axlar, älskar att vara rödhårig ibland.
-
Imorgon är det fan fredag, och har ingen aning om vad jag ska göra. Jobba på lördag (och söndag, working woman) så antar att det blir att vara hemma. Buhu. Fredag och allt.
Nej, nu ska jag chilla till awesome musik och sen somna med ett fett leende, HÖRESSS!
Älskar gamla cambilder, haha petar pappa i huvudet mohahaha :pp

TORSDAG

Totalsliten efter idag. Musik hela dagen, härligt som fan men på eftermiddagen så gjorde jag det sämsta uppträdandet jag gjort på länge, vilket tog emot lite grann. Men men, inte tänka på det nu. Dagen blev bättre sen.
Dåligt ätande dagen till ära har resulterat i att min mage hugger mig inifrån, inte skönt, så nu ska jag sätta på lite himym och sen sova. Har fan idrott imorgon. Äh, packar imorgon.

BOY


MAN SKA VARA GLAD

Trots att huvudet snart sprängs, trots att jag inte får se Håkan och trots att jag måste upp 6 imorgon så är jag jävligt glad. Om tre veckor sitter en ny piercing i mitt öra förhoppningsvis, jag får snart min lön och jag mår bra.
MAN SKA VARA GLAD.

BRA DAG

Med norra Europas största leende på läpparna så sticker jag snart till Eskiln och "spelar minigolf" aka döda någon. Jag SUGER verkligen på minigolf. Men det gör inget idag, livet är fint och solen skiner. Ler som en tok, och bryr mig inte ett piss.

OF TO SKOOL THEN

Mycket charmigt med äpple och så, go frukost iallafall. Trotsar dimman utanför och har cykelbraxer, mycket bra. "Lära känna"-dag today, hellja. HOOJ

VILL VILL VILL!

Vill seriöst ha någon av dessa. Får inte göra piercingar (Utom öronen, dock inte töja....) fören jag är 18 vilket suger eftersom jag vill ha septum. Men men, det blir industrial (1:a bilden) eller tragus (2:a) och är ganska lycklig över att jag ens fick DET. Tragus blir det nog, men man vet aldrig!

SLUT I HJÄRNAN

IDAAAAAAG HAR JAAAAAAAG: gått i skolan. Det är typ det. Tycker att det är kul att alla klagar på att de har börjat skolan idag, jag började förra veckan dööh. Mycket bra har jag det iallafall.
-
Har kommit på att jag pratar ONÖDIGT mycket om min jävla skola. Jaaaa, gymnasium. Jaaa, Avesta. Jaaa, bra klass, yadayadayada. SÅ, NU INGET MER! Typ. Kom på att det enda jag görom dagarna ÄR skolan, så om den här lilla bloggen ska rulla så komemr det handla om skolan. Fan va mycket blaj jag skriver. SÅ.
Totalmos i huvudet btw.
-
Var med agens också, unusual heh. Kollade piercings, vill ha. Väldigt mycket. Wuu.
Jag vill ha en uggla också. PÅ axel, mihihi.

WAITING FOR IT TO EMBRACE ME

Hade en helt okey söndag, först stan med Soff (Köpte block, med ugglor! SCORE!) sen så tröfade jag Agnes resten av dagen. Gick en promenix, satt och pratade, gick hem till mig, den vanliga rundan.
Tydligen så hamnar jag och Agnes i säng varje gång vi är enligt henne. Hm. Söt tjej där när hon förklarar.
Nu ska jag föna håret och sedan hoppa i sängen, GODNATT!
-
Hittar ingen vettigt bild, vi tar en låt istället.

SÖNDAG 11.35

Morgon!
Igårkväll var trevlig, mycket musik och prat. De andra grillade, men inte jag och Jakob, fett forever alones haha. Sen drog vi alla till Gustav, där jag somnade i hans soffa.....  Så blev kvar där över natten, var inte så pepp på att cykla hem i kylan heller.
-
Så ja. Kom hem från Gustav för ca en timme sedan, och har inte hunnit göra så mycket eller ens tänkt på vad jag ska göra idag. Köpa block, det är typ det. Kul söndag. Nu blire lite musik sen hoppas på det bästa!

BORTSPRUNGNA KATTER ROPAR TILLBAKS!

Tjenaretjenare, vad händer?
Själv sitter jag och äter en mycket proffsig och kulinarsik middag (Micrad fiskgratäng, ack så top notch.) och spränger högtalarna med glad mimmi. Skissar på framtida rumförändringar, något framåt nästnästa helg någon gång ska vi sätta igång (Hoppas jag.) och jag måste hinna ringa bror min också.
Ikväll sticker jag bort till Andre och är med de som fortfarande har sommarlov och börjar på måndag. Klagar gör de också, man vafan jag började i onsdags. Jäkla dramaqueens.

WILD HORSES COULDN'T GET ME AWAY



TUNGT SOM FAN

Nya superrappare, ojoj hahahahahahahaha. Värsta jag sett.

ABSTINENS

Känner en sånt stark behov av fanta just nu........ JUST KIDDING, cola i mitt hjärta. Vill verkligen ha cola, men är för lat och för ickeregnälskande så jag stannar inne. Fett ballt att ha en Cola-tröja. Jag vill ha en.
-
Skolan gick bra idag, första musiklektionen också! Känns awesome med två-tre timmar musik VARJE dag, klagar inte liksom.. Så nu ahr jag tagit mig igenom de första skoldagarna, så nu ska jag dö i sängen. Inget händer idag iallafall. Ska kolla på SATC istället, bäst så. HEJDOO

MOJIMOJ


Glider mot skolan från en annan station och har tre timmar trökämnen sen FYRA. TIMMAR. MUSIK. Eufori säger jag bara. FREDAG!!

AT EIISANS YELLOW PALACE


Juste, jag sover hos Eirin inatt. Glömde säga det. Iallafall, andra skoldagen var mycket mer lovande. Mött lite nya lärare och redan börjat snacka mer med klassen. Känns bra!

-

Eirins fisk stirrar på mig. Jag får lite panikkänslor. Ska nog sova nu. Hejdå fisken.

WEBBCAMERAN ÄR EN FLICKAS BÄSTE VÄN.

Alltid lika kul att kolla igenom mappen med cam-foton. Vet inte varför, det bara är så. HAHA

HELVETE VAD JAG SAKNAR DET.

Det enda jag kan göra nu är att vänta och hoppas.

I MADE IT!

Jag överlevde första dagen! (Två timmar, men ändå.) Skolan verkar helt okey somd et verkar nu, trots segt schema och ingen kunskap om var allt ligger. Klassen är stor, vilket hälften är musikinriktdade så jag har iallafall något gemensamt med dem. Annars om det skulle skita sig har jag ju Eiisan och Gustav. Mikket godshed start ja.
-
Efter "skolan" drog jag, Agnes, Mathias, Gustav och Micke till thai och käkade. Vi pressade in oss på det minsta bordet som vi kunde hitta, och åt som om våra överarmar var fastsydda till sidorna. Sen tog man bussen hem (Väldigt skönt med buss faktiskt, trots att man kan få en flåsande gubbe bakom sig, som jag fick turen att få imorse..)och nu ligger jag här och dricker te. Hyfsat nöjd.
Vad jag ska lägga ner min tid på sen har jag ingen aning om, blir nog hemma. Vi får allt se!

07.40

Men måsar och ugglan på så ska jag bara hitta ett par hela strumpisar sen bär det av mot Avesta. Halvnervos tjej is out!

ALLT HAR ETT SLUT

Sommaren 2011 är nu slut. Fan va fort allt gått, fast jag har hunnit med jävligt mycket. P&L, Götet, Stockholm, utekvällar. Sommar, sommar, sommaaaar!
Och imorgon börjar jag i en helt ny klass, med nya människor, i en ny skola, i ett helt nytt jävla län. Känns konstigt men bra. Det kan ju inte bli mer än fel.
Allt är förberett inför imorgon, allt från pennor till skor. Ska kliva in på skolan och möt alla som den jag är och ingen annan, hade inte tänkt något annat. Mimmi Bergström is fucking here!
Nu ska jag kolla på lite Sex and the city och sedan sova. Imorogn gäller det.
-
HEJDÅ SOMMAREN, VI SES IGEN NÄSTA ÅR.

LAST FUCKING DAY


Bloggningen har sugit för jag håller för tillfället på att spendera min sista sommarlovsdag 2011 till fullo, varit hos frisören och allt. Ba så ni vet, NU: Magnus Betnér.


PLÅNKAN IS TOM......BUHUHU


18.46

Lyssnar på The Smiths på högsta, och sticker snart ut. Allt verkar vara gjort. Jag har fått mitt busskort, jag har egenbetalad frisörtid bokad imorgon, jag har hållit mitt rum rent i tre dygn nu och jag känner att jag har fått lite vuxenpoäng då jag gjort allt själv. Nu är det bara att få tag på tatueraren för att boka ifyllnadstid, sen så är allt löst fan! Eller jo. Bussresan till Stockholm i September. Men det det vi sen.

-

The Smiths - Hand in glove

The Smiths - Shoplifters of the world unite

The Smiths - There is a light that never goes out

The Smiths - William, it was really nothing


MORGON

Hej. Klockan är ett och jag kallar det för morgon, inte bra. Måste börja vända tillbaka dygnet.
Jag vet inte vad jag ska göra idag, så lär bli kvar i sängen the hol dai. Värt liv.
Hungrig, frukost. HEJDO
-
Jag kom nyss på att jag skriver som om jag vore stolt ägare till en ensam hjärncell, kult.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen har Tracy Chapman kommit ut på Spotify, iallafall två av hennes album!
LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltså kommer jag vara uppe en timme till bara för att lyssna på en av mina inspriationskällor från barndommen.

/YESTERDAY/TODAY/TOUGHTS/

Oj, glömt plågken idag. Och igår typ. Har spenderat tiden på lan för det mesta, men även ute. Gårdagen var bra de också, lite grumlig bara. Idag var jag återigen på lanet, tunga lanb-rudar juuuuuu, woepwoep.
-
Kom just på att jag har ungefär två dagar kvar av detta sommarlov. På onsdag morgon sitter jag på bussen mot Avesta och nytt. Taggad, och otaggad. Lite orolig över vad folk ska få för första intryck av mig, då jag inte riktigt haft tur med det förut. Tur att jag har Eiisan i min nyblivande klass, annars hade jag nog legat i fosterställning i min säng och fantiserat ihop skräcksenarion. Ungefär.
Men jag vet iallafall att jag kommer ha något gemensamt med dem i nya klassen, musik. Hoppas på det bästa.
-
Nu ska jag fortsätta att hänga framför datorn, kanske ta fram gitarren. Ska fortsätta halvgrina till 500 days of summer och fortsätta äta för mycekt choklad. Bara för att jag kan.

GÅRDAGEN

Gårdagen. Glass med Agnes och Vendela, till och med jag åt. Eirin var bäst, var så stolt att jag glömde att spela in eller att ta mer än två foton haha. GRYM IALLAFALL! Gosh. Gick till lanet efter spelningen, no comments on that. Blev kallad storlanare nummer 2, gangsta.
-
Idag så blire att gå till lanet med Sofie (Heh.) ett tag och sedan ikväll blire att vara med Gustav med flera.
Nu ska jag spela lite piano för att fördriva tiden. Och borsta tänderna.
HAJ

POFF POFF


Sitter för tillfället hos Ag med henne och Ve, och medans de gråter till Grey's Anatomy så sitter jag och bloggar. Måste erkänna att avsnittet får mig att känna en panikkänsla, typiskt filmer och serier.
"Don't go in there, its a killer inside!!!!!!!!" Åh dumma, idiotiska roller. Fock.

-

Juste, ska byta om till något gult också, dagen till ära. Om jag hittar något, annars får jag måla naglarna eller något. AJA. Peace så länge!
Jag och Gustav är fina på bild från Ags dator. Förra året och så. LADY GAGAAhaHAHhaHAh

PEOPLE ARE STRANGE

Godmorgon. Borde egentligen städa, äta frukost och duscha nu för tillfället. Men jag väljer att kolla på en film om The Doors istället, mycket roligare. Bara några minuter till, sen ska jag ta tag i mitt liv för dagen.
Vendlea kommer sen, och så blire att kolla på Eiisan som spelar ikväll. HA DET!

23.58

Jag har absolut ingenting vettigt att berätta för er, så jag slänger in en låt istället. Hej.
Det blev visst två. Mihihi,

SÅ FÖRBANNAT SNYGGT.......................

Septum. Så jävla snyggt. Så jävla surt att jag antagligen inte passar i det. Ännu mer surt att jag inte får göra det fören jag är arton. Ska fan göra det då. Bara för att.

NO ONE LIKES NO ONE ELSE, BUT I DON'T CARE. I'LL GO MY OWN WAY.


PANIK OCH GODIS

Igår var det ja. Jag fick hem min efterlängtade Ipod, en ny jacka och annat krafs. Fett biff jag ser ut i min nya jacka, gangsta brush. Drog hem till Sofie på kvällen också, men låg mest på hennessäng och åt godis medans hon rensade sitt rum. Trevlig dag!
-
Så. Ja. Idag vet jag inte vad som händer,eller jo Gustav ska jag träffa. Sötgurra, mahaha. Men först så ska jag nog pallara mig ner i köket och visa mina kulinariska kunskaper. Känner ett krav efter kladdkaka, fo sho.
-
Juste. Fick panik idag när jag lite hipp som happ surfade in på Popagandas hemsida, HENRIK KOMMER DIT. OCH JAG KOMMER INTE DIT. Var nära att beställa enbiljett dirr, men efter ett tags tänkande och små panikattacker så kom jag på att det är ganska ovärt att betala 800 spänn för en artist. Fast det är ju inte vilken artsist som hellst, fanfan. Jag fåt leva på P&L-spelningen istället och kämpa mot ångesten.

10.19

Sticker till Värran med Sofie, HÖRESSSS!

JAG GILLAR TÅG.

Jag har insett lite saker idag:
Att jag gillar tåg och blir som ett barn på julafton av att stå på tågbron när tågen åker förbi. Jätteskumt.
Att saltgurka smakar helvete.
Att jag, Agnes, Robin och Jakko borde åka på kryssning tillsammans, åh herregud.
Att inte gå runt hela dagen med den väska på axeln, blir helt sne.
Att jag och Agnes är humlor.
Att jag har fina vänner.
Och att jag ska upp halv nio imorgon, så godnatt!

HITTADE FINA GAMLA BILDER PÅ DATORN, ENYOY.


SKINNSBERG OCH SÅ

Lördagen blev faktiskt till viss del väldigt lyckad. Bra musik, roliga människor, mindre roliga människor, hillbillys och så vidare, "Briska, äru gravid???" Kom hem vid halv två, däckade i sängen direkt. Idag blire Soff, sen Gustav. Ha ddeeeeetttt!

HEJHOPPPPP

Skinnsberg nu, hojjjj!

INGET SAMMANHÄNGANDE: KOM PÅ ATT JAG BORDE FIXA EN NY DESIGN.

Så. Efter 4 veckor av slit så är jag äntligen ledig. LEDIG. Så skönt, fast det mindre än 2 veckor kvar tills man sitter på skolbussen. Men ändå! Engelrocken gick bra också, känns idag måste jag säga. 11 timmar, hellja.
-
Nej men. Idag sticker jag till Skinnsberg med tjejerna och kollar lite band. Hoppas på det bästa iallafall, blir nog helt okey. Nu ska jag äta, HOJJJJ. Älskar att jag har en fläck på mitt knä, blött gräs och så^

STEEPING A STONE, AND I'M ALL GONE.

Drar ut till Eskiln och njuter av det faktum att jag är ledig i några timmar till, sen drar jag ut till Ängelsberg och jobbar. Inget mer ni behöver veta, höres och synes!

23.50

Efter en grillkväll på andra sidan stan så har jag nu landat i min säng. Mina ben är som isbitar och man har mått bättre. Men jag hade trevligt ikväll iallafall, trots att det inte kändes som jag inte var där. Haha, som det kan bli.
-
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, förutom att gå ut med hunden haha. Får se vad som händer.
Åh, Spider-man på TV. Hejdå.

DET HÄR ÄR KULTUR BARN.


HÅR OCH SÅ

Sliten som aldrig förr efter jobbet, trots att det aldrig varit så lugnt som det varit idag. Så nu ligger jag slutkörd i sängen med en huvudvräk utan dess like och ett grinigt beteende. Mamma kommer med pizza sen, då blir det bättre. Låter som om jag är skitlat, men pizza står på menyn för hela familjen så. Åh, jag längtar efter den utsökta blandningen av kolhydrater, kalorier och transfetter samt Guds gåva i drycksform aka Cola. Mums.
-
Och nu i denna vända så håller jag på och funderar över mitt hår. Jag har inte klippt mig sen snart precis ett år sedan, så långt är det. Och platt. Vill göra något nytt, men vad vet jag inte. Det röda blir kvar, och det ska blir rödare. Sen är frågan om jag ska klippa av det och hur mycket, och om jag ska satsa på raklugg igen (Jäääävligt sugen igen, trots at tjag vet att jag hatade mig själv för att jag gjorde samma klipp för snart ett år sedan.) eller om jag ska köra som vanligt på lång snelugg. Om jag ska klippa upp det eller ha samma längd på hela skiten.
JAG ORKAR INTE.
Här ser ni min icke så vågade hårresa hittills. Stolt.
Brunt, långt. Små fjorre-aningar. Nej ursäkta, stora i jämfört med nu.
Ganska många år innan. Liten, bond och oskyldig. Söt unge. Hockeyfamiljens spår syns här, hockeyfrilla och allt.
Det mest vågade jag gjort hittills. Agnes tvingade mig in i frisörstolen efter månader av tjat om förändring. Bra blev det väl. Dock ångrade jag längdklippet. Som alla andra 14-åringar.
-
PIZZAPAUS
-
Och så det senaste. Dock så är det inte ens hälten så rött som då, utan med brunrött. Så innan nästa blodbad i badkaret så blir det blekning.
-
Oj vilket långt inlägg det blev. Oj det handlar mestadels om mitt hår. Oj men det är min blogg så oj jag bryr mig inte. jag har inte hittat något värt att skriva på flera dagar nu, så allt kommer väl nu.
Jag kom inte längre med mina håridéer, så kom gärna med förslag. Äsch, bäst att köra en fet Britney och bara glida igenom livet. Hellja.
Min förbildddddd!

WHERE ARE WE GOING MON AMOUR?

Ja, jag ska iallafall sticka och jobba, hörs och syns!

RSS 2.0