18.51//JAG ÄR RÄDDAD

Första säsongen av That '70show påväg ner nu, ifall ni inte hör av mig på ett tag.
I'M SAVED!

21.31// I WAS NOT MAGNIFICENT

Typ det enda jag lyssnar på nuförtiden, Bon Iver. Underbar musik, sicken kille.
Dagen var en dag som alla andra, en i raden av dagar. Gick i skolan och umgicks med Jakob efter det.
Nu ska jag släpa mig till sängen och låta Bon få mig att somna.
Nattis.

22.53//YOU CAN'T GET CLOSER THAN THIS

Går och lägger mig och väntar på fredag. Fredag, Malin och tid.

18.50//SHAKE IT OUT



Jo, idag är det bättre. Skolan flöt på med vanliga lektioner och kör på musiken. Så himla vackert med kör haha. Sen bad i simhallen, vår lärare bestämde sig för att ha rehab/pensionärs-träning med oss i vattnet. Ja. Jag är 16 år och behöver rehab, verkligen. Fast nu ska jag inte säga för mycket, mitt äckelknä har ju som sagt kommit tillbaka.
Aja, shit happens.
-
Right now så väntar jag på mat medans jag slösurfar på mammas dator. Billytilly måste ju fan vara Sveriges snyggaste kvinna, helt ärligt (bild två om någon undrar, hon och Oli Sykes. Inget fel på honom heller hehe.)
och var därför tvungen att ta en bild från hennes blogg. Aa, bildtjuv HEHE. Tog även en bild från vintagevirgin, dösnygg.
-
Nu blire det bästa som finns i matväg - Morsans pannkakor. Min fina lilla mamma. Min fina lilla pappa för den delen också, här är man inte orättvis haha. Nejfan, sliten tjej. HEJ!

21.51//HELVETET

Träningen gick bra. Hade kul. Hade sönder mitt knä igen. Det sög.
Ärligt talat, så går allt sönder för mig. Med ett nu trasigt knä, en sketen skola och ett trasigt inre så går jag och lägger mig, sover några timmar och tvingar mig till bussen. Jag kommer inte orka det här länge till, och det beror på mig. Tror jag har bestämt mig. Om jag inte gör något så kommer det bara bli ännu mer botten och jag kan inte låta mig vara kvar där. Tänkt på det mycket och länge nu.
Och jag ger inte upp, jag börjar om.

15.21// IT'S ALWAYS DARKEST BEFORE THE DAWN

Död tjej som samlar krafter till kvällens träningspass genom att ligga i sängen. Jag vet inte hur jag ska orka haha, dubbelpass ikväll till och med. Det blir säkert jättebra.
Kom hem från Norberg för några timmar sedan efter en lördag med Agnes, Vendela, Simon och Albin. Trevligt trevligt, mindre trevligt med äckelregn hela kvällen igår och idag. Känns bra att det är första advent och det är 10 grader ute, RIP jorden. Ska fan börja sopsortera eller något, får ångest snart.
Nu ska jag dö lite mer, hejdå.

13.03//DON'T LOOK BACK INTO THE SUN

Ja, hejhej. Ett tag sedan, typ. Vad har jag haft för mig då?
Weeeell, inget. Hade öppethuspå skolan i torsdags och esteterna spelade i aulan. Mina klasskåmpisar är grymt bra, herregud. Var kvar i skolan till nio, och sen räckte det. Mer vill jag inte komma ihåg.
och i gårvar det freeeedag förersommissade det, och jag blev äntligen ägare av en iPhone. Hur nu det ska gå haha, tillbaka med mitt vanliga nummer igen iallafall. Drog sen på fredagskvällen till Jakob  med bland annat Sofie och Agnes, och där började väl fredagen. Jag mådde bra igår, usch vad jag mådde bra.
-
Nu ska jag, Soff och min slappkatt fortsättakolla på Idol-reprisen, yeye.
Sticker till Norberg sen med Agne soch träffar Vendis, awesome lördag väntar. HARE!

19.11//HELLYEAH


21.33//DEAD!

Happ, där var den lediga dagen slut då. Inte så konstigt,sov till halv elva sen körde mamma mig till Avesta till min sånglektion. Gick inte så värst bra, men man måste ha såna dagar också. Hann inte mer än att kliva av bussen tills jag skulle till tandläkaren. Inga hål! Glad tjej. Dock ska jag lägger sån där plast på tänderna, but still inga hål!:D
-
Avslutade dagen på Arena (Som vanligt HEHE) med mitt förstaBodyCombat-pass, alltså boxning och kampsportsinfluerade grejer. Så jävla kul, och jag blev riktigt slut efter. Ligger som en dö säl i sängen, orkar inte ens sträcka mig efter fjärrkontrollen haha. Använder mental styrka till hundra procent för att flytta den hit haha.
Nej men det verkar bli jag och min äppeljuice ikväll, åh äppeljuice♥♥♥ Var bara tvungen och stanna pch köpadet på Servan på bäg hem efetr combaten, ååååh. Nu ska jag dö, GODNATT!

10.29//LEDIG

JÄVLIGT OSKÖNT MED LEDIG DAG,AAAAAAAAAAAAAAAAAAHYEAH
- Sånglektion klockan ett dock, men vad gör man inte.

22.36// SAKER MAN SER

Känslan när man vet att något är fel men inte vet vad. Känslan man får när tanken 'Valde jag rätt?' slår en. Känslan man får när man inser att det enda man faktiskt har lust att göra är att sova eller träna, eller supa skallen av sig i någons vardagsrum. Känslan man får när ens vänner är de bästa som någonsin hänt en.
Känslan man får när man överväger att kasta ut allt och aldrig mer ta in det mer.
Vi är alla människor.

21.09//GIFS MAKES MY DAYS


20.30// I WISH I WAS THE REASON YOU WERE IN THE WORLD

Efter en sjukt slapp förmiddag och ett svettigt pass på Arena så ligger jag i sängen och kollar igenom bilder. Saknar P&L. Får till och med ett starkt sug efter langos, åh langos. Jag vill också ha glögg, haha jävla blandning.
Iallafall, jag är nu sjukt trött och inte det minsta taggad på en ny skolvecka, men vad gör man.
Nu ska jag fan ta mig en kopp te, det närmaste till glögg jag kunde komma på.
GODNATT.

00.35//HÄR DYGNAR VI

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick en tygkasse till hihi,"save water, drink fuel"
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov?
Vad gjorde du för 15 min sedan? Samma som jag gör nu,ingeting
Det sista du sa högt? Helvete
Det senaste någon sa till dig: mamma: Godnatt mims!

Vad har du druckit idag? Mjölk, cola ochjucie = NYTTIG BRUD HAHA
Vad var det senaste du åt? Halvtorr macka.
Vad var det senaste du köpte? glass, chockad fortfarande.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun säkert.

Vad är det för väder hos dig nu? Natt, kallt. HALT!
Godaste glassmaken? INGEN.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Beror på, finns oftast något som väcker ens intresse första gången man träffar personen..
Sover du tungt? Oftast, drömmer sjuka drömmar gör jag också.
Drömmer du mardrömmar? Beror på hur man ser det. Jag gillar deminte nuförtiden.

Trivs du med ditt jobb? Går i skolan,och just nu? Svaret kan diskuteras.
Favoritklädsel? Thighs/stickad tröja/ Dr.Martens eller Skjorta/jeans/Martens.

Favoritlåt just nu? Pumped up kicks/Foster the people och Nicest thing/Kate Nash
Vad ser du om du tittar till höger? Nattduksbord.

Vad gör dig glad just nu? Ingenting, minnen.
Vad ska du göra härnäst? Kolla Vänner, åh älska!
Höger el vänsterhänt? höger
Humör just nu? Det blir alltid värre på natten.
Favoritgodis? Äter knappt godis längre.
Kläder just nu? Morsans gamla t-shirt och trosor

Sommarplaner? Ingen aning. P&L, Stockholm, jobba, utomlands?
Hur många kuddar sover du med? 4
Morgon eller nattmänniska? Både och!

Vad är viktigast för dig? Vänner,familj,musik. Kärlek.

Är du kittlig? Skoja inte haha
Snarkar du? HÖGT OCH VACKERT
Stjärntecken? Skorpion
Äckligaste insekten? Fästing.
Stökigt el välstädat? kombo, hatar när det är så städat att man inte hittar något.
Vad längtar du mest efter just nu? Dig.


 


23.33//LÖRDAGKVÄLL

Det blev en Agnes-och-Sofie-lördag denna gången igen. Har skrattat igenom massor av bilder från 2009 och 2010, och vissa från bara någon månad sen.. Usch fyfan haha. Vi har köpt glass och legat som en boll i min säng, JAG åt glass. Jag gillar inte glass ens. En sak ni borde veta om mig, köp aldrig glass till mig. Dels så är jag laktosintolerant, och så blir det som en jävla söt gegga efter två skedar. Jordgubbsglass är allra värst. Så ni vet.
-
Nog om glass nu. S och A drog nyss och jag hör tvn från nedervångingen. Pappa kollar på Pink Floyd-filmen, praa grejer säger han, och jag kan faktiskt delvis hålla med. Själv ska jag nu gå och tvätta bort allt skit i ansiktet och sen däcka i sängen. Söndag imorgon, och det innebär träningsdag! Om mina lår vill det vill säga haha.
Hoppas ni har en bra lördag, och antagligen en onykter sådan!
Nu blir det bara jag och tankarna.

16.03//ALL IN WHITE

Hejsan. Jag och moder stack till Västerås idag, fick hem helt onödiga men underbara saker. En skjorta^(skitkass bild, w/c, en skjorta.) och en stickad tröja, som resten av min garderob består av hehe. Fina.
Resten av lördagen då? Skulle ha stuckit till Norberg och träffat saknade Moa, men hon fick förhinder. Och ikväll vid halv nio så ska jag träffa Sofie, men vafan ska jag göra därimellan då?
VAD GÖR FOLKET DENNA LÖRDAG?

00.46//WHY?

Haft en trevlig fredagkväll hemma hos Jakob. Har garvat massor, fått reda på hur man gör tuggummi, vad som egentligen finns i chickybits och druckit cola. Jakob försökte även lära mig Minecraft, stackars sate.
En fin kväll iallafall, jag har de bästa vännerna av dem alla.
-
Imorgon. Ska sova lääänge, mer om morgondagen senare. Var nära att skriva imorgon där, men klockan är ju över tolv så HEH. Fan va intressant. På tal om det, ännu mer intressant, fick hjälp med menyn-> av finafina Julia. Så ni vet lite var ni hamnar när ni hamnar här. Aa.

17.23//PUMPED UP KICKS

Det är fredag, jag äter snickers och lyssnar på praa musikk, drar ut och träffar Jakob senare.
HA EN BRA FRDAG

20.03//WE LIKE TO WATCH YOU LAUGHING

Taggar ner efter mitt första bodypump-pass med film. Släpper allt för några timmar och dör ett tag.

21.38//SAKNADE VÄNNER

Dagen blev en bra dag. Musik hela dagen, sen skolbio. Ganska okej film, hade sett den förr men helt okej som sagt. Sen tog jag och AG bussen till Norberg och träffade saknade Vendis, åååååhååå saknat! Vi hade mycket att prata om. Nu ska jag fortsätta mitt oerhört intressanta liv. Gillar verkligen att ingen av de som faktiskt har något vettigt liv uppdaterar sin blogg, medans jag som sitter här i Fagtown och skriver hela tiden om mitt fina liv haha. Funderar på att göra det ännu värre, typ lägga upp bilder på min frukost och typ vilka skor jag ska använda. Det är ett liv det.

17.13//I WISH I WAS YOUR FAVORITE GIRL

Hörde denna låten nyss. Tycker den var underbar.

14.56//OM JAG VORE EN MAN SÅ SKULLE JAG ODLA EN MUSTASCH, BARA FÖR ATT JAG KAN OCH FÖR ATT DE ÄR FINA.



Jag är så glad att jag hittat mitt halsband. De är så fint.
Gillar dock inte att camen gör att jag ser ännu blekare och slitnare än vad jag är. Aja, problem liksom.
Sången gick bra idag, börjar fatta det mesta nu. Fick reda på att jag ska tydligen sjunga på någon lucia och terminsavslutning, jag dör over here!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Fifan.
Nudå? Jag har lust att sticka och köra lite på Arena men samtidigt inte. Fuuu, vet inte. 9gaggar tills jag kommit på något HE. Nu: Föda.

22.46/XXXXX


22.42//PRETTY VISITORS

Ligger och chillar med Lasse, Bon och Håkan. Lite Invasionen och Li också. Fel det där lät. Men jag är lite fel.
Aja, dagen har varit en dag som vilken dag som hellst. Nästan. Har tagit mig igenom skolan, som förövrigt verkligen börjar suga,  har dansat micket vackert på idrotten och dött på en för varm men ovanlig buss. Fick åka en sån där dubbelbuss, barndomsfeeling all over. Fick hjälpa Agnes bära en kartong med sport-bhar och strumpor på vägen hem också,och det borde ha sett väldigt dumt ut. Två fysiskt handikappade tonårsbrudar bärandes påen fet kartong längs risbrobacken, finfin. Imorgon är det tisdag, det är också en dag. Om den blir bra eller inte vet jag inte än. GODNATT.

13.45

Söndag utan dess like, degat hemma hela förmiddagen. Försöker göra allt för att fördriva tiden, så klockan kan bli fem så jag kan börja röra mig mot Arena. Kanske drar dit ännu tidigare,bara för att.
Nu vet ni vad jag gjort den här söndagen. Juste, grattis farsan. Du är bra du.

DO YOU STILL THINK LOVE IS A LASERQUEST?


00.07// DET GÖR ONT ATT VETA MEN LIKA ONT ATT UNDRA

Chillade med brudarna A&S ikväll. Gjorde marängsviss, tror jag, men så ut som en jävla carcrash. Gott? Jodå. Gillar inte glass, men idag det helt okey. Vi har annars skrattat åt videos och gamla bilder. Helvete vad det finns folk som man umgicks med förut, men som man inte träffar nu. Har biljoner bilder på såna människor.
Saknar vissa lite, andra mer. Jag saknar mycket just nu.
-
Just nu så ligger jag och halvkollar på 'Dumpa honom', typisk amerikansk romcom där tönten får tjejen i slutet. Samma visa hela tiden, men fan de lyckas ju. Se, där kysser de varandra, tönten och tjejen. Just as I said.
Nej, ska nog lägga mig i sängen och se vad klockan blir innan jag slocknar. Imorgon hoppas jag på att dra till Västerås, och sen träna. Core. Fyfan. I'm gonna fucking die.

DESTROY EVERYTHING YOU TOUCH//SLITEN

Slitbild på en slitbrud, fint de. Hela den här lördagen har jag varit hemma bara, kollat tv, 9gaggat för länge, städat och varit allmänt sliten. Jävligt illa att vara sliten på en lördag när man inte ens rört alkohol på fredagen.
HITTADE MITT MUSTACHHALSBAND IDAG!!! Lycklig tjej. Jag är inte helt värdelös haha.
Nu ska jag göramigiordning för tjejkväll med mina två bästa. Hare!

00.14//FRIDAYFRIDAY

Det är fredag, klockan är lite över tolv och jag går och lägger mig. Kul fredag. Har stressat sönder som fan idag, allt från skola till mig till Arena sen vidare till Lindgården. Blev inte bättre när bussfanskapet med hem från skolan fick punka i Norberg. I NORBERG. Försenad och bra, jaja. Avslutade denna oerhört roliga fredag med att jag och Gustav somnade i Manges soffa. That's it. Kul helg.
Åh, Titanic OCH inception går på tv. Fast när jag tänker efter så kommer jag inte våga kolla på Titanic, jag komemr börja whina direkt. Så Inception it is. Godnatt med er, ni som har bättre för er.

JAG SAKNAR MIN HÅRFÄRG. OCH MINA LENNON-BRILLOR.


22.48//THE GHOST OF HER

Har inget vettigt att skriva. Jag går upp på morgonen, jag går i skolan, tränar, äter en aning och sover. Vänner och liknande därimellan. Alltså, mitt liv just nu är inte direkt så upphetsande att jag skriver ett helt inlägg om det.
Återkommer när något viktigare händer. Mitt liv har ingen väldigt mening just nu. Eller snarare, ingen intressant mening.

18.04

Idag har jag varit överallt och ingenstans. Har gått i skolan i som en dimma, och tog en tidig buss hem. När jag kom hem så hann jag inte mer än att slänga in väskan tills jag hoppade på cykeln och mötte Crisse. Har inte träffat killen på år och dar, så vi tyckte att det var dags. Vi var mest ute och gick, satte oss vid tågbron och pratade om allt. Skrattade åt allt. Behövdes.
-
Sen efter att jag lämnat honom vid bussen, så trampade jag upp till stan och pratade tatueringsidéer med Susanne och Åsa. Härliga människor, verkligen. Bjuder på wienerbröd gör de också, woopwoop! Så nu har jag tid bokat till den 8de december, och ska väl försöka bestämma helt vad jag ska göra. Står mellan två olika motiv, ojoj. Nästan klart. Eller? Jag vet inte. Jag vet inte mycket nuförtiden.
-
Så just nu är första gången idag som jag faktiskt satt mig ner och tagit det lugnt. Har nyss tvingat i mig en skål flingor, och om en timme bär det av till Arena. Ska köra slut på mig själv, så jag somnar så fort jag kommer innanför dörren. Kör på det.

23.17

Huvudet värker, magen värker, knäna värker, hela jag värker. Dags att försöka sova så pass mycket jag kan, för att sedan släpa mig upp klockan 6 imorgon igen. Och sedan samma sak igen i övermorgon. Och igen. Och igen.
Har bara gått en dag sen höstlovet slutade, men har redan tröttnat. Jävla skit.
Imorgon blir det skolan, sedan förbi Susanne och prata skisser och sedan fika med saknade Crisse. Sen blir det att pumpa på Arena, mycket och länge. Det blir bra. Det blir bättre.

-----

Stänger igen. Stänger av. Släcker allt och stänger mig. Jag älskar dig.

06.57//MONDAY

Drar mot bussen och skolan, skönt osv -  NEJ. Aja, sova på bussen? Ohja. HARE!

SNARK EHHEHE

Vi hittade en fin bok innepå Urban. Ville bara säga det.
-
ÅÅHHÅÅ mår så bra, som vanligt. Två timmar senare med dans och styrke så mår jag så bra. Är helt slut också, så kommer sova som en sten inatt. Prefekt eftersom jag ska upp 6... Hej skolan. Kan bli skönt till viss del med skola, rutiner och träffa klassen. Inte för att jag saknar bussen eller själva lektionerna, men aja.
Nu ska jag plåga mig själv med ögonbrynsplockning och sen sovaa. GODNATT FUCKERS

I JUST WANNA MAKE YOU SWEAT

Ska alldeles strax hoppa på rost-monarken och trampa iväg till Arena för mitt premiärdanspass. Nervör, svar ja. Men känns lite bättre än tidigare, nu när jag värmt upp lite och tagit fram dansdojjorna som nästan hade dammat igen.... Efter dansen så blir gym med Soff, så hemma sent ikväll. Kommer vara helt apatisk och död sen, men så ska det fan vara. HARE!
-
GRYMMA Mega Jam^, blondinen längst fram, så jävla kung på både dans och koregrafi! ååhåhåhåhåhåhå saknat.

SISTA

Waaaaaaaait, söndag? Höstlovet redan slut? Inte för att det har känts som lov men ändå. Sista dagen ska jag för första gången det här lovet bara vara hemma, ensam. Ta en lång dusch, kolla på dåliga söndagsserier och bara vara. Senare blir det att dra till Arena, ska på danspass = Nervöstjej. Har inte dansat seriöst sen i vintras... Wuä.
Nu blire frukost, ha en bra söndag!

02.13

Jag hatar.

FADE AWAY

Kvällen blev en Sofie-kväll. Eller ja, Sofie plus flera. Vi gick till kyrkogården och tände ljus, grät litegrann ochrörde oss senare till höstlovshemmet nummer 2: Thorsén. Haha, shit vad vi spenderat tid där. Chillade mest, Guitar Hero och så vidare. Tillslut så var det dags att gå hemmåt när man nästan somnade i soffan, så ut i kylan. Jag var en fin vän och följde med Soffan en bit, sen så halvsprang jag hem med 2% batteri på mobilen och hjärtat i halsen. Brukar inte bli så när jag går hem vanligtvis, men idag var det något. Säkert batteriet haha.
-
Och nudå? Jag blev såklart pigg efter resan hem och nuvet jag inte vad jag ska göra. Känner starkt för att dygna, eller vara uppe tills ögonen blöder. Vill verkligen sova ut imorgon, har inte sovit ut på hela lovet. Vaknat runt 8 varje dag, woopwoop. Inte speciellt bra uppvaknande man får heller, dumma hjärna.
Så nu blire film och kakor, yaaayajajjajjaaa

IT'S KILLING ME.


MAN KAN JU LÄTT SÄGA ATT MAN HAR HAFT DET SÄMRE

Lite bilder från helgen, och vilket helg det har varit. Från att springa runt i hela city till att skratta åt RAW till att bada bubbelbad till klockan ett på natten. Att vakna i en underbar hotellsäng utan ångest på morgonen. Livet har varit mycket sämre.

HEMMA

Är hemma nu, vill tillbaka. Hotellet, maten, folket och RAW = pure awesomness. Bilder kommer snart, vänta bara! PUSS

WIWIIEIWIWIIIWIWWIIIE

Rensa bort allt tungt och drar bort till Stockholm över dagen/natten men la familia och Agnes. Tar vår mainstreamskiva och rullar iväg, hörs imorgon!

PRECIS SÅHÄR.


GISSA VAD JAG GÖR? HEHEHEHEHE

Ja jag är med Agnes. Captain Obvious and Sherlock Holmes kunde inte ens lösa gåtan HEHEHE.
Väntar på Vendela gör vii, och vi har under tiden planerat inför imorgon (STOCKHOLM, TAGGA!) och varit riktigt flickiga. Hittade mina avslutningsklänningar från högstadiet och ja, vi var tvungna att prova dem. Ochpå toppen av det så lyssnar vi på Miley Cyrus. Det är något fel på oss idag.

INSPO//TATTOOS+WHY

1: Vet inte vad det är med mig, men jag börjar gilla tatueringar på fötter. Har aldrig gjort det förut. Konstigt.
2: LÅRTATUERING. SKA HA.
3: Heartbeats, himla fin.
4: Älskar typsnittet. Finns inget finare.
5: Så jävla cool, ska lätt tatuera läppen, hur ont det än gör.
6: Här har det också blivit konstigt. Jag har aldrig gillat rosetter heller, men något med en trasig rosett (Dock inte den på bilden) som jag fastnade för. Hm.
7: Det lutar åt att min nästa blir något med H och kombinerat med 4. Har intealls bestämt mig, men snart så. Bäst.

BAD THINGS

Tjenneeee, dösliten tjej här. Tänkte gå upp halv åtta och dra Malin ur sängen, men det slutade med att jag själv låg kvar i sängen och kunde knappt lyfta kroppen. Kattjävlarna förstörde min natt, så jag var död. Malin stack sedan till sin buss, känner mig sämst som inte följde med men jag kunde inte ens hitta mig själv. Hon är bäst iallafall. När allt är negativt så får hon mig må så mycket bättre, bara genom att vara här. Sjukt.
-
Efter att jag sovit ut lite grann så packade jag min väska, mötte upp Soff och trampade iväg till Arena. En och en halv timme senare och endorfinerna bara pumpade, åååh älskar. Fick även min födelsedagspresent av Sofie också, ett hårsmycke med fjädrar, sketasnyggt! Tack min kära.
-
Och resten av dagen har jag städat. Och städat. Och städat. Jag har fan blivit helt snurrig av allt rengöringsmedel haha, orkar inte. Nu ska jag slänga mig på sängen, lyssna på praaa musik och äta dumle. Bra onsdag.

02.02//VAD GÖR MAN

Okej. Är för tillfället ensam i mitt jävla rum. Malin är och upptäcker Fagersta ett tag, no more to say. Nej men, så jag sitter här jag. Får inte sova då jag måste öppna åt bruden sen, fast skönt att gå upp halv åtta imorgon också ja... Malins buss går liksom 9.00, kul tid. Men vad gör man inte om man är en så fin vän som jag är, he.
Bara sitcom på tv, eller snarare dålig sitcom. Plus att jag hittar inte min hårdisk med serier. Jag är jävligt forever alone haha.

LIVET

Åååhhåhå jag kommer ha skuldkänslor för denna dag. Vi har bara legat inne och degat, förflyttat oss ut->la stella -> Thorsén och degat där. Pizza var gott iallafall. Har haft en trevlig dag, mycket trevlig.
-
Imorgon åker min pärla hem, cutcut. Orkar inte. Vill inte. Behöver henne.
Behöver mycket. Saknar mycket.

1 NOVEMBER

Oj hej plågken. Jag har varit upptagen med att fylla år, sorry.
Haft en grym födelsedag, verkligen skitgrym. Min favvostockholmare är här, jag har fått fina presenter av mina vänner, spelat förfestspel och firat hos Nicklas. Jag har det bra jag.
Idag mår man verkligen som jag förtjänar, vad jag nu gjort. Men jag säger som en smart person sa: Om man gråter dagen efter så vet man att dagen innan var bra. Och det var den verkligen. Ett sms hit och dit och post-itlappar, h3h3. Mitt gästrum blev ockuperat också. NU ska jag tjilla med Soff, AG och Maggan och sen blire pizza (Eller kebab. Kan inte bestämma mig en dag som denna.) med folket. Jag längtar.

RSS 2.0