15.05//HEMMA!

Nu är jag hemma. 
Årets P&L kommer jag fan minnas länge, herregud. Lera, regn, sol, bärs, filosoferande klockan 7.30 på morgonen, grymma spelningar som Larsa Winnerbäck, Enter Shikari och Simple Plan samt bara massa najs folk. 
Spårat med boende till och från, men nejfan det överlevde man. Träffade Jockiboi som var tydligen skitcoolt då i onykterhetens dimmor och jag har världens dräggigaste album döpt till ''P&L'' på min dator med bilder tagna med min skitkassa Ipod.
Detta är bara lite av dem.
 
Det bästa på hela festivalen? Lätt Kent. BÄSTA bandet någonsin, sicken jävla spelning. Köade 13 timmar för front row-platser och det fick vi. Klämdes under Rebecka&Fiona och snarkade lite på Billy Idol för att ha kvar platserna, och fan vad det var värt det. SÅ JÄVLA VÄRT DET! Kommer leva på den här känslan som man fick lite extra mycket när de öppnade med Klåparen. Så nu ligger jag här hemma, förkyld och sjukt lycklig lyssnandes på 747. 
Åh livet.

16.00//NU ÄR VI PÅ GÅNG!

Med konservmat, pasta och andra goa grejjjjer så drar vi vidare mot P&L! Återkommer om senast en vecka, totlat utkörd och förhoppningsvid inte nedslagen av blixten. MORSNING!

21.32//MÅNDAG

Väskan färdigpackad och står nu i hallen, förkylningen är så gott som försvunnen och hostan blir bättre och bättre. Imorgon kommer Gry sen åker vi vidare mot ett antagligen blött Borlänge. TAGGA GUMMISTÖVLAR!!! Faktiskt, ingen sarkasm där. Är helt ärlig, ingen sarksam (Återigen.)! KOmmer säkert vara pangförkyld när jag åker hem igen och då ska jag jobba hela veckan. TAGGA!
-
Åkte redan idag till Borlänge fast med andra mål. Följde med Gustav till tatueraren och han gaddade sig för första gången! ÅÅÅH snacka om jag fick abstinens där inne i studion. 493 dagar kvar till 18... Får nöja mig med mig småttingar så länge. Grabbens gaddning blev grym, tatueraren var jättetrevlig (Och trodde stenhårt att jag och Gustav var ett par haha. Every time.) och ja. Kupolen var väl helt okej det också. Såg en del kända ansikten lite överallt, skoj. Juste, ville bara meddela alla som är på P&L (som inte alls kommer ens läsa det här så varför egentligen) att jag lider med er i detta vidriga väder. HAHA lol nej vem försöker jag lura, njuter för stunden. Kommer ångra det bittert när jag står där själv imorgon. AJA, chillani nu och imoooorgon drallar vi. HEJPA!

21.55//TVÅ DAGAR KVAR

Om två dagar är vi uppe i Borlänge och jag kunde inte bli mer taggad! Trots att halsen min fortfarande är ond och min kropp inte vill lyda så är jag så sjukt pepp. Trots att typ 80 % av alla artister i år är totalt ovärda men hey det är festival. Idag har jag till och med lagt fram alla kläder och skrivit upp en sån där fin packlista (är lite av en tvångsstörning, vill alltid ha koll) samt dammat av morsans gamla gummistövlar. 
Två dagar kvar...

15.32//OERHÖRT SÖT IDAG. ELLERHUR!?

Här sitter jag med blekning nummer 6 (eller 7?) i håret. Hoppas på detta är det slutliga blekningen, orkar INTE bleka mer. Lite ironi där; Jag började bleka håret för att få bort det röda håret för att jag inte ville slita på håret genom alla dessa rödfärgningar. Logik? Nej. Men men, hårär hår och hår växer ut fort. Iallafall på mitt huvud.
-
Tänkte att jag inte hade vettigare att skriva om. Så ja, det tar väl slut här då för idag.
(Juste, mitt hat mot nya blogg.se har utvecklats. Man kan inte längre dra bilderfrån en sida till ett inlägg. Jävla copyright, nu måse man spara bilderna och ladda upp och jag vet inte vad. First world problem.)
 

WHEN YOU HOLD ME STILL, MY HEART WEIGHTS A TON

 
Lyssna bara okej. Den är fin. 

00.40//ALLA DESSA MIDSOMMAR-FIRANDEN.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA DÄRUTE!
Min midsommar har dock inte varit så glad. Legat inne hela dagen och fortsatt min väg av självömkan genom min sjukdom. Så medans alla andra grillade och söp och hade det allmänt midsommrigt så låg jag inne. I mörkret. Med endast mitt vattenglas och halstabletter som sällskap (Ser ni hur jag desperat söker uppmärksamhet!?!??!?!?! Herregud i need bekräftelse.....Eller.) samt dåliga svenska filmer från 80-talet. Good to know,right???
Och i dessa sjuktider så kom jag och tänka på vafan jag gjorde förra midsommar. Sen gick jag in på facebookoch vips så fanns bilder där. Vuxna brukar säga att "man ser på sin barn att man blivit äldre".Jag skulle säga det som att "man ser på sin facebook att man blivit äldre".
Agnes hade rosa hår, jag hade rött hår + 10 kilo och vi var hos Sofie och var ällmänt 15-16åriga.
Nu är jag 16 going on 17 och jag firar midsommar ensam i min säng. Så livet kan bli. 
-
Nåväl. Midsommar är väl inget egentligen. En ursäkt för svenska folket att supa på som bäst i sommarsolen, vilket de flesta redan gör oftast ändå på sommaren, but hey varför inte göra en högtid av det så man inte räknas som en total vardagsalkis? Great idea!!! Släng in julmat och massa blomsterkransar and there you go: A real swedish midsommar! May your swedish meatball taste deliiiciöööös and your snaps too. 
-
Okej ja lite surt är det väl att man missar festerna dagem till ära but hey det kommer fler. 
Imorgon ska jag tvinga mamma att färga mitt hår. 
Nu Skins. 
(Förlåt Agnes för att jag kollar utan dig, men du är i Spanien och jag är sjuk så jag tycker att det var helt okej. Sorry that I Skins-cheated on you.)

22.17//BUHUHUHUHUHU

Såhär kort blev det. Tänkte att det var lika bra. Tycker om det som fan och om någon dag så kommer morsan med förhoppningsvis den sista blekningen. Kollade upp via Instagram att för 8 veckor sen var jag rödhårig, inte konstigt att jag fick klippa bort halva jag. Aja. Nog om hår.
-
Jag är iallafall tillbaka i Fagersta nu. Det är blandade känslor om detta. Jag är fortfarande sjuk, värre nu till och med. Med en hals som ett smärtinferno och självömkan till tusen. Jag är så patetiskt liten och sjuklig att jag hatar allt och alla (nästan) och mamma är bäst i världen. Brukar ju bli så när man är sjuk, alltid mamma. Shit vilken mammig unge jag är... Från att ha känt moderskänslor och "ta hand om sjuklingen"-känslor i dessa dagar till att själv vilja bli omhändertagen. 
Annars så ligger jag just nu i min säng i mammas gamla Adidas-munkis, snorar och hostar som ett vider, lyssnar på deppig musik samt känner mig ensammast världen (som sagt, självömkan haha) medans jag hoppas till tusen att jag är frisk till tisdag. Och jag som ska jobba på lördag, det är det iallafall tänkt. Om inte så kommer jag nog inte ha ett jobb att återvända till.. NEJ sluta nu Mimmi. 
Gå och lägg dig.
-
När man gått igen "lugna hits"-listan och slutligen hamnar på Someone like you och börjar typ halvsnyfta föratt man hatar att vara ensam och sjuk, så är fan toppen av pinsamhet nådd. 
GÅ OCH LÄGG DIG.

22.37//SICKNESS

Okej, det där med att skippa febern like a boss gick väl sådär. Inatt fick jag värsta feberattacken och hosta, usch fyfan. Dock mådde jag bra på morgonen, men det gjorde väl bara jag. Spärrade in den mindre grabben medans jag drog på stan med min Malin. Köpte nödvändigheter inför P&L, fikade i Humlan, dog inne på världens underbaraste affär där jag även hittade en jacka och sen tog jag tunnelbanan hem. Hon är så bäst, varför bor jag inte i Stockholm för? Ja säg det.
-
Annars då? Jovars. Halsen jävlas med mig men that's about it. Har fått agera frivillig sjuksyster här också, stackars liten som är sjukare än mig. Just nu sover han iallafall, men jag då? Verkar vara "dissa-Mimmi-på-facebook"-kväll. Ehe. Tur att man har tumblr.
Oh right, har klippt av mig mitt hår också. I Love it.
-
Imorgon åker jag hem.
Det suger.
 

10.51//SKITER I FEBER LIKE A BOSS

Hej på er. Seg och nyduschad här. Vaknade till och med med lite feber i morse och en hals som sved. VARFÖR NU?! Liksom Stockholm nu och P&L nästa vecka. Men somsagt, jag är en sån badass viking så jag tar mig ut iallafall. Lite feber har aldrig skadat right? 
Ska även klippeliklippa mig idag (använde jag nyss det ordet?) och ja, lite nervös börjar man bli. Mest nervös är jag för att inte hinna med bussen 14.15 från Norberg så jag missar tåget haha... Then I'm screwed. 
Igår så tröttnade jag på att ligga hemma så jag anföll min fanboi med att han skulle fika med mig. Så sagt och gjort, en 500a-buss senare och så satt jag och fikade. Mycket trevligt, görs om!!
Nej, nu måste jag reda ut mitt hår och allt det där. 
Viiiiiii hörz.

13.11//DET NÄRMAR SIG

Måndag som suger lika mycket som de tidigare dagarna. Jag får fan psykiska men av detta vidriga väder. Något som dock håller humöret upp är ju att det snart är dagsför P&Loch det verkar som att vi vet vad vi gör nu. På tisdag smäller det! 8 Dagar kvar och en jävla bonus att Mumford & Sons dyker upp, faaaan va fint!
Men högst smäller självklart Kent, Larsa och Rise. Och sen ska man ju försöka se Dropkick, Melissa Horn, Enter Shikari, Magnus Uggla(wöööö, barndom!!), Regina Spektor, Krunegård, Simple plan (Ännu mera barndom) och så vidare. Herregud. Hoppas på bra väder. Jag och Grysan ska ÄGA campingen hahaha!
-
Nåväl. Åter tillbaka till idag. 
Idag har jag noll att göra. Det suger. Imorgon sticker jag dock till Stockholm i några dar, ska bli välbehövligt och skönt. Kommer bli som rehab efter att jag klippt mig, buhu vill inte.
Tjejer och deras hår ni vet. Nu ska jag.. Eh... Göra ingenting. Drömma om sommaren som aldrig kommer.

14.38//ENKELHETER


Jag gillar min nya fluga. 
Jag gillar inte att sommaren inte är här.
Jag gillar att det är 9 dagar kvar till Peace&Love.
Jag gillar inte att jag låtit mitt gymkort ligga orört.
Jag gillar barnfilmer på lördagsmorgnar. 
Jag gillar inte att jag ska klippa mig på tisdag.
Fast egentligen gör jag det.
Undrar hur mycket som ryker.
Aj.


01.16//WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN (FINNEN STÅR FÖR BILDEN)

Studenten är ett jävla firande alltså. Det suger därför ganska hårt att man inte är 18 och kan fira fullt ut. Nejnej "men jag får ju köpa energidryck lagligt på Ica fontänen iallafall.." eheheehehe. 502 dagar kvar (JA, jag räknade. Tack Iphone-appar) sen är jag arton och om typ cirkus 700 dagar så är jag också student. 700 dagar. Oh my.
-
Så ja, idag har det firats. Först hos min kusin som var fullt upptagen med att vara närvarande haha sen hos Jakob där man för ett och ett annat ålderskämt ala´ ovanstående. Men trevligt som alltid, bärs och metal haha fan va manligt. Sen drog jag och Sofie hem till henne, drack juice och kollade kvitton och bilder. 
-
Och nu då? Nu ska jag ligga i sängen som den 16 going on 17-åring jag är och dygna med himym, Vänner och tumblr. Ska verkligen sova ut imorgon, eller tjata på mama att åka till Ikea. Min säng har inga lakan nämligen (OH YEAH intresseklubben antecknar) och ungefär HÄR slutade jag skriva "vettiga" saker. 
Inget godnatt här inte, så vi hörs!

BÄSTA KILLARNA I VITA MÖSSOR




Och här sitter jag och är gråtmild och sentimental. Jag har varit och kollat på mina fina vänners student i regnet och jag kan inte förstå att de tagit studenten. Jag är så sjukt stolt över dem alla och jag kunde inte hitta några som är bättre än killarna! Gustav, Jakob, Norman, André, Mange och Basse; Kärlek till er!
-
Speciellt till Gustav, min allra bästaste Gustav. Isnart tre år har vi känt varandra och jag kan aldrig minnas en stunddå vi bråkat eller varit på olika sidor. Du har alltid funnits där och jag hoppas jag gjort samma sak för dig! Du är den bästa brorsan man kan önska sig, ut och festa hårt nu!!!! Jag älskar dig.

(Och DÄR började jag snyfta. VARFÖR ska de växa upp?"













21.45//STÖR MIG OCH ÄR STRESSAD

Aa okej, jag orkar inte ladda upp balbilderna både här och på facebook så ni får helt enkelt kolla där. Tror knappast att jag har några läsare som inte har mig på facebook (älläh?). Anledningen till detta är blogg.se nya jävla format, jag fattar inte mycket jag. Lite efterbliven. 
Idag har jag bara varit hemma vilket behövs för sen kommer jag inte ha en enda jävla lugn stund. Midsommar, P&L, jobb, Götet och jobb därefter. Körlektioner och sen kunna spendera tid med mina vänner. Hur ska jag hinna? Hej magsår och stressångest haha. Men somsagt, idag har jag varit hemma bara; Städatoch solat. Mhm, najs det också. Nu ska jag göra 578495 saker till innan jag ska sova för det är upp tidigt som gäller imorgon för att kolla på ma homieees studänt. Jag känner mig redan stressad.
-
Juste. Jag köpte en kjol idag. Och en fluga. Stiligt.


00.43//I'M GETTING OLDER

Ni ska bara veta vilken åskådare jag varit idag. Först balen (Alla var så sjukt fina, vill också gå på bal......), sen skynda till högstadiets avslutningsgala (Fuck va gammal jag känner mig) och sen fick vi se två platta fanskap grilla falukorv över en grill på eskiln. Sen efter lite vandring med Agnes och Sofie samt ångestframkallande samtal om framtiden så sitter jag nu återigen i mitt stökiga rum. I min obäddade säng. Eller ja, snarare snebäddade säng, madrassenär dit och kuddarna är dit. Tjockar i mig varma mackor-chips ochdricker juice också, värsta LCHF-KUNGEN HÄR!!!! Eller?
Nu skajag rediagera de amatörmässigt tagna balbilderna, återkommer inom kort.

15.26//BAL

Hej på er! Snart sticker jag och kollar på Fagersta-treornas bal i Färna, ska kolla på alla mina stiliga vänner samt min kusin som tar studenten också. En avdem som tar studenten är Gustav, ma best hoomie. Han som även tog ut mig igår på en spontan bilresa runt Fagersta, fin grapp.
Nu ska jag snart lämna mitt stökiga rum (Tror att det nått maxgränsen nu av stökighet) och fara iväg!
Bilder kommer så småningom.
-
UPDATE 00.46// Såg nu hur hemskt mitt hår såg ut i camen, jag måste göra något åt det där..................





23.00//HFODENWOIANOIWNOAAAAAAAAAAAAARH!

Tumblr_m564gkp07x1r7ucmy_largeTumblr_m564gkp07x1r7ucmy_large
Telefonjävlen dog. Hux flux stendöd. JAG ORKAR SERIÖST INTE MED DETTA, ska bli tekniknunna.
-
Ilska, åh så mycket ilska.
-
(JA, jag kände att detta var värt ett blogginlägg så fuck you.)

14.38//FARSAN DUNKAR BEATLES OCH JAG KLARAR INTE MER DÅLIG SOMMAR

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej!
Mimmi trött och är sliten både invändigt och utvändigt. På tal om det, ska ringa och kolla klipptid nu bara för det. Står inte ut. Aja, tänkte bara säga det. Och att gårdagen var supermysig, han är bra fin alltså.
Sen så fick man träffa brorsan en snabbis när han och pappa hämtade mig i Avesta, dock så hann jag bara träffa honom ett världigt kort tag vilket suger rent av. TPL sommarlovs-edition.
Nu ska jag äta. Gott va?

09.53//BUT THEN IT STOPPED AND I WAS IN THE DARKNESS. IN THE SHADOW OF YOUR HEART.

Sverige förlorade och jag skulle ljuga om jag sa att jag är förvånad. Kollde på matchen hemma hos Emma med flera och tjejskriken var överallt haha. Spontanslagg hos Tove, små vandringar och sen bums i säng vid tvåtiden. Mycket mysigt måndag, tackar lilla Tovis
Upp vid halvåtta (död) och hade möte med rekelirektorn. Blev inte mycket visare på det,men what to do.
Och just nu ligger jag i min egna säng rätt död med gosigt hår och magont. Mitt rum är stökigt och jag äcklas dagligen. Sover borta ikväll igen, lite mycket sånt nu för tiden men det bara blir så.

18.59//FUCK OFF

Hej på er. Sitter just nu i Aspgrens källare, lite halvspontant sådär. Hela förmiddagen låg jag nämligen i sängen och kände hur sugigt det är med lov när regnet bara förstör, men så kom lilla fina Tove och bad mig komma till Avesta. sagt och gjort, och nu sitter jag här och dricker avslagen cola medans hon är uppe. Ikväll? Fotboll? Ja men SJÄLVKLART! Min drömkille ala' 2002 Anders Svensson spelar ju så! Och sen är det ju Svergie bla bla bla. Hehe.
Fest.

00.52//COLOR MY LIFE WITH THE CHAOS OF TROUBLE

Har sysslat med detta^ i några timmar. Hittade min lilla målarlåda längst bak i garderoben och kände mig lite för nostalgisk för att inte öppna den. Nu, femhundratjugo färgfläckar senare, så går jag och läggermig. Stel som en pinne efter att ha suttit på mitt golv under denna tid av målande. Resultatet? Hm, jodå. Ingen picasso direkt, but hey bara nybörjare. Morgondagen vet jag inte alls vad som innebär, kanske sticker ner och kollar när det är OS för ännu mera nostalgi? Städa ska jag iallfall göra. Nu ska jag kolla himym (Låter som en könssjukdom, or is it just me?) och sen slockna. Mors.

13.46//MOMMY PLEASE?

Tumblr_m4vbm9yxbl1qmpgy8o1_500_large
Tumblr_m3mo3fbmxp1qbsda6o1_500_largeTumblr_m4p43fvu0w1qhel9po1_500_large
Äter resten av kakorna från igår (Lekte prickskytt med bara hälften, så ta det lugnt alla ni som ansåg det som vedervärdigt av mig), sörjer att jag inte får göra en medusa-piercing och ska snart ut och spontanäta på restaurang med familjen. Spontant och spontant egentligen, bara sånt som händer. Cravar för kött, mycket kött. Det är en sak som är lite finurligt med mig; Jag föredrar fisk och kyckling eller vegetariskt till vardags och skulle lätt kunna bli vegeterian om det inte vore för att mamma gör världens bästa köttbullar och grytor, men så fort jag får veta att vi ska ut och äta så blir jag jävligt sugen på en riktigt biff well-done. Människan och dess drifter haha.
-
Med ja. Åter till Medusan.
Jag vill också göra hål i mitt ansikte och sen se ut som en plåtlåda, men då mina föräldrar anser att piercingar är det fulaste som finns så får jag "bara" tatuera mig. JAAA jag vet lyxproblem men man vill alltid ha det man inte kan få. Jag får göra det mesta; Färga och fixa med håret, bläckifiera min hud, äta vad jag vill, dricka alkohol, klä mig som jag vill och åka var jag vill MEN jag får INTE pierca mig. VARFÖR MAMMA oCH PAPPA VARFÖR!?!?
Kommer snart sticka och typ.. Pierca bröstet eller något så de inte får reda på det och jag får bli lite piercad iaf hehehehe. Nu ska jag klä på mig, plankstek here I come!

23.26//SLIT

Tumblr_m3nfaczjo21qcbrdao1_500_large

Oreo_largeTumblr_m38hl4d0t61qlbafqo1_500_large

Japp. Gårdagen var grymt mysig; Picknik med finaste Denice, Amanda, Hanna, Julia och Matilda. Det var en asbra start på sommarlovet, trots att vi inte kundetända grilljäveln till en början och jag trampade i melonbajs. Sen gick vi ner på stan och träffade en och en annan, mycket trevligt. En "olaglig" bilresa hem och så däckade vi i sängen. Dagen idag har bara bestått av.. Ja.  Ingenting men ändå varit en bra dag. Glad tjej.

-

Sen stack jag och tränade med Sofie. Noll lust och motivation. Fattar inte problemet med mig själv. Kanske hade och göra med att jag bara legat inne idag och ätit minimalt. Aja, sen efter att ha kirrat pizza så drog vi upp till Muffa som blev gammal gubbe igår. Dock så körde mitt humör ihop sig på grund av slitenhet.

-

Kände ett craving för kakor så gick och köpte kakor. Slutade med att jag åt två, började må illa och har nu använt resten av kakorna till att pricka gallret nedanför mitt fönster. Vanlig lördagkväll.


14.28//SOMMARTID

Aop. Här sitter jag och sörjer att jag inte tar studenten i år, fast är glad att få vara "barn" i två år till. Ehe. Sticker snart till Avesta och picknikar med bästaste b-rudarna och sen vet jag fan inte vad som händer... Någonting haha! Spontanitet, spontanitet.
GRATTIS TILL ALLA STUDENTER! Jag hatar er allihop. Heh.

16.12//ES11-BILDER FRÅN ETTAN, BARA FÖR ATT DET ÄR SOMMARLOV.

SOMMARLOV! Fattar inte at det gått så fort. Avslutningen var inte mer än andra avslutningar, esteterna sjöng fint och det regnade inte(!!!!). Sen gick vi ut och kolalde på när studenterna sprutade vatten på allt och alla. Vill också ta studenten men ja.. Två år kvar.
Just nu chillar jag gärnet med kiwi och kex, vet inte alls vad som händer senare. Jo Sofie kanske.
SOMMARLOV.

16.29//YOU OWN MY MIND

Aaw söt guling. Regnar gör det fortfarande, och därför har jag knappt satt foten utanför dörren. Städat överallt (typ) och lekt med kameran. Nu ska jag sticker ut i regnet och möta fräddan som mor gärna börjat kalla honom.
Imorgon slutar jag första ring vilket är helt absurt. Fan vad fort det gått. Hoppas att nästa år blir bättre än detta år. Ärligt, om det blir sämre så blir jag förvånad. Regn. "Sommarlov".

HÅRHÅRHÅR





Buhhuhuhuhuu.

REGNET FÅR MIG ATT BLI KRULLIG (OCH NEGATIV)

Ovärd dag. Stack till skolan för att genomgå en fika med musikarna och sen en kort fruktstund på engelskan, och efter att ha rensat skåpet och varit på hemligt uppdrag med Dää och Ämm så satte jag mig på 500:an hemåt igen. Att det regnar gör dagen ännu mer värd. Man tror att man borde vänja sig vid detta regn om det nu pågått i snart en vecka, men icke. MAN VÄNJER SIG ALDRIG. Äckliga Sverige-sommar, må du stoppa upp alla husvagnar och engångsgrillar där solen inte lyser. Oh wait.
-
Nej men här sitter man då. Kör lite extra på denna fikadiet som dagen bjudit på, varför inte liksom, så nu sitter jag här och äter chips och dricker mjölk. Lovar, jag ska träna sen. Men just nu ska jag inte det så varför inte.
Lyssnar på Hagnesta Hill och odlar chipshull, fint denna ovärda dag.

NÄR MAN GÅR IGENOM MAMMAS WEBCAMALBUM OCH INSER HUR MEN SETT UT DE SENASTE MÅNADERNA.













Okej.
1. Uppenbarligen så visste jag inte vad ögonbrynspenna var under tidiga 2011.
2. Brunt hår. Känns ännu mer overkligen än rött hår.
3. Bild 4 är tagen under min P&L-premiär.
4. Bild 6 är från första dagen i skolan, eller snarare första tisdagen efter skolstarten. När vi skulle till verket och " umgås". Skojigt nu såhär i efterhand.
5. Bild 7: När min älskade tragus såg dagsljuset.
6. Bild 10 får mig att sakna mitt röda hår. och de svarta topparna.
7. MIN KATT ÄR FAN SÅ FUL ATT DEN BLIR SÖT.
8. Japp. Orange.

19.44//OBSENE HURTIGT JEFFEL



Sheeenanananananana. Idag var det en skum väderdag, ena sekunden regn och andra sekunden sol. Var fan tog sommarvärmen vägen!? Liksom slutar skolan på torsdag, vill gärna ha bara ben då. Men aa. Kult.
Annars idag så har jag gjort klart den allra sista uppgiften i ettan (Uppsats om Kvinnors rättigheter, duh) och jag är så jävla nöjd att jag nästan klämmer fram en tår. Fuck jantelagen? Svar ja!
-
Efter skolan så gick jag och Agnes hem till mig och gjorde vår äppelpaj, fan va det satt fint. elelr ja, fram tills vi ätit klart och sen satte på Tvn.. "Världens fetaste familjer". Kände hur maten vände sig i magen på oss så vi tog med hunden på en långpromenad haha. Ångest? Svar ja.
-
Väl hemma så hinner jag inte längre än till köket när det ringer på dörren och där står en skitskum lirare. Fick typ lite panik, sa att jag inte fattade ett skit av vad han sa (Han var från något TV-bolag, hur mycket vet jag om sånt? Sen att han gick runt vårt hus något varv gjorde inte saken bättre.) och stängde dörren i ansiktet på honom haha. Sprang sen runt och låste alla dörrar och sen ner i källaren och plockade fram skivstången som vapen haha. Paranoid? Svar ja.
-
Så nu sitter jag här i träningskläder och leker med webcamen, kul va!?!?!?! Som min vän Denice skulle sagt: STENSERIÖS OCH STENFUL. (Och biff som satan)
Snart mat. Fan vad detta inlägg skulle bli långt då.

13.29//KREIIISII

Nackskadad och sliten från gårdagen. En Stcokholmsresa med en jävla massa regn och kallt men sköna människor var man än vände sig. Bra musik och killarna gjorde ett superbra jobb! Fan va positiv fotbollsmorsa-aktig jag låter, but hey de var bra. Dock att förstaplatsen kneps av två brudar i onepiece som sjöng om att onanera med morötter är en annan sak, men ja. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det.
Rullade in i Norberg vid två och somnade så gott som precis efter att jag och Agnes satte våra fötter i hennes mormors lägenhet. Idag ska jag fan bara slita, så vi hörs när vi hörs!
-
Kan väl fortsätta vara snäll och ladda upp killarnas video från spelningen. Söt tjej i moshen btw, gulhårig och så vidare.

16.11//COSMIC LOVE

Här sitter jag med lila gegga i håret och halvt packad väska. Gäller att vara lite egonär man ser ut somjag gör nu känner jag. Om några timmar sticker jag och Agnes till Norberg och sover där, och imorgon äckligt tidigt så sticker vi med ett gäng till Hufudstaden. Agerar topppublik till killarna som ska spela på Grönan, hoppas vädret är med oss också. Inte kul att köa i regn hehe. Har noll aning om vad jag ska ha på mig men äsch det löser sig.
Annars då? Jag orka rinte vädret, skolan är typ slut och jag har bara en historiauppsats kvar att skriva.
-
Livet leker hyffsat ändå trots att jag är näst intill pank och mitt hår skiftar i gult.

RSS 2.0