HÅLL MIG, HÅLL MIG VARJE GÅNG.


Sticker till Norberg nu snart, sen grillning ikväll med brudsen. Ha en bra valborg!

ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE


Skittrött ligger man här i sängen efter att precis kommit hem. Helt okey kväll, lite seg då och då men sällskapet är alltid det samma, bäst. Dock ett fett minus att cykla hem tolv på natten. Kallt.
Imorgon drallar jag och brudarna (Inräknad Gustav) till Norberg, och sen blire att grilla. Najsnajs, nu ska jag sova. Natt.


ALLA SKRIK OCH HÅRDA ORD, SOM GIFT I VÅRA BLOD

CG
Kililikilar ut, bortåt. Vi höres kära medborgare!

RISBROFUCKINGSHOW





Bilder från showen, p3&4 Julls

N är det slut, sköönt. Är helt stel i kroppen och huvudet är tungt, fastän afrot är borta sen länge. Sticker på konfgrej senare, fin fredag. Har ändå inte ork att göra något annat. PUSS

28APRIL/EVENING


Så. Nu är det gjort. För idag asså. Det gick bra, jag spelade lite fel men annars så. Och vi ramlade inte av scenen, ingen soydde och allt gick toppen. Hoppas det blir samma imorgon.

just nu är jag så jävla trött at jag tror att jag kommer somna när som helst. Det är ansträngande att dansa oavbrutet i 9 minuter, mhm. Fan va vi dansade. Konfetti och allt, fett.

Nu ska jag ta påmig sovkläder, sätta igång min lugna lista och bara ta det lugnt. Facebook-häng inräknat.

YEYEYEYEYEYE



p1:Ungefär som vi ser ut ikväll. P2: Mitt hår. Ni fattar vinkeln.

Okey, nu är jag hemma efter ett genrep utan större problem. Lite fel blev det med musiken och så, men det tar vi igen ikväll! Mitt eget framträdande gick faktiskt jättebra, lite skakig och lite för låg mick med det löser sig.

Nu är jag som sagt hemma, med pudelfrillan och allt. Sen vid halv fem-tiden så sticker jag och ätermed J&J sen är det dags. Fufan. Haha. Vi knäcker dem.


APRIL28


Jag just nu, jeffla retarden bild.
Morgon morons. Sitter för tillfället och kollar på Vakna med the voice, ungefär en halvtimme för tidigt än vad jag gör vanligt. Nervositeten är igång, och snart smäller det. Hoppas inte mina fingrar får flippoch förstör allt.
Nu ska jag fixa mig, wish me good luck!

HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ

Efter en eftermiddag med packning och ännu mer övning så slog jag mig ner och kollade på "Himlen är oskyldigt blå" med föräldrarna mina. Helt okey film, lite seg men mycket fin. Förväntade mig mer av den, men han Bill är ruskigt söt. Ruskigt. Ha. Nytt ord.

Juste, en tanke slog mig idag. Jag saknar min raklugg idag. Jag vet, jag klagade som en idiot över luggen, men idag saknar jag den. Dock kommer jag nog aldrig sätta en sax i mitt hår i den riktningen igen, men ibland så.
Jag i raklugg = Se neråt, sötsöt.




APRIL27



En bild från en av mina talanger, host^
Nyvaken efter att ha sovit i en timme ligger jag och ska snart öva inför imorgon. Kan inte fatta att imorgon är det dagen som allt har handlat om. Alla veckor av träning!

Och det är ungefär vad den här dagen handlat om: Showen. De flesta tanknarna har kretsat till vad som måste fixas innan, hur det kommer gå och hur vi mår inför det. Och så har det handlar om de där jävla klasströjorna också, som slutligen börjar att komma nåvart.

Nuska jag sätta mig vid pianot och öva tills jag svimmar.


DIDN'T THINK YOU WOULD TRUST ME



Avslutar dagen nu med den här låten. Finaste låten just nu enligt mig. Vill lära mig den, den är så fin.
You are a believer, I am not.

SOLEN FÖRSVANN


Det är mycket jag ska göra idag. Jag ska städa mitt äckliga rum först och främst, och för det måste jag finna energin till det. Fast det kanske är dags nu? Vill duschaaaa också.

Tränade med tjejerna inför showen på torsdag/fredag, det gick skitbra. Känns som att vi kommer lyckas.
Nu ska jag skrämma kattenmed dammsugaren, tjen.

DISORDER


Helo lövers, how ya all doing?
 Jag mår hyfsat okey. Det blev bättre när jag fick prata lite med min bästa Gustav, men nervositeten inför den kommande veckan är fortfarande i magen. Dansen är jag inte orolig för, utan mer mitt soloframträdande. Fatta om det går åt helvete!? Ve och fasa.

Men man måste ju förbereda sig, så nu ska jag sätta igång med att skriva av texten (Ingen skrivare, i love it.) och se till att kunna sova. Fatta, om jag är såhär nervös nu, hur mycket kommer jag int evara dagen inann the big day!? Fuck.

Nu ska jag skriva till mina fingrar och ögon blöder, puss hej!


APRIL25


Godmorgon allihopa.
Sista dagen på påsklovet är här, känns som att det här lovet har varit både onödigt och behövligt. Idag så ska jag åka och kolla min sommarjobbsplats för att se hur det ska vara. Sen så ev. skulle vi träna mer inför showen? Jag vet inte.

TRO DET ELLER EJ, MEN JAG TOG MG UT IDAG



Med dessa två bilder kan man ungefär beskriva mig eftermiddag/kväll. Med humöret på noll och tristessfaktorn på 100 så fick jag nog och drog ut med jullan och soffan. Vi hamnade i cpp, en självklarhet. Vi pratade om såna där obehagliga saker som mengingen med livet, rymden och vad som finns om 20 år. Och vad som inte finns då.
Sen drog tjejerna hem, och jag drog till något som i vanliga fall ska kallas lägenhet, men vet inte om det ska kallas det. Inspelningsplats kanske? Aja, vi människor som inte var upptagna kollade på Svullo. Agnes tycker om hans dubbelhaka. Jag tycker om hans fina låt.

Nu ska släppa allt genom att ev. ta upp något att rita på eller skriva ett sånt där fint inlägg om hur känslosamt allt är just nu. Fuck it, jag får vara en PMS-bitch. Ni får dras med emo-inlägg någom dag framöver.


APRIL24


Idag har jag inte gjort mycket alls. Stekt i solan på verandan, sovit i utesoffan (Mimmi kör på uteliggarstilen), spelat yatzy, delat ut reklam med Sofie. Annars så har jeg mest längtat efter något att göra, komma ut.
Undrar vad det beror på, för jag har verkligen inte suttit inspärrad det här lovet. Jag har knappt varit hemma, bara sovit under nätterna ungefär. Aja, mina föräldrar klagar inte.

Imorgon är det sista dagen på lovet, och dagen efter det vill jag inte ens tänka på. Jag är inte redo för att ställa mig där, inte ett dugg. Vill och vill inte. Jobbigt. Gissa vad som kan beskriva detta? JO ALLA MEDMÄNNISKOR: Melankoli. Hatkärlek till det ordet. Melankoli till melankoli.

Grattis till världens bästa farmor som skulle blivit 90 år idag, hoppas du har en fin födelsedag där uppe.

PÅSKAFTON






Gårdagen kan beskrivas med sjöar, bad för vissa, bråk, brasa, kyla, massa folk och prat. Kvällen blev fin. Livet leker och är fint.




MELPO MENE


Låt mig få introducera Melpo Mene. Älskar verkligen gitarrspelen. Älskart. Erik min vän, se hur långt du har kommit, innan jag ens visste om det. Granbofeeling all over again. Sommar.

LÅNGFREDAGEN 2011

Bussresa med svettiga pensionärer, grillade hos julsan ink kubb (Vi förlorade, fast med stil då.), jag var glad, vi dansade, vi sjöng, någon kom, någon gick. Saknar allt och hatar allt, medans jag bara är så glad att jag spricker. Melankoli tror jag att de kallar det. Jag är en melankolisk tonåring som är helt neutral. Om allt. Snälla rädda mig någon. Neutralt.

Nu ska jag sova, imorgon kommer släkt. Fint. Melankoli. Godnatt

ESTOCHOLMO


HEJ.
Jag glömde säga att jag åkt till Stockholm dessa dar. Spenderar tid med världens bästa brooo som har clownfötter och bara steker. Såg en muslimsk familj be på E18, hahaha epic moment. Roadkills, äggklockor, stockholmstad.
Jag mår bra. Kommer hem imorgonkväll. Just idag mår jag bra.

HEAVY WATER/I'D RATHER BE SLEEPING






weheartit.com


DAGENS



GLAD TJEJ!

Jag mår bra idag. Jag har egentligen biljoner saker att göra som att städa. Men det gör inget, jag är glad ändå. Jag har sommarjobbet kirrat (!!!), snart får jag reda på var jag kommit in på för gymnasium och allt är bra.
Jag struntar i att det är mulet ute, humöret är i topp just nu!
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Lite nervös, ja. Vill veta samtidigt som jag vill det. Hör av mig om detta senare!
EDIT: Fick nyss reda på att Bob hund kommer till Peace&Love. Dagen blir bara bättre.

VÄDRET I MITT HJÄRTA


Har chillat på verandan med Vendela och Agnes hela dagen, fint som fan. Mycket musik och kameror, härligt! Vendela stack nyss, så nu sitter vi här och har fått tillslag av Felicia Untinen. Nu kom Jakob också.

Ikväll hoppas man på att få träffa lite mer folk, och det lär bli enkväll på min veranda igen.
Nu ska vi fortsätta poppa Håkan i högtalarna och irriterar killarna. Eller ja. Jakob och Felicia. Hehe.


TUESDAY MORNING


Godmorgon. Sätter igång med att fixa mig för dagen nu, sen träffar man Vendela!
Bildarkiv, fint till hands.

00.29


Dagen blev fin återigen.
Träning inför showen med tjejerna, sen ut med folk på kvällen. NU när värmen kommer så börjar folk vakna igen, man börjar ansluta sig till samma gruppen som förra sommaren. Även om man inte pratat på hela vintern så blir man återigen nära igen nu vid den här tiden. Det slutade med att ett gäng på ca 9 personer plus mig hamnade på min altan och där satt vi.

Sen när vi bara var fem kvar så drog vi oss in till mitt rum istället och satt där och skrattade. Nu ligger jag här, råsliten, och ska snart sova. Tänkte bara uppdatera här först. Visst är jag snäll? Mot mina typ 15 läsare....

Imorgon ska jag träffa Vendela, my love. Nu ska jag sova. Gnatt


MÅNDAG


Sitter för tillfället och fixar mig för dagen, men ett fett plåster på foten. Sen vidtvå drar jag till Jullan och tränar inför risbroshowen, yeye, puss.

GÅRDAGEN I BILDER







Gott fika och fint folk. Gårdagen var fin.

MINNEN AV APRILHIMLEN



Sticker och möter Aggan, senbär det av till favvo brudarna! PUSS OCH KRAM

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Det här börjar jag min morgon med: Håkans ljuva stämma.
Nu ska jag fixa mig för dagen. Tjing

JAG HAR VARIT I ALLA STÄDER

Idag har man vaknat med ett leendesom satt fast efter gårdagen. Idag har man hjälpt soff med att dela ut reklam i det underbara vädret. Idag har jag återigen besökt ett lan, och blev kvar där tills man var tvungen att gå.

Imorgon sticker jag och fikar med brudarna och firar tiger, och efter det lär bli lan efter det. Lanifierad.
Nu ska jag sova. Natt.

Skitgammal bild hittad. Typ den 12e augusti, tagen samma dag som jag klippt av mig allt hår.

EN DAG TILL


Jag igår^

ag igårHello everybody.
Idag är jag lite lugnare haha. Nydushad halvligger jag i min säng och lyssnar på Håkan. Idag så vet jagh inte riktigt vad som händer, men ska till lanet senare idag med Agnes iallafall. Ska nog inviga min nya tröja jag köpte igår också (Dock inte en Håkantröja, köpte inte en. Dumt. Men jag fick hem en ny tygpåse.)

Nu ska jag föna håret.

JAG ÄR LYCKLIG


Är hemma nu efter att ha dansat och sjungit för full hals med min man. Samma underbara känsla som förra gången, ren lycka. Rörde honom. Även om det bara var sekunder så fattar jag fortfarande inte. Min största idol någonsin liksom. En underbar dag/kväll hade jag, och det är en underdrift.

Vem tror på evig kärlek? Ja vem tror på den nu?

MORNING!


Sticker till skolan, sen blire att dra sig mot Västerås. Extas.

VÄRLDENS BÄSTA

GOSH


Har lite svårt att fatta att den här bilden plus andra togs för snart ett år sedan. Okey visst ni kanske tänker "Det är en bild på två par fötter, so?" men jag bryr mig ikke. Kom på det idag, shit va det var länge sen. Mycket som ändrats, hm. Nej, nu blire Skins. OCH IMORGON. IMORGON!!!!!!!!!! 

OUT IN THE WOODS


Hej, sönderfrusna fingrar här. Inte bra att cykla utan vantar nu på kvällen, mina fingrar är döda.
Stack efter skolan till Soff, sen vidare till Lindgården. Satt igenom ännu en föreläsning och kyrkan, sen tog vi cyklarna och satte oss på bryggan. Mycket skratt och skitfula bilder, som inte under NÅGRA OMSTÄNDIGHETER kommer publiceras offentligt. Bara soffans skrivbord. Heh.

Fick reda på hur det gått lite grann på svenska-nationella. Är nöjd som fan med mig själv, fixade MVG på uppsatsen och VG+ på läsförståelsen. Nu låter det liiite som om jag skryter, men är man glad som fan så har man rätt och vara det också.

Nu borde jag egentligen ligger och läsa om 2:a världskriget tills jag spyr (Muntligt prov imorgon, fett.) men jag hoppar i badet istället. PEACE

Woods - Bon iver <-- skön låt ja, ja

KÄNSLAN


Där kom den. Känslan som jag trodde att jag skulle bli utan: Nervositeten. Jag har gått runt hela eftermiddagen och haft en konstig känsla i magen, först nu ikväll kom jag på varför. Jag är rädd. Nervös.
Rädd för att folk ska skratta, rädd för att göra bort mig helt. Rädd för att put myself out there som mina vänner säger. Nervös, det är vad alla kallar det.
Men frågan är om jag klarar av det.

YEAH


Spelar gitarr för tillfället och leker rockstjärna. Snart drar jag ner på stan men sommarjobbsbrev i högsta hugg. WISH ME GOOD LUCK!


07.50


Drar alldeles snart till skolan och taggar inför nationella. Ska stäckläsa engelska uttryck och allt sånt på vägen till skolan haha. Lycka till alla!

EN GLAD TJEJS SISTA ORD FÖR NATTEN


Klockan börjar närma sig en ny dag, och jag ska alldeles strax lägga mig och sova. Imorgon är det dags för ännu ett nationellt prov, dock ett av mina starkaste ämnen och det jag är bäst på inom skolan, att skriva.
Snart har man tagit sig igenom alla prov (Bara helvetesmatten kvar,suck) och så är det inte långt fören man slutar nian med en kropp och ett sinne gjorda av 100 % lycka. Jag vill bara ha sommar nu.

Den här sommaren ska bli bäst. Oräknade dagar vid esklin, sol och bad, ett stort gäng tillsammans en sommarkväll. Sen såna där bestämda saker som Peace and Love, Göteborg och Stockholm. Jag är så glad.


BROS PÅ VÅREN








VI BLIR ALDRIG SOM DOM FRÅN STAN


Är med Vendela och Agnes just nu. Agnes går runt i min rosa färgtshirt och hennes hår är neddränkt i blekningsfärg. Vendela sitter vid mitt piano och målar naglarna. Jag själv sitter och lodar i min soffa (musiken återigen.)

Är glad idag, det är sool ute och 20 grader. Ännu bättre när man är med brudarna.  En saknas för att vi skablifulltagliga.

Snart drar vi ut och tar foton i solskenet, tjing!

BILDBOMB SPRING/SUMMER

Eftersom det är vår i luften och jag längtar så mycket till sommaren 2011 så kommer här en bildbomb från 2010.
















23.NÅNTING



Kan inte sova.
Kanske inte så bra att sova tre timmar mitt på dagen after all. ÄR JÄTTEPIGG OCH JÄTTEHUNGRIG. Och vill ha en pingvin, dom är coola. pingipingipingiviin

Jag kollade tillochmed på BigBrother idag. jag kommer in, jag rullar hårt, jag är kebabkåt - haha gurkan är faktiskt lite cool ändå.  Heh.

Nu måste jag sova, fast jag lär kolla på Scrubs istället. Och lär vara jättetrött imorgon. Jättetrött när jag ska gå i skolan, när jag ska gå från skolan, när jag ska fika med min vende och när jag ska bleka Agnes hår. Men de sket man i, får leka pigg! Fast egentligen så borde jag ha vant mig vid att lägga mig såhär sent.
Nu måste jag sluta skriv apå detta menlösa inlägg som bara bevisar att jag måste sova. NU.

GODNATTT

BLICKAN




Yes, har sovit framtills typ nu. Eller typ till fem, och jag slutade liksom två. Fint Mimsan, fint.
Slapp dag idag med bara två lektoner, och sedan skolbio. Hemsk men helt okey film. Men nu till den stora frågan.
Vad ska man göra idag!? Orkar inte sitta inne och ruttna. Orkar egentligen ingenting <--sjuk?
Aja, spanar in snygga Angelica istället. Fett modeblogg det blev nu. Hoj.

DEN HÄR VILL JAG HA I MIN GARDEROB


Fantastiskt - Bob hund

TOPPENBRUDEN


Det här är Malin.
Hon är en galet jon som alltid gör mig glad. Vi har bästa humorn tillsammans, och vi har alltid kul tillsammans. Hon är en av mina bästabästa, en plats hon är värd. Det jobbiga är att ett avstånd på 20 mil håller oss ifrån varandra, saknar henne som bara den. Hon är en stjärna. Hon hjälper alltid mig och jag försörker göra samma tillbaka. Galna lilla malin från Östberga, cheerleadern med tuggummi på röven och rosiga kinder.
Hon är bäst, fuck ni som säger något annat. Peace.

TRUTHS/DID YOU KNOW?



Jag är värdelös på att städa, har saker överallt.

Jag heter Olivia i mellannamn efter stället där mina föräldrar träffades.

Jag äger två akustiska gitarrer, och vill ha en elgitarr.

Jag gillar att ha målade naglar, men jag kan inte ha det längre än en dag då jag biter bort naglacken.

På min bokhylla (Till höger på bilden ser man den lite) står det fem Vitamin Well-flaskor. Har ingen aning varför.

Jag är jättedålig på att vara seriös på bilder.

Jag vet för mycket onödiga saker.

Jag sjunger alltid i duschen.

Jag rapar som en hel karl, och jag tror seriöst att det är något fel på mig för det.

Jag vill se världen, jag vill resa. Dock vill inte min mamma röra sig utanför Sveriges gränser och pappa kan helt enkelt inte.

Jag älskar mina vänner.

Jag vill ha en panda. Eller iallafall hålla i en pandabebis.



GODMORGON SÖNDAG


Morgon. Jag är trött. Helgen har flugit förbi, och så vips så är det söndag.
Och vad ska jag göra idag då? Funtar på att gå ut och gå. Men först: Duschen!


KRATTROCK


Nu drar jag och soff mot lindgården och gratisjobbar. Känner mig överklädd med kavaj, men men snyggt ere iaf! HOOJ!

SNYGGGGT




Håret. Stilen. Skorna. MHM.

lookbook.nu

JAG MÅR BRA IDAG!


Idag är Mimmi glad, bara rent allmänt cp-glad. Underbar väder ute (Om man inte räknar med att det blåser) och snart ska jag iväg och kolla på fotboll med Gustav. Jag sticker iförd mina hängselshorts (premiär yao)och min nästan bortglömda BD-tshirt WHEN WE WERE WINNING . Synd att jag inte kan ha min hatt. Fuck blåsten. Tar en sotare istället ithink.

Efter fotbollen drar jag till Soff, och sedan mot Krattrocken för ännu mer gratisjobb. Aja, alltid trevligt.
Gårdagen gick helt okey förresten, vi gick faktiskt inte back. WIEHÖÖÖ


BLÖÖ-Ö

Dödstrött. Mår illa. Känner mig ofräsch och vidde. Jag är helt jävla slut, fatatr inte varför jag skriver detta inlägg men vafan. Jag kom på ikväll att den här helgen är värdelös - jag jobbar gratisjobb fredag/lördag. Aja, hellre de än o sitta hemma och ruttna.
Måste sova. Trött. Sofie och krattrocken imorgon wieho. Sova. Låter frestande. Godnatt.

IT'S FRIDAY, FRIDAY!


Verkar som att inlägget jag skrev igårkväll inte kom upp.. Wierd.

Hej!
Sitter i min soffa (Som jag aldrig sitter i vanligtvis, den står bara där i mitt rum typ.) Och lyssnar på musik. Snart ska jag fixa mig till ikväll då jag ska ha hand om ett disco med kamratstödet. Måste hitta något gult att ha på mig. Fuck va svårt det är egentligen.

Hade NP idag också, det gick faktiskt bra trots att jag vet att jag svarade fel på en fråga. Aja, åt helvete lär det inte gå iaf!

Nu ska jag gå på upptäcktsfärdi min garderob efter något som är gult. Latero!

NYA TILLSKOTT I MIN TEKNISKA VÄRLD

Idag fick jag nya högtalareeeeee<-happyface! Tack pappa.
Så just nu går Försent för Edelwiess och Något gammalt, något nytt, något lånat, någor blått  varmt i mitt rum, så glad just nu. Nu ska jag hoppa i duschen, tjing!



Min man, snart ses vi återigen♥!

OCH MED SOMMAREN KOMMER...


Förra sommaren, jag var fan lite brun för att vara jag^


...Sommarjobb.
Idag fick vi lapparna från kommunen, men det kändes ganska ovärt med bara 2000kr. Men men, lika bra att söka. Fick även info om nått "Mitt sommarsprojekt". Lät najs faktiskt, bara att välja något projektliknande man vill göra i tre veckor sen efter det har man 6300 i fickan. Lät lockande.


Men jag bestämde mig för att leta utanför kommunen också, så jag har precis skrivit klart mitt personliga brev som jag ska skicka runt till arbetgivare (Oj,  ordet "arbetsgivare" lär extremt vuxet)


AJAAAA, det löser sig. Allt löser sig! Nu ska jag käka hallon, pizbres!


KANSKE ÄR DAGS NU

Har har den här bloggen i 9 månader nu snart. Idag gjorde jag kategorier.


Man måste ju börja nån gång.

VÅREN ÄR PÅ VÄÄG!

Det är 12 grader ute. Solen skiner. Jag är glad idag. har promenixat runt med Alish hela dagen, fett najsig brud detdär! Är så glad just nu, sommaren kanske är på väg äntligen?
Eller du, man kanske inte ska säga för mycket. Då kanske snön kommer tillbaka...
Vi säger såhär istället: VAR FAN ÄR VINTERN!?
hihi

DAGENS


GLÖMD BILD


Eftersom jag varit hemma idag så har jag kollat igenom allt på min dator typ. Då hittade jag denna typ snart precis ett år gamla bild. Haha herregud. Saknar håret dock, låååångt......
Har hittat massoa av bilder, funtar på att göra en bildbomb med oldies. Ikväll.


Vad har jag gjort idag då? Well, sängen. Där har jag varit typ hela förmiddagen, tills mamma frågade om jag ville med och handla. Hängde på, var tvungen att ta mig ut!
Juste, fick en skjorta idag också. Jättefin, tack mo.

HOME


Hemma från skolan idag som sagt. Huvudet värker och jag lär nog bara ligga i sängen. Tur att jag har Skins.

FEELING


Tierd of the reality. Tierd of everything. Tierd of myself.
Please let me disappear, just a little while.


DINGDINGDING


Jag visste att det var något skumt med varför jag var så trött idag. Nu på kvällen så fick man feber, inte mycket men fortfarande tillräckligt för att få mig bli ett offer. Mamma, min fina mamma, bestämde att jag blir hemma imorgon. Hela familjen hemma, fint. Känns bra att den enda som får oss samlade är sjukdom och handikapp haha, nejdå. Nu ska jag sova, godnatt dreamers

SLIT FLICK ME SOTARMÖSS

Söt sliten tjej sitter och möglar vid morsans dator. Jag ba har mössa inomhus, busigt mhihi. Det vankas pannkakor i köket, eller ja. jag ska snart ut och göra dem. Mamma får inte göra mat till mig enligt mig. Vill inte ha basilusker nej tack. Vill du ha basilusker på eller vid sidan om?
Sliten dag allmänt också. Jag lär bli hemma hela dagen, har inte lust med annat för den delen. Men men, man vet aldrig vad som händer. Positivt tänkande, fett hellyeah på det.
Juste, jag vill ha en Bob hund-tröja, fett fräna. Inte för att jag lyssnar så mycket på dem, vissa låtar är bra. Men tröjorna är awesome. Nu ska jag leka kock, HOJ

SCHOOL

Sitter och ruttnar på NO-lektionen och låtsas att jag läser om naturkatastrofer. Vill bara slutaaaa, men såklart har man två timmar kvar. Spanska och matte, I love it truly.

Nu kommer Janne, dags att slå ner och låtsas lite mer. HOJ

QUOTE: CHRIS MILES



Even if you have to dance alone sometimes because noone else wants to, those are the times when you just say 'Fuck it' yeah??

CLOUDY

Mammas data, gammalbild^
Jag kom ganska nyss hem från min lilla Norbergstripp, hade det chill hos Vendela yao. Blev bara ett helvete att ta sig dit och hem, jävla busschafför o vara otrevligt mot stackars borttappade femtonåringar. Suck.
Regnar gjorde det också, vilket gjorde att ens hår var lockigt och fint. Dimma också för en delen.
Nu ska jag äta lite, och sedan dö i sängen. HOJ!

11.57

Godmorgon everyone. Jag vaknade för ca en timme sedan av ett mindre najs samtal. Aja, slog på Skins och va glad. Nu ska jag bege mig upp ur sängen, rulla upp rullgardinen för att skåda dagens väder, sedan göra mig i ordning för att åka till Vendela.

Det regnade ute och himlen är lika grå som lagret av dammråttor under min säng. Vad hände med den det där "omg fantastisk sommarvärme till helgen och sol omg"? Det kan man ju undra ja.


TANKAR 23.53

Såg nyss att i min säng finns det just nu en par solglasögon, en plånbok, lypsyl, två skivor, sminkväska och en kudde. Dock inget täcke och knappt ett underlakan. Hm.

Märkte nyss att det jag skrev här över bevisar det faktum att jag och mina brykaketankar förmultnar på en lördagkväll. Mhm.

Och imorgon är det söndag återigen, och sedan börjar en till vecka som kommer gå fort som satan. Snart står man där, med betygen i handen och avslutningsklänningen på. Längtar.

På tal om att längta, så kan jag inte fatta att vi snart står och hoppar till Håkan igen. Jag kan knappt bärga mig. Lyrik all over the place. Längtar även efter påsklov, då jag hoppas på att få åka till min bror och hyra in mig som gäst och äta hemmagjorta donkenpommes. Min brors mikro ska tydligen vara i världsklass enligt honom, jag är så stolt.

NU ska jag äta upp resten av min yougurt+hallon+cherrios-skål sen sova. NATTIS


STAINS


Igår blev lyckat. Ett tag iallafall. Vi sjöng och vi dansade, och vi somnade. Bilden övanför är tagen i detta sammanhang, jag och jull fett söta.
Och idag är det lördag. Känns som söndag. Tog en tripp till Dalarna med mamma, och fick hem lite småsaker. Sofie blir det väl ikväll tror jag för min del, finfint.


IT'S FRIDAY!


Sticker sen ut med brudarna, och hoppas på en lyckad fredag.
Ha det roliga alla tuppjuckar där ute, och kör försiktigt.

RSS 2.0